1461
Filmkereső
  • Jim Morrison
    Nagyon nagy köszi!
  • stargatelost
    Sorority Row
  • Jim Morrison
    Sziasztok!
    Én is keresek egy filmet. Anno a bemutatót láttam, és erről szólt:
    Egy srácot átver pár csaj: egyik csaj eljátssza, hogy bejön neki a csávó, elkezdenek smárolni meg minden (többi csak kamerán nézi őket), majd a csaj megjátssza a halottat. Úristen mi legyen, kiviszik a senki földjére, srác összeroppant idegileg, csajok meg röhögnek mekkora szívatás. Majd srác bekattan, valamivel agyonveri az egyik csajt, miután kiderül az egész 1 vicc volt levadássza őket egyenként.
  • JSbyMSI8800
    köszi
  • Bachstein
    Here you go
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!

Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy ennek mi lehet a címe ?
  • Borg18754
    igen az, köszi :)
  • PetruZ
    Parker
  • Bachstein
    Parker?
  • Borg18754
    én egy 2012-13 körül készült filmet keresek amiben a főszereplőt ha jól emlékszem lenyúlta pár régi "haverja" ezek a haverok valami nagyon gazdag környékre költöztek egy lepukkant házba mert ott készültek egy rablásra ahol tüzet gyujtottak egy ilyen gazdag bulin vagy kiállításon ahol ékszerek voltak és tűzoltónak öltözve bejutottak de nem oltották el a tüzet hanem ellopták az ékszereket aztán motorcsónakkal távoztak ha jól emlékszek, a főszereplő pedig még ez előtt egy nagyon drága luxusautóval (talán bentley) jött a környékre hogy házat vegyen és figyelhesse őket mert bosszút akart rajtuk állni, és egy csinos lány mutatja neki a házakat de a csaj nagyon tetszik valami rendőrnek akinek gyanús lesz a főszereplő... ebből ismerős valakinek?? remélem jól írtam le a dolgokat
  • asszongyahogy
    Így utólag elég pofon egyszerű címe volt
  • kaposi1
    A felolvasó (The Reader)
  • asszongyahogy
    Egy néhány éve készült (azt hiszem német) filmet keresek, amiben egy idősebb nő felfogad egy fiatalembert hogy verseket olvasson neki, mert Ő analfabéta. Később a nőről kiderül hogy a világháborúban őr volt egy koncentrációs táborban. Mi lehet a címe?
  • tutituti
    Utazás Darjeelingbe

Wes Anderson filmje.kicsit nehezen fogyasztható de én imádom a filmjeit
  • Bachstein
    Lassan jön a Snowpiercer, az egész film egy vonaton játszódik.
  • PetruZ
    Ami még inkább vonatos(abb) volt az utóbbi időkből: Priest, Unstoppable, Night Train, Money Train, The Midnight Meat Train, Wild Wild West, Jonah Hex. Kb. ezekre emlékszem, ezeket szúrtam ki az imdb-s "train" + "action" listában, amiben a vonatok nem csak pár jelenetet kapnak.
  • PetruZ
    A vámpíros-elnökös-vonatos az Abraham Lincoln: Vampire Hunter volt.
  • tonyr #1121
    Lincoln a vámpirvadász ? :)
  • akyyy
    persze a legjobb vonatos amugy ez
  • akyyy
    Megint filmeket keresek egy témában.

Olyan filmeket keresek, amibe szerepel valamilyen témában vonat. Főleg személyszállító.
    Ilyen film pl a Forráskód, illetve a Transz-szibéria. mindkettő zseniális számomra. Meg is nézem újra mindkettőt.
    google meg imdb kereső ilyen téren nem tökéletes, mert pl a Inceptiont is ideveszi, miközbe ott csak egy kis jelenetbe zúg be egy mozdony.

Azért az előbbi két említett filmbe nagyobb szerepe van:D

Mindenféle jöhet, de nem ártana valami újabb, ne valami ösküvelet feketefehér 1914-es film legyen :D

Közbe eszembe jutott valami vámpíros is, megnem mondom a címét, lusta vagyok rákeresni valamelyik usa elnökről szól tán, meg vámpírokról meg építik usában a vonatközlekedést... szódával elmegy abba a témába amit keresek :D
  • Animefox
    Tényleg valaki nem tudja hogy a nyolcvanas években vagy talán a kilencvenes évek elejéről kb készült egy film amiről azt hittem hogy a texasi láncfűrészes valamelyik feldolgozása de most már tudom hogy csak valami klón lehetett...
    A film úgy kezdődik hogy egy nő és egy férfi utazik keresztül a déli államokon majd hirtelen egyszer csak az úton előugrik egy ilyen.... rágcsáló féleség, a hangyász sün egy rokona de nincs szőre hanem valami kemény páncél lemezek védik és össze tudja magát húzni...
    A kocsi megsérül és nem tudnak tovább utazni és betérnek egy vidéki házba ahol egy dilis család él...
    Nagyapa az asztalnál ül de már rég múmia és vérrel etetik, a család is kannibál, a ház körül rengeteg emberi maradvány van, van egy kislányuk is akinek a szobája az emeleten van és enyhén szadista ő is... majdnem Addams Fammily féleségek... van 2 erős fiatal férfi tag a családnak akik a napi betevőt levadásszák, a konyha direkt úgy van kialakítva hogy ilyen ember vágóhíd.... valaki nem tudja a horror címét?
  • kaposi1
    Sziasztok!

Ezt az 1996-os filmet keresném magyar szinkronnal.
    Anno az RTL Klub játszotta le .

A Face to Die For (1996)
  • xido
    Könnyű nőcske (Easy A) Emma Stone
  • akyyy

ez melyik filmbe van?
  • dopli
    Helló!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik az a film, amiben az egyik szereplő az égő cigit el tudja rejteni a szájában anélkül, hogy elaludjon.
    azt hiszem ez valami bűnöző lehetett, és talán valami vénasszony is van a filmben.

Köszi!
  • 21Ancsi
    Sziasztok! Az én gyerekkori emlékeim között is van egy film, amit újra néznék. Természetesen nem tudom a címét, arra emlékszem, hogy van egy kislány, akinek a babái éjszaka életre keltek. A kislányt nem bántották, viszont, ha jól emlékszem voltak bankot rabolni.. :) 1990 körül láthattam a filmet. Ha ismernétek, légyszi írjatok!! Köszi!
  • Animefox
    milyen tüneteid vannak?
  • akyyy
    voltam :O de megyek megint ha erőt veszek magamon.
  • Loál János #1110
    Most már elmehetnél az agykurkászhoz. -.-
  • tutituti
    https://sites.google.com/site/psychologyinfilm/movielists/psychopathology-movie-list/anxiety

de pl Lesz ez még így se! az tökéletes rá
  • akyyy
    az az előbbi mellé olyan filmet keresnék még, amik generalizált szorongásról szólnak (Generalized_anxiety_disorder). bár sztem ez kevésbé "ismert" betegség, de hátha vannak erről szóló filmek.

tudom, nézzek szét, meg google....

valakinek biztos leesik miért keresek ilyen filmeket :D :(
  • Animefox
    DE!!!!!!!!!!! Ezer köszönet!!!!!
  • Bachstein
    Google alapján: Gung Ho ??
  • AGergo
    sziasztok!
    2 filmet is keresek, egyik sem a saját emlékeimből van, így előre is bocs, a kusza és kevés gondolatért, de remélem tudtok segíteni.

1, Ez horror vagy thriller, régebbi film, 90-es évek végi, 2000-es évek eleji. Egy elhagyott hajón játszódik, egy hajó kutató csapat, kb 6-7-en lehetnek, rátalálnak erre a hajóra és ott maradnak, és szép sorban meghalnak. Az egyik attól,hogy szenvedélyes dohányos és a cigijébe valaki mérget rak és ahogy elszívja meghal. Meg hasonlók,tehát gyilkos van a hajón. első gondolatom a halálhajó volt, de azt mondja az illető, hogy nem az.

2, ez egy régebbi emlék, sajnos még kevesebb konkrétummal: valami házban élt egy szörny, a film végén valami üregbe is szorult a főkarakterrel. kopoltyúszerűen lélegzet és talán valami kísérlet eredménye volt. és ha minden igaz világos színű... talán a 70-es 80-as évek filmje, de akár korábbi is lehet...

tudom nem sok, de hátha :) köszönöm!
  • Animefox
    Valaki nem tudja hogy régen láttam egy filmet amiben az volt hogy egy amerikai autógyárról szólt amit talán a japánok megvásároltak? És elvártak egy termelést amit ha nem teljesítettek akkor mindenki ki lesz rúgva asszem, tehát egy darabszámot le kell futtatni a gyártó sorról... nagy nehezen de legyártják a kívánt darabszámot de az utolsó 100 kocsiban már asszem motor sincs meg ha hozzá érsz szét hullik de a lényeg hogy megvan a kívánt teljesítmény és a hülye japán főnökség nem veszi észre :D Vagyis igen de tetszik nekik a szamuráj szellem :D
    Valakinek nem rémlik?
  • akyyy
    jah, oszt akkor találok egy rakás filmet amibe az 57. percben az éttereben mielőtt kihozzák a főszereplő csajnak a kaját, a saroban ülő épp megemlít egy kósza mondatott, és akkor már erről szól a film sok találat szerint :|
  • PetruZ
    Szerintem a The Machinist is ilyesmi.
    Amúgy meg google és "post traumatic stress disorder movies", aztán válogass kedvedre. :)
  • akyyy
    azt régen valamiért megnéztem, bármr nem sokra emlékszem belőle :D
  • akyyy
    az a baj hogy csak háborúsokat leltem én is, jobb lenne valami másabb témájú is, baleset, családi vagy környezeti katasztrófa.

zombisat is leltem ahol asszem a new orleansi szokoárt túélt embereknek adnak kisérleti gyógyszereket akik idővel zombivá változnak :D
  • Loál János #1099
    Jákob lajtorjája