11371
Virtuális autótuning
-
#4693 hát ez nem kispályás, ügyes nagyon! -
#4692 -
#4691 érdekesség... -
#4690 a tuningolandó kocsinál még mindig a pick-up van lehet azt is le kéne cserélni mert megtéveszti az embereket;) -
#4689 Skyline ... az autó linkjét is cseréld már le légyszi #4663.
a bannert + majd kiigazítom, h ne legyen máá 2 féle leírás :) -
#4688 igen 2t kell csinálni, viszont ha végigolvasod akkor dupla idő alatt.
1bként nem kötelező megcsinálni, aki akarja az csak annak elég 1 is, csakh ezzel el is van játszva a következő feladási jog. a versenyt meg lehet nyerni, csak gyakorlatilag nincs mit linkelni feladványként. de akinek a VT a hobbija annak sem ez sem pedig a 2 autó nem okozhat gondot :))) -
#4687 Helyes! :DD -
#4686 Ez yó! -
#4685 tehát 2 autót kell csinálni.....ugy? csak nem teljesen értem, biztos Csori értelmes ember:) és jól kitalálta, csak nemlátom értelmét:S
mert eddig egy csomó mindenki azért nem csinált kocsit mert "nem volt rá ideje" most meg akkor 2t is kell :S:S:S
nekem kicsit zavaros a dolog, de amit mondtok azt megcsinálom -
#4684 gyártottam 1 ilyen lomot a versenyek új leírásához. ha már így álltunk neki akkor legyen így :)))
LOM :))) -
#4683 a kolorádó máá letelt :D most elvileg a #4663 van. bardocz feladványa. +1 szabadonválasztott ami akár a következő feladvány is lehet ... lényeg h csak elkészített autót tehet be a feladó (szal amit ő már megcsinált) -
#4682 radírral is lehet élesen törölni, csak macerás. PS-ben pl 3 féle radír is van, és abból a blokk kibaxx éles viszont a legmacerásabb a pontos használata. -
#4681 úú nem gondoltam volna köszönöm az elismeréseket!;) -
#4680 NNNNAAAA! Egész jó lett. de a hűtőrács kereténél maradt még cucc, amit nem radíroztál le. Próbáld meg használni az útvonalkijelölőt vagy minek hívják a gimpben. A photoshopban pen tool. És azzal jelőld ki körbe a mocitetőt. Utána megfordítod a kijelölést és törlés. A radirral az a baj, hogy az élek nem lesznek élesek. Legalábbis szerintem. De tényleg jó lett! -
Szabi1991 #4679 -
#4678 na most? -
#4677 mindig csak egy kicsit csinálj rajta mitudomén morcosítás egyik nap ezaz másik nap és így tovább szerintem ösze tudnál hozni egy szép kocsit -
#4676 Hát ha csinálok is, akkor nagyon lightos lesz, mert mint írtam nem nagyon van időm dec. 8-ig. -
Szabi1991 #4675 nem coloradot kell tuningolni ?
mert én azt kezdtem el :D -
#4674 csinálgatjátok a caprice-t ? és mellé még1 autót amit feladtok majd ? :))) -
#4673 Akkor ez: karbon
ezek a funkciók a gimpben ugyanúgy megvannak. Csak másként hívják vagy más menüpontban van. De sztem szerezz be egy photoshoppot. -
#4672 de ez nem gimp -
#4671 Ajánlom a karbonozáshoz ezt: karbon -
#4670 most már jobb lett valamivel vagy még finomítsam? -
#4669 köszi eddig mindig nagy ecsettel csináltam bolyhossal és már vágom:):) -
#4668 a maszat ecset az ok, de az ecsetet vedd le monnyuk 5pixre, a képet pedig nagyítsd 600-800%-ra, és a széleket ne bántsd, csak a színeket húzgáld össze. -
#4667 vágod ? :)))))
-
#4666 a maszatolást azért csnálom néhány helyen emrt nem tudom klónecsettel (másolóval) megcsinálni ugy hogy ne legyen határt két szín között :(a karbonhoz meg az ötletet köszi! -
#4665 úgy csináld élesebbre, h eredetileg lég élesek, de te viszont mindig elmaszatolod. ezt kellene hanyagolni. a karbonnak + majdnem feketének kellene lennie, csak sejthetően a "kereszt" mintákat benne :)) -
#4664 hogyan csináljam élesebbre a széleket?karbonon már sötétítettem és van légbeömlőm is oldalt ;) -
#4663 felraktam saját helyre ezt az autót mert (lehet csak nálam) de az eredeti link elég göthösen jelenít meg. szal sztem lehet ez az autó. elég jól alakítható és a színe elég lom ... van mit igazítani rajta :)))
szal : ITT VAN ! -
#4662 Így van. És sztem két hét múlva vasárnap este lehetne a verseny. Mit szóltok hozzá? -
#4661 ha ez a dolog követendő tesztként akkor igen, most a holden a feladvány, és még1 szabadonválasztott. aztán ha több feladvány érkezik, akkor a holdenből rendezünk versenyt. a következőből + a következő időpontban (és a feladó is akkor versenyezhet az előre elkészítettel). de ő bemutatja a feladás időpontjában a feladványát ... mint1 etalont :))
szal sztem most jó lesz a holden, bardocz + ha akar csiszol még rajta ha nem akar így hagyja.
bardocz ne csüggedj nem rossz az autód, csupán kicsit több időt kellene áldozni rá :) a karbon lehetne feketébb, a szélek pedig élesebbek. ezekre fektess 1 kis hangsúly, mert így összecsapott hatása van. -
#4660 Hát van még mit finomítani rajta. De a múltkorihoz képest már jobb. -
#4659 tehát szar lett...megint... -
#4658 ja tééleg :D -
#4657 Na várj! Most ha jól értem Csóri ötletét, akkor most nekünk e Holdent kellene tuningolni, + még egy járgányt és ezt a két VT-t bemutatni 15 nap múlva. Szal ezt a gépet tuningold + sztem egy kicsit gyúrj még rá a Holdenre is. -
#4656 Szegény kocsi -
#4655 autó<- legyen mondjuk ez a következő áldozat -
#4654 ilyen lett
ilyen volt