1461
Filmkereső
  • Alexease
    Talan ez az: 11:14
  • TommyC
    Háj, ide is beírom, (:
    hátha valaki ismeri még ezt a filmet, nagyon tetszett, de nem emlékszem a címére. RTLklubon láttam jó pár hónapja, éjfél körül játszották.
    A film nagyon érdekesen volt felépítve, mert nem egy főszereplős volt és nem egy eseményről szólt;
    Úgy volt megszerkesztve, hogy amikor véget ért egy jelenet, a következő jelenet kicsit visszaugrott időben, és látszott egy másik szemszögből az előző jelenet cselekménye.

Volt a filmben egy jelent ami megmaradt bennem: éjjel a srácok piálva vezettek egy kocsit, és a társaságból valaki azzal hülyült, hogy kihugyozott az ablakon és a nagy röhögésben nem vették észre, hogy az előttük lévő átjárón éppen egy fiatal pár akar átkelni és elcsapták a csajt, majd gyorsan tovább hajtottak, és a csaj csávója előkapott egy revolvert és utánuk lőtt.

A film talán egy olyan jelenettel kezdődött, hogy egy férfi autójának csomagtartójában egy hulla van, és megállította őt a rendőr, meg valamikor ledobta a hullát az autópálya felüljáróról :D

nagyon állat film, de sajna teljesen elfelejtettem;
  • Alexease
    KOSZI, az az!
  • kastil
    nagyon jó!
  • jambuli
    vagy más néven törvénytisztelő polgár jó film!
  • jambuli
    law abanding citizen a címe
  • Alexease
    Ha mar idetevedtem;)

Ma ajanlottak egy filmet, allitolag viszonylag friss (2009-2010), csak elfelejtettem a cimet:)
    Valami fickonak megolik a csaladjak, a tettest kiengedik 3 ev mulva, O meg vegig gyilkol mindenkit, aki benne volt a kiengedeseben (ugyved, biro, tanu stb.). Valami hasonlo;) THX!:)
  • jambuli
    70-es -80 években adhatták a magyar tv-ben amire emlékszem:
    A filmben találnak egy óriás bombát és a film arról szól, hogy a tűzszerészek megpróbálják hatástalanítani az embernagyságú bombát egy kráterben.Szerintem amerikai film,gregory peck-es ,jean gabin időből való háborús film volt.Nagyon izgalmas film , de nem emlékszem a címére.Öreg szakik segítsetek!
  • Legend Killer
  • Morphin
    Viszont ha már itt járok, eszembe jutott egy film nekem is.Annyira emlékszem,hogy sok gyerek volt egy házban 10-15éves körüliek...és valamelyik gyereknek (akiéké a ház volt) a szülei be voltak zárva a pincébe,és sokáig ott tartották őket.(nem tudom,hogy miért) Kb.10-20 éves film lehet...
  • Morphin
    link
  • Morphin
    Egyből eszembe jutott...csak a címe nem.Kiskoromban sokszor láttam.Bátyám mondta hogy HókuszPókusz a címe.
  • szlmcl
    Üdv!

Egy kb. 80-as évekbeli filmet keresek, ami mind megvalósításban mint történetben nagyon hasonlít a "Titánok harca" c. filmhez (1981).
    Még kis koromban láttam ezt a filmet és nagyon tetszett de nem találom sehol, pár részlet amire emlékszem:

- az elején volt az olimpiára vonatkozóan néhány versenyszám és az egyik csávó átdobta egy másik szigetre a diszkoszt
    - volt egy jelenet a Pantheonnál ahol valami szörnnyel küzdöttek és ha jól rémlik, akkor egy hálóval fogták el
    - egy szigetnél kötnek ki a hajóval, majd amikor távozni akarnak egy szobor óriás életre kell és szétzúzza a hajójukat egy szorosban
    - a vége felé csontvázakkal küzdenek
    - az istenek pedig olyan jelenetben szerepelnek, mintha társasjátékoznának, egy térképen mozgatják ide-oda a hajókat és egyéb dolgokat és ez a valóságban is megtörténik...

Aki ráismer erre a filmre és tudja is a címét, az legyenszíves írja meg nekem emailben: [email protected]

Előre is köszönöm!
  • Cyberdevil
    Sziasztok, keresek egy viszonylag régebbi filmet. A film ilyen Halloweenes volt, egy fiatal csávó, a csaj akibe bele volt esve, és talán a csávó tesója voltak a főszereplők. Azt hiszem valami boszorkányt akartak legyőzni.. Amire emlékszem,hogy volt benne egy zombi aki feléledt a temetőben, és be volt varrva a szája h ne mondja el a tesója titkait még a halálban sem. Végül volt vmi fekete macska, nem tudom h beszélt-e, de az tuti h halhatatlan volt, átment rajta a kocsi, az meg felkelt és ment tovább. :D Remélem tudtok segíteni, anno, mikor kiskölök voltam nagyon bírtam. :)
  • Morphin
    Ja...a rögbicsapat.Elég szar lehet így tovább élni,bár kitudja.
  • Leslie87
    Igen azt hiszem ez az. Köszönöm
  • Cvd
    Esetleg az Életben maradtak?. Bár én még nem hívnám nagyon réginek, és nem is áldoznak fel benne embert hogy megegyék csak a hullákat eszik meg, de hátha erre gondoltál. Mellesleg megtörtént eset, könyvben is elérhető, és asszem a filmben nem is említik a legdurvább momentumot, merthogy a hetven napot egy menedékháztól másfél kilométerre töltötték a hómezőn.
  • Leslie87
    Valaki segítsen nekem:
    Régen láttam egy olyan repülős katasztrófa filmet amibe lezuhan a repülő és hogy túléljék a hideget és az éhséget feláldoztak naponta egy embert hogy megegyék. Valaki nem tudja a film címét? (nagyon régi film)

Köszönöm a segítséget előre is!
  • peetfire
    Hupsz...már meglett....köszi :) coldplay - clock :)
  • peetfire
    Sziasztok :) Bocsi hogy ide írok,de nem tudtam melyik topikban tegyem fel a kérdésemet...Szóval van egy régi műsor...a "Jani házhoz megy"...és annak keresném a főcímdalát...ami talán U2 szám,de nem bizti...tudnátok segíteni?Előre is köszönöm :)
  • Daza500
    Igen, de ez egy teljesen más film. :)
  • Thibi
    Volt hajdanában egy Rövidzárlat és egy Rövidzárlat 2 című film
    http://www.port.hu/rovidzarlat_short_circuit/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=6822&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2
  • Daza500
    Keresek egy régi filmet...szerintem egyáltalán nem volt ismert.
    Talán nincs is rá sok esély, de hátha:

Még régen valamikor '95 környékén kivettünk anyámmal egy VHS-t a tékából, azt azon volt a trailere:
    Egy robotról szól, aki gyerekek kezébe kerül.
    Ha jól emlékszem, üzemképtelen állapotban, aztán a gyerkőcök javítják meg, és a barátjuk lesz, de aztán mindenféle galibát okoz, meg árammal kezd lövöldözni azokra, akik csesztetik a srácokat.
    Ja, meg beszél is.

A film címe meg "A rövidre zárt robot".

Csak sajnos semmi info nincs róla magyar oldalakon, a külföldi címről fogalmam sincs. :-/
  • Legend Killer
    én is egyfilmet keresek. belenéztem csodacsuka1be, nem arra gondoltam. ott egy kis srác van tudtommal végig. még nem néztem végig. csodacsuka2ben kicsivel idősebb a főszereplő, de ott se az van, amire én gondolok.
    én arra gondolok, hogy van1srác, megkapja a csukát1öregtől, atompro player lesz, beveszik vmelyik gimis kosár csapatba asszem és szórja a pontokat :D. asszem korábban ő segített a csapatnak a taktikában, nemtom.
    meg emlékszem, a film közepén egy meccsen a többi playa lehever sziesztázni, mármint csapattársai közül és a riporter kérdezi mi van? mire ők, hogy a másik arc úgy is megoldja és valóban szórja a pontokat :D. ennyire emlékszem a filmből, sztem ez csodacsuka film sorozathoz tartozik, de egy és kettőn kívül nemtom van-e harmadik, ha van, ez lenne az és, ha igen honnan szedhetem le? :S

valamint a görmenőket szeretném letölteni, de nem találom sehol.
  • K Ace
    Helosztok. Annak a filmnek a címét keresem, amiben az űrből jött egy nagy szikla, és terraformálni akarta a Földet(tehát kiírtani mindent rajta). Valaki a címét megmondaná nekem?
  • peetfire
    Basszus...én is a három szökevényre gondoltam....Köszi Jrex és Thibi
  • pacclacc
    SZiasztok! Keresek 1 filmet, de nem tudom a cimét.

Film az Hadirokkant amerikai katonákról szól! Történeteket mesélnek el, hogy sérültek meg.

Ha valakinek beugrik legyen szives írja be!
  • Thibi
    A három szökevény
    A francia eredetije pedig: Négybalkezes
  • Jrex
    Én is emlékszem rá,vmi rablásról szólt és a túsza sérült meg,őt vitte az orvoshoz,de az rosszul látott és azthitte h kutya:D De a címét nemtom,viszont ha tudod a színész nevét akk megkeresheted itt:
    www.filmkatalogus.hu
  • peetfire
    Sziasztok :) Egy olyan filmet keresnék,amiben a főszereplő megsebesült...elment valami dokihoz,akiről kiderült hogy csak állatorvos :D
    Nekem Nick Nolte rémlik valamiért,mint sebesült(de ez egyáltalán nem biztos)...nem tudnátok segíteni a film címében?Előre is köszönöm :)
  • Kisbundi88
    Én egy olyan katasztrófafilmet keresek amelyben volt egy (vagy több) föld felett lebegő feket szikla csak sajnos a címére nem emlékszem. A sziklának valami különös gyógyító ereje volt vagy mi a film végén. Ha valaki tud róla valamit annak előrre is köszönöm.
  • ftcfan
    Sziasztok,
    Egy olyan filmet keresek, ami úgy kezdődik, hogy gyerekek játszanak egy elhagyott épületben és az egyikük játék közben kiesik az egyik emeletről és meghal. Évekkel később mikor már a gyerekek felnőnek, azt hiszem a meghalt gyerek testvére, egyesével kinyírja őket. Hát kb. ennyi rémlik, asszem talán a 80-as években készült a film...
  • Jrex
    nem
  • Kly
    Terminator 3: A gépek lázadása?
  • Jrex
    Sziasztok,
    egy régebbi sci-fi érdekelne.Nem is láttam csak a reklámjára emlékszem.Valami olyasmiről szólt,h egy villám szerű élőlény (vagyis gondolom h az volt mert őntudata volt asszem:D)jött az űrből és belement a gépekbe irányítva azokat,és az embereket támadta meg.Asszem egy szőke nő volt a főszereplő.Csak ennyire emlékszem:P
  • mstummer
    Köszi!
  • Thibi
    Dark City
  • mstummer
    Sziasztok!

Egy 98+-2 év körüli Sci-fi érdekelne... de nem jut eszembe a címe.
    A sztori is kicsit homályos,de egy fószerról szólt aki ki akar jutni egy nagyvárosból,de mindig keresztbe tesznek neki. És a végén kiderül hogy a város tulajdonképpen egy rohadt nagy űrhajó, és az emberek akik ott laknak vmi kisérlet részesei.Éjszakánként vmi lények jönnek és kitörlik a memóriájukat...stb.De a fószerra nem hat.
  • Loál János #500
    TÉK.
  • predator1982
    jajj tényleg, napok óta a nyelvemen van, köszi:DDDDDDD már annyira idegesitő volt hogy nem jutott eszembe:-)