1461
Filmkereső
  • akyyy
    melyik az a film amibe egy srác, tán adem sendler egy süteményt tesz magáévá? meg egy másik srác lefekszik az anyjával.
  • Jrex
    Eredeti címe DNA, de magyarul ragadozó 3....
  • rbajanlat
    helo!
    Mi az a film amit sokan a predator 3-nak hisznek?
    Valami dzsungeles szörnyes film ha jól emlékszem valami laborból engedik ki a szörnyet.
  • berczely
    Magyar megjelenés egyenlőre még ismeretlen.
  • belarus
    Sziasztok!
    Azt szeretném kédezni,hogy az Iron Sky mikor jelenik meg nálunk?
  • xido
    szemétláda..pedig ezt most tudtam volna:))
  • artschi
    Helló! Egy vígjátékot keresek, erre a jelentre emlékszem belőle:
    nőcsábász srác randizik egy félénk könyvtáros csajjal, aki - miután felmennek hozzá lakásra - egy domina, bőr ruhákkal, korbáccsal és ilyen hasonló dolgokkal, el is látja a srácot :D. Illetve egy másik jelenetben ugyanez a srác elveszti az egyik heréjét talán.
    Valaki esetleg emlékszik erre a filmre? Valahogy 90-es évek vagy 2000 körüli film lehet.

szerk.: közben meglett - Vad kanok a film címe.
  • rbajanlat
    hali!
    Az első a szerelem filmekhez hasonló témájú alkotásokat keresek.

A film a zsidó nem zsidó szerelmi szálat boncolgatja.
    Tudtok még ehhez hasonlókat?
  • tutituti
    köszönjük!
  • Everest07
    Egy igaz ügy (Just Cause )
  • tutituti
    Haver apja keres egy filmet.
    ennyit tud róla:
    Egy sorozatgyilkos börtönben van és egy nyomozó beszélni akar vele. A gyilkos meg elküldi a nyomozót a saját házához ( mármint a gyilkoséhoz ) mert megölte anno a szüleit és azóta is ott rohadnak, hogy mesélje el hogy milyen a látvány.
    Valakinek rémlik valami?
    Én tanácstalan vagyok!
  • rooney8
    köszi:)
  • xido
    :)

• rooney8
    akkor leírnád? így olvasva felkeltette az érdeklődésemet :D
  • xido
    stornó,mire angolul elkezdtem guglizni a kulcsszavakat,meg is lett:)
  • xido
    oké srácok,keresek egy még be nem mutatott filmet..youtube-on már láttam a trailert...talán valami other earths a címe,de nem..és nem az another earth című művészfilm tavalyról

2 világ,egymásnak fejjel lefelé egymás mellett,az egyik szabad,happy,a másik tipikus orwell-i,elnyomó,diktatórikus..egyik oldalon a fiú,másikon a lány,szerelem,üldözés,átszökdösés a másik világba..kulcs szavak,aki látta már,tudja ennyiből :)
  • tutituti
    talán ez?:
  • maxigas
    Sziasztok! Én egy filmet keresek amit moziban láttam 70-es években kisgyerekként.A filmben egy diót akartak megszerezni amit egy kalózhajó formájú űrhajóban szállítottak.Köszönök bármilyen jellegű hozzászólást ami közelebb visz a film címének megszerzéséhez.
  • tommyboy123
    Project X és tényleg nagyon király film!!!! :)) Mindenképp nézd meg ha másért nem a jó csajok miatt ;)
  • pajti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom hogy ez nem az a topik, de régóta keresek egy filmet. A címe: Éjszakai Műszak (Night Shift 1982) [magyar szinkronnal] aki tud valami 'okosságot' dobjon már egy privit, köszi;)
  • tutituti
    ős sg-st is becsaphatja az ilyen ganaj.
  • Calver
    hmmm. bedőltem reklámozó fostalicska regnek. ez most így fájt.
  • Tompika2012
    jaja Project X! Érdemes észben tartani mert hatalmas film lesz!!:D
  • morcosqtya
    Jól hangzik.. vau.. :3
  • Calver
    Project X.
  • KárloszJr
    Lesz egy új film a mozikban, de nem tudom a címet. Egy házibuliról szól, valami kutya van benne, meg sok jó csaj.Nem jut eszembe a címe....:/
  • tutituti
    Ballada a katonáról

• daemonati
    Üdv!
    Olyan problémám van, hogy évek óta keresek egy fekete-fehér filmet, úgy 10-12 éve láttam körülbelül magyarul a tévében.
    Egy orosz kiskatonáról szól, aki valami nehéz helyzetben kilőtt 2 német tankot, és kitüntetés helyett 6 nap kimenőt kap, hogy hazalátogasson a családjához. Az út nagyon nehézkes, és éppen csak hazaér, indulhat is vissza mert késésben van. Iosa-nak hívták (de nem tudom hogy kell helyesen írni, csak fonetikusan tudom).
    Ha ismeri valaki vagy látta, legyen szives írja meg a címét ide vagy e-mailben nekem a [email protected] -ra. Nagyon köszöm!
  • Evin
    A leírás szerint tényleg az. De szerintem volt egy 80-as évekbeli is, mert SPOILER a végén vírust kap a srác. És akkor régen kétlem, hogy lett volna ilyen. Talán feldolgozták?!
    Azért köszi, meg fogom ezt is nézni, mert Kurt Russel láthatatlanos filmje is nagyon bejött. (Itt a fiú, hol a fiú)
  • Aquir
    ezt én is néztem most, de nem ez ugrik be.
  • PetruZ
    Az első pedig szerintem Kurt Russell egyik első filmje, a The Computer Wore Tennis Shoes 1969(!)-ből. :)
  • Evin
    Zseniális, tényleg ez az, köszi. (Ha már tudod miről szól, akár meg is nézhetnéd. :)
  • Calver
    második Weird Science, amit soha a büdös életben nem láttam, de már annyi helyen emlegették, h lassan fejből tudom az egész filmet
  • Evin
    Sziasztok, 2 film nevére lenne szükségem, én nem emlékszem rá, mindkettő a 80-as években készült azt hiszem:
    -Egy gyerek villámcsapást kap otthon, és az agyába áttöltődik egy csomó adat a számítógépről. Talán az internetről? Onnantól kezdve nagyon okos, és mindent tud. A film végén van valami vetélkedő, amire ő is megy végül.
    -2 gyerek elhatározza, hogy megalkotja a tökéletes nőt számítógépen. Azután valahogy fizikailag is megcsinálják. És ez a "nő" segít nekik becsajozni.
  • rbajanlat
    Igen ezt kerestem.
    Köszönöm.
  • kekksz
    Hali! Két filmet is keresek most így hirtelen:
    1. Egy vietnámi (ha jól emlékszem) küldetésre gyűjtenek embereket, katonákat valamiért nem küldhetnek, vagy nem akarnak küldeni, így rabokat szednek össze innen-onnan, van mindenféle, nagydarab fekete, kis ázsiai még egy nő is, magára a sztorira már nem igazán emlékszem, de azt tudom, hogy nem nagyon jön össze a dolog nekik. Sokáig úgy emlékeztem, hogy az ázsiai fickót Jackie Chan játszotta, de az ő filmjei között nem találtam.

2. Hasonló egy kicsit az előzőhöz, itt terroristák szállnak meg egy szigetet, ahol valamiért fegyvereket nem lehet használni (van valami a levegőben, ami berobbanhat, vagy ilyesmi), így olyan embereket szednek össze, akik jártasak a harcművészetekben, van köztük volt katona meg fegyenc is. Őket küldik oda. Sajnos sokkal több nem rémlik.

A segítséget előre is köszönöm.
  • Loál János #822
    Ez-e?
  • rbajanlat
    hello!
    Valaki nem tudja mi a címe annak a filmnek amiben egy család kiköltözik vidékre gazdálkodni aztán van egy madárijesztő amit amikor kitesz a kukorica földre akkor minden termás nőni gezd meg beindul a gazdaság ja és a család feje még beképzel két barátot is.
    Azt tudom hogy horror kategória.
  • Aquir
    még szerencse hogy imdb jól odaírja a kulcsszavakat
  • w77d
    ez az, köszönöm!