Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
persze!
nf azér görbül furcsán mer én csináltam öket és még nem vok olyan profi és kreativ 😄 a csikot láttam de már nem volt kedven javitani és kössz hogy ráém szavazol 😄
madtolyy
Én még egy autót sem csináltam meg mert mindig kiszaladtam az idõbõl. Azért még beírhatom az észrevételeimet?

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

nf1
a motorháztetõ alján van egy eléggé feltünõ csík, a rács ferde, a minta meg itt-ott elég érdekes görbül
de én rád fogok szavazni 😛PPPP

acsati
kérem a kritikákat 😄
acsati
madtolyy
OK! Köszi!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

DJ Skyline
hi, itt! de mivel még egy autó sem érkezett (ill. 1 van,de még nincs ellenfele),így még nincs mire szavazni!

madtolyy
Szasztok!

Hol lehet szavazni?

nf1
még szavazni kell elötte 😛PP

acsati
ha berakom én nyerek? <#vigyor>
DJ Skyline
én nem! nem tetszik az autó! olyan autón meg nem tudok dolgozni,ami nem tetszik! :|

acsati
pl te?
DJ Skyline
akkor már csak az a kérdés,hogy acsatin kívül csinált-e még más valaki!?

acsati
én csináltam de ha nem lesz más akkor nem rakom ki
DJ Skyline
hi
nos,fogunk ma szavazni? 😊
vagy tolódik megint

DJ Skyline
igen!

acsati
lehet én is csinálok vmit holnapra. az a sárga van, ugye?
bazs1
ja, igen😊 ez az amit elfelejtettem
sorry

DJ Skyline
nem?😊 #3409

bazs1
nem tegnap elõtre? mer azt nem írták ki!

DJ Skyline
már van új autó,elvileg holnapra kell megcsinálni! kérdés lesz-e 2-nél több munka!😄

bazs1
na legyen már valami! rakhatok új autót?

ngcsnet
dö beszt<#eljen>

bazs1
szerintem nem vmi jó ez a kép

zsolesz92
vki csinálja az uj autót? mert egyedül nem ugrok neki. legyen vasárnap 8-9 bár elvileg sztem már mára mehetett volna

de mondom ez még a közepe a VT-nek még dolgozok rajta
inkább csak sejtem...
(a mosolygás szándékos)
zsolesz92
ugy elcseszted az elejét ahogy én a hátulját 😄 szal az a kis légbeömlõ ha innen nézed olyan mintha nem fordulna el a lökhárító, hanem egyenesen menne végig, nálam meg mintha lenne egy kis kiugrás a hátuljában. remélem éerted mit mondok

acsati
tényleg 😄
bazs1
olyan mintha mosolyogna😄

törölt hozzászólás
látom zajlik... de télleg elég érdekes lett <#nyes>
bazs1
ma reggel kezdtem el, közben bekaptam egy vírust, azt egész délután leakartam írtani, aztán meg már nem volt kedvem body kitet keresni

MikX
Nalátod ezaz...
Nem az, hogy nem tudod, hanem nincs kedvem, meg izé...
Én direkt ezt magyaráztam anno, de látom senkit nem érdekel, na mind1...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92

bazs1
ehez nem volt sok kedvem keresgélni, igaz eddig csak egy autómon volt, a roveren

MikX
Nem muszály csinálni, lehet másik autóról áttenni is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bazs1
body kitet nem tok csinálni, még nem vagy PS master, lámpa nekem így tetszik, a szín az más egy kicsivel és nekem így tetszik, karosszéria formán én is gondolkozdtam de az elmaradt

nf1
akkor szerintem kicsit keveset tettél rá

MikX
Én? Hát legalább egy bodykit, egyéb alakítások, pl lámpa átszabása, egy másik szín, bár fehérbõl nehezebb, esetleg átalakítani a karosszéria formát teljesen...

MikX
Nem, már régebben írtam, hogy nem csinálok...

zsolesz92
egyébként az a füst csak azért van mert nem volt türelmem a kerekert vagdosni és csúmnyán kivágtam megpörgettem aztá füst hogy annyira ne láccódjon

zsolesz92
a füsttõl kevésbé látszik

bazs1
szoval szar kocsit csináltam😞

zsolesz92
az pörög... blur motion blur...

nf1
jó de ahoz nem kéne forognia a kerekeknek? legalább a hátsóknak, vagy csak az történt ami Skyline mond? 😛

zsolesz92
tudtok mondani a hytsen meg a netcarshowon kívül olyan linkeket adni ahol jó minõségü nagy felbontású autós képeket találok?

acsati
meg nme szereti az ilyen kocsikat?
zsolesz92
jah nyaralni voltál és majd szerdára