1461
Filmkereső
  • berczely
    Ezt én is láttam, de nem ez az a film! (ha nekem szántad a hozzászólást)

Amit én keresek régebbi. 2000 előtti tán. Fehér magas idegen lények vannak benne elvileg. (?) Lehet hogy, már megy a keverés kavarás :D
  • tutituti
    Hahh,most néztem meg.
    The Fourth Kind (2009),Negyedik típusú találkozások.
    Mila Jovovich.Nagyon tetszett.nyomasztó mint félelmetes.
  • berczely
    Munkatársam mesélt egy filmről.
    UFO, idegen lények, kislányt elrabolják az anya (?) mindig felébred egy adott időpontban, de nem tudja miért. kb ennyit mondott el. Régebbi film. Mi lehet ez?
  • benedekcs
    Sziasztok!

Keresek egy filmet, ha jól emlékszem nem olyan régi, max 4-5 éves.
    A filmben sokszor feltűnik valamilyen formában 1-2 szó, szószerkezet, nagyrészt erről szól film.
    Az előzetesében, ha jól emlékszem egy öreg vadász, turista, vagy arra járó csávó a kutyájával sétálnak egy erdőben, vagy hasonló helyen, és egyszer csak a kutyája erősen ugatni kezd, mert talált valamit, odamegy az öreg is, és egy titokzatos tárgyat találtak, amiben van valami, és ahhoz hozzányúltak, vagy kinyitották és szörnyet haltak, ezek után már a hatóságok már nyomozni kezdenek az ügy iránt. Ezeket a szavakat vérrel is felírták a falra egy jelenetben.

Műfaja : Horror/Thriller

Előre is köszi! :)
  • Aquir
    tán The Manhattan Project
    részlet

Plot:
    "Boy meets scientist. Boy breaks into lab. Boy steals plutonium. Boy builds nuclear device. Scientist becomes mildly alarmed. Boy enters bomb in Science Fair. For the rest of the saga, you just have to see it to believe it."

• fixon
    A segítségeteket szeretném kérni... Volt egy film a 80-as évek közepén készülhetett kb.. Arról szólt, hogy egy amerikai városban(ha jól emlékszem), rendeztek egy állami versenyt, ami a technikára épült. Minden egyes versenyzőnek, prezentációval kiegészítve kellett bemutatni a a találmányát, amolyan "feltalálók versenye" volt.
    A főszereplő srác, a poén kedvéért egy atombombát épített, ami nem kis riadalmat okozott. A sztori, röviden ennyi. Nem tudja valaki véletlenül ennek a filmnek a címét?
    Évek óta keresem, de eddig még nem akadtam rá. Bármilyen ötletnek örülnék, ami segíthet eljutni a film címéhez.
    Hálás köszönet előre is!
  • tutituti
    kerestem de nem találtam semmit..
  • grebber
    Látom ezzel jól feladtam a leckét máshol is megkérdeztem ott sem tudja senki :(
  • grebber
    Ez a történet rémlik valakinek hogy vajon melyik film ez?

A történet egy amerikai városban játszódik. A helyi bandák teljesen lezüllesztik a környéket. Egy szőke csaj meg egy néger fickó alkotják a jófiút, akik felbérelnek egy alkoholista profit, hogy rendet rakjon. Ő épp a börtönből szabadul, ahol szerez magának két cimborát, akik szintén jól értenek a harcművészethez. Egy vékony rövid hajú karatés srác meg egy copfos nagydarab magas szárú cipős csávó. A háttértörténet, ha jól emlékszem a városrész e területének a megszerzéséért megy, de a helyiek nem engedik át a területet, felveszik a harcot az új hősükkel. Az alkoholista profi első jelenetében egy 4-5 fős bandát megy helyrerakni. Átkel az úton és közben odarókázik egyet, mert elég másnapos. Aztán elveszi a piáját az egyik rosszfiútól és jól helyben hagyja őket. A néger jófiút elintézi két rosszfiú egy sikátorban és meghal, miközben a főhősünk a szőke csajszival kamatyol. A rosszfiúknál egy vágott szemű karatés a főellenség, akit igen nehezen tudtak csak kinyírni. A filmvégén 3 páros bunyója látható. A fő jelenetek, amire a filmből emlékszem a felugrásból körbepörgő rúgások tömkelege. Gyakorlatilag erre épített a film. A film közepén volt egy jó toborzós jelenet, ahol a válogatott hülyék jelentkeztek a megmentő feladatra és mindenféle karatés meg bunyós előadta a kis színdarabját egy tornateremben. Ennyire emlékszem. Én a 80-90-es évekre sorolnám, de igazából nem tudom, mikori lehet. Kb. 15-20 éve láttam videokazettán.
  • Bandoolero
    Srácok volt ez a asszem portugál vígjáték amiben az 1600-as években egy portugál festő lefest egy úrnőt, aki nem elégedett a képpel, ezért a fickónak le kell lécelnie, egy hajóra kerül ami hajótörést szenved egy szigeten, amin csak 2 szexi nő van és mindketten szexelni akarnak a hajótöröttel. Aztán később egyiküket a festő magával viszi valami francia kastélyba és parókákat viselnek. A többire nem emlékszem, de 2 nőből az egyik elképesztően nézett ki! Melyik film volt ez?
  • darki81
    köszi :)
  • rooney8
    gamer - játék a végsőkig
  • Loál János #886
    Ezt éld túl
  • tutituti
    vaagy:

port.hu link. Existenz- az élet játék

• tutituti
    vagy X akták egyik része talán.

De keresem mert rémlik még pár ilyen
  • tutituti
    Mátrix?
    Tizenharmadik emelet?
  • darki81
    melyik az a film amiben meghalnak ha a játékban is meghalnak?
  • Cyberdevil
    Hali! Kresek egy viszonylag régebbi filmet. Még kiskölök koromban, a 90es években láttam a tv-ben sokszor. Arról szólt hogy egy gonosz nő felgyorsította az idő kerekét, így mindenki sokkal gyorsabban öregedett. Viszont egy srác útra kelt h megakadályozza ezt, mire odaért viszont már egy öregember lett. Ami még rémlik, hogy voltak benne repülő hajók, rendes vitorlás hajók amik repültek, és nekem vmiért Az idők végezetéig film jut eszembe, de erre nem ad ki semmit ezzel kapcsolatban.
  • pxxl
    aham ezaz
  • pajti
    >Rövidzárlat?<
  • pxxl
    hali! annak a filmnek a címét sùgja meg valaki amiben egy wall-e szerű lánctalpas robot van amit egy srác épített. erre emlékszem csak meg hogy szomorú vége van. még kicsi voltam mikor láttam. :) talán 90es évek eleje lehetett.
  • berczely
    Srácok!

Én olyan filmet keresek amiben futball huligánok vannak a csávó biztonsági őr, lesznek emberei ilyesmikre emlékszem. Tudtommal ez a Football Hooligans c. film, de érdekes módon nem találom sehol!
    Rosszul emlékszem a címére? (nem a Green Street Hooligans-t keresem)
  • mikromanus
    Akkor hinné el az agyad, hogy amit látsz az térben van, ha mindkét szemedbe beérkezne a szemüveggel szűrt (és eltérő) kép. Ha csak az egyik kép éles, akkor azt lehet, hogy élesen látod, de térhatása nem lesz. Szerintem fél szemmel (+szűrőszemüveg) nem lehetnél rosszul. Az akkor jön azt hiszem össze, ha mindkét szemmel nézed, mert (állítólag) a hiányokat kipótolja az agyad így térhatásúnak hiszi a képeket, de ezért picit jobban terheled, mintha csak sima 2D-s filmet néznél.
    Azt hiszem a 3D-s mozik vagy nem olyan kontrasztosak, vagy nem olyan fényesek, mint a 2D-s film megfelelőjük, így ha csak az egyik szemed használod csak buksz a 3D-vel...
  • Loál János #875
    Én anno direkt próbálgattam fél szemmel nézni, de nagyon szar, szerintem hosszútávon rosszul lennél tőle. :-(
  • Aquir
    a másik képet nem látja, de talán így is éles ez a kép, nem tudom
  • pxxl
    elvileg látnia kéne, pl a bal szemével a bal szemre szánt képkockákat, mivel a szemüveg szűrője csak azt engedi át nem? a jobb szembe szánt képet nem is láthatja elvileg a bal szemével a szemüveg miatt.
  • Aquir
    ahogy emlékszem, ha leveszed a szemüveget akkor vannak elmosott részek, felvéve nem, talán egy szemmel is így lehet...
  • mikromanus
    Itt van kis leírás:
    Itt van kis leírás:
    3D mozi

• mikromanus
    Ha csak egyik szemeddel látsz, vagy nagyon nagy a különbség a két szemed közt, akkor nincs térlátásod azt hiszem. Szerintem a 3D filmeknél a szemüveg se segít ezen, de majd a nagyok megszakértik a témát itt.
  • zotja22
    köszi!!!
  • maci84
    Sziasztok! (bocsi ha nem pont ez a topik)

Kérdezném, hogy ha az ember félszemére lát csak és szeretne beűlni egy 3d-s mozi vetítésre(Azt tudom, hogy nem látom 3d-sen), akkor mennyire lesz neki látványos. Ha felveszem a aszemüveget, akkor simán 2d szerűen látom, vagy elmosottan? Egyáltalán mennyire lesz elmosott, mennyire marad meg a moziélmény. Valakinek nincs esetleg tapasztalata

Sajna mostanában nagyon trendivé kezd vállni ez a 3d-s mozi,de nem gondolnak azokra akik nem képesek úgy látni..:S

Köszönöm
  • pxxl
    esetleg ha "ki tudom kölcsönözn" minimum 720p-ben :D
  • Loál János #866
    "Nem egészen" önszántából teszi.
    Nekem sokkal jobban tetszett a film, mint az imdb-s értékelés, átjött a hangulata. Nézd meg: nyugodtan.
  • pxxl
    "Ráadásul Amynek víziszonya van, és..."

valószínű, hogy beugrik az óceánba, ha víziszony van ja... :D ezt se nézem meg :D
  • Loál János #864
    Open Water 2: Adrift
  • zotja22
    Sziasztok. Azt a filmet keresem ami egy tengeren játszódik,fiatalok buliznak egy hajon..aztán bemennek uszni a vizbe..de nem engedték le a létrát..igy bennragadnak a vizbe...aztán bonyadalom :D
  • pxxl
  • akyyy
    csak vicceltem, trololo :P
  • rooney8
    nee, ezt tényleg nem tudod? :D

kultfilm, kötelező mindenkinek :D
  • Aquir
    meg akarod nézni? :)