Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csori
a kolorádó máá letelt 😄 most elvileg a #4663 van. bardocz feladványa. +1 szabadonválasztott ami akár a következõ feladvány is lehet ... lényeg h csak elkészített autót tehet be a feladó (szal amit õ már megcsinált)

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
radírral is lehet élesen törölni, csak macerás. PS-ben pl 3 féle radír is van, és abból a blokk kibaxx éles viszont a legmacerásabb a pontos használata.

bardocz
úú nem gondoltam volna köszönöm az elismeréseket!😉
madtolyy
NNNNAAAA! Egész jó lett. de a hûtõrács kereténél maradt még cucc, amit nem radíroztál le. Próbáld meg használni az útvonalkijelölõt vagy minek hívják a gimpben. A photoshopban pen tool. És azzal jelõld ki körbe a mocitetõt. Utána megfordítod a kijelölést és törlés. A radirral az a baj, hogy az élek nem lesznek élesek. Legalábbis szerintem. De tényleg jó lett!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

<#eljen>

bardocz
bardocz
mindig csak egy kicsit csinálj rajta mitudomén morcosítás egyik nap ezaz másik nap és így tovább szerintem ösze tudnál hozni egy szép kocsit
madtolyy
Hát ha csinálok is, akkor nagyon lightos lesz, mert mint írtam nem nagyon van idõm dec. 8-ig. <#rinya>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

nem coloradot kell tuningolni ?
mert én azt kezdtem el 😄

Csori
csinálgatjátok a caprice-t ? és mellé még1 autót amit feladtok majd ? 😊))

madtolyy
Akkor ez: karbon
ezek a funkciók a gimpben ugyanúgy megvannak. Csak másként hívják vagy más menüpontban van. De sztem szerezz be egy photoshoppot.

bardocz
de ez nem gimp<#szomoru1>
madtolyy
Ajánlom a karbonozáshoz ezt: karbon

bardocz
most már jobb lett valamivel vagy még finomítsam?
bardocz
köszi eddig mindig nagy ecsettel csináltam bolyhossal és már vágom😊😊
Csori
a maszat ecset az ok, de az ecsetet vedd le monnyuk 5pixre, a képet pedig nagyítsd 600-800%-ra, és a széleket ne bántsd, csak a színeket húzgáld össze.

Csori
vágod ? 😊))))

bardocz
a maszatolást azért csnálom néhány helyen emrt nem tudom klónecsettel (másolóval) megcsinálni ugy hogy ne legyen határt két szín között 😞a karbonhoz meg az ötletet köszi!
Csori
úgy csináld élesebbre, h eredetileg lég élesek, de te viszont mindig elmaszatolod. ezt kellene hanyagolni. a karbonnak + majdnem feketének kellene lennie, csak sejthetõen a "kereszt" mintákat benne 😊)

bardocz
hogyan csináljam élesebbre a széleket?karbonon már sötétítettem és van légbeömlõm is oldalt 😉
Csori
felraktam saját helyre ezt az autót mert (lehet csak nálam) de az eredeti link elég göthösen jelenít meg. szal sztem lehet ez az autó. elég jól alakítható és a színe elég lom ... van mit igazítani rajta 😊))
szal : ITT VAN !

madtolyy
Így van. És sztem két hét múlva vasárnap este lehetne a verseny. Mit szóltok hozzá?

Csori
ha ez a dolog követendõ tesztként akkor igen, most a holden a feladvány, és még1 szabadonválasztott. aztán ha több feladvány érkezik, akkor a holdenbõl rendezünk versenyt. a következõbõl + a következõ idõpontban (és a feladó is akkor versenyezhet az elõre elkészítettel). de õ bemutatja a feladás idõpontjában a feladványát ... mint1 etalont 😊)
szal sztem most jó lesz a holden, bardocz + ha akar csiszol még rajta ha nem akar így hagyja.

bardocz ne csüggedj nem rossz az autód, csupán kicsit több idõt kellene áldozni rá 😊 a karbon lehetne feketébb, a szélek pedig élesebbek. ezekre fektess 1 kis hangsúly, mert így összecsapott hatása van.

madtolyy
Hát van még mit finomítani rajta. De a múltkorihoz képest már jobb.

bardocz
tehát szar lett...megint...
bardocz
ja tééleg 😄
madtolyy
Na várj! Most ha jól értem Csóri ötletét, akkor most nekünk e Holdent kellene tuningolni, + még egy járgányt és ezt a két VT-t bemutatni 15 nap múlva. Szal ezt a gépet tuningold + sztem egy kicsit gyúrj még rá a Holdenre is.

Magnumrolcsi
Szegény kocsi <#szomoru1>

bardocz
autó<- legyen mondjuk ez a következõ áldozat
bardocz
madtolyy
Sztem rakjad, aztán kezdjük el valahol, mert akkor ebbõl sem lesz semmi.

dmx
Nekem jó de a többiek.....

Burn tire, not your soul!

bardocz
én rakhatok be egyet amit csináltam és hogy mibõl ha érdekel
dmx
NA skacok lesz kép vagy nem lesz kép?

Csori
PS

bardocz
gimpel csináltad?mert akkor mond meg hogy csináltad a légbeömlõt mert nekem az a hvtm-en magas
Csori
van róla 1 ilyenem, amin látszik h mi lett átváltoztatva:

Csori
M5 küszöb, és lökösök ; Alpina felnik ; Mustang racing kipuff ; CL Merci tükörindex ; M3 légbeömlõ a sárvédõben ; lámpa fólia ; IC ; dupla ködlámpa ; kupésítás ; porbafektetés ... nyagyvonalakban ennyi 😊

madtolyy
De nincs itt Skyline ha jól látom <#shakehead>

madtolyy
ez jó ötlet

madtolyy
Cééép!<#worship>

Csori
1999 BMW 740i

dmx
Ez hanyas bmw?

Csori
õ lett volna, de mint írtam az eredetit törölték 😞((

Csori
bajságba vok 😞(( törölték az eredetit.

sztem hagyjuk meg a házigazdának az 1. autó linkelési jogát még akkor is ha nincs belõle kész változata 😊
szal Skyline linkel, mi + dolgozunk mint állat 😊

madtolyy ... mint írtam 15 nap. pont a 2 autó miatt.
de közbe bármikor bármit lehet linkelni. pl felnis oldalt, spoiler, stb képeket .. oldalakat is

madtolyy
Ez a kérdés sztem nekem szólt. De ettõl függetlenül linkeld! Csak sztem egy hét kevés két tuning megcsinálásához.

dmx
Felõlem jöhet.
Úgy is el kell kezdeni vhol

Csori
ha a kérdés nekem szól akkor tudok linkelni kész VT-t (ami még nem volt feladvány) és elõkaparom az eredetit is.
ha ezt így elfogadjátok.

madtolyy
Ezt mondtam én is. VT + az eredeti. Aztán akinek esetleg tetszik a másiknak a kocsija, akkor nekiállhat õ is a köv határidõre belinkelheti.

madtolyy
Tárhely már regisztrálva van. De ez is csak dec.8 után esedékes. Akkor viszont nagyon, mert már régóta meg szerettem volna csinálni.