11371
Virtuális autótuning
  • tzsoltika
    jó lesz! Mindent bele!
  • Szabi1991
    sajna elég gyenge a Ps tudásom.. nem tok lökőst rajzolni :S
    meg amúgy is így a szép sztem az autó :)

• zsolesz92
    Eddigi talán legkomolyabb autótuningom, kezd a végére érni

eredeti
  • tzsoltika
    Én még kezdő vagyok, de az 1999 Seat Leon tetszik, és lenne pár ötletem hozzá, de nem tudom hogy sikerülne
  • Szabi1991
    egész jól haladok vele :)

csak úgy gyakorlás képp azért megcsinálom :)
  • Harly18
    Ugyan én még kezdő Photoshoppoló vagyok, de én azt gondolom a kocsidról, hogy jó ötleteid vannak, csak elnagyoltan valósítod meg. Egyáltalán nem valósághű az autó, mert sok helyen elmaszatolod pl.: a lámpa körül és hűtőmaszknál is. A felnik túl fényesek és kicsit az alakjuk is fura. A lökhárító is kicsit csálé. Jó szándékkal mondom ezeket, egyébként tetszik az elképzelés. Gondolom te is kezdő vagy még és akkor ez jó kezdetnek :)
  • Mityu91
    Hello!
    Annyit kérhetnék, hogy valami véleményt írjatok az autóról!
    + ha tudtok valami photoshopos könyvet ajánlani megköszönném!
    Tisztelettel!:)
  • Harly18
    Itt az 1024-es változat, ezzel szerintem könnyebb...

Az 5498, 5489, 5490, 5492-es hozzászólásaimat törölné valaki?
  • DJ Skyline
    ez egy szar kép szerintem (sry), tök sötét az egész, az autó is, a környezet is úszik a szürke színekben! nehezen lehet behatárolni, hogy mi merre! netcarshow.com-on nézelődjetek képek után!
  • Szabi1991
    3. Porshe 996 :))

(nekem nem jön be a link, ezért feltettem ide )
  • Harly18
    Szerintem tehetsz. Nem sértődik meg talán senki sem :)
  • Szabi1991
    tehetek egy harmadik képet ? :)
  • Harly18
    1. Seat Leon 1999
    2. VW New Beetle 2005
    3. ?
  • DJ Skyline
    szóljatok ha majd lehet válogatni a 3 autó közül, és akkor benyomom banner alá a dolgokat!
  • Szabi1991
    hmm..

erre lenne ötletem :)
  • autoszimulator
    Igaz a verenyről elkéstem, de ez lényegében nem is felelt volna meg oda, mert nem tuning, csak átalakítás, elvileg szériának is elmenne ez a kupé :) változások azért látszódnak, remélem :) Teljes méretben nézzétek, mert piciben itt ott pixeles a méretezések miatt..

• Szabi1991
    én kész vagyok :))

• Czdano
    Hát tudod a baj ott kezdődik hogy 3 képet rak be anyertes és abbol kell választani ráadásul már páran ezzel foglalkoztunk igy mi előnnyel indulunk..vhonnan szerválj 1 normális képet :p
  • zolo
    Akkor bogár 1-nek , én meg ezt teszem be(úgyis a Bogár lesz a befutó :)) ):
  • Harly18
    Igazából én maradnék ennél a Bogárnál. Szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni belőle. Kerestem más, jó minőségű Bogár képet, de azok vagy át voltak alakítva már vagy a régebbi Bogár (korlátos lökhárító,....nehezítő körülmény, amit nehezen lehetne átalakítani) Ezért ezt választanám, mert ez egy teljesen mezei Bogár végtelen átalakítási lehetőségekkel.

Ha szerintetek ne ez legyen, mert már ismerjük és uncsi, akkor meg legyen ez... De szívem szerint maradnék a Bogárnál és én ezt az autót adnám bele a 3-ba :)
  • zolo
    Harly - 4
    Zolo(vagyis én :) ) - 4
    Xtuner - 4
    DMX - 3
    Gagax - 1
    Czdano - 1

Eléggé patthelyzet az állás , én nem szavaztam, most meg már nem akarok , mind3 rakjunk egy autót, és abból lehet majd a másik topikban szavazni.
    Harly , jöhet egy bogár :))
  • Harly18
    Úgy néz ki nem lesz Bogár, tőlem biztos nem :(
  • Szabi1991
    szavazzatok :P
  • Szabi1991
    lejárt a verseny :)
  • zolo
    Én is szeretem a retrózást (még így fiatalon is), nekem is tetszenek az olyan kocsik, megfordlt a fejemben a Borával kapcsolatban is a bogár felni, de nem állt össze a fejemben , hogy mi lett volna belőle.
  • Mityu91
    Sorry elöbb roszat linkeltem!
    Itt van a véglege (azthiszem) :)!

• tzsoltika
    Bora bogár kerekekkel, Golf IV-es első lámpákkal és lökháritóval, ez jó!

Most vagyok itt először és nagyon tetszenek az autóitok! GRAT mindenkinek! +fav =)
  • Harly18
    Egyébként sokan szoktak szavazni? Nem kellene esetleg az autós topicban vagy valahol reklámozni, hogy jöjjenek szavazni? Csaz izgibb, ha sokan szavaznak :)
  • Harly18
    Igen, a hátsó kerékkel kicsit meggyűlt a bajom, s kicsit majd alakitgatok rajta, de marad ez, nem hiszem, hogy ha azt kijavitanám, akkor nőne az esélyem :) És talán a Golf lámpák tényleg rontanak az összképen, azt is visszaalakitom vszinűleg. Az összhatás....biztos szokatlan kicsit a többi Bora-hoz képest, mert én olyan tipikus "tuningolást" nem csináltam rajta. Egyébként kezd egyre inkább elterjedni az a fajta tuningolás, hogy visszanyúlnak a veterán autókhoz. Láttam már olyan 1-es Golfot, amin Bogár kerekek voltak, sőt a műszerfalat is lecserélték a Bogár műszerfalára. vagy egy 2-es Golfot raktak tele krómmal, s a végeredmény meglepően jó lett....
  • Mityu91
    Sziasztok!
    Én is csináltam valami kis változtatást egyenlőre ennyire futotta!

• zolo
    A színe jó, de valamiért nekem az összhatás nem jön be.Lehet a felni miatt, vagy a Golf lámpák miatt, de nem tetszik , sry.
    Viszont mint kép jól sikerült, így elsőre jó
    Talán az antennát leszedhetnéd, és a hátsó kerék sincs jó helyen.
  • Gunnersboy
    unatkoztam, és ehhez több ötletem volt :
  • Harly18
    Az oldalán az nem matrica. Simán az ecsettel csináltam próbaképpen, hogy hogyan mutatna és úgy hagytam, mert szerintem annyira nem feltűnő, hisz nem vettétek ti sem észre :) Sokat agyaltam rajta, hogy Bora vagy Golf lámpái legyenek, nem tudom, hogy így jobban néz-e ki. De sajnos utólag nem tudtam már ugyanolyan színt elérni, így maradtak a Golf lámpák....
  • Czdano
    Ahhoz képest h most kezdted nagyon jó lett :) A hátsó felni kicsit belelóg a gumiba meg a matrica lehetne jobb is (opacityn lejjebb vehettél volna vagy vmi) :) Szép munka ,de tényleg :)
  • Szabi1991
    én erre szavazok :))

eddig ez a legjobb sztem ;)
  • Harly18
    Kisebb változtatásokat eszközöltem, de inkább arra törekedtem, hogy harmónikusabb és részletesebb legyen. Bora Classic nevet kapta, nem is tudom miért....talán a Bogár kerekek miatt :)
  • Czdano
    Berakom mégegyszer h együtt legyenek ;) Előző kép már másik oldalon van D:
  • zolo
    Kicsit javítgattam még a kocsin, így ez lett belőle, ez a végleges változat:

Ablakot sajnos nem tudtam szebben megcsinálni, az ajtó pedig speciális módon nyílik , de nem árulom el , hogyan, titok :DDD
  • gagax
    Na itt az enyém is.Sajnos nem lett annyira jó mert siettem vele.

• Szabi1991
    így jobban néz ki a kocsi , viszont pixeles a kocsi körvonala :(