Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
Itt is naon séken Köszönöm Jánozs <#worship><#wave>
Loál János
Reutrn of the Living Dead

Alapmû. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tugyiti
sziasztok ide is de hátha itt tudjátok:
Szóval láttam még gyerekkoromba egy horror filmet,és nem tudom a címét.
Annyira emlékszem hogy valami temetõbe belemos az esõ valami gázt vagy füstöt és felkelnek a halottak meg valami fél kutya ráugrik egy emberre.
No ennek kellene a címe:CCcc köszi elõre is ha esetleg valaki tudja....
(kb.20 éve láttam asszem)
Üdv!

Egy filmnek a címére lennék kíváncsi! A film nem mai. A mûfaja thriller szerû. Annyit tudom, hogy van egy gyilkos és õ úgy öli meg az áldozatait (jelen esetben inkább nõket), hogy zacskót húz a fejükre.
Nem túl szép látvány, de kellene a film címe, mert keresetem, de nem igazán jártam sikerrel! Nagyon reménykedem, hogy Ti tudjátok! :-)

Köszönöm elõre is!!!

zvaragabor
Én azt a filmet keresem, ami nem régen, talán egy-két hata ment vagy az rtl-en, vagy a tv2-n. 4 különálló kisfilmbõl állt, az elsõ kisfilm a Disco Inferno, két rocker autóbalesetet szenved, és a pokol gyakorlatilag egy disco. Másik egy rocksztárról szólt, aki mindig szétverte a hotel szobát, a takarítónõ meg mindig patyolat rendet rakott. Akkor még volt, hogy egy ürge stopposokat koncertekre tartó gyilkolt, de kifogott egy srácot aki szintén sorozatgyilkos volt, és végül egy harmadik sorozatgyilkos öreg tata ölte meg õket. A negyedikre nem emlékszem. Ennek a filmen a címét szeretném megtudni, de annak is nagyon örülnék, ha a filmhez tudnátok linket adni.

Chaos Anno Domini

Hali. Remélem tud nekem valaki segíteni. Az agymenõk címû filmet keresem már elég rég óta sajnos nem sok sikerrel. Ha valakinek megvan és el tudná küldeni azt nagyon megköszönném.
Hello! Nem tudom tudtok e segiteni de egy olyan filmet keresnék ami régen ment a mozikban és Le Mans-i autos verseny volt benne. Valaki tudja a cimét?

thx
Ezer kösz.

Ati

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano

Helosztok. VAn egy film, amit nagyon, de nagyon rég láttam. A tartalma se rémlik teljesen. A szereplõ 2 hülye manus volt, és egy fehér telefonfülkével utaztak az idõben. A fülke mindig ugy indult, hogy lesüllyedt a földbe, és az égbõl zuhant ki a másik idõben. (az se biztos, hogy az idõben utaztak, már nem emlékszem). Valaki tudja ez melyik film?

Ati

kas123
Üdv, keresek 1 filmet amit elég régen láttam a tv-ben.
Egy pasiról meg 1 csajról szólt, akik elég sokat sex-eltek. Minden együttlétnél, amikor a csávó "elment", bevágtak 1 videót ahol a "spermiumok" (fehér ruhába öltözött csávók) 1 futó pályán vannak, és valamikor a "terminátor" lövi le õkete, valamikor 1 gumifalnak csapódnak (ilyenkor védekezett a párosunk)...de egyszer elmennek vhova nyaralni, de se gumit, se semmi más fogamzásgátló eszközt nem visznek magukkal, de sexelni akarnak. Csinálják is és a csávó beleélvez a nõbe és az teherbe esik. Itt bonyolódnak a szálak...a vége az hogy a csávó megijedt h gyereke születik, ezért összebalhézik a bnõjével (õ elkeseredettségébe ellmegy elvetetni a babát), de mégis eszébe jut h mien jó dolgok fognak vele történni apaként és még mielõtt a csaja elvetetné a babát újra kibékülnek. (ill elkésik, mert már bevitték a csajszit oda ahol elvégzik az operációt, de az meggondolta magát és megtartotta a gyerkõcöt 😊)

Remélem megtudja vki mondani nekem a film címét 😊

A szokásos sablonforma😄 Hosszú, vékony végtagok, nagy fej. A különbség annyi, hogy a szeme nem fekete, hanem kb olyan, mint az AvP-ben a predatornak. Még az is eszembe jutott, hogy van egy ember aki a föld alatt bujkál a lény elõl. A film végén pedig miután a fõhõs megöl egy másik embert (aki a laborban dolgozhatott és részt vehetett a boncoláson vagy valami hasonló) az idegen köszönetet mond neki és elmegy. Mindezt vakító fények közepette.
Jrex
Ha esetleg az idegent le tudnád írni hogy nézki?

Hali
Már napok óta keresek egy filmet. Sajnos sem a címét, sem a szereplõk nevét nem tudom. A történetébõl viszont emlékszek pár dologra. Egy szigeten játszódik, ahol egy laborban egy földönkívülit a társa szeme láttára boncolnak fel (bár lehet akkor már halott). A lény valahogy kiszabadul és mindenkit megöl. Ezután katonák érkeznek a szigetre kideríteni mi történt. A szigeten rengeteg nyúl él szabadon. Van egy olyan jelenet amikor a terepjáróval átmennek egy nyúl fején, de az nem pusztul el, hanem veszettül visít. Hirtelen ezek jutnak eszembe, remélem valakinek beugrik a film címe. Még ha valami eszembe jutna leírom.
The Protector
Köszi szépe!Willisre emlékeztem!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem Bruce Willis,hanem Kevin Costner a fõszereplõ : Tökéletes Világ
The Protector
Hy.Keresem annak a filmnek a cimét amibe Bruce Willis a föszereplõ...lényegében arrol szol h Bruce elrabol egy gyereket és végül barátok lesznek...Amerikai Rangerek üldözik öket...aztán orbit rágoval kenik meg a kenyeret mustárral.... a végén egy mezõn a meterlövészek lelövik Willist!Aki ráismer az lécci irja meg a cimét! köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Morphin
Valaki tud segíteni abban hogy hogyan tudnám ezt a filmet beszerezni?? DVD-rõl ne is álmodjak?? Kölcsönzõkbõl ki lehet esetleg venni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
uhhh bátyám megmondta XDDD
a címe China O'Brien ^^

Morphin
Hali! Még1 filmet keresek ami épp most jutott eszembe...
szval a lényege a filmnek h a "fõhõs" egy nõ, aki a település "cowboy"-a...a film vége jut csak eszembe h a rosszakkal állandoan verekszenek meg lövöldözik egymást.Egy épület mellett pl arra emléxem h az ellenségnek ilyen tigriscsikos gatyája volt, meg a jóknál egy csávó csuklóján egy ilyen fémkocka szerûség volt...karkötõ csak ilyen kocka alakú tömör vas. kb ennyi, remélem vki tud segíteni !! köszi elõre is

94mike
Ezt a manust láttam Myvipen!
Am valaki meg tudja szerezzni a T.I.R valameik részét?elöre is köszönönm

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Sziasztok!
A Dûne Gyermekei-filmet keresem tud vki segiteni nekem?Régóta próbálom magyar szikronnal dvd-én meg venni de egyszerüen nincs.légyszives segitsetek.
Sziasztok!
aki akar az innen tud letölteni filmeket,Sorozatokat,PC játékokat
Full ingyen : http://datadown.mindenkilapja.hu/
Morphin
neve nincs!??<#confused>

bobka
és mintha esküvõs sztori lett volna

bobka.uw.hu

bobka
segítsetek légyszíves hogy ez a csávó melyik filmben játszott.asszem valami újságíró volt,úgy rémlik

bobka.uw.hu

Morphin
EZ AZ! Vhogy megpróbálom megszerezni magyarul...

Seth
Biztosan azaz ^^

PSN ID.: Beegabor

Morphin
remélem ez az...hát énis láttam vagy 20szor az biztos!! ^^
köszi a gyors választ<#worship>

Seth
Az 5 ninja elem (Ren zhe wu di), beszteszt, kis koromban tucatszor megnéztem 😊

PSN ID.: Beegabor

Morphin
régen nagyszüleimnél láttam egy ninjás filmet...arra emléxem h volt egy csoport és mindegyik ninjának más fegyvere volt meg minden és elmentek megbosszulni vkit.az ut során azthiszem a 4 elem színhelye volt.volt egy erdõs rész amikor az ellenség a fák belsejében volt...egy vizes ahol meg a vízalatt nádpipával lélegeztek és onnan jöttek elõ az ellenséges ninják...meg még volt pár helyszín de nem emléxem pontosan hol mi volt. örülnék ha vki tudna segíteni! köszi elõre is

Sziasztok!
Keresek egy filmet, de sajnos a címét nem tudom, mert kb.8-9 évesen láttam és azóta se. Írok róla pár sort, ha felismered kérlek írj nekem erre a címre: [email protected]

A tartalom és egyéb ismertetõk

szóval kb. 1990. és 1996. közötti rendezésû filmrõl van szó. A
fõszerepben egy csapat 11-13.éves tini akiknek a szüleik elváltak. Az
a mottójuk hogy az elvált szülõk gyereki is elválnak, és valami
hasonló jelszóval egy klubot is alapítanak. A központi szereplõ egy
lány és egy fiú, az egyiknek elváltak a szülei a másiknak még nem, de
mivel ismerik a mottót, addig nem jöhetnek össze, amig mindkettejük
szüli el nem válnak. ( Legyen az a verzió, hogy a fiú szülei még nem
váltak el, de lehet hogy a filmben pont a lányé, nem tudom pontosan)
Szóval a fiú szülei tanárok a suliban, és a fiú mindent elkövet hogy
szétválassza õket hogy elváljanak, ami majdnem sikerül is neki, de a
vége persze happy-end összejönnek a lányzóval.(megtanítja csókolózni)
Úgy emlékszem az átlagosnál hosszabb film, lehet vagy 2 órás, és a TV3
adta le ez biztos.

Elõre is köszi mindenkinek!
Helló mindenki!Engem egy olyan filmcím érdekelne,amely egy szilveszteri partival kezdõdik,(talán 90-es évekbeli)egy pasi a fõszereplõje aki a barátnõjével szexel,amikor rájuknyitnak.Ekkor a srác elkerül egy másik világba,ahol a jövõbeli családjával találkozik.Sivatagos helyszínen játszódik a sztori,ill. a parti helyszínén is párhuzamosan.

Ha valaki megtudná mondani a film címét,nagyon megköszönném. =)
Jano
Under the Mountain

Attila8805
Thx!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hali!

Melyik filmben van ez a jelenet:

Valakik valamiért keresnek egy embert, aki a John Smith nevet használja . Megtalálják a házat, csöngetnének kaputelefonnal, ahol ilyen nevek vannak, mint J. Smith, Smith, John Smith Jr, J. II. Smith, J.Smith Sr, és így tovább.

(Nem láttam a filmet, a jelenetet mesélték és fél órát biztos röhögtem rajta😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

valószinüleg az lesz az köszi
esetleg az eredeti címét nem tudod?
Loál János
Fiú/lány, kék/piros világító kövek, hínárarcú szörnyek?
Akkor a Hegy gyomrában c. ausztrál sorozat.

hello

kb 15 eve ,de talan tobb is ,neztem egy sorozatot(sztem mini lehetett), valami sci fi lehetett. egy szekta, vagy foldonkivuli tarsasagot probaltak
leleplezni gyerekek. annyira emlekszem az egeszbol hogy a szekta tagjainak voltak valai kovei amik fustoltek, meg hogy a fonokuk mindig valami to felszine ala setalt. ha valaki meg tudna mondani a cimet megkoszonnem😄
Loál János

Attila8805
Hali all!
Egy olyan fimet keresek amiben a szülõk belekerülnek a tv-be és távirányítóval átkapcsolhatják magukat máshova.
Egy jelenet rémlik még amikor a vonat majdnem elüti a feleséget és az uccsó pillanatban átkapcsolnak.
Gondolom nem könnyû de hátha sikerül rájönni a film címére.
Elõre is köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kaposi1
Annál jobb.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Loál János
Már megválaszolták.

kaposi1
Sziasztok!

Keresnék egy filmet, nem magamnak.

"Hali egy ideje keresek egy filmet ,kb 10-12 éve látamm és nem tudom a címét.Halványan emlékszem a sztorira valami olyasmi volt hogy egy fegyverkészítõ laborban egy olyan szörnyszerû gépet fejlesztenek ki ami azokra támad csak akik félnek és a doki néni egy katonának kiiktatja valami félelem érzetét hogy ne találja meg a gép, ha jól emlékszem kb 1 éjszaka alatt lejátszódik az egész. Ha valaki tudja plz nyomja már be mi lehet a címe.THX Bocs ha véletlen rosz helyre írtam ez."

Szóval ez alapján felismeri valaki?
<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

nekem megvan a stalker, asszem feliratos...
Nem tudja vki hol tudom megszerezni a Stalker c. orosz filmet lehetõleg magyar szinkronnal/felirattal?

Helló!
Nekem az x polgártárs címû film kellene, lehetõleg szinkronosan, vhs, vagy dvd mindegy!
Illetve a Csendesek a hajnalok címû orosz háborús film.
Minden megoldás érdekel.

Optyx
Sziasztok!

Két filmet is keresek, egyiknek sem tudom a címét ha valaki tudná, örülnék ha megírná. Kb. van annak már 15 éve is hogy láttam öket. Az egyikben nem is tudom hogyan, de egy társaság van a sivatagban és egy sötét autós csávó üldözi õket. Mindig megjelenik és egyenként elkapja õket, az egyiket úgy öli meg hogy leássa nyakig a földbe és utána elhajt. Azt hinnénk átmegy a fején a kocsival de nem, csak megáll mellette és ledob a feje mellé egy gránátot. Ebbõl ennyire emlékszem
A másik filmben egy fiatal csaj bekerül egy börtönbe, ahol megerõszakolják a csajokat, a börtönigazgató egy beteg állat aki a csajok mellébõl csinál dohányzacskót meg ilyenek. Ebbõl erre emlékszem. Ja, a csaj a végén úgy nyírja ki az igazgatót, h levágja a farkát. 😊Ha valaki tudná a filmek címét, azt megköszönném!

Sziasztok. A következõ leírás által körülírt filmnek a címét aki tudja írja meg ide! köszönöm elõre is.

1990-1998 között láttam ebbe biztos vagyok, de sztem a film ennél jóval korábbi (kb 1970-1989 között készülhetett) . A film háborús-akció film amit én keresek. A történet ha jól emlékszem vietnámi idõszakba játszódik vagy utána. Arról szól így tematikaliag felépítve, hogy megbíznak egy USA osztagot(kb 6-8 katonát) hogy egy erdõbe keressenek meg egy lezuhant repülõ túlélõit. igen ám de közbe az oroszokat is odaküldik ki szintén (asszem) ezen feladat elvégzésére. A lehuzant repülõben valami fehér kutatóruhás faszik voltak, akik közül 1 maradt életben. Ez a túlélõ a mûködõképes rádión valamit befog és útnak indul, és ahogy fut az erdõben véletlenül a már az erdõbe kószáló usa katonák közül egy fiatal véletlenül agyonlövi. Mivel nem maradt több túlélõ egyetlen cél maradt,bizonyítékként megszerezni a roncs gép fekete-dobozát. Miközben kutatják szembe találkoznak az oroszokkal és megkezdõdik a hajsza. Egymást írtják. Fokozatosan fogynak mind2 fél emberei. Még arra is emlékszem hogy az oroszoknál volt egy nyegle csaj és az ilyen nagy késsel öli meg az egyik amcsit, de közbe az egyol amcsi õt is kinyirja. Aztán a film vége fele a fekete dobozt egy helikopterrel akarják elvinni ugyhogy egy dróton lóg. Valami történik és a doboz leesik és ilyen lejtõn megy lefelé és kiég vagy mi. Az a vége hogy már csak a 2 fõnök marad életben. Az amcsi fõnök a domb tetején áll, a másik meg a domb lábánál és amikor meglátják egymást, akkor egymásra szegezik a fegyvert. És akkor rájönnek hogy nincs értelme az egésznek mindegyikük eldobja a fegyvert. intenek egymásnak és pá ennyi.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD