11371
Virtuális autótuning
-
#6028 vagy milyen címszóval találhatnék ilyet :S -
#6027 HELP!!! Ember a vízben!!! szerintetek hogy tudnék !!!!JÓ!!!! terepmintázatu kocsit csinálni (egyszerűen)
várom a TIPPeket -
#6026 Nemakarok beléd kötni de a felni mögött rejlő feketeséget is befestetted zöldre :S Neon tetejéből meg levágnék egy picit mert ez igy olyan mintha fel lenne ragasztva az ajtó aljára Amugy kira.. -
#6025 készül az 1. munkám:eredeti kép 6016-os hsz-ben -
#6024 Na végre talán a neont is megtudtam valahogy oldani...
Ugyhogy most már elérte az első munkám a végleges formályát.
Köszönöm mindenkinek a segitséget!
Itt a kép -
#6023 én már kész vagyok:))) -
#6022 Ja nekem szereztél vele szavazatokat :D
azért thx -
#6021 Ja azt fontos megemlíteni, hogy nem úgy kértem, hogy rám szavazzanak, hanem arra, amelyik a legjobban tetszik. Mondjuk megjártam így, mert soha nem szavaztak rám ezek az emberek :P -
#6020 Énis kb 1 honapja kezdtem el és lám már 2 szavazatot kaptam az audira :) -
#6019 énsem tudom, most jöttem haza, fáradt vagyok és bele akartam vmibe kötni, bocsi :)
dolgozom a FIaton inkább... -
#6018 Igazából pár hete vagyok itt. A toborzást arra értettem, hogy egyes topicokban és az itt lévő chat-en 5-6 embert sikerült rávennem, hogy szavazzanak, s említettem, hogy minden szombaton van szavazás és azt mondták, hogy jönnek. Picar77 is fent volt a chatan azt hiszem és akkor bezséltünk többekkel erről a szavazásról
Pontosan nem tudom, hogy mire gondolsz... -
#6017 "Meg akiket toboroztunk" lehet hogy én vagyok a vak, de te sem vagy ősgyökeres a topicnál :D:D
ezt most nem "úgy" mondom, csak mondtam, nincs ezzel semmi baj:)
nopersze azis előfordulhat h nagyon rég óta ittvagy, csak volt egykis kihagyásod:D -
Dénes é #6016 -
#6015 enyém ugyan így néz ki, csak nekem körbe van hajlítva (ami persze nem lételem csak igy volt kedvem csinálni)... mind1 kinek hogy -
#6014 Ez az igazi neon ;) Mindig igy csinálom de elég 2 csík is egy szines meg 1 fehér.. -
#6013 Nagyon jó rajz és örülök, hogy egyre többen szállnak be a versenybe. :) -
#6012 Bevallom én nem nagyon ismertem részletesen ezt az autót, de eleinte nem is gondoltam, hogy bármi is át lett alakítva rajta a karbonon kívül. Szerintem nagyon jó lett, de ha beteszed az eredeti képet is, akkor könnnyebb lenne, mert én így ránézésre simán elhinném, hogy ez egy valódi, átalakított autó... -
Dénes é #6011 nyugodtan, hisz abból tanul az ember -
LeePí17 #6010 franyó!
-
#6009 Sziasztok. Teccik ez a topik :)
Ha nem haragszotok egy kis off, bár kitudja, lehet valaki ihletet merít belőle.
Pár éve készült Tuning&stereo rajpályázatára, ide is belefér most. De azért neki ugrok én is a képnek ;)
-
hrally #6008 Sziasztok.Előre is köszönöm aki megpróbálkozik vele. -
#6007 oké -
LeePí17 #6006 :D
én a virtuálist összenézem a valósággal..
az olyan mint pl Coldfire vagy a szabi munkája nagyon tetszik..mert megvalósítható..
+ 1-2 matrica sokat dobna rajta..
de ez az én véleményem:) -
#6005 Igazad van, bár én a virtuális tuningról bezséltem, hogy ha majd meglátod én mennyit alakítottam és a többiek mennyit, akkor látszik, hogy talán a legkevesebbet én. A szín, felni, ültetés és pár apróságon kívül nem sok történt. De tervben van még 2, egy nagyon tuningolt és egy másik is... -
#6004 Akik érdeklődtek, hogy meddig lehet beküldeni, mindenkinek szombat 19:00-t mondtunk. Meg nagyon sokan már készen vannak vele és csak szépítgetik, úgyhogyszerintem a szpmbat jobb lenne, mert vasárnapig elhúzni már nem lenne jó. Meg akiket toboroztunk, hogy jönni kell szavazni, ők is szpmbatról tudnak... -
LeePí17 #6003 az a helyzet h ha megnézed a polski-t..túl sokat "tuningolni" nem tudsz rajta..
a tuning cuccok rajta lehet h többet érnek..+ hiába vagy jó sofőr ha 1 bamba nyomi megy mögötted és későn fékez..baxhatod a festésed + a motort is..
ültetni..lámpabúra színezés.és 1 morgó alá..sokat dob rajta..és akkor nem kell mélyen benyúlni a tárcába.
sulinkba jár 1 srác az átfestette sárga-feketére..üveg sötétítés..morgó..sportkormány..és eszméletlen jól néz ki...
de kinek hogy :) -
#6002 oké, és mit beszéltetek meg, mikorra? ha nincs időpont, akkor vasárnap megfelel nektek? -
#6001 Ő lenne az... -
#6000 és nem ték topik -
#5999 a napokban nem voltam gép közelben, valaki világosítson fel pls, hogy mit kell most tuningolni :) -
#5998 elsőre jól néz ki
másodikra sok hibát találni (részletezzem? -
Dénes é #5997 -
#5996 ELsők vagyunk!!!!!!!! :P :) :D -
#5995 Az a baj, hogy mindannyian teljes átalakítást végeztek, de én ezen nem tudom nagyon elképzelni azt, hogy egy mai, modern autó elemeit pakoljam rá. Ezért kisebb átalakításokat csináltam eddig, mint mindig :P, mert szerintem túl zsúfolt lenne, ha tele raknám spoilerekkel, szárnyakkal meg minden kutya fülével. Ettől függetlenül lehet és tudtok is nagyon jó átalakításokat így, de én mivel alapból nem vagyok oda eezkért az agyon tuningolt verdákért, kicsit nehéz....Talán ezért is kezdem el újra és megerőltetem magam valami merész dologgal :) -
#5994 az nekem is, csak rajzolni nem tudok :D
-
#5993 nekem teccik, az üveg kicsit fura, tul sotet az alja -
tzsoltika #5992
-
#5991 kéne rá vmi beömlő vagy IC :D -
#5990 picit furcsa, h átlátszó az átmenet, de nem rossz, inkább nézd meg a hátsó keréknél, h milyen vastag a gumi oldalt és alul!!
és az enyém??? -
#5989 én szavazatról nem is álmodok :D