11371
Virtuális autótuning
-
#5098 A lámpát ne szóld le! Az BMW-ről való... XD
Egyébként most elkezdtem 1 fullon újjat...ha meglesz holnapra beteszem, ha nem marad ez... -
#5097 eélggé pepecs munka, sok időt kell ráfordítani hogy szép legyen. soft brushal kis mérettel külön színekkel, hova mien sötétségű szín esik.
ugye ami a motorháztető 'élé' van az fényes, ami alatta az sötétebb. gondolom érthető, de nézz sok autós képet és rájösz.
meg oda szvsz kéne egy kis rés is nem? -
#5096 a lámpa csunya, a rács világos, árnyék nélküli,
de h legyen + is: felni sztem egész jó lett -
#5095 Tudom.. de mit csinálljak vele? Már próbáltam ho az eredeti fényeit átviszem rá, de csak rosszabb lett... -
#5094 hát az a motorháztető... -
#5093 Nah...nekem asszem ennyi... nem valami jó, de most ez van... :/
-
#5092 Az öszkép nagyon tetszik!A rácsnál hiányoznak az árnyékok. -
#5091 Sztem ehhez nem lehet mit hozzászólni... "abszolut de rohadt jó!" :) -
#5090 Hellotok..Már van Photoshop Cs3 is..nekem megvan..megcsináltam a CS2-et is hacker módon :D xD Most már meek tanulni a tuningos oldalakat..az első művemet, akármilyen szar is lesz én benyomom ide nektek :O :D -
#5089 -
#5088 -
#5087 én is csak hétfőn jövök visza de ez engem se fenyeget :D -
Szabi1991 #5086 hétvégén én se leszek gépközelben..
viszont engem nem fenyeget az a veszély hogy nyerjek :P
-
#5085 nah a harci helyzet a következő..ha (!) véletlenül megnyerném a versenyt akkor autót nem tudok választani mert nem leszünk itthon
igy gondolom a második helyezettnek kell választani :) megértésüket köszönjük :) -
#5084 hátsó sárvádőnél oldalt még kockás egy kicsit :P
amúgy jo -
#5083 na nekem ez les versenyre, az autóhoz nem nyultam, csak kivágtam ,mert ültetésnél szar lett.
szal ez megy versenyre: -
#5082 Lehet, azt nem néztem! -
#5081 Sztem nem illik rá egyáltalán , az elejéről sztem mindenképp szedd le.Egy Bmw-nek teljesen más a karakterisztikája, nem menne el Bmw-nek jelen állapotában. -
#5080 felnin maradhat(ma láttam egy audi felnis golfot rohadt jól nézett ki) de az elejéről inkább szedd le mert rösz szögben áll -
#5079 a motorháztető ferde az a középső vonal elindul balra,hátsó felni rosz szögben áll elején meg bmw embléma eléggé érdekes -
#5078 Mert? -
#5077 olyan mintha álmos lenne! :D de nem rossz! -
#5076 Remélem elfogadsz egy jótanácsot , szedd le mindenhonnan a BMW emblémát. -
#5075 A morcosításra kicsit fordíthattál volna több figyelmet is, egyébként nekem teccik... -
#5074 vááá
elfeljtettem levágni, srxy. minnyá teszem a jót. vagy elnézitek? :S -
#5073 na akko itt az enyém is ha má ennyen betettétek. nem fejeztem be de már nem nyulok bele.
-
#5072 Nah... én eddig így állok... van még rajta munka bőven, de nekem már most teccik...
-
#5071 Ha az összképet nézzük, nem olyan rossz... :) -
#5070 Nem versenyre teszem be, szinte ugyanaz az autó, hasonló beállítás, egy régebbi contestre lett készítve.Tesó csinálta, 13 évesen, második munkája, úgy tessék nézni :)
-
#5069 Mostmár én se mert nem jön be... :) -
#5068 én nemlátom..na mindegy -
#5067 Csak ho a háttér össze-vissza van szabdalva... :) -
#5066 Csak próbaverziót tudsz letölteni... ha teljeset akarsz, ott a bolt... -
#5065 Valaki megtudja nekem mondani hogy honnan tölthetem le a Photoshop-ot?? (azt a változatot amit ti is használtok) vagy ilyen warezes kérdést ne tegyek fel többet?? mert nekem fennt volt, csak a próbaverzió.. :(
Please Help me :D :O -
#5064 mert mit rontottam el? ;/ -
#5063 jó a tutorial, de a tükröződés nem jó! :) füvön áll az autó, és a beton tükröződik vissza! -
#5062 Az ültetést viszont nagyon elrontottad... de a többi télleg jó... -
#5061 az tulzás de azért kösz :) -
#5060 :O nagyon jó lett -
#5059 enyém..első "normális" matricám és küszöböm..vélemény? (a szar szót nem fogadjuk el -,-)