Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
m5

bár az eleje nem látszik túl jól! :\

zsolesz92
ehez a kis undorítóhoz mit szóltok? ezekbõl tök jóü tuningokat lehet sztem.

DJ Skyline
megnéztem már,jó lett,majd ha lesz idõm "letesztelem" PS-ben az eljárást!😄

DJ Skyline
MikX
Jahh, videót láttátok? MErt nem nagyon írtátok, hogy érthetõ-e, vagy sem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
hát aztán tõlem lehet

MikX
na mind1, pedíg ezt kedvem lett volna nekem is, mind1, megcsinálom magamnak külön akkor...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
sztem. inkább maradjunk a szemben-oldalrol szögbõl sztem, még azt se tuggyuk rendesen tuningolni...

MikX
pff.. miértis?

zsolesz92
áhh ez kurvanehéz

MikX

DJ Skyline
ahh mily' jó BMW-ket találok itt jó felbontásban!

zsolesz92
re

MikX
nekem jó...

zsolesz92
legyen seicento

DJ Skyline
nem hozza be! átirányít a fõoldalra

itt vagyok, de nincs ötletem milyen kocsit tegyek, ha valaki tud valami jót tõlem beteheti

MikX
ha nincs, kellene valamit, mit szóltok ehhez ?

MikX
Hát szvsz nincs már itt...

Csori
tomi, szakad a neted ? linkelned kellene 1 autót !
grat az ismételt gyõzelemhez 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

MikX
csináltam párat, meg innen onann...
van még több is, sõt nagyosok, de nemtom már, innen onnan

zsolesz92
a Vinylt honnan szeded? látom van sok neked. tudsz vmi ilyen oldalt?

DJ Skyline
itt is! tomi nyert 7 szavazattal!grat.. tomi te rakod a köv. autót,de valami jobbat ha lehet!😄

Csori
Háát .. ahogy elnézem a "versenyautókat", akár én is bedobhattam volna a 3/4 kész kocsimat. Nem bántásképp mondom ezt ... senki ne sértõdjön + ! Csak látszik, h nem igazán volt bejövõs senkinek. Olyanok lettek szvsz, h "gyorsan összedobok vlmit a versenyre".

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

MikX
nahh, ittvan a vidó: Matricázás
Bár nem a legjobb, csak összedobtam valamit, de a lényeg érthetõ

DJ Skyline
lehet szavazni

acsati
oké
DJ Skyline
negyedig várjunk,aztán szavazzunk...majd bepakolom a kocsikat a szavazós topikba

assh0le

www.szhelyrobogo.extra.hu

DJ Skyline
sendmefile.com
rapidshare.de

MikX
NA hali mindenkinek!

Nézegetem itt a képeket, hát valami javulást tapasztalok mindõségben, és Tomi-é elég jólett, bár a lökõs nem sikeredett, nem áll jól, és nem jó rajta fényvisszaverõdés, nem oan mint az autó többi részén...
Ja, és megcsináltam a videót amit ígértem, csak nem töltöttem még fel, meg nem tom hova 😛

DJ Skyline
hogy témát nyitott,attól még ugyan olyan fórumozó mint bárki más! semmit nem tud csinálni,csak ott van a neve,hogy õ nyitotta...ha házigazda lenne,akkor már lehetne mondani,hogy ritkán jár ide,de így felesleges

bazs1
tõlem lehetsz, de témaindítónak nem kötelezõ ide járnia, majd ha lesz házigazda annak igen

zsolesz92
Hát sztem azé ha valaki nyit egy témát akkor foglalkozzon is vele... egyébként meg mindegy akkor is kell egy házigazda de akkor ird azt hogy "én nem szeretném" vagy vmit. azt is irhatod hogy anyád!😄
Csak vmit irjatok léccike

bazs1
de a témaindítónak nem kell ide járnia

zsolesz92
szóval mivel eddig nem válaszoltatok rá kérem tegyétek meg:
Elfogadjátok hogy itt házigazda legyek?(mert nem sûrûn jár ide a témaindító)
egyébként a banner lassan fent lesz a szavazás topicba, már szoltam a modoknak hogy tegyék be.

acsati
csak ennyi lesz ma?
acsati
hááát nem 😄
úgy látom nem a legjobb kocsit választottam 😄

zsolesz92
Ha a keréken átnézel mér feketeséget lácc? ott kéne lennie a féknek alatta meg a folsdnek...
karbon jó, felni nem való erre a kocsira, vagy csak a kivbágás rossz és azért torz és azé nem teccik...

tudom, megcsináltam a lámpákat és utána már nem jutott eszembe semmi jó csak mégis csináltam vele valamit de a vége fele már nem is volt hozzá sok kedvem.

igen egy skylineról loptam 😄

acsati
én is csináltam vmit. ha csak ennyien vagyunk vkinek csak bejön 😄
DJ Skyline
jaja ez egy Z-Tune Skyline lökhárító

zsolesz92
az erlõzõ jobb volt...😄

zsolesz92
ja és papírküszöb. elõl a kereket majdnem érnie kéne annak a küszöbnek(persze vele együtt az egész oldalánask is)

DJ Skyline
ez egy skyline lökhárító akar lenni?😄 jólett

zsolesz92
a köszüb hátulján látszik a színváltoztatás

zsolesz92
jajj az elsõ lökös elég csúnya ott... lefelé néz, olyan mintha az elsõ kerék ki lenne törve(bocs hogy csak kritikák de most nem tok jót mondani😛)