Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetséges hogy az lenne (The Mothman Prophecies), ha már ketten mondjátok😄
Ennyi emlékem van amit leírtam, végülis lehet az, de valahogy nem ilyen stílusú filmre emlékszem. Megfogom nézni és akkor kiderül😄
És akkor ebben is pillangók vetítik elõ a bajt?
Az elsõ tényleg a jelek, nagyon szépen köszönöm 😊

A másodikba már nem vagyok biztos, mert inkább drámai hangvételû volt, nem pedig horror, a katasztrófát (bajt, megérzést) pedig egy pillangó jelentette, nem pedig ilyen monthman szörnyeteg. A híd összeomlása elõtt a fõszereplõ férfi a lába elé nézett, és akkor pillantotta meg (aranyszínû?) pillangót, mely a film további jeleneteiben is feltûnik.

Ennek ellenér érdekes lehet ez a film amit linkeltél, megfogom nézni, ismét csak megköszönni tudom 😊
morcosqtya
1. Signs (Mel Gibson)
2. The Mothman Prophecies (Richard Gere)

#754-nél a pont

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir
Vagy Eyes of the mothman?😄 Talán valamelyik mothman film, és itt látszik mint pillangószerû vélt lény, és híd összedõlések is történtek körülötte
Talán van egy rész valamelyikben ahol egy pillangót lát elõtte 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Az elsõ:   Signs (Jelek)
Úristen lehet hogy a másodikat talán megtaláltam?: The Mothman Prophecies?? ("Megszólít az éjszaka")

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni egy filmmel kapcsolatban.
Nagyon rég keresem már egyetlen egy jelenet maradt meg belõle

Erdõs környezet talán egy kis város szélén amikor a férfi telefont kap hogy a feleségét baleset érte de már nem sok van neki hátra és azonnal menjen a baleset helyszinére. A férfi megérkezik (talán õ is rendõr), a felesége, a kocsi és a fa közé szorúlt be és (talán csak a pont az az autó tartja életbe) haldoklik. A nõ szõke hajú, hamarosan meghal, de elõtte egy nagyon szív szoritó párbeszédet folytat le a férjével.

Ennyi maradt meg a filmbõl, valaki ha tudja mirõl beszélek kérem írja meg a címét, nagyon hálás lennék 😊

-------------------------------------------------------
MÁS:

Van még egy film aminek keresem a címét, de arról még kevesebb emlékem van.
Egy Amerikai nagyvárosban egy híd összeomlik, sokan hallnak meg de elõtte, a fõszereplõ egy pillangót lát a földön. Azt hiszem a film története is ilyesmi lehet, egy pillangó megléte elõre vetít egy katasztrófát (?)

Tudom ez szinte semmi de hátha 😊

Köszönöm mindenkinek aki megpróbál segíteni!

Üdv.
RAZOR27
Kösziiii 😄 már régóta idegesített hogy nemtudom a címét 😄 leis kapom gyorsan (:

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

tutituti
De jó film volt.Jó múltkor én is gondoltam rá hogy megnézem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Morphin
Sokszor láttam már, de lehet megnézem megint valamelyik nap.
Egy gyilkos agya a címe.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

RAZOR27
Hej! Kéne egy olyan film amiben az volt hogy
Néhány embert (akiknek köze van a cia meg fbi meg ilyenkhez) valami akció során egy elhagyott szigetre küldenek csónakkal, ami késõbb felrobban és sorra halnak meg az emberek a szigeten és nemtudni melyikük a gyilkos, van benne egy tolószékes fazon is aki mindig egy pisztolyt hordott magával, õt úgy ölték meg hogy megberhelték a pisztolyt és fejbelõtte magát a liftbe, a végén meg marad a csaj, egy néger meg egy fehér fazon akirõl kiderül hogy õ a gyilkos, úgy fülelik le hogy elvileg x órán belül öl meg valakit egy üzenet szerint, a csaj meg elállítja az órát, a csávó visszaállítja és rajtamarad az ujjlenyomata. ennyi ugrik be, de nagyon kéééne :/

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

morcosqtya
Köszönöm! Az az!

tutituti
Pihenõ a pokolban?
Pihenõ a pokolban - Ne nézz hátra! (2. rész)

Rest Stop az angol címe.

Danny:Az a baj ebbõl nagyon sok van.
Német pite,csajok a csúcson kategória gondolom.
Tudom hosszú lista,de itt nézz körbe:port.hu német vígjátékok

morcosqtya
Egyszer kiírtak nekem egy filmet amit azt követõen valakinek kölcsön adtam, és nem kaptam vissza.
A címe határozottan "Megálló a pokolban" volt (magyarul ez volt a lemezre írva, angol cím nem rémlik).
Most keresem de sehol nem találom. Semmilyen hasonló címen.
Néhány részlet ami rémlik: valami államokbeli új-mexikói / arizónai sivatagi kocsikázás: lány és a pasija, napfényes happy road movie-nak indul... majd megállnak valahol..
Pasit elrabolja egy degenerált ember, megkínozza, feldarabolja, lány menekül, majd bennragad egy útszéli WC-ben, a gyilkos pedig kintrõl próbál bejutni. Napok telnek el, dráma, horror, nyomasztás, vér, majd egy rendõr segít neki, akit lelõ végül. Majd felgyújtja a wc-t de a végére nem emlékszem.

Valaki ráismer?
Klasszikusan az a kategória mint a "sziklák szeme" és a "halálos kitérõ".

Danny1987
Hello!
Német vígjátékot keresek.
A történet arról szól hogy a srácnak kicsi a szerszáma és ettõl elégé önbizalom hiányos de aztán a végén összejön a csajjal.

Live for nothing or die for something.

rooney8
dánke sõn

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tutituti
zombies topik.
itt mindet megtalálod!

rooney8
derossz 😄😄
de legalább innen tudok csemegézgetni, köszi😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

pajti
zombi buzie -t ismered ? <#idiota>

rooney8
hali
olyasmi filmeket keresek, ami ilyen halálos vírus elszabadulásáról szól, és elzombisodnak az emberek... ilyesmi 😄
mint pl: legenda vagyok, 28 nappal késõbb stb

morcosqtya
Ez lesz az, köszönöm! <#eljen>

Erre elég jól ráillik amit írtál.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

morcosqtya
Üdv!
Keresek egy filmet aminek a sztorija kissé a "vírusos" katasztrófafilmekére hajaz, karantén, lakosság begyûjtése sátrakba stb. Az egészrõl annyit tudok, hogy a tömeges vakságnak van valami köze az eseményhez (megvakulnak az emberek vagy hasonló). Ezek után mintegy ghetto-ként bemutatva az emberi oldaláról közelíti meg (emberek egymásnak esnek, személyes drámák stb). Inkább a keret az ami némileg sci-fi (nem láttam a filmet), a hangsúlyt a nyomorúságra és a drámára helyezték.

Annyit még talán sikerült feleleveníteni, hogy az egyik srác talán kövér volt és mintha rémlene egy öltözõi jelenet ahol megveri a szõke gyerek és a ruháit elveszi?

Szevasztok!
Hónapok óta gondolkozok egy filmen és keresem azt, de nem találom. A kilencvenes évek vége fele ment emlékeim szerint. Arról szólt, hogy pár gimis srácot beterrorizál egy szõke hajú arc, de elég keményen, kicsit sem vidám film volt és nem gyerekes. http://www.imdb.com/name/nm0117022/ Errõl a fickóról jutott eszembe, mintha ez lett volna aki kínozta a többit, de a filmjei közt nem találom. Nem tudna esetleg valaki kisegíteni?

tutituti
Harlemi éjszakákat csak szinkronosan találtam meg anno(most is)
Dantonhoz én se találtam:S

wollnerd
Sziasztok!
Remélem itt nyugodtan megkérdezhetem hogy van-e magyar felirat a "Danton (1983)" és a "Harlemi Éjszakák" filmhez?
Nem találom sehol.
THX!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

darki81
igen az, köszi 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

tutituti
tudtam hogy valami robaj.
Darki81 ez a film lesz szerintem!

darki81
igen ez az ! Köszönöm! 😊
(estére meg van a mozi)<#smile>

Seth
Mennydörgõ robaj - A Sound of Thunder

PSN ID.: Beegabor

tutituti
Ez egy b-kategóriás film volt,és volt egy jelenet benne amikor egy ilyen hullám vonul át a városon ahogy megváltozik a jelen?
(kiabálni nem kell!)

darki81
NEM

tutituti
majmok bolygója?

darki81
Annak a filmnek a címére lennék kíváncsi, amiben volt egy idõgép, és a gazdagok elmehettek szafarira a dinoszauruszok közé, és az egyik barom leszakított egy virágot, vagy valami hasonló történt, és attól megváltozott a jövõ. A gorillák voltak a tápláléklánc csúcsán 😄

Oké megvan, az ítélet éjszakája volt az.
Nem, nem ez az sajnos.
PetruZ
A The Warriors ugrott be elsõre, bár az régebbi, de hasonló a sztorija és idõnként elõkerül, mint bandás kultfilm...
sziasztok, lenne egy kérdésem, a 90 es években, a közepe fele, láttam egy filmet az hbo-n arról szól h volt egy banda akik aszem látták egy másik banda gyolkoságát, és megkezdõdik a hajsza az utcán, remélem tudja valaki.köszi
bakkerman
felkeltette az érdeklõdésemet,le is kapom a filmet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tutituti
#712 erre senki?

Uninvited a címe, kiderült közben
pajti
Ezt láttam, de nem ugrik be a címe.. Gondolkodok rajta. Nem olyan régi film max. 3-4éves igaz?

Egy thriller/horrort keresnék:
Egy tóparti háznál játszódik, a szülõk elmennek otthonról és csak egy fiatal lány és az idõsebb nõvére marad otthon, hogy vigyázzon rá, a történet menete folyamán kicsit ködösek az események de az a lényeg h a fiatal lányt meg akarja ölni az idõsebb (a fiatal rájön h be akarta nyugtatózni és leszúrni) ezért menekül össze vissza a házban, a film végére megjönnek a szülõk és egyszerre megvilágosodik minden a történetben: a fiatal lány csak behaluzta az egészet és valójában õ követte el mindezt. Ez a film beugrik esetleg valakinek? 😊
rooney8
wáá és tényleg, örök hála 😊)

tutituti
Tévedtem. a film címe:
Dodgeball: A True Underdog Story

tutituti
Asszem ez a Fired Up!

tutituti
Sziasztok
Keresek egy filmet amiben egy srác megszökik egy nõstény gorillával.
Egy kisbuszban menekülnek, és az egyik jelenetben egy benzinkútnál megállnak.A srác vesz egy rakás banánt a majomnak.És az elkezdi enni és összevissza ugrál.Itt a srác fülébe nyúl vagy ilyesmi,tehát ilyen humoros jelenet van benne.Ennyire emlékszem.
(Talán fel is öltözteti,hogy elvegyüljenek)

elõre is köszönöm

rooney8
akkor most én kérnék egy kis segítséget. ez nem tudjátok melyik filmben volt? annyira ismerõs, de nem jut eszembe a címe 😄

rooney8
pedig nem gondoltam volna hogy az, azt hittem valami régebbi filmre gondolsz, de mondom azért beírom, hátha 😊
nincs mit

RiCSi1234
Ha itt ülnél mellettem, egy akkora "puszmákot" lenyomnék.. 😊 Igen, ez az! Hálásan köszönöm!

GTA V (*.*)