Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a színválasztás nem az igaz,ez a rószaszín vs szürke! hááát<#wow2>#wow2>
bár a lila helyett más színbt is választhattál volna
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azzal az a legnagyobb bajom, meg a lambokkal, hogy egyszerûen nem tok nagyon mit tuningolni rajta, elrontani meg nem akarom oan Most wantedes bodykitekkel 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nayoo ... lehet h 2 kezemen, de a lábam tuti nem kell kölcsönvenni a számoláshoz 😄D
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem tudok 1 olyan autót csinosítgatni aminek az alapja nem jön be nekem. Majd beszállok máskor versenyezni 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
" (csak elnagyolva az egész dolog) "
sötétített ablaktörlö? XD
befested azzal a színnel amilyen az autó kijelölöd aztá mehet a soft brushal az árnyék
De ha nem érthetõ, csinálok egy videót, hogy hogy értettem...
amugy tomi rajzoltad a lököst vagy bevágtad és színezted? Nem tudom elhinni hogy te csináltad vagyis azt igen de minny berakom milyen volt az én elsõ tuningom😄 kicsit égõre sikeredett, azóta már tanultam valamit.
Vinyus, rácsot! vagy nem tom mi vele a gond de igy nem szép... talán a másik oldala nem jó szögben van vagy nem tom, de nem teccik (nem fika, ajánlat)
Mármint, hogy még mit alakítsak rajta, hogy még "calibrásabb" legyen, mert még nem érzem, hogy nagyon annak lehetne hívni...
Sötétíteni meg hát igen így kellene, és hogy szóltál, remélhetõleg mindenki így próbálja meg...

> kérdezném, hogy Photo Shop 7.0 progim van, hol találok hozzá magyar leírást? Sehogy sem boldogulok vele,nagyon kellene.
>másik kérdésem, hogy Xara3D6-ban készített dolgokat hogy kell gif-be menteni?
Mentéskor hiába nézem, nem ajánlja föl a gif kiterjesztést! így meg amikor be akarom a weblapomra illeszteni (feltölteni) ezt kéri. üdv.
Mondjuk az ülések nem illenek bele, azon lehettt volna finomítani, meg ha eltünteted a hátsó ajtót, akkor a másik oldalra is figyelj! látszik, hogy ott van az ajtó a c oszlopnál az autó belsején, meg az pozitív, hogy eltoltad az ajtót, mint egy 2 ajtósnál, mivel ott ugyebár nagyobbak az ajtók, de a másik oldalt ott is kihagytad. Meg az elsõ lökõssel vannak problémák, nem túl élethû.
De csak tanácsként mondom a következõ munkáidhoz, nem fikázásból...
És mégegyszer grat, ha ez volt az elsõ munkád... Nekem is valami hasonmló volt, ne mis tudom, hogy megvan-e még... 😛
Á,, nincs meg perpill, de megkeresem, kíváncsi vagyok :😄 😛😛
Szerk:
ja, mégvalami, látom, hogy mindenki azért használ "matricákat" az autókon, vagy "airbrush"-t, de egyiken sem az autón van, hanem elõtte egy plexi lapon, nincs rádolgozva, és nem is nagyon próbálja senki, pedíg felhívtam a figyelmet rá már párszor...