Filmkereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi emlékem van amit leírtam, végülis lehet az, de valahogy nem ilyen stílusú filmre emlékszem. Megfogom nézni és akkor kiderül😄
És akkor ebben is pillangók vetítik elõ a bajt?
A másodikba már nem vagyok biztos, mert inkább drámai hangvételû volt, nem pedig horror, a katasztrófát (bajt, megérzést) pedig egy pillangó jelentette, nem pedig ilyen monthman szörnyeteg. A híd összeomlása elõtt a fõszereplõ férfi a lába elé nézett, és akkor pillantotta meg (aranyszínû?) pillangót, mely a film további jeleneteiben is feltûnik.
Ennek ellenér érdekes lehet ez a film amit linkeltél, megfogom nézni, ismét csak megköszönni tudom 😊
2. The Mothman Prophecies (Richard Gere)
#754-nél a pont
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Talán van egy rész valamelyikben ahol egy pillangót lát elõtte 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Úristen lehet hogy a másodikat talán megtaláltam?: The Mothman Prophecies?? ("Megszólít az éjszaka")
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy filmmel kapcsolatban.
Nagyon rég keresem már egyetlen egy jelenet maradt meg belõle
Erdõs környezet talán egy kis város szélén amikor a férfi telefont kap hogy a feleségét baleset érte de már nem sok van neki hátra és azonnal menjen a baleset helyszinére. A férfi megérkezik (talán õ is rendõr), a felesége, a kocsi és a fa közé szorúlt be és (talán csak a pont az az autó tartja életbe) haldoklik. A nõ szõke hajú, hamarosan meghal, de elõtte egy nagyon szív szoritó párbeszédet folytat le a férjével.
Ennyi maradt meg a filmbõl, valaki ha tudja mirõl beszélek kérem írja meg a címét, nagyon hálás lennék 😊
-------------------------------------------------------
MÁS:
Van még egy film aminek keresem a címét, de arról még kevesebb emlékem van.
Egy Amerikai nagyvárosban egy híd összeomlik, sokan hallnak meg de elõtte, a fõszereplõ egy pillangót lát a földön. Azt hiszem a film története is ilyesmi lehet, egy pillangó megléte elõre vetít egy katasztrófát (?)
Tudom ez szinte semmi de hátha 😊
Köszönöm mindenkinek aki megpróbál segíteni!
Üdv.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egy gyilkos agya a címe.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Néhány embert (akiknek köze van a cia meg fbi meg ilyenkhez) valami akció során egy elhagyott szigetre küldenek csónakkal, ami késõbb felrobban és sorra halnak meg az emberek a szigeten és nemtudni melyikük a gyilkos, van benne egy tolószékes fazon is aki mindig egy pisztolyt hordott magával, õt úgy ölték meg hogy megberhelték a pisztolyt és fejbelõtte magát a liftbe, a végén meg marad a csaj, egy néger meg egy fehér fazon akirõl kiderül hogy õ a gyilkos, úgy fülelik le hogy elvileg x órán belül öl meg valakit egy üzenet szerint, a csaj meg elállítja az órát, a csávó visszaállítja és rajtamarad az ujjlenyomata. ennyi ugrik be, de nagyon kéééne :/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Pihenõ a pokolban - Ne nézz hátra! (2. rész)
Rest Stop az angol címe.
Danny:Az a baj ebbõl nagyon sok van.
Német pite,csajok a csúcson kategória gondolom.
Tudom hosszú lista,de itt nézz körbe:port.hu német vígjátékok
A címe határozottan "Megálló a pokolban" volt (magyarul ez volt a lemezre írva, angol cím nem rémlik).
Most keresem de sehol nem találom. Semmilyen hasonló címen.
Néhány részlet ami rémlik: valami államokbeli új-mexikói / arizónai sivatagi kocsikázás: lány és a pasija, napfényes happy road movie-nak indul... majd megállnak valahol..
Pasit elrabolja egy degenerált ember, megkínozza, feldarabolja, lány menekül, majd bennragad egy útszéli WC-ben, a gyilkos pedig kintrõl próbál bejutni. Napok telnek el, dráma, horror, nyomasztás, vér, majd egy rendõr segít neki, akit lelõ végül. Majd felgyújtja a wc-t de a végére nem emlékszem.
Valaki ráismer?
Klasszikusan az a kategória mint a "sziklák szeme" és a "halálos kitérõ".
Német vígjátékot keresek.
A történet arról szól hogy a srácnak kicsi a szerszáma és ettõl elégé önbizalom hiányos de aztán a végén összejön a csajjal.
Live for nothing or die for something.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
itt mindet megtalálod!
de legalább innen tudok csemegézgetni, köszi😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
olyasmi filmeket keresek, ami ilyen halálos vírus elszabadulásáról szól, és elzombisodnak az emberek... ilyesmi 😄
mint pl: legenda vagyok, 28 nappal késõbb stb
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Keresek egy filmet aminek a sztorija kissé a "vírusos" katasztrófafilmekére hajaz, karantén, lakosság begyûjtése sátrakba stb. Az egészrõl annyit tudok, hogy a tömeges vakságnak van valami köze az eseményhez (megvakulnak az emberek vagy hasonló). Ezek után mintegy ghetto-ként bemutatva az emberi oldaláról közelíti meg (emberek egymásnak esnek, személyes drámák stb). Inkább a keret az ami némileg sci-fi (nem láttam a filmet), a hangsúlyt a nyomorúságra és a drámára helyezték.
Hónapok óta gondolkozok egy filmen és keresem azt, de nem találom. A kilencvenes évek vége fele ment emlékeim szerint. Arról szólt, hogy pár gimis srácot beterrorizál egy szõke hajú arc, de elég keményen, kicsit sem vidám film volt és nem gyerekes. http://www.imdb.com/name/nm0117022/ Errõl a fickóról jutott eszembe, mintha ez lett volna aki kínozta a többit, de a filmjei közt nem találom. Nem tudna esetleg valaki kisegíteni?
Dantonhoz én se találtam:S
Remélem itt nyugodtan megkérdezhetem hogy van-e magyar felirat a "Danton (1983)" és a "Harlemi Éjszakák" filmhez?
Nem találom sehol.
THX!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Darki81 ez a film lesz szerintem!
(estére meg van a mozi)<#smile>#smile>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
(kiabálni nem kell!)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egy tóparti háznál játszódik, a szülõk elmennek otthonról és csak egy fiatal lány és az idõsebb nõvére marad otthon, hogy vigyázzon rá, a történet menete folyamán kicsit ködösek az események de az a lényeg h a fiatal lányt meg akarja ölni az idõsebb (a fiatal rájön h be akarta nyugtatózni és leszúrni) ezért menekül össze vissza a házban, a film végére megjönnek a szülõk és egyszerre megvilágosodik minden a történetben: a fiatal lány csak behaluzta az egészet és valójában õ követte el mindezt. Ez a film beugrik esetleg valakinek? 😊
Dodgeball: A True Underdog Story
Keresek egy filmet amiben egy srác megszökik egy nõstény gorillával.
Egy kisbuszban menekülnek, és az egyik jelenetben egy benzinkútnál megállnak.A srác vesz egy rakás banánt a majomnak.És az elkezdi enni és összevissza ugrál.Itt a srác fülébe nyúl vagy ilyesmi,tehát ilyen humoros jelenet van benne.Ennyire emlékszem.
(Talán fel is öltözteti,hogy elvegyüljenek)
elõre is köszönöm

nincs mit