11371
Virtuális autótuning
  • Picar77
    Így jobb?

• Szabi1991
    Nem beszólni akarok , de azért elmondom a véleményem , remélem nem bántok meg senkit...

zolo :
    -mindkét keréknél kocka a kasztni..

-baloldalon rossz az ablak tömítése..

-az ajtót nem lehet kinyitni :))

madtolyy :
    - a felni csillog , de az autó tök sötét..

- egy kis ültetés ráfért volna :)

dmx :
    + nagyon tetszik a kocsi összképe
    - a láng elég érdekes ( 1 megy ellőre , 1 hátra ??? :DDD )
    - egy picit ez is traktoros (egy kis ültetés kéne rá ;)

xtuner1991
    - a zöld nem a legjobb
    - a felni nagyon csillog
    - az első lökősön ferdén van kivágva a "minta"
    - a lökösök alja nagyon pixeles..
    - a motorháztetőn a carbon is túl világos

Picar77 :
    - szintén a carbon..
    - és az első lökős elég hülyén néz ki
    - ja és ez is egy traktor :)

Gunnersboy:
    + tetszik a DTM felni :)
    -festés..
  • Gunnersboy
    ennyire futotta...
  • Picar77
    Első autom elég szar lett de ha már megcsináltam berakom

• Czdano
    Kira csak ahol a 2 festés egymás mellett van oda mehetett volna 1 kis feather, jah meg világos a carbon amugy
  • zolo
    Így olvasva a véleményeteket, lehet hogy hozzányúlok még holnap valamikor a kasztnihoz, de az üveget nem bántom, ahhoz ez a kép adta az alapötletet a kocsihoz. :)
  • xtuner1991
    Ez lenne az enyém:
  • Czdano
    Szép :)
  • dmx
    Itt a jó!
  • dmx
    hopp egy rossz link
  • dmx

ennyire futotta a kedvem és az időm.Tovább már nem csufitom
  • Czdano
    Nekem is az a lényeg h élethű legyen de tényleg, még előző oldalon írtam :-p
  • Harly18
    Nekem nagyon bejön, érdemes lenne kicsit tökéletesíteni. Lehet csak nekem a mániám az, hogy minden egyes vonal és él a legélethűbb legyen, s hogy minden a lehető legprecízebb legyen. Az én Bora-m ilyen felfogásban készülgetett el...
  • Hassan B
    Az oldalsó üvegen lehetne 1 vágás, a kasztni alját pedig kipótolhattad volna...
    Egyébként nagyon jó lett! :)
  • Czdano
    Jáááá lehet nyerek akkor
  • Harly18
    Hát igen. Ezek után nem tudom, hogy érdemes-e az enyémet is "nevezni". :)
  • bardocz
    az ültetés nyoma látszik a küszöbnél amúgy jó!én valószinű nem csinálok semmit met semmi ötletem sincsen rá :S
  • zolo
    Én is beteszem a kocsimat , időhiány miatt nem tudok vele többet foglalkozni, ezzel nevezek holnapra.

Kérlek titeket, nagyban nézzétek!
  • bardocz
    ide kell először és majd be lesz rakva szavazótopikba
  • Harly18
    Egyébként a Bora-t ide kell betenni, valaki összegyűjti és az összes alkotást átrakja a másikba vagy rögtön oda és kész?
  • Harly18
    Hát úgy néz ki a végén valamit elronthattam, mert eltűnt, amit csináltam :) De azért köszi...
  • DJ Skyline
    ha egy másik réteg, akkor Ctrl+E, és a 2 rétegből lesz egy!
  • Harly18
    Csináltam esőt egy új level-ben, de nem tudom, hogyan kell rátenni a képre :(
  • Czdano
    Ha végig csinálsz 4-5 leirást máris pofásabb lesz :-p
  • Harly18
    Ötlet lenne, csak nem tudom megvalósítani. Nem találok olyan autókat, amikről le lehetne olyan dolgokat lopni, ami illene a kocsira. A sok bénázás a kedvemet sem igazás hozza meg. Volt pár jó ötletem, amit ha meg tudok csinálni, akkor talán jól is nézett volna ki, de meg kell elégednem egyenlőre az apró, kis átalakításokkal. Valahogy ezek a layerek kifognak rajtam. Ezért egy egyszerű kis Bora átalakítást csináltam, ami eltörpül a többiek átalakítása mellett, de még vasárnap estig próbálok ügyeskedni vele, hátha sikerül legalább 1 ötletemet megcsinálni elfogadhatóan...
  • Czdano
    Hogyhogy nincs ötleted? :O Én ha egy kocsit meglátok az utcán rögtön arra gondolok dejo lenne megtuningolni photoshoppal :)
  • Harly18
    Átneveztem, de utána nem az a név volt ott, de lehet azért nem sikerült, mert már a hajtépésnél tartok ezzel a Bora-val. Nem elég, hogy ötletem sincs, ami lenne azt nem tudom kivitelezni kicsinyke tudásommal, úgyhogy félúton abbahagytam az egészet, s majd belinkelem. Ha egy embernek tetszik majd, akkor nekem már az is elég :)
  • Szabi1991
    ott a banner..

olvasd el..
  • Gaba9
    Szewasztok látom szép dolgokat csináltok .. ha belinkelek egy autót csináltok belőle egy faxa gépet ?? Vagy hogy müxik nálatok a képválasztás ?
  • Czdano
    :) Rákattintasz a layer nevére 2szer és ugy lehet..amugy meg mielőtt VT-ztam végigcsináltam fél tutorial.hu-t :) Ajánlom tedd te is ezt mert megtanulod először az alapokat ;)
  • Harly18
    Á, hogy ezt is lehet :) Rá nem jöttem volna magamtól ilyenekre. Köszi, így biztos könnyebb lesz...
  • Czdano
    Sokat segít ha elnevezed a layereket mint pl festés, felnik, neon, stb..én igy szoktam :)
  • Harly18
    Szerintem is, csak az a gond, hogy nincs több layer. Elmentettem és lehet azt a képet vette alapul, amire már rátettem, de nem festettem át. Ezeket a layereket utálom, mert nagyon nehéz kiigazodni rajtuk, hogy éppen mt melyikre raktál rá. Lehet nem csinálom logikusan, hanem össze-vissza...
  • Czdano
    Nemjó layer volt kijelölve szerintem
  • Harly18
    Ez a Bora valami megcsinálhatatlan. Nem illik rá semmi sem. Vagy 5 féle elképzelésem volt, de mindegyik béna. Akartam belőle coupé-t csinálni, átmaszkírozni az új Jetta-vá, de mindenhogy béna.
    Az átfestés megint nem megy. A kocsit direkt nem akartam átfesteni, mert még akartam rá lökhárítókat is tenni. Ez megtörtént, Duplicate layer, hue saturation és a legutoljára betett elemet színezi csak át, pedig kijelöltem mindet :(
  • madtolyy
    Én asszem mást nem csinálok rajta:
  • Harly18
    Én is nekiáltam a Bora-nak, hátha tudok valamit alkotni...
  • zolo
    Csinálgatom , ültetés és felni már van , de még hiányzik valami.Vagy egy jó bodykit, vagy egy jó festés , de ma már nem nyúlok hozzá :)
  • bardocz
    semmi ölteletem sincsen rá
  • Szabi1991
    pff tényleg :S
    thx