Filmkereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresném a "Splash, too - Újabb Csobbanás" címû fílmet!
Minden megoldás érdekel! 😉
Köszönöm!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Már régóta keresem a Redvás Amal/Fuckin Amal c. filmet...
Tudna valaki segíteni?!
Köszi
Egy hatalmas kérésem lenne! Van egy film, aminek nem tudom a címét, és sajnos egyik szreplõjének a nevét sem :S Egy egyetemen játszódik, és egy barna hullámos hajú csajt klónozott bene véletlenül egy pali. Aki-t utána meg kelet tmidnenre tanítaniuk, mert semmit nem tudott. Asszem úgy volt hogy a csajnak a vére rákerült egy CD-re és a csávó, véletlenül belerakt a klóngépbe a CD-t.
1 teljes évig fogok imádkozni ahoz aki megmondja enneka címét nekem 😄
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
thx
Néha jött egy busz, és tudták a földeken, ha a busz gyorsan jön, belemegy kátyúba, és jól megdobja, akkor az valami idegen, és ugy hagyták, de ha eg ymásik buszjött, aki lelassított, akkor tudták, hogy az bizony járt már ott, és mentek oda, mert biztosra vették, hogy van a buszon valami ismerõs...😄DD
valakinek ismerõs a film?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
üdv:junior1972
Vmi ötlet?
Tartalom (nagyjából): Egy idõsebb és egy fiatal, zöldfülû sittest át akarnak szállítani egy másik börtönbe, de sikerül megszökniük, mivel az egyik rabszállító féltékenységbõl megöli a másikat és elengedi õket. A fiatal bûnözõ megsebesül a lábán a rabszállító fegyverétõl. Aztán valahogy egy családhoz kerülnek, akik szívesen látják õket. Vacsorát, bort kapnak. A feleség kikezd az idõsebb sittessel, lánya pedig a fiatalabbal. Az idõs szökevény valami találkát akar nyélbe ütni rengeteg pénz reményében, közben a családtagokat bezárják a mosószobába, ahol a feleség egybõl elkezd mosni. Van egy takarítónõ is, aki meghal egy baltával a hátában. A család barátja, szomszédja bezár egy csajt az autó csomagtartójába. Ja, és van egy üldözõ rendõr is. Köszi!
[email protected]
"Az a helyzet, hogy... hogy a világ egy nagy rakás szar - már bocs a kifejezésért. Szóval egy nap hirtelen beugrott, hogy ez a nagy szar lehetne jobb is."
tuti hogy Ben Stiller szinkronhangja,de ettõl függetlenül nemcsak B.S.-es film lehet. esetleg nemtudja valaki melyik filmrõl lenne szó? a szám pedig Kredit + Drezzick : Írta és rendezte /Kredit rmx/ a pearl harbor zenéje van a szám alatt,de sztem nem abból a filmbõl van az idézet<#szomoru1>#szomoru1>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Címek: Akasztani való bolond nõ ( Azt hiszem Annie Girardot)
Mindenkinek a maga keresztje ( Annie Girardot)
A bosszú (Philippe Noiret,ha jól emlékszem)
Férfiak póráz nélkül ( Ugo Tognazzi)
és két másikat is:
Onibaba (japán)
A hajsza (asszem angol)
Szeretném megszerezni ezeket a filmeket.Köszi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
én is keresek egy filmet.
Operation Ganymed .
ez lenne
persze szinkronnal, vagy ha ez nem lehetséges, akkor felirattal(magyar)
Kiváncsi vagyok, van -e rá esélyem?
A Zendülés a Caine hadihajón címû filmet keresem magyar szinkronnal!
Megvan valakinek? Van ötletetek honnan lehetne hozzájutni?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ugy van az egesz film megcsinalva mint egy jofajta Discovery Channel ismereterjeszto film, csak epp az EMBER parvalasztasi, szaporodasi szokasait mutatja be 😊
Nem mellesleg, Carmen Elecra szmelyesiti meg a "nosteny" egyedet 😊
Engem most egy elég régi sorozattnak a címe érdekelne,
Úgy 97-98 körül adta az RTL klub, a kölyökklubban.
A lényege az volt h egy család egy fehér terepjáróval valahogy visszakerültek a multba(beszakadt alattuk a föld vagy mi😊,a dinoszauruszokhoz,és találtak egy tojást,amibõl kikelt egy parasaurolophus,és velük élt.Volt még egy sebhelyes nevû T-rex(hiányzott az egyik szeme),meg gyíkemberek is(Nem ami az Elveszett világban volt),meg volt egy rész amiben asszem Cyborg is volt.
most egy olyan lenne h: a sztori lényegét nemtudom, csak arra emléxem h volt egy rendõr akit megbíztak egy üggyel. az egyik fõ gyanusitott egy elég jó csaj akivel késõbb viszonya lesz a rendõrnek, de a végkimenetelt nemtudom. v a csaj volt a gyilkos v nem erre pontosan nem elékszem. ha vkinek vmi ötlete van kérem ossza meg velem köszi !
18sz környeken jatszodik sztem ,arrol szol hogy van egy sorozat gyilkos aki alkimista, aki szüzek veret isza stb es eros,gyors lesz töle
+vmi uvegmaszkja van.Es van egy rendor aki nyomoz utana ,de a film elejen megöli a gyilkos es utana arrol szol hogy van egy riporter aki azutan nyomoz h hogy halt meg a rendor. es a film vegen van egy csavar
csavar:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én egy vigjáknak a cimét keresem ,ami arrol szolt hogy volt két bolond,aki bekerült egy nagy üvegházba/bioházban ami a sivatagban volt és ott mindent tönkre tettek(növényeket),bevoltak oda zárva a többi tudossal együtt,amig le nem jár a számláló ,majd az egyik tudos felakarta robbantani a házat ,de megakadájozták.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=71359
De nem igazán a Menekülõ ember eredetije, mert az Stephen King regénybõl készült, míg a Tizedik áldozat egy Robert Sheckley történetbõl készült.( Robert Shekley-nek egyébként sok könyvében szerepel az embervadászat téma)
Más: Én is keresnék egy filmet. Aminek a története, hogy hogyan költsünk el asszem 1 millió dollárt, meghatározott idõ alatt. A történet poénja pedig hogy akárhova fekteti be a pénzt, mindig megtérül.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Egy lányról szól, akinek a haja valami miatt sokkal gyorsabban nõ, másodpercenként centiket, és mindig van ott valaki mellette, akinek kell vágni a haját, mert rettentõ hosszúra nõne. A bonyodalom emellett azt hiszem az, hogy el akarják fogni, hogy egy gyárban a hajából gyárthassanak ecsetet (?), ha minden igaz van egy olyan jelenete is, mikor ki van kötözve és folytonosan csak vágják a haját és futószalagon jönnek az újabb és újabb ecsetek.
Emlékszik valaki ilyesmire? M1-en adták talán több, mint tíz-tizenkét éve. Ha valaki megmondaná a címét, lekötelezne.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.