Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnumrolcsi
<#vigyor3><#vigyor5>
Elõtte

Utánna

oO VinyuS Oo
Ha meglátom Jakusáék VT-it egybõl elmegy a kedvem a Photoshoptól mert én soha nem fogok tudni ilyeneket csinálni!

Ja és hát ugye nem véletlenül nyerték meg a VT VB-t!!!
Gratula nekik!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

madtolyy
Háááát......izé

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

ColdFire
télleg <#idiota>
ezilyen olyan, ha kinyitjuk, lenyilik, mint egy lépcsõ <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

madtolyy
A nagy ajtó tényleg érdekes. Bár ha felfelé nyílik...<#idiota>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

ColdFire
vót:

niccs:

kicsit nagy ajtó, igazábol sztem tõböl leszakadna xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ebbõl:

ez:

ColdFire
kösz😊

bardocz
nekem bejön😊) picit futurisztikus lett kinézetre nekem tetszik!
ColdFire
de amugy nagy gagyi lett, vagy jó?😊

DJ Skyline
mert így látványosabb, nézd meg ha minden fekete fehér!

bardocz
fekete fehér képen miért színes a lámpa?
ColdFire
golf honda elsõvel (csak lol) 😄

acsati
én még nagyon kezdö vok majd egyszer talán belejövök
madtolyy
A rácson tényleg kicsi a lyuk + lehetne sötétebb. A lámpán látszik, hogy csak színtelenítve lett. De a felni az tetszik.

bardocz
a rácsokon túl kicsi lyukak vannak és a felnik érdekesek a színükön ként állítani szerintem amúgy jó lett<#eljen>
acsati
madtolyy
Melyik?

acsati
nekem meg bekerült az egyik polom a tuning stereo ujságba 😄 büszke vok magamra<#hehe>
madtolyy
Csóri is jól eltûnt, pedig az õ ötlete volt. Biztos Õt is elvitték az UFO-k és még nem hozták vissza! <#alien2><#alien>

madtolyy
Benne vagyok és támogatom az ötletet.

Magnumrolcsi
Majd rakok én egy szép peugeot 206-ot 😄DD Csak még szérad rajta a festék + a lakk 😄D Egész jó lett 😛 ^^

bardocz
hát fogjátok rám mert én csináltam 😄😄
DJ Skyline
😄

akkor asszem' életbe lép a B terv, azaz mindenki azt tuningol, amit akar, akkor teszi be amikor akarja! majd ha összegyûlik ténylegesen 5 ember, aki csinálni is fog valamit, akkor majd beszélhetünk megint ezekrõl a versenyekrõl!

madtolyy
Hát ezt mondom én is. Bardoczon kívül senki nem csinált semmit? Senki nem lehet büszke arra amit az elmúlt két hétben tett? Ha megkérdezik, hogy mit csináltunk akkor mit fogunk mondani? <#idiota>

DJ Skyline
hali
na mi a helyzet, nagy a csend!

bardocz
köszi de lehetnének jobbak😊bodykitet nem tudok rá rajzolni sajna 😞
desigo
jók lettek a verdák

grat!
madtolyy
Csak én érzem úgy, vagy ezzel az új ötlettel tényleg megfeküdt ez a topic?

bardocz
madtolyy
Nekem végülis mindegy, mert neem nem volt most idõm egyet sem csinálni. Csak nagyon eltûnt mindenki aztán már kezdtem félni, hogy kihalt a topic.

bardocz
jah boccs majd ma még felrakom a képeim csak elfelejtettem :S
madtolyy
Nem tegnapra kellettek vola az autók?

acsati
engem igen 😄
madtolyy
Mi van elraboltak mindenkit az UFO-k?

madtolyy
HELLÓ!!!!!!

madtolyy
Na helló! Mindenki ennyire csinálja az autókat? Nagyon eltûntetek!

szerintem a csávó lehetne paint reklám ember.😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

zolo
Ügyes<#wow1>
Úgy látszik a paintben is vannak tartalékok 😄DD

http://flickr.com/photos/zolika90/

madtolyy
Én is így szoktam! <#hehe><#idiota>

DJ Skyline
hát ez nem kispályás, ügyes nagyon! <#wilting><#wilting><#eljen><#eljen>

bardocz
<#wow1><#eljen><#eljen>
desigo
bardocz
a tuningolandó kocsinál még mindig a pick-up van lehet azt is le kéne cserélni mert megtéveszti az embereket😉
Csori
Skyline ... az autó linkjét is cseréld már le légyszi #4663.
a bannert + majd kiigazítom, h ne legyen máá 2 féle leírás 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
igen 2t kell csinálni, viszont ha végigolvasod akkor dupla idõ alatt.
1bként nem kötelezõ megcsinálni, aki akarja az csak annak elég 1 is, csakh ezzel el is van játszva a következõ feladási jog. a versenyt meg lehet nyerni, csak gyakorlatilag nincs mit linkelni feladványként. de akinek a VT a hobbija annak sem ez sem pedig a 2 autó nem okozhat gondot 😊))

madtolyy
Helyes! 😄D

madtolyy
Ez yó!

Goruck
tehát 2 autót kell csinálni.....ugy? csak nem teljesen értem, biztos Csori értelmes ember😊 és jól kitalálta, csak nemlátom értelmét:S
mert eddig egy csomó mindenki azért nem csinált kocsit mert "nem volt rá ideje" most meg akkor 2t is kell :S:S:S
nekem kicsit zavaros a dolog, de amit mondtok azt megcsinálom

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Csori
gyártottam 1 ilyen lomot a versenyek új leírásához. ha már így álltunk neki akkor legyen így 😊))
LOM 😊))