11371
Virtuális autótuning
-
#5587 pedig ez az oldal pár hete be volt ide linkelve de itt van mégegy
és mégegy:) -
tzsoltika #5586 Máris a 3. a Virtuális autótuning topik =) Mindent bele! Legyünk még ma elsők! -
Mityu91 #5585 Köszi sokat segíettél! -
#5584 audi -.- -
#5583 Ez jó oldalnak tűnik, nem ismertem eddig :) Köszi! -
#5582 nincs mit:) így még jobb gépek lesznek majd itt: -
#5581 majd holnap feltétlenül megnézem, köszi -
#5580 innen töltsd le bármelyik videót,ezek megnézése előtt én sem tudtam semmit útvonalakról:) -
#5579 jah például, de én nemtudom használni, ezért te gondolom többet tudsz -
#5578 vagy épp szimpla kijelölés:) olyan helyen jó ahol magnetic lasso tool vagy mi nem jól működik vagy annak a részeit kipótolni pl nem az egész mocitető van kijelölve és hozzá lehet rakni vele,lángnyelvek festésében is biztos jó -
#5577 ÉJJEN MI!!!! ezt mibe számolják??? a leggyakoribb HSZ ??? mert van néhány topic amibe sokkal-sokka több van -
#5576 vagy épp kisteherauto -
#5575 lökhárítók, bodykittek, vagy az ugyanaz :S :Dmeg ilyenek, kupé készítés esetleg -
#5574 -
#5573 A Pen Tools az autó tuningolásban milyen módon használható? Így hirtelen nem jut eszembe semmi, amire lehetne használni... -
#5572 nekem megvan (kölcsönben) nem az enyém. Eleinte abból tanultam, (és jó volt) de most így h már van egy jó alapom, ha vmit elolvasok az nagyon vontatot, lassú, túlmagyarázott nekem, pentool részt nem tudtam megcsinálni, de amúgy nagyon hasznos, érdemes olvasgatni, de (remélem nem gáz ilyet írni, biztos fennvan valahol *.pdf-ben) -
#5571 VW Beetle -
Mityu91 #5570 Fantasztikus megcsináltam!
Sőt még egy lépést tettem megrendeltem egy ps könyvet:) remélem jó :)
Vagy szerintetek nem érdemes?
De Picar77 köszi a segítséget! -
Szabi1991 #5569 "Népszerű témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
...
5. Virtuális autótuning " :)) -
#5568 akkor neked is ajánlom -
#5567 itt az a lényeg h kérdezz bátran, énis mindíg az idétlen kérdéseimmel bombázom a jónépet :D:D
a PenTool-t meg sokan nemtudják használni (ÉNSEM) úgyhogy ez aktuális téma -
#5566 Ezt megcsinálod és tudni fogod hogy használd -
#5565 audi -
Mityu91 #5564 Elnézést, hogy itt kérdezem de tényleg kezdő vagyok!
Nos az eszközök között van a bizonyos pen tools. Ez az ezköz pontosan mire való mert egyáltalán nemtudom használni?!
És hogyan kell használni?
ha valaki leírná pivibe megköszönném... vagy akár itt mind1!
Köszi, hogy elolvastad... -
#5563 hát, most pedig a Seat vezet! bár holnap 7-ig sok idő van még! -
#5562 Nehogy kihagyjad, én kihagytam az előzőt és így utőlag
biztos kisül valami, csináld meg -
#5561 Audi -
#5560 Én is erre tippelek :( Bár maga a kép nem tetszik, mert túl világos. Mondjuk ez csak nekem gond, mert be lehet sötétíteni, de én valószínűleg kihagyom ezt a versenyt. :( De lehet, hogy beugrik valami jó ötlet és nekiállok. Majd kiderül.... :) -
#5559 Seat -
tzsoltika #5558 Én már most fogok neki az Audinak, mert tuti az fog nyerni, és mivel ez lesz az első munkám, mindent ki szeretnék dolgozni rajta =) -
#5557 Azt válaszd, amelyik tetszik. Nem kell mentegetőzni :) Azért a Beetle-t is választhatná valaki :P -
Mityu91 #5556 Bocs inkább Seat mert az audi képe nem tiszta:)
Tényleg bocsánat! -
#5555 Seat -
Szabi1991 #5554 addig is Camaro tuning :)) -
#5553 szavazás holnap este 7-ig, hogy tudjon mindenki aki akar, aztán a nyertes autót lehet hegeszteni vasárnap este 7-ig -
tzsoltika #5552 Akkor most mi lesz? -
Mityu91 #5551 Háát!
Szerintem Audi! -
#5550 szép a Seat szívem szerint azt választanám, csak nem ezen a képen!!!!! -
#5549 VW -
tzsoltika #5548 Audi