1461
Filmkereső
  • Bachstein
    Ezeket még meglesheted szerintem.
  • Bachstein
    The Deer Hunter, ami elsőre beugrik.
    Igazából a legtöbb ilyen háborút/katasztrófát túlélt, utána beilleszkedni, az eseményeket feldolgozni próbáló alaptémával foglalkozó film hasznos lehet, szóval ilyen war/drama kategóriákban érdemes keresgélned szerintem. :)
  • akyyy
    Olyan filmet keresek ahol poszttraumás stresszel (vagy szindrómával) foglalkoznak. lehet bármi, dráma, thiller vagy horror, csak ez a betegség legyen benne elég komolyan.

a Transz nemrossz, bár az inkább amnéziáról, meg felejtésről szól, de valami ilyesmire gondolok.
  • tutituti
    P.S. I love you

asszem.
    De ha nem akkor is egy nagyon jó film :)
  • Barbi253
    Sziasztok!
    Szeretnék megtalálni egy filmet, csak az a problémám,hogy nem tudom a címét .
    Ebben kérném a segítségeteket.
    A férfi meghal és hagy hátra üzeneteket a párjának, nem tud elszakadni a nő a férfitól.
    A film vége felé a nő elutazik azt hiszem Írországba a pasi barátjához.
    Nagy vonalakban valami ilyesmi. Ha valaki tudna segíteni, jól jönne.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Kongy
    Sajna nem az.. :/
  • Bachstein
    Videodrome (talán)?
  • Kongy
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül melyik volt az a film, amiben a TV tetején lévő set top box, vagy nem tudom mi, ilyen vörös sugarakat bocsátott ki, és gipsszé változtatta a TV néző embereket? Kisgyerekként nagyon durvának hatott, és nem emlékszek a címére.
  • Metalmilitiakid
    Sounds like prOn :D
  • ftcfan
    Ez az, köszönöm :)
  • stargatelost
    Cougars Inc.
  • ftcfan
    Sziasztok!

Keresek egy filmet, nagyjából vmi olyasmiről szól, hogy van egy jó tanuló srác a suliban, de nem tudja fizetni a tandíjat, viszont összeismerkedik egy idősebb nővel, aki ad neki egy csekket, amiből tudja finanszírozni a tanulmányit. Aztán ha jól emlékszem még a nő barátnőit is beszervezi a haverjait, hogy így jussanak pénzhez. Aztán a srác összeismerkedik egy korban hozzá illő lánnyal, akiről kiderül, hogy az iskola igazgató lánya :)
  • Thibi
    Le a cipővel, Kismaszat és a Gézengúzok
  • CyrSyS
    Sziasztok. A következő leírás által körülírt filmnek a címét aki tudja írja meg ide! köszönöm előre is.

1990-1998 között láttam ebbe biztos vagyok, de sztem a film ennél jóval korábbi (kb 1970-1989 között készülhetett) . A film háborús-akció film amit én keresek. A történet ha jól emlékszem vietnámi időszakba játszódik vagy utána. Arról szól így tematikaliag felépítve, hogy megbíznak egy USA osztagot(kb 6-8 katonát) hogy egy erdőbe keressenek meg egy lezuhant repülő túlélőit. igen ám de közbe az oroszokat (vagy orosz oldalon álló amcsik, de nemtudom biztosra) is odaküldik ki szintén (asszem) ezen feladat elvégzésére. A lehuzant repülőben valami fehér kutatóruhás faszik voltak, akik közül 1 maradt életben. Ez a túlélő a működőképes rádión valamit befog és útnak indul, és ahogy fut az erdőben véletlenül a már az erdőbe kószáló usa katonák közül egy fiatal véletlenül agyonlövi. Mivel nem maradt több túlélő egyetlen cél maradt,bizonyítékként megszerezni a roncs gép fekete-dobozát. Miközben kutatják szembe találkoznak az oroszokkal és megkezdődik a hajsza. Egymást írtják. Fokozatosan fogynak mind2 fél emberei. Még arra is emlékszem hogy az oroszoknál volt egy nyegle csaj és az ilyen nagy késsel öli meg az egyik amcsit, de közbe az egyol amcsi őt is kinyirja. Aztán a film vége fele a fekete dobozt egy helikopterrel akarják elvinni ugyhogy egy dróton lóg. Valami történik és a doboz leesik és ilyen lejtőn megy lefelé és kiég vagy mi. Az a vége hogy már csak a 2 főnök marad életben. Az amcsi főnök a domb tetején áll, a másik meg a domb lábánál és amikor meglátják egymást, akkor egymásra szegezik a fegyvert. És akkor rájönnek hogy nincs értelme az egésznek mindegyikük eldobja a fegyvert. intenek egymásnak és pá ennyi.

Előre is köszönöm!
  • Cowie
    Vagy van még az Égigérő fű is.
  • jozef1976
    Szeleburdi család, Szeleburdi vakáció, A világ legrosszabb gyereke...
  • lippet
    Tudtok ajánlani a Kemény Kalap Krumpliorr című magyar ifjúsági filmekhez hasonló filmeket?
  • Panzermeyer
    Hello!
    Nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem, akkor az egyik Csupasz pisztoly vagy Rendőrakadémia filmben vannak különleges (vagy milyen) rendőrségi egységek rövidítései. Olyanok, mint pl POPÓ és egyéb hülyeségek, de nem akar beugrani, hogy melyikben van. Még tudom, hogy Youtube-on is láttam, viszont hiába keresem, nem találom. Esetleg tudna valaki segíteni, hogy melyik filmben van, illetve tudja valaki a Youtube linket? Nagyon megköszönném.
  • Bachstein
    Már megvan, egy másik fórumon segítettek. Akit érdekel, az Invaders from Mars volt az. :)
  • tutituti
    hát én nem sokat találtam de van egy lista hátha megtalálod közötte.
    90's horror filmek
  • Bachstein
    Na fórumtársak, most lesz egy igazán kurva nehéz kérdésem, ugyanis emléktöredékekről is alig beszélhetek a film (?) kapcsán.
    Olyan 4-5 éves lehettem (1995-96 táján lehet érdemes keresgélni), és bár sok konkrétumra nem emlékszem, mégis valamelyik nap eszembe jutott egy részlet, és baromira érdekelne, hogy mi is lehetett ez.
    Szóval: lehet, hogy egy sorozatról van szó, lehet, egy filmről, ez számomra se tiszta már. Annyi rémlik, hogy a főszereplő egy 10-12 év körüli fiú volt, illetve még pár kép és mozzanat. Az egyik, hogy egy üres, kietlen iskola folyosóján menekül asszem a gondnok elől, aztán pedig az, hogy belép egy másik világba, ami kibaszottul bizarr. Olyan, mintha az emberi szervezeten belül lenne, a falak lüktetnek, minden vörös, talán még az ereket is lehet látni a falakon. Innen akar kimenteni vagy valami kiscsajt, vagy valami tárgyat, és a főellensége valami kegyetlenül irritáló nőszemély. Kb. csak ennyi maradt meg, lényeg, hogy annyi idősen valami eszméletlen groteszknek és bizarrnak hatott az egész film/sorozat.
    Ha bárkinek bármi szempontja, ötlete van, szívesen fogadnám, szeretnék szembenézni a múltam démonaival! :D
  • NovaTerra
    Film, amit keresek kb. 6-10 éve készíthették. Azt hiszem német film. Németországban játszódik, ahol egy török nő viszonylag szabad szellemű, bulizós csaj. El akarna költözni otthonról, de a családja nem engedi. Ezért megegyezik egy hapsival, aki nincstelen, szórakozó helyen szedi össze az üvegeket, hogy játssza el a barátját, leendő férjét, így a család engedi, hogy elköltözzön. Komoly hangvételű film, tehát nem komédia.
  • putyurkam
    Fantasztikus labirintus.
  • KGer
    ~20 éve egy B kategóriás kurva ijesztő horror film lesokkolt kisgyerekként, újra akarom nézni hogy felhozhassam és enyhíthessem az okozott mentális sérüléseket.

Csak a végét láttam, annyira emlékszem ha 20 év alatt nem torzult hogy a főgonosz talán élve lett befalazva egy építkezésen (nem biztos) és később szellemként kegyetlen bosszút állt a gyilkosain főleg egy nőn, akit a végén élve magával berántott az épület betonfalba és a betonfal bezárult.

A legijesztőbb jelenetben a vége felé a főgonosz megölt valakit, a csaj az ülő halott előtt feküdt és kétségbeesetten a nevét szólítgatta hátha még él, egyszer csak a hulla feje vmi undorító zöld szörnnyé változott és beszélni kezdett a csajhoz és én ott meghaltam.
  • k0trapali #1074
    Halo!

Fiatal tini lányra bízzák az öccsét a csaj meg elmegy a gyerek egyedül marad és egy szőke hajú tüsis ballon kabátos pali elrabolja a gyereket. Lépcsőn is szaladgálnak, a szőke őrült pedig tud szaladni a lépcső alján is meg szörnyek is vannak benne.
    Barátnőmnek kéne ez a film és ennyi emléke van róla. :)
  • xido
    hátha ez:)

"Az ítélet éjszakája
    (Judgment Night, 1993)

Négy jóbarát elhatározza, hogy elmennek egy Chicagóban megrendezésre kerülő bokszmeccsre. Útközben dugóba keverednek, ám hogy időben odaérjenek, letérnek egy mellékútra, ami a város kétes szegletein vezet át. Járművük elé egy ismeretlen alak esik, akit meglőttek. Ray és barátai megpróbálnak segíteni neki, azonban hamarosan előkerülnek az elkövetők is, akik viszont nem szeretnének szemtanúkat. Kezdetét veszi hát a macska-egér játék a város sikátoraiban."
  • priluki
    hi egy olyan régebbi filmet keresek kb 90-es évek eleje ,arról szól hogy 3 jómodu csávó elindul valami meccsre egy lakóbusszal és eltévednek,rossz helyen mennek le a pályáról,valami banda területére ahol látnak egy gyilkosággot.. üldözöbe veszik öket,de a végén felveszik a harcot.
  • RAZOR27
    Köszönöm szépen!

-bent tartom +favba a topikot hátha tudom valakinél viszonozni :D -
  • Thibi
    Orphan Black
  • RAZOR27
    csalok kicsit, mert én sorozatot keresek :D

Úgy kezdődik, hogy egy lány a pályaudvaron látja ahogy egy másik csaj a vonat elé ugrik aki teljesen úgy néz ki mint ő aztán beépül a halott lány szerepébe hogy kiderítse hogy mi történt. Egyszer olvastam róla és megtetszett a koncepció most meg nincs mit nézni, de elfelejtettem a címét. Nem olyan régi szerintem.
  • darki81
    ez igen :D
    ez igen gyors volt mester :)
    ezer köszönet :)
  • Calver
    Végső Visszaszámlálás (Final Countdown)
  • darki81
    sziasztok!
    volt régen egy film amiben egy anyahajó bekerült a bermuda háromszögbe, és így átkerült a múltba amikor a pearl harbori csata zajlott, és beleakartak avatkozni :)
    na a címét nem tudom sajna!
    valaki? :)
  • limperatore
    köszi szépen
  • Haffey
    Purge - A bűn éjszakája
  • limperatore
    hali

mi annak a filmnek a címe ami arról szól h 1 évben 1x bűnözhetsz minden következmény nélkül?

köszi
  • imre007
    Igen, ez az! Köszi!
  • GaBika6
    Szia! Ez lehet?

• imre007
    Sziasztok!
    Keresek egy filmet, pár éves lehet. Egy idősödő házaspárról szól, a férj elhidegül a feleségétől, aki célul tűzi ki, hogy helyrehozza a házasságot. Természetesen a vége happy end, és talán amerikai a film. Köszi előre is!
  • tutituti
    ha mégse menne akkor szólj és privát üzenetben megbeszéljük a dolgot.
    (a mégse menne alatt azt értem hogy ötödszörre szakad meg a letöltésed és már a halálba kívánsz mindent és mindenkit :D )