11371
Virtuális autótuning
-
#6108 oké csak úgy általánoságban mondtam , én sem feltételezném senkiről sem -
#6107 Nem hiszem, hogy bárki is a rosszabbat mondaná. Mindenkinek más tetszik.... -
#6106 Én bizom bennetek... Ha meg direkt a rosszabbat mondja akkor egészségére...
Én nem (csak) azért csinálom, hogy nyerjek, hanem azért mert szeretem átalakítani a dolgokat... :) -
#6105 az előzö jobb szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ezt a melyik jobb témát lehet hogy hanyagolni kéne mert annak is megvan az esélye hogy a szarabbat válaaszák, mivel így nő az ő esélyük -
#6104 Melyik szín jobb? Ez vagy az előző??
-
#6103 ja eddig voltunk max 5-6-an, de így lesz szép majd most nyerni -
#6102 És egyre több induló. 15 biztos lesz, ha nem több.... -
#6101 nehéz lesz a választás annyi jó van
-
#6100 Ez az első munkám, ami baromira tetszik :) -
Dénes é #6099 #6097
THX -
#6098 és ezis király -
#6097 nagyon faxa -
#6096 Nagyon jó.....Na ezért kell bevetnem melleket, mert így esélyem sem lesz nyerni :P -
#6095 Papírkasztni lefújt lámpával... Egyébként jó! :) -
Dénes é #6094 -
Dénes é #6093 jól néz ki:) -
#6092 Kicsit unatkoztam és ez született....Verdák Polski
-
#6091 Ne várjatok nagyon durva bögyös macákat. Még dolgozgatok rajta, mert köze van a Fiathoz... -
#6090 Nemtom próbáljuk ki HA linkeled és jelzed hogy 16+ vagy 18+ akkor nincs para elvileg .) -
#6089 Ha esetleg egy olyan képet rakok be, amin van egy fedetlen testrész, akkor kapok büntit? Egy hiányos öltözetű nőszerű rajzolt alakról van szó... :P -
#6088 thx... csak a középső csíkkal még kéne valamit kezdenem mert így elég fura... :) -
LeePí17 #6087 rohadtjólett! -
#6086 Én végül 3 féle Polszkit alkottam és most azon vagyok, hogy ötvözzem ezeket 1 autóba....Lehet borzasztó lesz, de lehet nem... :) -
#6085 nekem is bekéne má fejeznem végre ezt a kocsit...... -
#6084 azis megoldás, csak nem minden képnél, mert ahol annyira egyedi a háttér....
szépen letisztogattad a Polit -
#6083 A kijelölésnél a tető fölött még ráhagysz a háttérből és akkor nem kell kitölteni -
#6082 azt, hogy ha alacsonyabb(kisebb) lesz a tető és eredetileg mogotte nincs semmi és azt ki kell töltened a háttér színnel -
#6081 holnap éjjel neki tudok látni végre ;) /vagy talán ma is ... rászánok egy estét aztán lesz amilyen lesz:) -
#6080 Elhinni elhiszem, csak elbénázom mindig. Az, hogy ki kell tölteni a mögötte lévő teret ez mit takar? -
#6079 Tudom...utána ki is vágtam, de nagyon ratyin nézett ki, ezért hagytam így... :) -
#6078 lehet h az én kocsim kompakt hibás vagy nemtudom, de nincs rajta ablaktörlő :S:S nememléxem h leszedtem volna (de lehet) -
#6077 ezt mondom Harlynak is h azzal kell, csak nem akarja el hinni
mással nemis lehet
vicces az ablaktörlő téllleg :D -
#6076 Jah... De előtte szenvedtem egy órát vele, miután rájöttem, hogy így 5 perc alatt megvan... -
#6075 Az ablaktörlőt is lefóliáztad Amugy kira.. -
#6074 aza, vada-e
ugye te is FreeTransformal csináltad a tetőt??() -
#6073 na mint a felnivel, ugyan úgy!!!! le lehet nyomni a tetőt, csak ki kell tölteni a mögötte lévő teret.
jólvan azzal kell! -
#6072 hudevad :D -
#6071 Nahh... Itt az én kis vágottetős drágasszágom is... :)
De asszem még nem végleges... -
#6070 Én meg a rájövés...Ha az orrom előtt lenne, akkor sem jönnék rá... -
#6069 Freeform Pen tool van csak, de ezzel és a ctrl t-vel ugyanazt érem el, mint amikor felnit akarok igazítani....