11371
Virtuális autótuning
-
#5058 ha már egyszer kupé lett belőle akkor az ajtó oszlopot hátrébb kellett volna rakni. kupé autókon lényegesen nagyobb ajtók vannak, nem véletlenül. -
#5057 A karbon sem az igazi! -
#5056 hát nem a legszebb :D -
Szabi1991 #5055 azt tudom, de sztem igy qva ronda ez a kocsi :DD -
#5054 nincsen éle ott ahol levágtad a kasztnit meg szőrös radírral(vagy milyennek)radíroztad-vayis úgy tünik egy picit rajzolgatnál rajta már jó lenne -
Szabi1991 #5053 próbáltam így is, de így nemtetszik :D
-
#5052 picit homályos a felni de sztem eléggé jó szögben áll -
Szabi1991 #5051 nekem szombat reggel óta ien...
(ez kb fél óra volt, míg megtanultam hogy csináljam, és megcsináltam :)
-
Szabi1991 #5050 az árnyékok furák , de amugy jó lett :) -
#5049 ha csak a rajzolást nézzük az milyen lett?küszöb meg ezek -
#5048 na ezt észrevehettem volna a rácsokat meg mintáról csináltam :S legközelebb majd sajátot csinálok vonalzóval :D -
Szabi1991 #5047 a kilincs helye foltos :)
a ball felni fél méter széles , a jobb oldali 5 centi :)
ja és ball felni (amit lecseréltél) sok köllős , az eredeti a jobb oldalon nem..
meg a rácsok :( -
#5046 Sztem a bodykit sötét lett a kocsihoz képest, a kocsi elején a rácsnál fehér csík látszik, és szerintem tehetnél rá egy jó felnit is. :)
-
#5045 én mindenre rárakom a karbont :D amúgy milyen hibákat láttok rajta?türöződés,túl rajzos,nemjó karbon,nemjó rács?:D -
Szabi1991 #5044 nekem se ötletem, se tapasztalatom :DD
én nem ien carbon csodát akarok, hanem vmi szolidab, elegáns utcai autót :) -
#5043 köszi:) ez az első saját készítésű bodykit-em meg is látszik rajta de nem tudtam jobbat csinálni -
Szabi1991 #5042 egész jó :) -
én berakom,már nem fogok rajta semmit dolgozni -
#5040 thx -
#5039 bodykit -
#5038 pls help, vagy aki tudja írja le :( -
#5037 Hót egyszerü. Pentool-al leteszel 2 pontot, amiből ugyebár lesz egy egyenes. Aztán az egyenes közepére teszel egy pontot szintén a pentool-al. Ezután kiválasztod a menüből a pentool felett lévő nyilat (gyorsgombbal A) Ha a nyíl fekete és ráviszed a középső pontra, majd nyomvatartod az egér bal gombját, akkor mozgatod az egész egyenest. Ha a nyíl fehér, akkor szintén a középső pontra véve az egeret, majd annak bal gombját nyomva tartad, akkor áthelyezi a pontot, hajlítva maga után az egyenest. Ugyanígy a fehér nyíllal az egyenes végein lévő pontokat is áthelyezheted, ezáltal persze a vonal is megy a ponttal együtt. Remélem érthető volt. Kicsit próbálkozz vele és menni fog. -
#5036 ez tök jó, kéne vmi kis pentool használatos tutor szerűség...én már kerestem csak nemnagyon találtam.... -
#5035 Üdv! -
#5034 3d studio maxos tutor kell neked?
őőő, a tárcsát asszem a 3dtotal.com on találtam, a felnit foggalmam sincs.
video tutorrol néztem én is szóval nem :P
am tárcsa, felni
ezeket én csináltam. -
#5033 ha már ilyen kedves vagy... :D:D:D belinkeled nekünk azt a tutort???
és esetleg ha van időd csinálsz egy videótutort a azoknak akik nemértik???? :D:D:D:D
Üdv újra MADTOLYY -
#5032 a multkor beraktam nektek egy féktárcsát meg egy felnit, amit 3d studio maxszal csináltam. most jut eszemebe h én tudnék csinálni egedi felniket is :P
igaz tutor alapján, de csak 1 féle tutort ismerek, szóval erősen át kéne forálni hogy ne az összes kocsin uaz legyen. (Lusta vagyok ugy hogy nem csinálom meg :P) -
#5031 nah megjöttem, sziasztok.
pen-toolrol annyit hogy szerintem nevetségesen egyszerü, probálgatni kell, én is ugy jöttem rá.
annyi hogy a sima pen toolal rajzolsz pl egy háromszöget.
megfogod a add anchor pointos pen toolt brákattintasz vhova a háromszög körvonalára, és ahová kasttintottál tesz egy pontot. azt meg ha pl felfelé mozgatod, akkor a szomszédos 2 pontja közt homorú lesz a háromszög oldala.
lehet csinálok egy video tutort majd, de mondom full egyszerü, lényeg hogy ezt a kettő eszközt kell használni.
ja meg ha kész vagy akkor jobb gombbal kattintasz és make selection.
érdemes megtanulni, a már kicsit bonyolultabb alakzatok is sokkal egyszerübbek vele, min a polygon lasso toolal -
#5030 vki dobhatna egy olyan tutorialrol linket, ahol másik képről kopyzott bodykittet pakolnak fel,nem rajzoltat.. -
#5029 Szasztok! Lehet én is nekiesek ennek a járgánynak! -
#5028 első sárvédőm tök szép lett de akkor majd erről keresek felnit,csak az a baj hogy nem tudom szabadon forgatni,meg csinálni a felniket,mert ezt a részét nem értem anyira :( -
#5027 Czdano értékelem az együttérzésed -
#5026 A szög állítása a legkevesebb , az könnyű megoldani felninél, de egy bodíkit sokkal nehezebb sztem.
Ha jól emlékszem , a forgatással ,döntéssel lehet a legjobban a helyére igazítani. -
#5025 nembaj, legalább nem csak nekem nem lesz bodykitem -
#5024 ha már a felninél tartanék....nemrég értem haza, de nem ez tartott vissza, össze-vissza bénázok...és sehogy sem akar sikerülni egy normális bodykit....:( -
#5023 pedig én innen szedtem... de mind1.... -
#5022 igen,ebben nincs egy sem ami jó szögben áll :D vagyis én nem nagyon láttam benne olyat -
#5021 FELNIK -
#5020 nem találok rohadt felnit a kocsira bazz vagy ha találok az akkora hogy a kocsi viszapillantóján is elfér :@ -
#5019 énis :P