1461
Filmkereső
-
ba32107 #578 Köszi -
#577 Mr. Macintosh...szeretem azt a filmet.A címe pedig Csekkben a tenger -
ba32107 #576 Volt egy film, csak annyi ugrik be, hogy egy faszi áthajtott a kiscsávó biciklijén vagy valami ilyesmi, és a gyerek kapott egy csekket, amin nem volt kitöltve az összeg, mert a fószer sietett és csak aláírta, és mondta a gyereknek hogy adja oda az apjának. A srác meg kivesz vele egy rakás pénzt. Valaki tudja? -
#575 Tae Guk Gi
-
#574 Sziasztok,tudom hogy nem éppen a legjobb helyre írom,
de tudnátok benne segíteni hogy tudom megvenni ezt a Van Damme filmet,mert a borító alapján nem találom a kiadót,google meg a másik fajta DVD-t hozza be
-
SzinesGeza #573
Üdv!
Egy háborús film címét keresem, ami arról szól, hogy egy testvérpár a koreai háború idején harcba indul, majd elszakadnak egymástól és egyikük az északi oldalra áll.
Elég véres képi jelenetei vannak.
-
C4akela #572 Hello!
Nagyon gyorsan kellene a film címe mit keresek!
A filmől annyit tudok mondnai hogy egy orvos életéről konkrétan egy csontkovács életéről szól aki mindig megnevetteti az ebereket és sorba halnak meg a közelében lévő emberek abban hoy nevetnek.Tehát belehalnak a nevetésbe!
Röviden ennyit tudtam írni a filmről sztem aki látta az ezek alapján felismeri de én nemtudom se a címét se a szinszeket semmit csak azt hogy miről szól.
Legyetek szivesek segíteni a címében ha valaki tud!
Előre is köszönöm! -
#571 azt a filmet keresem amiben két ázsiai bérgyilkos testvérpár lány van és valami fejlett felszerelést használnak...
egy kicsit zavaros mert már iszonyat rég láttam csak mostanában jutott eszembe :S
Előre is köszi -
Kiado #570 Köszi, ez az :) -
spect16 #569 Kérdezd meg John Cusack-t:) -
#568 1408 -
Kiado #567 Hali!
Ment a mozikban az a film, amikor halálesetek történtek egy szobában bla bla.. és aztán ment oda egy pali, akinek ki kellett bírnia 12 órát, valami szobaszám volt a film címe.
Valaki tudja?:D -
#566 Bizony, hogy az! Nagyon szépen Köszönöm! -
spect16 #565 Pleasantville ? -
#564 Keresem annak a filmnek a címét, ami arról szól, hogy egy fekete-fehér film elkezd színesedni és ellenkeznek a színek ellen az emberek és kitagadják társadalmukból a beszínesedett embereket(a végén mindenki színes lesz)
Sajnos a címére nem emlékszem és anélkül nyeletlen fejsze vagyok... :(
Remélem valaki tud segíteni! -
piroska78 #563 Nem a dolog című film az. Másik fórumon jött a válasz: Rejtőzködő borzalom. Habár messze nem olyan mint amire emlékeztem, de ez lesz ha jól gondolom. -
#562 Emlékeim szerint nő sem... -
#561 Hát abban egy darab kutyasíp nem volt. -
#560 Perzse persze hogy ismerős :D Kedvenc filmem :D "The Thing" a címe magyarul "A dolog" és játékként is földolgozták,érdemes azt is kipróbálni -
ani0403 #559 Sziasztok!
Én egy film címére lennék kíváncsi, de sajnos már a tartalmára sem nagyon emlékszem! Egy nőről szól, akinek a vőlegénye gazdag, és nagyon elfoglalt! Éppen ezért az inas segít a nőnek az esküvő szervezésben és a ház kiválasztásában! És talán, ha jól emlékszem a ház körül lesz valami rejtély, ami a nő múltjába nyúlik vissza. Aztán elkezd a nő az inassal nyomozni…. Végül kiderül, hogy mégsem a vőlegénye az igazi, vagy legalábbis valami ilyesmi! Hát ennyi… Sajnos több részlet nem ugrik be! Valaki felismeri ennyiből a filmet?? Ha igen, akkor légyszi írjátok meg a címét! Előre is köszönöm szépen!
-
zornzahn #558 Sziasztok!
Egy amerikai thrillert keresek, amit életemben eddig kétszer láttam, mindig csak félig, de nem azért csak félig, mert beuntam volna: nagy benyomást gyakorolt rám, csak az embernek van néha barátnője, és este kötelességei stb... tudjátok.
A lényeg: a film három úton lévő emberről szól, akiket az köt össze, hogy mind ugyanazt a rádiót hallgatják autóikban útközben. A rádiós egy néger arc, reszelős hanggal...
Klasszikus, de egyszerűen az Istennek sem ugrik be a címe! Segítsetek rajtam... -
Rotcsa #557 Sziasztok, én ennek a filmnek keresném a magyar feliratos, vagy szinkronos változatást, de nem találom.
Aki tud róla vmit, az léci írjon privibe, vagy ide.
pár perc küzdelem a filmből:
-
#556 eszembe jutott még1film.
az egész egy laktanyán játszódik. fiatal srácokról szól, akik katonák akarnak lenni. van1idős parancsnok. aztán eldurvul a helyzet, történik vmi, amire nem emlékszem és utána a fiatal katona csávó átveszi az irányítást és megvédik a laktanyát. mert a szülők a gyerekeiket akarják, v vmi hasonló, LOL. eléggé zavarosan van a fejemben, sry. és a végére emlékszem. egy csávó lőni kezd, mint állat, beőrül, aztán megtörténik a baj, őt eltalálják, mert kijött a rendes hadsereg is ellenük és akkor hazamennek a gyerekek... hm... sztem így nem értitek, mind1 :D.
de kétszer láttam.
meg még a lángoló börtön c. filmet keresem, két részes asszem, de nem találtam sehol :S :S.
emellett továbbra is keresem azt a csodacsukára erősen emlékeztető filmet, amiről lent beszéltem anno nektek. hogy eg csávó talál1csukát, egy öreg csávó ad neki, aztán a csávó megasztár lesz :D, sorra nyeri a meccseket. a többiek a pályán nyaralást tartanak, riporter kérdi miért nem segítenek, mire ők, úgy is megoldja a másik. és ahogy lenni szokott, végén észbe kap a csukás sztár, leveszi és úgy segít a csapatának.
továbbra is keresem emellett a görmenők c. filmet. régi, de jó film.
tudom, nem warez topik :D, de van pár olyan régi ezek közül, h max ezúton szerezhető be :D. szal, ha vki vmit tud, súgja meg itt csendben, pl spoiler, v priviben :D.
kösz :D. -
#555 Akk sajnos nemtok segíteni.Az egyetlen olyan "szörny" amit láttam és hasonlít a Michelin gumiemberkére az a szellemírtók végén volt:D -
#554 :D.
amúgy sztem egyik film se az, amire én gondolok. amiket nekem írtál. de köszi azért. -
piroska78 #553 A szörny kinézete? Hát nekem kb a michelin emberke jut róla eszembe. Pontosabb leírást sajna nem tudok adni :)
-
#552 A szörny kinézetét le tudnád írni?Mert sok szörnyes filmet nézek,és egy rakásnak hasonló sztorija van + nem emlékszem mindegyikre,de a szörnyeket megszoktam jegyezni:D -
#551 ja, erre írtad. köszi, h priviben is szóltál :D és kösz a segítséget :D. -
piroska78 #550 Sziasztok!
Egy kb 80as évek beli scifi (horror) szerű filmet keresek.
Ami rémlik belőle:
Talán egy másik bolygón játszódik, de lehet, hogy valami apokalipszis utáni időkben.
Van egy bázis, benne emberek és egy kutya. Bejut valami szörny, ami sorra szedi áldozatait. A film vége félé rájönnek, hogy a szörny fél a kutya idomításához (irányításához) használt sípnak a hangjától és ezt használják, hogy távol tartsák.
A film végén kijönnek a bázisról (egy férfi és egy nő ha jól emlékszem) és több olyan szörny, amiből eddig csak egy volt bemegy a bázisra.
Ezekből valakinek ismerős a film? -
piroska78 #549 SLAM DUNK ERNEST / Ernest nagy dobása
Youtube-on van videó, bele is tudsz nézni
esetleg:
Kurt Russell korai filmjeinek egyike, mint Dexter Reilly valami szuper erős emberkét alakít, van benne kosaras rész is
http://www.youtube.com/watch?v=vQc2xekW5qA
-
Velvetvamp #548 Sziasztok!
Körülbelül 10-12 éve láttam egy filmet a tévében, aminek a címére már nem emlékszem de nagy hatással volt rám. Annyi maradt meg a filmből, hogy a főszereplő fiúnak talpig megnőtt a haja - ezt mintha egy gonosz bácsi tette volna. Ez után az iskolában a fiú mögött ülő gyerek vágta a haját óra közben. Amikor valamilyen üldözős rész következett - valószínűleg a gonosz bácsi üldözte a fiút, de ez nem biztos - már nem bírtam tovább nézni. Úgy megrázott engem ez a hirtelen hajnövés (5 éves voltam akkor), hogy hetekig nem bírtam aludni... XD
Ha valakinek ismerős, légyszi írja le a címét! Jó lenne nosztalgiázni! :D Előre is köszi! -
#547 drágám a kölykök összementek? :D mert az elején animációs részben volt ilyen asszem. de utána már rendes film volt és nem rajzfilm. -
zsuszka #546 Sziasztok!
Nagyon régen láttam egy filmet, amiben azt hiszem bélyegbe és képekbe "belemásztak" a fiatalok, és gőzöm sincs mi lehet a címe:(... -
FL Zoli #545 Jason and the argonauts, magyaron asszem Aranygyapjú címen ment
-
#544 A betű nem kell, véletlen volt :D. -
#543 LOLA. -
slim ps2 #542 Hello Mindenki! Eladnám Gyűrűk ura c. dvd gyűjteményemet 3 rész, részenként 4 lemez=12 dvd díszdobozban. Extra gyűjtői változat.
Irányár:40000Ft -
#541 erre senki nem tud ötletet? -
#540 Igen, lattam, valoban jol sikerult. -
#539 húúúú, tényleg ilyesmi rémlik, gyorsan meg kell szerezzem :D
köszi szépen !!!
láttad a filmet?