Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni! Égre földre keresem az Ágygömb és seprûnyél c. Disney filmet.
Nálunk, tudomásom szerint nem jelent meg DVD-n.
Ha esetleg tud vki segíteni azt megköszönném, Ha csak a hang van meg, szinkron az is érdekel!
Köszi elõre is!
drowns41
ezt már néztem, azért köszi 😊

http://sum41.uw.hu

Loál János
<#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Köszi János 😄. Tényleg az, azt hiszem. Olyan jó ez a segítõkészség 😊
Valszeg ez lesz az.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Loál János
A második film az Atomic Cyborg, itthon csak Paco néven futott az alámondásos korszakban.

ghost2
na mar meg is talaltam egy masik forum-on 😄 , ha minden igaz akkor az utolsó órán cimu film

ghost2
Sziasztok!
De jo hogy van ez a topic ,remélem vki felismeri a filmet
nagyon régen láttam egy horror filmet ami arrol szolt hogy fiatalok bentrekettek az "iskolába"?nem tudtak kijutni,és annyira emlékszem hogy volt ott egy tv -ami magátol bekapcsolt ,és látták magukata tv-be hogy mento viszi el öket(hullazsákban) az iskolábol ,ott a rendorség stb meg olyanra emlekszem meg hogy egy csontváz volt a terembe(ami nem igazi) meg arra hogy amikor ment a tv ,akkor kinéztek és senki nem volt a kornyéken ,csak egy "fekete macska"? szal látták a jövöt a tv-ben

drowns41
Sziasztok!
Nem lesz könnyû megtalálni, de hátha ti tudtok segíteni. Nos én egy pókos filmet keresek, ami augusztus közepe-vége felé ment este a tv2-n vagy az rtl klubon.
A story nagyjából annyi volt hogy voltak emberek és voltak pókok (mutáns pókok, aki fél emberek voltak) és ezek a pókok valami dimenziókapun jutottak át. Az emberek részérõl haltak meg páran, volt benne valami öreg professzor, aki a végén csinált valami ellendimenziókaput hogy visszaküldjék a pókokat. Aztán jött egy nagy özvegy a végén. Nagyjából ennyi lenne amire emlékszem. Remélem tudtok segíteni 😄 Köszi

http://sum41.uw.hu

<#rinya>
Rykov
Huh, a második az rémlik, de a címe nem jut az eszembe sajnos. 😞

err... http://cryptozone.extra.hu

3.as megvan, Hármas számú ûrbázis
Ricsa: nem Dolph Lundgren-es. Egy toronyházban játszódik?
áá, köszi szépen, szinte 99% hogy az 😄, youtubon volt 1-2 klipp. 😊

Még 3 film érdekelne, ha azoknak is tudnád esetleg a cimét.

Az elsõt szintén a 80as években játszotta még a Mtv1, emberkinézetû robotok voltak benne, az egyik egy kamionba ült a film elején, a fõszereplõ a "gonosz" 😄 robotot úgy likvidálta a film végén, hogy a nagyobb sebességre kapcsolta az ûrhajót és robot igy halt meg. Nem sok maradt meg a filmbõl mert elaludtam közben többször 😄

Másik filmben azt hiszem a fõszereplõ volt robot, de nem biztos. Két jelenet maradt meg: Skander miközben kigyók voltak két oldalt. Valamint a ficko olyar erõs volt h puszta kézzel összenyomta egy motoros sisakszerûségben rátámadt emberek fejét.

3. szintén robotos. Idegen bolygó, gonosz robot, férfi és nõi fõszereplõ. Férfi szétapritja a gonosz robotot. A gonosz robot más robotokkal újraépítteti magát

😄 Hát elég egyszerûen irtam le, de csak ilyen képek maradtak meg bennem.

Köszi a segítséget

Rykov
Így elsõre nekem a Galaxy of Terror ugrott be, próbáld meg azt.

err... http://cryptozone.extra.hu

80-as években láttam, 80-90 között, de lehet régebbi film
Sziasztok

Én kiskoromban láttam egy scifit, de nem emléxem a címére, csak képek rémlenek. Sci Fi horror mûfajba tartozhat. Úgy rémlik, hogy ûrhajósok egy csoportja zuhan le egy bolygón, és egyenként haláloznak el különbözõ lényektõl.
1. Van benne egy olyan rész amikor szûk alagúton mászik az egyik keresztül, és nyaka meg a teste köré tekeredik egy csápos lény, és addig szoritja amig felrobban a feje.
2. Van valami puci csiga 😄 szerû hatalmas lény, ami egy nõt öl meg.
3. A fõszereplõt meg valami fekete szörny támadja meg, ami egy résznél vele párhuzamosan megy egy hidszerûség alatt, de nem az Alien 😄

Ennyire emléxem csak. Valaki nemtudja mi ez?
Morphin
Bruce Willis? Talán a Sakál, bár abban egy állványos puska van amit kis géppel vezérel...abban van az a jó rész h mondja a spanja h nem hord, erre a Willis elküldi egy doboz cigivel a puska meg ellövi a karját...mondja Willis h : de hord XD
ha nem az akkor nemtok segiteni sajnos, túl tág kör amit írtál...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

üdv
egy akcio filmet keresek 2000 körüli
annyira emlékszem hogy egy elég nagy puska a lényeg benne több km -rõl átlövi vele a lövész a testõröket és a repülöt (Misisipi-be számolja a lövész a távoságot)
A Váratlan Utazás címû filmsorozat (MAGYAR szinkronos) DivX formában eladó !
Összesen 7 évad, évadonként 1 DVD.
Ára: 700 Ft / DVD, tehát összesen 4900 Ft.

Csomag küldése postai utánvéttel (+postaköltség),
illetve van lehetõség személyes átvételre is Budapest területén.

Érdeklõdni lehet: [email protected]
Morphin
Hi all! Keresek egy filmet valszeg nem mai már.Egy részlet van meg belõle csak...egy rap számban volt skit...(a szinkronhang alapján Ben Stiller lehet de nemvagyok benne biztos)
kivágtam belõle és ittvan: részlet

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

hali!

én egy zombis filmet keresek,elég régi már,de pár dologra még emlékszem belõle.
- Egy srácról szól,aki úgy akar egy pénztáros csajt meghódítani,hogy a bolt kirablását színlelik a haverjával,és õ mentené meg a nõt.összevásárol egy halom cuccot,mert késik a haver,mire egy igazi rabló jön be aki lelövi.
- a temetésnél a muterja egy szendvicset ad neki a sírba.
- egyszer leesik a füle,de visszaragasztják😄
- van egy csávó,akit bezabál a srác nyaktól lefelé,de õ csak azt hajtogatja,hogy "ennyit bírsz?,ezt nevezed te étvágynak?"

ha valaki tudja a címét,kérem szóljon,köszi
Hello!

Nemtudom az alábbi leírásból fel lehet-e ismerni:

Szal' Dipárgyõ játszik benne, huszonpáréves lehet, asszem egy börtönbõl szabadul ki, egy haverjával találkozik és elkezdõdik a semmittevésük,ide-oda betörnek, meg valami nõvel is lefekszenek ilyen páros szexben. Hát kb ennyire emléxem. Nem volt rossz a film maga, megnézném még 1×! Köszike!
Sziasztok!
Én egy-két régebbi filmet keresek,amit nem lehet megtalálni sehol.Ha valaki tud segíteni,azt nagyon megköszönném!!Tehát a filmek: Szegény embert az amis húzza, Házinyúlra nem lövünk, Bolond szél fúj
Elõre is örök hála😊😊😊
Sziasztok! Én egy elég régi filmet keresnék,amit még jó 15éve láttam kb. A lényege hogy egy kis srácról szól és a haverjairól, akik egy dinoszauruszt keresnek, de a lényeg az volt hogy senki ne lássa meg õket, mert akkor kezdhetik elõrõl a keresést.Végén meg is találják. Hát sajna csak ennyire emléxem és mintha valami david és a dinoszaurusz lenne a címe:S Elõre is köszönöm a segítségetek😊

Sorozattémában nyugodtan keressetek engem, ha tudok segítek.
Marlon Brando-nak van egy filmje, kertészt vagy mit játszik benne, van egy olyan jelenet, hogy cigarettefüstöt fúj egy békába, míg szétdurran. Mi annak a címe? Tudja valaki?

csajozós film
Maco13
woodbear
Hello! nem tudja valaki, hogy hol tudok utána járni annak, hogy egy filmbõl mikor lesz pl.: 720p-s release, vagy dvdrip..... és így tovább! mert érdekelne, hogy mennyit kell várni egy-egy kamáres verzió után a jobb minõségre! köszi!

Ez egy aláírás!

Loál János
Akkor irány a Kalózkikötõ, aztán a feliratos oldal, max idõzítgetni kell egy kicsit.

w77d
ha van hozzá felirat akkor jó!

Loál János
Angolul nem jó a Csodabogár?

w77d
basszus sehol sem találom õket, még torrenten sem 😞

w77d
imádom az ilyen hangulatú filmeket 😊

Ennyire szereted a drámákat,na mindegy, szerintem próbáld torrenten ott biztosan megtalálod.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

w77d
na de tényleg senki? 😊

w77d
senki? 😊

w77d
Sziasztok! Két travolta filmet szeretnék beszerezni, de sehol sem találom, hátha ti tudtok segíteni! Az egyik A Csodabogár, a másik a Michael címet viseli! Privátban is jó a válasz ha valaki tud segíteni 😊

Sziasztok!
Egy régi film címét keresem!
Nem nagyon emlékszem már a történetére, de egy emberrõl szól, aki az oroszlánokkal nõtt fel és kesztyût visel mindig. Elrabolják a fiát és vissza akarja szerezni. Nagyon jó íjjász is.
Sziasztok !
Keresném egy régi amerikai animációs scifi film címét.
A történet: egy üzemanyag-bányában robotok dolgoztatnak embereket, és egy alkalommal az egyik fiatal srác ráakad egy kardmarkolatra. Egy barátjával, és baraátnõjével megszöknek, de a havert, és a havercsajt kinyírják. Egymaga kimenekül a bolygófelszínre, amit addíg még sosem látott. Átverekedi magát a mandroidokon, meg miegymás veszélyen, és ráakad egy afféle Han Solo típusú ûrkereskedõre, aki elviszi egy másik bolygóra. A srác keresi a kard pengéjét hogy kiszabadítsa szegény csóri népét, és kiderül hogy az univerzumban a rabszolgaságot már betiltották. Arra is fény derül hogy a rabszolgatartó egy robi, aki ki akarja nyírni a szerveseket, mert magukat felsõbbrendûeknek tartja, vagy valami hasonló. A végén nagy csata meg minden, és a hõs kivezeti népét a bányákból.
Esetleg a Cheech Marin féle korzikai testvérek:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=25784&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2
Helló!
Jó régen láttam egy filmet, kb 10 éve. és a címe kéne mert azt már nemtudom. A történet kb: egy testvérpárról (asszem ikrek) szól, és ha az egyiknek fájdalmat okoznak, akkor azt a másik érzi meg. Jó kis beteges vígjáték volt.
Aki ráismert annak elõre is köszi a segítségét.

ÉS ott a pont!!<#vigyor2>
Én is keresek egy filmet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csapás a múltból
és már egy jópár órája itt ülök a net elött, de még kérdezni sincs hol!Ha esetleg valakinek mégis kedve támad segíteni plz privi ha meg nem legalább egy topikot ajánljatok, nyissatok ahol esetleg valaki segít! Elõre is szöki<#buck>

Japep
Köszi szépen, ez az... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A szõke néger valszeg Goldie lesz, eredetileg zenész. A film meg akkor valszeg az Everybody Loves Sunshine. Asszem láttam azt a filmet amit keresel anno, tényleg Goldie volt benne a rossz, de nem vagyok benne biztos hogy ez az. Az imdb-s profiljából viszont csak ez jöhet szóba.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Japep
Van egy "újkori" maffiafilm, ami talán nem is egy sima film, hanem 2-3 részes...egy testvérpárról szól, az egyik egy szõke néger aranyfogakkal (a Blöffben is benne van). A végén talán egy csaj miatt ez a csávó megöli a tesóját, de ez már nem biztos...
Ha valakinek beugrana a címe, azt megköszönném.

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Van az SG-n olyan topik, ahol annak is segítenek, aki tudja, hogy mit keres, de nem találja? Vagy lehet, hogy neked, vagy neki ott vigyorog a polcon, tõlem karnyújtásnyira, de mégcsak fel se tehetem a kérdésemet?

Maco13
nem vágom sajnos :\
rcstuning

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...