1461
Filmkereső
-
#618 sziasztok!
Keresek egy sorozatot ami a viasat 3on ment régebben az Ügyvédek c. sorozattal egy időben. Ez is ügyvédes, nem nagyon emlékszem rá csak töredékekre:
viszonylag fiatal ügyvédnő összejön a bíróval, és volt két másik ügyvéd is benne...
Amerikai sorozat '90es évek 2. fele...
Sajnos ennyi van csak, nagyon remélem hogy tudtok segíteni!! :)
köszönöm:
Tomi -
#617 köszi -
#616 Death Sentence -
#615 Van egy jó horror film, amiben sziámi ikreket elválasztanak, és csak az egyik éli túl, de a halott testvére szelleme még mindég az élő lány mellett van. Mikor sétállnak a tengerparton, a lábnyoma is látszik az élő lány mellett. Melyik film is volt ez? -
#614 Arról szól a film, hogy van egy banda, és csak akkor kerülhetsz be, ha kinyírsz valakit. A benzinkúton van az apa a fiával, és pont odament a banda hogy felavassák az egyik tagot, és kinyirják szerencsétlen gyereket. A bíróságon azt hazudja a gyerek apja, hogy ártatlan fia gyillkosa, így nem sittelik le, és bosszút tud állni rajta, és az egész bandán. Mi volt annak a filmnek a címe? -
#613 Hitman :) -
#612 húú köszi, ezt régebben láttam, el is felejtettem :) ha jól emlékszek nem volt rossz film :D esetleg van még valami más? -
#611 #609 -
#610 -> ? -
#609 üdv.
olyan filmet keresek amibe eltűnnek az emberek és pl. csak 1 ember maradt a földön... stb :D mint pl. a legenda vagyok-ban hogy csak smith bácsi maradt (jó tudom a végén lesznek még többen is) :D -
viki222 #608 amerre a vad disznok jarnak -
pucavirag #607 Fu hat nem mai. Valamikor a 90es evek elejen lattam meg TVben. -
#606 Olyasmi mint a District 9.Mikori film? -
pucavirag #605 Sziasztok!
Egy filmet keresek. Annyira emlekszek belole,hogy apro meteorok hullanak a foldre,amik megrazzak az emberek kezet,ha hozzajuk ernek. A "razas" utan az emberek furcsan viselkednek,elkezdenek kulonos fegyvereket kesziteni az elektromos keszulekekbol,es a film vegen a vezetojuk levedli az emberi boret,mert alatta foldonkivulive valtozott. Nagyon regota keresem ezt a filmet,remelem tud valaki segiteni.
Elore is nagyon koszonom!!! -
Monoton #604 Sziasztok!
Egy dokumentumfilm címét keresem. Magyarországon a Spektrum tv adta, Dennis Hopper a narrátor, és a sokkoló reklámokról szól.
Előre is köszönöm. -
ba32107 #603 Menekülés Absolomból -
Steve Forte Rio #602 Hello!
Egy filmről lenne szó aminek csak a történetére emlékszem, de az is homályos...
Az elítélteket helikopterrel szállítják egy szigetre.
A szigeten kannibálok vannak, a kannibál vezérnek 3 tűvel van átszúrva az orra.
Hősünket nem eszik meg a kannibálok, mert elszökik, és talál a szigeten egy elkerített faluféleséget, ahol emberek vannak, akik a szigeten rekedtek.
A film vége az talán az volt hogy hajóval amit magának fabrikált elmegy a szigetről.
Rég láttam, nem tudom megmondani hogy mikori film.
Ha valakinek bármi ötlete van, az segítsen legyen szíves.
Köszönöm -
tenthrodil #601 3 Ninjas Kick back?
Előzménye/folytatása is van. -
demetan #600 Hali!
Keresek egy filmet. Nagyon régén láttam már a tvben. Az alapsztori az hogy van 3 fiútestvér, és mind3an ninják és baseballoznak. Ha valakinek van valami ötlete, azt szivesen veszem:)
Előre is köszi -
#599 Hello!
Pár órája töprengem egy filmen.Lehet a Hitman az,de most nincs fent a gépemen,nem tudom megnézni,hogy arra gondolok-e.A lényeg,hogy a film vége felé a főszereplő (vmi ügynök-szerűség) egy nagy kulcsot kap.Ezzel nyitja ki azt a szobát ahová be kell törnie.Nem tudom milyen épület,talán Oroszország vagy Vatikán...ilyen nagy régi monstrum.A legvégén pedig amikor elkapják a rendőrök...viszik autóval a börtön felé,ekkor a fsz régi adósa (vmi nagyfőnök) kiszabadítja... 3 nagy terepjáróval körbefogják a rendőrautó konvojt.Szval vmi ilyesmi.Nem régi film...remélem valakinek rémlik...
Üdv -
Inquisitor #598 Érdekes, hogy lengyel a film, az eredeti könyvet nem egy amerikai írta? Azt hiszem "Védett férfiak" címen jelent meg magyarul ... -
#597 Az egyik munkatársam mesélt egy filmről szerintem a cimét rosszul adta meg,mert nem nagyon adott ki ilyen filmet.(Ő azt mondta hogy az a cime "A világ leggyorsabb futója")
Valami grúzok saját magukról csináltak paródiát.Hogy amikor Colombus felfedezte amerikát akkor ők már ott voltak.
Meg a csávó felmászott a fa tetejére és maga alatt levágott minden ágat.A többi ember meg azon tanakodott hogyan tudnák leszedni.
Feldobtak neki egy kötelek ők meg lerántották.És tanakodtak miért nem lett sikeres a mentés mivel nemrég egy kutva rekedt csávónál ez a módszer bevált.
Ez melyik film? -
hedgehog122 #596 köszi :) -
#595 Köszi. Tényleg ezt kerestem. -
Thibi #594 Döntsön a kard -
Cvd #593 Ez egy '83-as lengyel film, a magyar címe Szexmisszió. Asszem az eredeti címe is ez csak lengyelül. -
hedgehog122 #592 Üdv!
Egy olyan filmet keresek, amiben van két férfi akiket lefagyasztanak(?), és a jövőben ébredve csak nők alkotják a társadalmat, aztán a film végén sikerül összehozniuk egy kis pöcsös kisbabát :D -
#591 Sziasztok!
Régen láttam egy filmet amit szeretnék megtalálni. Egy vívóról szól, akit valamiért börtönbe zárnak. Miután kiengedik egy vívó iskolában kezd takarítani és újra vívni. A végén meg a vívó iskola tulajdonosával harcol valamiért.
Ez így elég felületes volt, de már nagyon régen láttam és nem nagyon emlékszem.
-
Tomsawier #590 Köszönöm Jrex, tényleg erre a filmre gondoltam. Lenne még egy, amit 5 hete keresek.
Van egy növény bogyója amivel át lehet kelni egy bizonyos tükrön egy másik világba. Van is egy versike a filmben, ami nagy vonalakban leírja a bogyóhasználatot. Egy öreg nő szobájában van, ill. van egy folytatása is a filmnek. -
Tomsawier #589 Valakinek nincs meg a film, esetleg valami torrent oldalon? Nekem csak angolul van meg. -
#588 Ez a Szörnyvilág(little monsters) lesz. -
Tomsawier #587 Sziasztok!
Valaki mentsen meg, hogy felismeri agyam rekeszeiben eltárolt homályos emlékfoltokból a következő filmnek a címét:
Volt a "bajkeverők" világa, ahova úgy lehetett eljutni, hogy az ágyat mint egy ajtót felnyitva átmentek alatta a "lambérián, vagy a sima padlón" azokhoz az élőlényekhez akik azzal foglalkoztak, hogy összekenjék a testvéreket fogkrémmel [-ez egy a sok közül] (így a gyerekek azt hitték, hogy a másik testvér csinálta ezt vele), a lényeg: viszálykeltés volt a cél. Az örök klasszikus mikor egy kislány sírva azt ecseteli az apukájának, hogy nem ő volt (és tényleg nem, mert a "manók" tették vele) de az apuka szentül hiszi, hogy nem így van. Volt egy főludas, aki megismerkedett egy ember gyerekkel akivel "jó barátok" lettek. A "bajkeverő manó" egy ideig feljött érte és együtt mentek bosszantani a jónépet, majd egy napon valamiért nem jött. Mivel érdemes ezt megemlíteni: az átjárót csak a manók tudták megnyitni, a hétköznapi ember nem. De mivel az embergyerek már olyan sokat volt ezzel a manóval, hogy ő maga megunva a várakozást kipróbálta nyitni az átjárót, persze sikerrel... -
Kiado #586 Érdekelne egy film, valami olyasmiről szólt, hogy egy srác nyert a lottón és épp elmentek egy hétvégére a barátaival nyaralni, elmondja nekik, hogy nála van a nyerő szelvény és ezért meg akarják ölni...
Filmcím esetleg? -
#585 Eszembe jutott egy film.Egy részre emlékszem csak.A lényeg,hogy kb. hippi korszak és a film középpontjában eléggé a szexualitás volt.Nos a rész ami nyomott hagyott bennem, amikor az egyik lány elhatározza,hogy márpedig elveszti a szüzességét.Elment valami idősebb ismerőséhez...kis ház vagy lakókocsiban volt a jelenet.A férfi ült a kanapén a lány pedig hát hogy is mondjam, hogy az diszkrét legyen...örömet akart okozni a férfinak szájjal, de mivel először csinálta életében...lehányta...ennyi. Valakinek csak ismerős...köszi. -
alex88 #584 Üdv!
Tudnátok ajánlani nekem pár igazán jó horrort/thrillert?
Köszönöm!
hali! -
#583 hali,egy régebbi filmet keresem nem túl tisztán emlékszem rá kicsi voltam mikor utoljára láttam (kb.93 körül).Egy csajt megerőszakol egy gazdag csávókból álló banda a bíróság nem ítéli el őket mert persze gazdagok és a csaj megöli magát ha jól emlékszem leugrik egy lépcsőházban(talán a bíróságéban)a férje meg valami tudós és a csaj agyával meg kinézetével csinál egy robotot,akit persze úgy programoz a gép hogy sorban bosszút áll azokon akik megerőszakolták és a végén kinyírja magát is meg a férjét is aszt hiszem,remélem tudtok segíteni előre is köszi! -
#582 Nem:D -
ba32107 #581 South parkban volt hasonló, de gondolom nem arra gondolsz :D -
#580 Keresek egy filmet (vagy talán sorozat egy epizódját) amiben egy tavon lévő örvénybe dobálnak embereket, hogy kicsseréljék őket az alteregójukra egy másik dimenzióból vagy mi, akiknek jobb oldalt van a szivük és ellentétesen viselkednek. Ha valaki megmondja nekem, hogy ez miben volt, akkor rohadtul hálás leszek. -
#579 Lehet ezt már írtam ide egyszer,de leírom még egyszer...
Kiskoromban láttam egy filmet,de csak részletekre emlékszem:
Karácsony körüli időszak...kisfiú, szülők stb.Eljön a karácsony, a gyerek kap egy puskát.Ezen kívül annyira emlékszem,hogy felmegy a tetőre és lövöldözik,utána nagy balhé van stb...szval nem egy családi öröm film.Remélem valakinek dereng...