11371
Virtuális autótuning
-
Szabi1991 #5422 el se kezdtem.. -
#5421 Herbie -
Szabi1991 #5420 hogy írják hogy hörbi ? :D -
#5419 Nm
Többi emberke hogy áll a bora-val? :) eddig csak én töltöttem fel -
#5418 Köszi! -
#5417 Rámész az albumra ahova feltöltötted őket és lesz minden kép alatt Szerkeszt/Töröl választás -
#5416 Igen, ezeket észrevettem, sőt még több is van:
- a jobb oldalon a sárvédő gumit csak úgy tudtam kitörölni, hogy szürkére befestettem a földet, ami baromira látszik
- a hátsó sárvédő és a fehér oldala találkozásánál nem lett elég ívelt, látszik, hogy kis vonalkákból áll...
De különben nekem is tetsziik :) -
#5415 Sikerült 3-szor feltölteni :) A Galériámból, hogy tudok törölni? Help béna vagyok!!! :P -
#5414 Szép munka egy-két dologra azonban figyelj:
-néhol még kivillan 1-2 fehér folt (leradirozás nem tökéletes) hátsó lökhárito bal oldalán látok 1 kis fehér csikot..na mindegy
-ez az amit énse tudok szépen megcsinálni: tök ugyanolyan lett a 2 felnid és ez nagyon látszik a fék miatt
Amugy minden tutko ;) -
#5413 galériádba tedd fel! -
#5412 A mocskok törölték a képeimet :( -
#5411 Ja, értem, szóval a nyertes dönt. Ok... :) Akkor megmutatom, mire jutottam. Először nagyon klassz neonzöld színe volt, de aztán kék lett belőle. Nem akartam túlbonyolítani, ültetés sem lett belőle... :(
-
#5410 Nemhiszem hogy pont ez lesz, majd a nyertes rak 3 kocsit és abból kell választani..talán 1 bogár is lesz :) -
#5409 Nem tudom, hogy ki az illetékes, de akkor lehet számítani arra, hogy nem sokára Bogarat kelljen tuningolni? Nem lenne rossz, ha ez a fehér lenne az alany, ezen belül is a hátsó nézete. Mit gondoltok? :D Már nagyon nekiálltam ennek, már van is egy halovány elképzelésem....:P -
#5408 (gondolom bolyhos ecset kis erősséggel) :)) -
#5407 A keréknek az árnyékolását hogy csinálod? -
#5406 Hmm látom a felnire rájöttél..a 2. kérdésedre meg a válasz az hogy amikor kijelölöd a kocsit leültetéshez akkor megforgatod egy picit arra amerre az eleje van..igy elvileg a hátulja megemelkedik igy nagyon keveset kell rajta forgatni..jah és közben ügyelj arra hogy stimmeljen (az eredeti kocsiból ne lógjon ki semmi) Remélem érthetö volt =) -
#5405 Na rájöttem erre a felni mozgatásra..... :) -
#5404 Nekem tetszik. Én kicsit komolyabb átalakítást próbálgatok a kicsinyke tudásommal :)
Szavadonfoglak....A kerékkel kapcsolatban. Ezen a bogáron a kerék teljesen függőleges, de kerék, amit találtam kicsit befelé dől. Hogyan tudnám kiegyenesíteni? Remélem érthetően fogalmaztam meg.
A másik, hogyan lehet úgy ültetni, hogy pl csak a kocsi elejét akarom lejjebbe vinni? -
A bogaram :) -
#5402 Ez nagyon klassz oldal, köszi. Jobb, mint a Google-ban keresgélni órákig :) -
#5401 :) Nm :D Ha vmiben kell még segiteni csak jelezd :) -
#5400 igen, normális felnit nehezebb találni, mint felrakni a kocsira! :) itt van ez az oldal, a tuning cégek autóiról lehalászhatsz párat, van fék is mögöttük, teljesen jó! :D
AC Schnitzer
Brabus
Carlsson
Hamann
Kleemann
Strosek
TechArt
itt akadnak jó, használható felnik -
#5399 Köszönöm, végre így felfogtam a dolgokat és sikerült is :) A legnehezebb mégis olyan kereket találni, ami minden tekintetben passzol a kocsihoz :( -
#5398 Nah akkor megprobálom kezdők nyelvére leforditani :p
1.Keresel egy felnit megnyitod PSben körbejelölöd, kimásolod
2.Rámásolod a kocsira..Ctrl+T és addig formázod (forgatod, nyujtod, stb) amig nem lesz olyan mint az eredeti felni (az uj felni opacityjét vedd lejjebb hogy lásd mekkora a régi)
3.Mikor jó minden nyomsz egy entert ilyenkor a felni "beigazodik" a helyére ha jól csináltad
4.Átfested ha gondolod :)
Remélem tudtam segíteni -
#5397 Egyenlőre ez nekem magas. Én még itt sokmindent nem értek, vagyis értem, csak nem sikerül megoldani. Lehet túl hamar vetettem bele magam.
Köszi mindenkinek a segítséget, próbálkozni fogok, egyszer biztos sikerül.
S ha esetleg valaki tud magyar oldalt, ahol ilyenek vannak, akkor ne tartsa magában, mert bár Google-ban keresgéltem, de nem nagyon találtam magyart. Ok, hogy angolul sem nehéz, de amit találtam nem igazán kezdőknek találták ki, hanem olyanoknak, akik már egy bizonyos szinten vannak. Sok alap dolgot ezek nem írnak le... -
#5396 egy a baj, hogy mivel nappali kép, így nem csinál ekkora fényt a fényszóró, hanem csak a búrát világítja meg! úgy kell csináni, hogy kijelölöd a búrát, és úgy teszed rá a fényfoltot! így csak a búra fog világítani, nem fog a fél kép még fényben úszni! -
#5395 kerék csere még nem egy nagy vasz iszt dasz
-kell keresni egy felnit ami kb hasonló szögben áll mint ami az autón van!
-leméred hogy az eredeti autón mekkora a kerék (mittudomén 100*75)
-az új felnit kivágod a gumiból, ha megy a köralakú jelölővel akkor azzal, ha nem éri körbe normálisan, akkor a pen toolal körbejelölöd, majd úgy másolod ki!
-az új felnit méretezd akkorára mint a régit, és tedd rá a régire, majd legyen a kijelölő eszközön a ps! a beillesztett képen nyomj egy jobb klikket, majd szabad alakítás, és így akkorára méretezed, amekkorára tetszik! ha kész, akkor rányomsz a bal fölső sarokban lévő kijelölőre, rákérdez, hogy akarod-e alkalmazni az átalakítást, igen, és kész van! egyesíted a 2 réteget és ennyi volt!
persze előfordulhat, hogy belelóg a lökhárítóba pl a méretezés után, ilyenkor az eredeti autóról kivágod pen toolal azt a részt, majd rámásolod a képre! -
#5394 Igen, így csináltam, bár lehet nem tudtam volna leírni így. Én abban kérnék segítséget, hogy hogyan kell kereket cserélni. Csak a kereket kell beilleszteni akár paint-ből kivágva vagy az egész képet be kell illeszteni és utána kivágni? Nem nagyon sikerült eddig, csak a kép közepére beillesztette és nem tudtam vele semmit kezdeni... -
#5393 PS-ben rámész a Szűrő fülre, majd Eredményezés, és Lencse fényfolt! fényerő legyen 100, lencse pedig 50-300mm! -
#5392 Elárulnád, hogy ezt a lámpát hogy csináltad?Borához jó lenne valami hasonló a terveim szerint :) -
#5391 olvasd már el pls az egyel előtte vlévő hsz-t -
#5390 Nagyon üt .DDDD -
Szabi1991 #5389 kapott egy kis űltetést és ien amcsi izomautós, de mégis driftes felnit :DD
-
#5388 Az a baja h tul erősre állitotta a saturationt (sztem) -
#5387 Thx az elsimerést, bár van még hova fejlődni :)
-
Szabi1991 #5386 rájöttem hog van egy tonna hiba , inkább törőltem a képet :DD -
#5385 Nah ezt a bogarat énis megprobálom :) -
Szabi1991 #5384 egész jó lett a festésed , grat Harly ;) -
#5383 Már megoldottam, de nem teszem be a képet, mert mi lenne ha minden apró mozzanatnál beraknám :) Egyébként én hülye, rájöttem, hogy a saturation-nál egy mozdulattal át lehet színezni, én meg a zöldet újra átszíneztem pirosra. Szóval duplán dolgoztam.... :(