11371
Virtuális autótuning
-
#5382 dehogynem csak gyakorold;) szerintem neked a saturationt picit lejjebb kéne venni és úgy valósághűbb lenne -
#5381 Ezzel a brightness contrast-tal már jobb lett, de gondolom ilyen átfestést úgysem lehet 100%-osan valósághűen visszaadni.... :( -
#5380 Azzal csináltam, bár sokféle képpen próbálkozom. Most ott akadtam el, hogy ültetni akartam és magát a karosszériát nem lejebb vitte, hanem beszúrta újra. Ez nem tudom miért lehetett, mivel korábban sikerült. Úgyhogy most még csa kísérletezgető fázisban vagyok :) -
#5379 nagyon papír alökös meg a küszöb is :S -
#5378 hue saturatoinnal csináltad az átfestést? mert akkor ugyanolyan fényesnek kéne maradnia. probálgasd még a brightness contrastot is ( hue saturation felett) -
#5377 Befejeztem a pirosat és azon kívül, hogy más lett a szín, sokmindent változtattam rajta, így még eredetibb lett. Egy baj van vele, hogy eléggé matt. Valaki nem tudja, hogyan tudnám fényessé tenni, mert sehol nem találtam erre vonatkozó tutorialt :(
Látom nem csak én kaptam kedvet a Bogárhoz :) Döntsük el, hogy hova rakjuk akkor a Bogár modósításokat. Ide vagy a Photoshop munkákba. Eddig mindkettőbe beraktam, de talán fölösleges.... -
#5376 szal majdnem: -
#5375 akkor én is, ide is. messze nincs kész, még mindenhol dolgozok rajta, hátsó lökös csak vázlatszerü, innenső hátsó ablak szerintem fasza lett, belső hát ő...:P
Sztem az oldalsó lökös vagy nem iws tom mi az jó lesz a készen lesz.
lényeg h ti irjatok véleményt -
#5374 Nekem lenne pár, de olyat még nem tudok, hogy lökhárítót, meg kereket meg ilyen dolgokat, hogyan cseréljek le, meg persze mire. Bár a Bogárral már itt tartok...
-
Szabi1991 #5373 ezzel én is igy vagyok.. -
#5372 hát nekem a borára semmi ötletem sincsen :S -
Szabi1991 #5371 ok ;) -
#5370 Akkor jó :) De azért megkímélem a nagyérdeműt a százféle színű bogarammal, de majd ha egy komoly átalakításom lesz, akkor tuti meg fogom mutatni. Sajnos erről a Bora átalakító versenyről le fogok csúszni, de majd legközelebb. Egyszer talán lehetne egy Bogár a tuningolandó autó, s akkor talán én is beszállok majd :) -
#5369 Nyugi, nem fogod szétoffolni, bőven elfér a témában :) -
#5368 A piros, ennek még csak a hátulja van meg. Egyébként ezekkel a képekkel nem fogom szét offolni a topicot? Mert akkor nyugodtan töröljétek!
-
#5367 Most épp a piros változaton dolgozgatok, addig is gyakorolok :)
-
#5366 Én ilyet a radirrol nem tudok..mondom..polygonal lasso tool =) -
#5365 Eredetit is rakd már fel plz :) -
#5364 Hát ahhoz képest, hogy az első képem....
Mondjuk a szín nem a legjobb, de...Eredetileg fehér volt....
Egyébként nem lehet olyat csinálni, hogy a radírral egyenesen, mintha egy vonalzót használnánk törölni? Csak könnyebb lenne ott, ahol egyenes mellett kell törölni.... -
#5363 Ajánlom a polygonal lasso tool (sose tom normálisan leirni na mindegy) használatát azzal szép egyenesen tudsz "levágni" dolgokat és nem lesz hullámos mintha radírral csinálnád :) -
#5362 Megy mostmár, csak elég időigényes kitörölgetni és így elsőre nem is lesz tökéletes.... -
#5361 :D -
#5360 Fent a pixel méreten leveszel és rá zoomolsz a képre igy biztosan nem rontod el -
#5359 Rájöttem :) -
#5358 Köszi így sikerült, nem tudom, mit rontottam el korábban. Már csak azt szeretném kérdezni, hogy a radírt nem lehet megváltoztatni, mert kör alakú és sok apró dolog van, amit ki kellene radíroznom és ahhoz túl nagy...Vagy nem lehet kinjelölni egy nagyobb darabot amit így ki lehetne radírozni? -
#5357 Hmm én tutorialban ugy olvastam..na mindegy -
#5356 CS2-nél ez már csak Ctrl+U , ennyit hozzátennék, de amúgy jó amit írtál. -
#5355 1.Kijelölöd azt a felületet amit festeni akarsz
2.Rámásolod 1 rétegre
3. ctrl+shift+u
4. image-adjustment-hue/saturation
5. Bepipálod a color-t vagy mit..
6. kiválasztod a színt változtatsz az erősségen, színen, fényességen ha gondolod
7. leradirozod a fölösleges festést (pl az ablakrol) -
#5354 Nem szeretné nekem valaki elmagyarázni, hogy hogyan fessek át autót? Odáig eljutok, hogy a színt kell kiválasztani, de sehogy nem tudom befesteni. :( -
#5353 kösz..:S -
Szabi1991 #5352 a szin nem jó sztem , de amugy kira :) -
#5351 Itt az enyém már ugyse csinálok rajta semmit, a felni meg úgy az egész is szar..
-
#5350 Azt hiszem találtam. Lehet beszállok én is ebbe a tuning versenybe (kissé nagyképű :)) -
#5349 Nem tudtok olyan oldalt, ahol az ilyen munkákhoz van tutorial? Kezdő vagyok, de már az átszínezésnél elakadtam :(
Régebben találkoztam egy oldallal, ami konkrétan ilyen autó átalakításokkal foglalkozott, nem tudja valaki, hogy melyik lehetett? -
#5348 ok, Bora! határidő vasárnap este 7, ha kevés, akkor átírjuk! -
#5347 Akkor Bora? Mert megpróbálom énis.. :) -
#5346 szerintem is ez lenne így jó:) -
#5345 Lejárt a 17-e , mostmár lassan kezdeni kéne a munkát.Mivel úgy látszik döntetlen lett, így szerintem az előző nyertes szavazata döntsön, és mivel DMX Borát választott, sztem így legyen az.
Ha valakinek ellenvetése van , az szóljon, de ha így jó , akkor Skyline írd ki a bannerba! -
#5344 köszi:) -
#5343 Nagyon szép és ami a legjobban tetszik (és ami nálam legfontosabb a virtual tuningba) hogy valósághű..gratta hozzá