1461
Filmkereső
-
xido #938 Mondjuk Sziget Ewan MacGregorral és Scarlett Johansonnal? -
#937 Az alábbi filmet keresem.
Klónok életéről szól, akiket az emberek egy életbiztosítási program keretein belül hoztak létre, hogy megmentsék vele a saját életüket. A klónok ugyanolyan érzésekkel kezdenek rendelkezni mint az emberek, ennek következtében egy klón pár megszökik, akik a történet főszereplői. A történetet úgy verzetik fel, hogy a klón mivoltukra csak késöbb derül fény. -
#936 keresek egy vigjátékot, pár éves lehet max a film...
amire emlékszem hogy ugy kezdödik hogy a fiu és a lány elöször vannak együtt, csok után lány javasolja a következö szintet, majd a következöt stb, a srác ott menekül el mikor a lány náci ruhában egy birkával jön be a szobába :)
ill egy srác szerelmes lesz egy müsegg-be amit megvesz, de késöbb találkozgat egy lánnyal, a müsegg pedig féltékenykedik, taxival követi a srácot.. :D
valami beteg vigjáték ez, sajnos nem jut eszembe a cime pedig ujra megnézném, valaki esetleg emlékszik erre ?
köszi :) -
#935 Akkor lehet nem is a Film+-on volt vagy mást adtak mint amit írnak a műsorújságban. -
#934 Aki bújt, aki nem 2. - A második este volt aznap este -
#933 Elsején este fél egy, egy óra körül volt egy horror/thriller a Film+-on. Sarlóval és női ruhában gyilkolt egy pali.
Tudja valaki a címét? -
Béka Benő #932 Mi lehet a film címe ?
az 1760-as évek körül játszódik Franciaországban kb. 3-4 órás minimum. Egy árva fiút maga mellé vesz a Mester, akit nem néznek jó szemmel a falusiak, mivel úgy gondolják az ördöggel praktizál... A falu szélén egy kastélyban élnek és az évek alatt beavatja a legmagasabb Tudományba ...
A fiúnak a szellemi látása megnyílik, látja az elhunytak szellemeit és a Mester még azt is bemutatja, hogyan lép át a halál küszöbén, akit utána újra kell élesztenie. Rengeteg misztikus tapasztalatot átél-átélnek, futárként is közvetít Mestere és a rejtélyes idegenek között, majd egy nap figyelmeztetést kap holt fiatal hölgyek szellemeitől, hogy vigyázzon.Élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, hogy mikor a tanítás véget ér, a mesternek egy utolsó akaratában engedelmeskedik-e, akinek az életét és a Beavatását a legmagasabb Misztikába is köszönheti ... követi-e mesterét egy olyan úton, mely már nem az Egyetemes Jót szolgálja vagy megküzdve önmagával legyőzi mesterét, hogy Ő léphessen a nyomába, de a Jó ösvényén megmaradva.
Lélektani dráma a film, a vége az, hogy kiderül a mestere ölt meg néhány falusi lányt, akiknek a szellemei nem tudtak onnan elszakadni, mivel a mestere megőrült vagyis a rossz szolgálatába állt. A fiúra aki közben ifjú felnőtté vált, is rátámadt a Mester, és arra kéri hogy ő is álljon a rossz szolgálatába. De az ifjú végül megöli a Mesterét. -
#931 Egy krimi cimet keresnem. A tortenetben egy rendor elmegy nyugdijba, de nem birja abbahagyni a nyomozast egy gyerekrablo/gyilkos ugyeben es egy a gyereket egyedul nevelo novel osszejon, egy benzinkutnal dolgozik es direkt az ut felol van a gyereknek a jatszo sarka, igy probalja a tettest csalogatni.
Elore is koszi! -
#930 Sziasztok!
Nagyon régen láttam egy filmet ami arról szolt, hogy a sivatagban építettek egy vasút vonalat, és az főnököt úgy hívták, hogy Mr Körvich, csak ennyire emlékszem.
Segítséget köszi!! -
Thibi #929 Egy kis romantika -
#928 Még pár éve láttam egy filmet, amiben két gyerek szerelmes volt egymásba, ezért elszöktek Velencébe valami híd alá csókolózni a harangszó alatt, és valami öregember is segített nekik, de a film végén elbúcsúznak és soha többé nem találkozhatnak. Mi lehet ez? -
#927 uh, csak pár jelenetre emlékeztem belőle kiskoromból mikor nyaraltunk (pl. repülő vikinghajó), de nem tudtam mi is volt az, végül megtaláltam :)
Hát, visszanézve elég érdekes egy darab
Erik the Viking -
#926 Magyar szinkronnal az igazi!
-
#925 Köszönöm, igen ez az! -
#924 Szerintem erre gondolsz
-
#923 Keresnék egy filmet, de nem is mozifilm hanem inkább dokumentum film.
Némafilm. Nincs narrátor. A mindennapi életet mutatja be. Ha jól emlékszem afrika, india, japán, kínai ilyesmi helyekkel. Város utcái, autózajok, valami csibéket is visz a futószalag az egyik jelenetben. Afrikai bennszülöttek életét is mutatja stb.
Nem sok minden maradt meg bennem, de elég híres kis doku ha jól emlékszem. -
felismeres #922 Igen!
Jessz!
Köszi :) -
messideco #921 A másik topicban is feltettem, hátha:
Van egy gazdag amerikai család, kb. 20-as 30-as évek lehet, színes film.
A történetből annyi maradt meg, hogy a családból a két nagyobbik srác valamilyen kutyáknak való gyógyszerrel kereskedik, és azokból kerül bonyodalom. Ha jól sejtem...
Régen nagyon sokat ment az m2-őn főleg :) -
#920 Egen, kösz:D -
#919 Nagyon ismerős volt nekem is.A jó öreg Runkle:DDD -
#918 Közben meglett. Nem film volt, hanem a californication 5. évadának 5. részében volt ez a jelent. -
Cef #917 2020 A tűz birodalma (Reign of Fire) -
#916 Van egy film, talán a 2000-es évek elejéről, ami ilyen alternatív posztapokaliptikus világban játszódik, ahol a sárkányok a keménysrácok.
Vannak ilyen sárkányvadászok is, akiknek valami olyasmi a taktikájuk, hogy páran kiugranak egy repülőből/helikopterből, a sárkány pedig azok után megy.
Valamint elhangzik benne az a mondat, hogy "Egy sárkánynál csak egy rossz dolog van. Egy amerikai.".
Ötlet? -
#915 Melyik filmben van az, hogy ha jól emlékszem 3-an ülnek a kocsiban beszáll talán egy kurva és a hátul ülő emberkét lepipázza. Később kiderül, hogy transzi volt a kurva. Szerintem valami vígjáték volt és mostani film 2011/12-es lehet. -
#914 The Objective lehet esetleg. Az hasonló. -
felismeres #913 Mi a címe? Nem tudom :(
Egy kutató katonákkal az arab sivatagos-hegyes vidéken nyomozást folytat furcsa jelenségek után. Különböző tárgyakat sugárzását mérik, a végén kiderül, hogy ilyen ufók vannak a dologban, háromszög alakú ufók. Mindig messziről délibábosan látni. A végén a főszereplő közelről is látja....
Tudja valaki miről van szó? :) -
#912 TV-ben láttam ezt a filmet, még megboldogult tinédzser koromban. Suliba járó diákok a főszereplői. 3-an vagy 4-en alakítanak egy bosszúálló csapatot, hogy helyretegyék a suli beképzelt keménylegényeit. A védjegyükké egy kézlenyomat válik, amit annak a személynek a hátára raknak, akin bosszút állnak. A srácok egyre keményebben bánnak el az ellenfelekkel, végül már annyira, hogy ők maguk követnek el bűncselekményeket. (A képi világát felidézve a film talán a 80-as évek második fele, a 90-es évek elején készülhetett, de ez csak tipp.) -
#911 Na az ismerősöm akinek kellett a filmcím valahogy rájött mi is ez!
Címe: A mesterlövész
Gyártási év: 1993
Rendezte: John Weidner
Szereplők: Steve Railsback, Michael Champion, Dan Tullis Jr.
Valaki esetleg nem tudja honnan lehetne beszerezni? -
#910 Az, Koszi szepen -
Mersh #909 Fracture, bizony. -
xido #908 csak egy tipp,de a nyomozóval megcsalós rész elbizonytalanít
Törés:Anthony Hopkins,Ryan Gosling -
#907 Egy "tokeletes" gyilkossagrol szolo filmet keresek, amiben a ferj megoli a feleseget, de nem talaljak a gyilkos fegyvert, a ferj a birosagon magat vedi es ravilagit, hogy a nyomozo rendorrel csalta ot a felesege.
Elore is koszi. -
Köszönöm, ez az! -
#905 Vadon fogságában vagy ilyesmi a cime, Antony Hopkinsal -
#904   The Edge   (A vadon foglyai)
"Bart the Bear, a trained Kodiak Bear known for appearances in several Hollywood movies, appears as a vicious grizzly; this was one of his last film roles." -
#903 Keresem azt a kaland/drámát amiben a vadonban küzd egy medve ellen 2 férfi, az egyik idősebb és tapasztaltabb a másik középkorú. Miközben a természet minden kínjával szemben próbálnak túlélni egymással is rivalizálnak, ha jól rémlik szerelmi háromszög miatt.. El kell dönteniük, kinyírják-e egymást vagy összefognak a túlélésért. Elvileg "A" kategóriás mozi volt anno, jó nevű színészekkel. -
Mersh #902 Sziasztok!
Nagyon keresek egy filmet, úgy kábé 1992-93-ban láttam az akkori jugoszláv csatornán, feliratozva. Amerikai film, egy lányról szól, aki elzüllik többek között az otthoni családi balhék miatt, és egyfajta "nevelőtáborba" kerül. Ebben a táborban is sok gond van vele, megszökik, visszaviszik. A film nagy zárójelenete, hogy a szülei és a testvére felállnak a tábor gyülekező termében, ahol hetente tartanak találkozókat a nevelt fiatalok és a szüleik között, és arra kérik a lányukat, hogy menjen haza velük, éljen velük. A film egyébként magával a folyamattal foglalkozik, az "átnevelést" mutatja be a főszereplő lányon keresztül, de a szülők is rádöbbennek, hogy nekik is változniuk kell, nekik is sok felelősségük van abban, hogy a lányuk elzüllött. Ja, és a nagyjelenet vége, hogy a lány azt válaszolja a szüleinek: igen, hazamegyek. Ezt pedig óriási örömujjongás fogadja.
Arra kérlek benneteket, hogy akinek beugrik bármi, az legyen kedves írja meg! -
Karvalics #901 Yo.
Van egy film ami úgy kezdődik hogy egy csapat tini megy egy lakóautóval és valami faszi megcsinálja hogy a síneken megakadjanak és darabokra törik a lakóautó. Aztán utánna van minden hülyeség, vígjáték. Film+on volt egyszer. Valaki? -
#900 Fogós kérdés jön.
Még gyerekkoromban láttam a filmet, de akkor is nagyon tetszett és újra megnézném, de sehogyse akadok a nyomára.
Sci-fi film volt időutazás volt benne.
Amire biztosan emlékszem abból az maradt meg hogy a főgonosz ugy halt meg hogy a föhös lelőtte melette a fiatal apját :D
Valaki esetleg tudja ismeri a filmet? -
#899 uhh.akkor kutatok kicsit az emlékeimben:)