11371
Virtuális autótuning
-
#5018 most veszem észre hogy ez az első kocsim amin nem fél órát dolgoztam:D eddig vagy hat órát csináltam :D -
#5017 nembaj...a szándék a lényeg :):)
majd kipróbálom -
#5016 leraksz kér pntot mondjuk a sárvédő ívénél és akkor alt-ot nyomvatartva rákatintasz a vonal egy részéra utána ctrl-t nyomvatartva tudod odébbhúzni a pontot ezt nehéz elmagyarázni :D -
#5015 őszintén gratulálok neked,én még most sem jötem rá hogy,hogy kell kijelölni vele.
hell mi pls :D
-
#5014 azzal soha nem fogsz hoszú íveket kijelölni szépen :D amíg nem néztem meg a videókat én sem értettem hogyan kell kijelölni vele,csak gimp-ben tudtam brazier görbékkel kijelölni -
#5013 neked mi is az msncimed?
-
#5012 pen tool helyett polygonal lasso toolt (vagy mit xD) használok -
#5011 az az igazság, h egyáltalán nem nagyon értek a PenTool használatához...:( és nemtudom, h hogy lehet PenToolal kijelölni...
tudtok segíteni?? akár egy tutorral?? (gondolom nem csak engem érint a dolog
jaa és köszi Hassan B -
#5010 Ha Pen tool-al kijelölsz valamit, utána rá jobb kattintás: Make Selection...
akkor bejön egy ablak, és oda kell beírni az értéket, aztán ok.
Utána ha Brush-al rajzolsz rá akkor ilyen "átfedés-szerű" lesz... -
#5009 köszi, kipróbálom, de holis van az a Fheater Radius??? -
#5008 jah nem hiszem emrt azt nem nagyon használja de ha nézed a cuccok palettát(eszközök)akkor rájösz hogy mi az -
#5007 nem lehet hogy gradient tool-al csinálta? -
#5006 Egyébként (ha jól értem a problémádat) a Fheater Radius-on kell állítani... (valami nagyobb értékett kell megadni, pl 20) -
#5005 Hát biztos nem 1 kezdő csinállta... :) -
#5004 ez a videó tutorial megőrít...állandóan billentyűparancsokat használ és nem tudom követni
amit nemértek, hogy miután kijelölte, hogy töltöttem ki a BrushToolal hogy nem egyszínű lett??:S:S -
#5003 vagyishogy nem szándékos -
#5002 én azt még el se kezdtem :D és tényleg ték volt:D -
#5001 téker
kösz a linket..kész a rácsom nagyon brutáldurván néz ki a kocsin =) -
#5000 itt vannak videók amin meg tudod nézni hogyan kell csinálni -
#4999 oldalról biztos tudsz szélesítést mert akkor nem kell hozzáérni se :D amúgy meg nekem is ez az első próbálkozásom amit el is mentek -
#4998 én nemis tudok szélesiteni se köszöböt rajzolni egy kocsira se o.0 utolsó leszek xD -
#4997 én nekem meg nem megy a szélesítés és a küszöb rajzolás :S érdekes lett és nem tudom mit javítsak ki rajta... -
#4996 Nekem sok ötletem van hozz... időm viszont nincs...MOST... :) DE LESZ... -
#4995 én is elkezdtem, de nem megy...ez a kocsi valahogy most nem akaródzik, de mindenképp csinálok belőle vmit -
#4994 lol ^^ hajrá ;D ma én is elkezdem -
Szabi1991 #4993 egész jól haladok , pedig ez az első igazi VT-m amire ötletem is van , és meg is csinálom :)
max estig bőven készleszek :DD -
#4992 nah én már csak holnap kezdek neki :) jócakát mindenkinek xD -
#4991 szerintem ez a vectra rosz szögben áll nekem ezért nem tetszik+a tavalyi vagy melyik jobban nézett ki,az aminek nem astra orra volt mint ennek -
#4990 hjajj, de nem tudok haladni ma ezzel...:'( -
#4989 ByB: jajj csak te ne!!!! szerettem volna ha lenne egy kis esélyem.... :P:P -
#4988 na azt hiszem én is neki kezdek:D -
#4987 király vagy :P
na tuningoljunk... -
#4986 bent van! :) -
#4985 akkor vissza is vonom, ZSÍR a kép akkor ez lesz tutira, mehet a bannerbe?
-
#4984 megtaláltam a VECTRÁT más felbontásban -
#4983 1600*1200 -
#4982 embörök, most veszem észre, nem kicsi ez a kép egy picit ??? :S -
#4981 nekem ok, már kezdem is a tuningot :D
Bardocz: kellemes pihenést :D:D
Jó tuningolást mindenkinek =) -
#4980 én elutazok úgyhogy ha ma eldőlik mi lesz a kocsi még ma belekezdek -
#4979 nekem jó, amúgy is tavaszi szünet lesz jövhét végén! legyen az időpont jövőhét vasárnap este 20:00! ok?