1461
Filmkereső
  • tutituti
    Én nekem egyből a bérgyilkosok ugrott be.
    De tuti nem az lesz.
  • k0trapali #1177
    Lángoló Mississippi (1988) ?
  • eksy
    Köszi, de sajnos nem talált.
  • PetruZ
    Keresés alapján: Freejack?
  • eksy
    Hi! Egy kb 20 éves filmet keresek.
    Két ex-kommandós (vagy akármi) ellenséggé válnak. Az egyik rendőr lesz, a másik pedig bérgyilkos.
    "1 Mississippi, 2 Mississippi..."
  • akyyy
    nemrég, úgy 1-2 hónapja volt a tv2-n egy film. ilyen zombis volt, vagy virusis, de inkább virusos.

fiatalokról szólt többnyire, usában játszódott.
    ami rémlik, hogy egyszer megáltak egy golfpályán és ott kicsit kitombolták magukat stb.
    eléggé ZS-kategóriás film volt...
    nem tudja valaki melyik lehet ez?:D
  • Animefox
    Na igen akkor ez a szobrok elleni harc meg a csontvázak ellen ez egy másik film volt... a Jason and the Argonauts... Annyira hatással volt rám kis koromban hogy óvodás fejjel azt hittem hogy minden szobornak van a lába sarkán egy ilyen kupak amit ha kinyitsz akkor kifolyik a szobor vére...folyadéka és elpusztul.... persze abban az esetben ha életre kelne... így a biztonság kedvéért megvizsgáltam a köztereken lévő szobrokat félelmemben... :) Na hát megfosatott ez a film engem, ne nevess ki :D
  • Animefox
    Áhhhh!!!! Köszi!!! Jaj tényleg a TCM előtt a TNT volt régen... Este a Cartoon Network után :) Az első műsor péntekenként asszem ha jól emléxek a WCW pankráció volt, a mostani WWE elődje. Hulk Hogan is még fellépett akkoriban.
    A régi titánok harcát már megtaláltam, csak ezt a Clash of Titanst nem sikerült sehogyse :) Van még valami jó mitológiai ami ment régen? Most az Odüsszeia-t nézem, igaz bár 97-es de jó...
    Anno a VOX német televízió adott hányásig ilyen régi hetvenes évekbeli kosztümös filmeket...
  • xido
    TCM/TNT rengetegszer adta a Clash of titans-t,de lehetne Jason and the Argonauts is
  • Animefox
    Hellosztok! Na és valaki nem tudná megmondani hogy mi annak a régi filmnek a címe, amit még egy időben a TCM-en sokat adtak, kb 70-es vagy 60-as évekbeli film lehet, no de a lényeg az hogy az ókori Görögországban játszódik, egy főhősről aki megvívott több ókori "gonosszal", mint pl. kentaur, kígyófejű nővel, életre kelő szobrokkal meg stb. Kap egy Istentől talán egy vértet amit ha felvesz akkor láthatatlan lesz és mutatja a kamera a homokban a lábnyomait mert csak annyi látszik, ja és volt a filmben egy aranyból készült bádog bagoly. Vagy bronzból.... inkább bronz... na valaki?
  • RAZOR27
    Szeretlek! no homo :D kicsit mellé lőttem a 2000es évekkel :D KÖSZÖNÖM!!
  • Thibi
    Gyújtóhatás,Pierce Brosnan főszereplésével
    gyújtóhatás
  • RAZOR27
    Sziasztok!
    Keresek egy relatíve régi filmet, talán a 2000es évek környékén jöhetett ki.

Felrobbanó emberek ügyében nyomoznak. Az egyik jelenetben ha jólemlékszem a bíróságon robban fel valaki. Az ugrik még be hogy egy ablak mögé bújnak és az üveg is megolvad meg ilyenek. Talán nektek dereng valami, mert nekem már lövésem sincs a címéről, de még a szereplők se ugranak be, csak a sztori :D
  • tonyr #1165
    Köszi szépen! :)
  • eksy
    Egyik kopó, másik zsaru (2006)
  • tonyr #1163
    sajnos nem, egy film volt kb 5-6 éves, ha jól emlékszem...
  • pxxl
    Ez nem egy rész volt a Bones-ban? vagy csak hasonló volt abban is...
  • AGergo
    Sziasztok!
    ismét más nevében írok. ha minden igaz horrorról és/vagy thrillerről lenne szó. egy jelenetben egy kisgyerek meséli az apjának, hogy látta a nagyapját (aki meghalt), erre az apuka mutat egy időskori képet róla, de a gyerek azt mondja, hogy sokkal fiatalabb volt. erre hozott egy fiatalkori képet és a gyerek nyugtázta is, hogy igen, ő volt az.
    bármi ötlet?
    előre is köszi
  • tonyr #1160
    Én is keresnék egy filmet, kb akció-bűnügyi-vígjáték
    Úgy kezdődik a film, hogy derékban támaszkodik egy tábla tetején a holttest.
    Mivel a tábla pont a határon van, így a kiérkező rendőrök poénosan vitatkoznak hogy kié az ügy, melyikük körzetéhez tartozik...
    Erre a vitának ott lesz vége, hogy a hulla kettészakad és leesik mindkét körzet területére :)
  • Deviome
    Köszönöm a gyors válaszod! Ez volt a fontosabb. Nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta. :)
  • pauly
    Az első az Egy becsületbeli ügy,a másodikat nem tudom :)
  • Deviome
    Üdv!

Kérdezni szeretnék két filmet. Sajnos nekem kiesnek a címek még annak ellenére is hogy jók. :(

Az első az egy ügyvédes film. 2 katonát állítanak hadbíróság elé. A védőjük egy fiatal srác lesz aki nem igazán volt még ilyen helyzetben. A végén kiderül, hogy meg kellet rendfegyelmezni a társukat aki belehalt, de kiderül, hogy a főparancsnok adta ki a parancsot. Azt pedig a Joker színész alakította.
    Mintha most bevillant volna a cím. Igaz ügy talán?

A másik pedig egy vakokról szóló film. Arra tanítja egy vak fickó a gyerekeket, hogy nem kell bot. Tudnak anélkül is tájékozódni. Hatalmas poén van benne. Pont keres valamit az udvaron és eltűnik az aknába, mert nyitva volt a teteje. xDDD

A segítségeteket elóre is köszönöm.
  • tonyr #1156
    Paris by Night of the Living Dead

Köszönöm!
    privátba megkaptam egy kedves fórumozótól :)
  • tonyr #1155
    Valaki láttad ezt a zombie-s filmet?
    Feltételezem hogy nem A-kategóriás :)
  • Jim Morrison
    basszus, épp a múlthéten ugrott be ez a film, de a címe nem jutott eszembe :D
    cowie: én is köszi :p
  • tonyr #1153
    Én is köszi, remek vígjáték, Cupasz Pisztoly színtű poénokkal :)
    Nem is értem eddig ezt miért nem láttam :)
  • K Ace
    Igen ez lesz az, köszi. Már nem is emlékeztem, hogy Schwarzenegger játszik benne. :D
  • Cowie
    Szerintem a Menekülő emberre (The Running Man) gondolsz.

IMDB LINK
  • K Ace
    Sziasztok. Egy olyan filmet keresek amiről sajnos kevés részletet tudok. Egy régebbi filmről van szó. Az volt a lényege, hogy az embereket bedobták ilyen valóságshow szerűségbe, csak itt épp az életükért küzdöttek. Egy konkrét részletet meg tudok említeni a filmből. Mégpedig , hogy a küzdőtérre, ami egy ilyen építkezési terület szerűség volt, a stúdióbol egy ilyen csővasúton jutottak le az emberek.
  • Gladiator
    Megooooorulok:D Kb 10 eve keresem mar ezt a filmet minden letezo forumon!:D Orok hala!
  • Daza500
    Üdv!
    Egy akció-thrillert keresek, aminek az volt a story-ja dióhéjban, hogy egy hi-tech készüléket dobott piacra egy cég, amit TV-re kellett kötni, s akkor többszáz csatornája lett az ügyfélnek. Csakhogy aki belenézett az infravörös led-be rajta, előbb utóbb szószerint hamuvá porladt.
    A gyilkos kütyünek Digitron volt a neve.
    Valakinek nem ismerős?
  • MrBishop
    Hali!
    Egy olyan filmet keresek, ami ha jól emlékszem egy hosszabb filmekből álló sorozat (kb. 3). Az egyik rész egy egyetemen játszódik, a régebbi időkben, ahol furcsa dolgok történnek, mint például hirtelen rengeteg üres konzerv ömlik ki egy szobából, vagy amikor kicsapódik az ajtó és eltűnik az írásvetítő. Végül kiderül, hogy az egyik professzor feltalált egy szérumot, ami felgyorsítja az embert annyira, mintha megállna az idő. Az egyik jelenetben a főhős miután megitta a szérumot az egyetem parkjában eldob egy baseball labdát és az kigyullad, majd megáll a levegőben s amikor visszanyeri eredeti gyorsaságát az ember, a labda lyukat ütött a toronyórába. A film legvégén egy raktárba találjuk magunkat a jelenbe és a megöregedett főhős visszateszi a labdát egy ládába. A láda pedig tele van furcsa történettel rendelkező tárggyal. Előre is köszönöm.
  • tonyr #1146
    Sajnos nem ez a film...
    De köszi, remek film, jópárszor láttam az Anulus sztorit :)
  • Innovatív terra
    A második talán a Végzetes ösztön,de az 93-as.
  • Innovatív terra
    Kincs ami nincs
  • tonyr #1143
    Na én is jönnék egy nehézzel, bár lehet valakinek könnyű lesz:
    Lehet hogy Bud Spencer-es, de nembiztos:
    A film alatt végig valami papirt vagy tervet akar mindenki megszerezni, a végén meg kiderül hogy valami paradicsomos konzerv vagy milyen recept van rajta... valami ilyen rémlik belőle, vigjáték, mintha anno kb 20 éve a disney délutánba lett volna amikor a Bud&Hill filmeket is játszották hétvégente:)
  • Gladiator
    Kb 2-3 evente felteszem itt ugyanezt a kerdest, remenykedve, hogy valaki uj meg tudja majd mondani:) tehat, ket filmet keresek:

1. egy kb a 70-es evekbol szarmazo francia vigjatek. egy kis abc melle felhuznak egy nagy szupermarketet, ezert a kis abc forgalma megcsappan. a tulaj felberel 4-5 fiatal sracot, hogy folyamatosan csinaljanak balhet a szupermarketben, hogy az bezarjon.

2. egy szinten eleg regi, 70-80-as evekbeli vigjatek. Sajnos mar nem sokra emlekszem belole, valami magannyomozorol szol, aki mindig ugyanolyan szurke oltonyt hord, de mindig egy csomot gondolkozik rajta, hogy a 100 ugyanolyan oltony kozul melyiket vegye fel. valamint, amire meg emlekszem, hogy egyszer bemegy az irodajaba, es ott talal egy fullos not. megkerdezi tole, hogy hogyan jutott be, mire a csaj elovesz egy hajcsatot. a hapsi ekkor ranez a zarra, ami olyan, mintha kb baltaval vertek volna darabokra.

na, remelem valaki latta ezeket. elore is kosz, barmi infot.
  • eksy
    Ez gyors volt, köszönöm!
  • stargatelost
    Mr. Brooks
  • eksy
    Hi!
    Egy gyilkost leleplez és megzsarol valaki, hogy vagy közösen megölnek egy embert, vagy feldobja.
    ?