Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
melyik az a film amibe egy srác, tán adem sendler egy süteményt tesz magáévá? meg egy másik srác lefekszik az anyjával.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jrex
Eredeti címe DNA, de magyarul ragadozó 3....

rbajanlat
helo!
Mi az a film amit sokan a predator 3-nak hisznek?
Valami dzsungeles szörnyes film ha jól emlékszem valami laborból engedik ki a szörnyet.

berczely
Magyar megjelenés egyenlõre még ismeretlen.

belarus
Sziasztok!
Azt szeretném kédezni,hogy az Iron Sky mikor jelenik meg nálunk?

szemétláda..pedig ezt most tudtam volna😊)
artschi
Helló! Egy vígjátékot keresek, erre a jelentre emlékszem belõle:
nõcsábász srác randizik egy félénk könyvtáros csajjal, aki - miután felmennek hozzá lakásra - egy domina, bõr ruhákkal, korbáccsal és ilyen hasonló dolgokkal, el is látja a srácot 😄. Illetve egy másik jelenetben ugyanez a srác elveszti az egyik heréjét talán.
Valaki esetleg emlékszik erre a filmre? Valahogy 90-es évek vagy 2000 körüli film lehet.

szerk.: közben meglett - Vad kanok a film címe.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

rbajanlat
hali!
Az elsõ a szerelem filmekhez hasonló témájú alkotásokat keresek.

A film a zsidó nem zsidó szerelmi szálat boncolgatja.
Tudtok még ehhez hasonlókat?

tutituti
köszönjük!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Egy igaz ügy (Just Cause )
tutituti
Haver apja keres egy filmet.
ennyit tud róla:
Egy sorozatgyilkos börtönben van és egy nyomozó beszélni akar vele. A gyilkos meg elküldi a nyomozót a saját házához ( mármint a gyilkoséhoz ) mert megölte anno a szüleit és azóta is ott rohadnak, hogy mesélje el hogy milyen a látvány.
Valakinek rémlik valami?
Én tanácstalan vagyok!

rooney8
köszi😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

😊

rooney8
akkor leírnád? így olvasva felkeltette az érdeklõdésemet 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

stornó,mire angolul elkezdtem guglizni a kulcsszavakat,meg is lett😊
oké srácok,keresek egy még be nem mutatott filmet..youtube-on már láttam a trailert...talán valami other earths a címe,de nem..és nem az another earth címû mûvészfilm tavalyról

2 világ,egymásnak fejjel lefelé egymás mellett,az egyik szabad,happy,a másik tipikus orwell-i,elnyomó,diktatórikus..egyik oldalon a fiú,másikon a lány,szerelem,üldözés,átszökdösés a másik világba..kulcs szavak,aki látta már,tudja ennyibõl 😊
tutituti
talán ez?:

Sziasztok! Én egy filmet keresek amit moziban láttam 70-es években kisgyerekként.A filmben egy diót akartak megszerezni amit egy kalózhajó formájú ûrhajóban szállítottak.Köszönök bármilyen jellegû hozzászólást ami közelebb visz a film címének megszerzéséhez.
Project X és tényleg nagyon király film!!!! 😊) Mindenképp nézd meg ha másért nem a jó csajok miatt 😉
pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom hogy ez nem az a topik, de régóta keresek egy filmet. A címe: Éjszakai Mûszak (Night Shift 1982) aki tud valami 'okosságot' dobjon már egy privit, köszi😉

tutituti
õs sg-st is becsaphatja az ilyen ganaj.

Calver
hmmm. bedõltem reklámozó fostalicska regnek. ez most így fájt. <#rinya>

"The trees move. Do you not see it?"

jaja Project X! Érdemes észben tartani mert hatalmas film lesz!!😄
morcosqtya
Jól hangzik.. vau.. :3

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Calver
Project X.

Lesz egy új film a mozikban, de nem tudom a címet. Egy házibuliról szól, valami kutya van benne, meg sok jó csaj.Nem jut eszembe a címe....:/
tutituti
Ballada a katonáról

Üdv!
Olyan problémám van, hogy évek óta keresek egy fekete-fehér filmet, úgy 10-12 éve láttam körülbelül magyarul a tévében.
Egy orosz kiskatonáról szól, aki valami nehéz helyzetben kilõtt 2 német tankot, és kitüntetés helyett 6 nap kimenõt kap, hogy hazalátogasson a családjához. Az út nagyon nehézkes, és éppen csak hazaér, indulhat is vissza mert késésben van. Iosa-nak hívták (de nem tudom hogy kell helyesen írni, csak fonetikusan tudom).
Ha ismeri valaki vagy látta, legyen szives írja meg a címét ide vagy e-mailben nekem a [email protected] -ra. Nagyon köszöm!
Evin
A leírás szerint tényleg az. De szerintem volt egy 80-as évekbeli is, mert SPOILER a végén vírust kap a srác. És akkor régen kétlem, hogy lett volna ilyen. Talán feldolgozták?!
Azért köszi, meg fogom ezt is nézni, mert Kurt Russel láthatatlanos filmje is nagyon bejött. (Itt a fiú, hol a fiú)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Aquir
ezt én is néztem most, de nem ez ugrik be.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PetruZ
Az elsõ pedig szerintem Kurt Russell egyik elsõ filmje, a The Computer Wore Tennis Shoes 1969(!)-bõl. 😊
Evin
Zseniális, tényleg ez az, köszi. (Ha már tudod mirõl szól, akár meg is nézhetnéd. 😊

Calver
második Weird Science, amit soha a büdös életben nem láttam, de már annyi helyen emlegették, h lassan fejbõl tudom az egész filmet <#idiota>

Evin
Sziasztok, 2 film nevére lenne szükségem, én nem emlékszem rá, mindkettõ a 80-as években készült azt hiszem:
-Egy gyerek villámcsapást kap otthon, és az agyába áttöltõdik egy csomó adat a számítógéprõl. Talán az internetrõl? Onnantól kezdve nagyon okos, és mindent tud. A film végén van valami vetélkedõ, amire õ is megy végül.
-2 gyerek elhatározza, hogy megalkotja a tökéletes nõt számítógépen. Azután valahogy fizikailag is megcsinálják. És ez a "nõ" segít nekik becsajozni.

rbajanlat
Igen ezt kerestem.
Köszönöm.

Hali! Két filmet is keresek most így hirtelen:
1. Egy vietnámi (ha jól emlékszem) küldetésre gyûjtenek embereket, katonákat valamiért nem küldhetnek, vagy nem akarnak küldeni, így rabokat szednek össze innen-onnan, van mindenféle, nagydarab fekete, kis ázsiai még egy nõ is, magára a sztorira már nem igazán emlékszem, de azt tudom, hogy nem nagyon jön össze a dolog nekik. Sokáig úgy emlékeztem, hogy az ázsiai fickót Jackie Chan játszotta, de az õ filmjei között nem találtam.

2. Hasonló egy kicsit az elõzõhöz, itt terroristák szállnak meg egy szigetet, ahol valamiért fegyvereket nem lehet használni (van valami a levegõben, ami berobbanhat, vagy ilyesmi), így olyan embereket szednek össze, akik jártasak a harcmûvészetekben, van köztük volt katona meg fegyenc is. Õket küldik oda. Sajnos sokkal több nem rémlik.

A segítséget elõre is köszönöm.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

rbajanlat
hello!
Valaki nem tudja mi a címe annak a filmnek amiben egy család kiköltözik vidékre gazdálkodni aztán van egy madárijesztõ amit amikor kitesz a kukorica földre akkor minden termás nõni gezd meg beindul a gazdaság ja és a család feje még beképzel két barátot is.
Azt tudom hogy horror kategória.

Aquir
még szerencse hogy imdb jól odaírja a kulcsszavakat

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

w77d
ez az, köszönöm!

Aquir

morcosqtya
Szerintem nem ezt keresed, de errõl jutott eszembe a következõ:

Hurok (Slipstream) (2005)
Kellemes délutáni szórakoztató darab. Barátnõvel, haverokkal nézõs.
A maga módján még elgondolkodtató is valahol (az élet értéke).

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

w77d
sziasztok! egy film érdekelne, pár éves lehet max és az a lényege, hogy asszem, egy srác egy spéci órával képes leállítani az idõt. Mi a címe? köszi!

Aquir
csak beírtam googlebe hogy shaolin two brothers movie good evil, és ez az oldal tömve volt ilyennel, de a sok közül az egyik kisképen két emberke volt pózban egymás mellett, úgyhogy jó mert pont az a film volt 😄
ja, és nekem is rémlett, mert egyszer láttam 😊

NEEE! 😄 Végigpörgettem a filmet, szinte semmire nem emlékeztem belõle (a leírásom is olyan amilyen), mégis volt Aki tudott segíteni, kész.. A jeleneteket is alig ismertem fel, de a sztori stimmel, na és Jet Li arca sem rémlett. Köszönöm! 😄
Aquir
áá 😄
The tai chi master

Üdv mindenkinek! Egy nagyon régi (1975 +/- 10 év) film címét szeretném megtudni, a története kb. annyi, hogy két jó barát/testvér egy shaolin közösségben elkövetett csíny után különválik, majd egyikük belép a császári hadseregbe és zsarnokká lesz, amibe a másik fél beleõrül, amibõl késõbb kijózanodik és legyõzi a gonosz karaktert. Pontosan nem emlékszem a cselekményre, de az elején talán még két nõ székdobáló csetepatéja is helyet kapott, meglepõen látványos koreográfiával. Ez utóbbi az egész filmre jellemzõ, legalábbis az emlékeim szerint. Köszi elõre is!
Közben kaptam máshonnan segítséget, a The Kingdom (2007) volt az, de azért köszi szépen a tippet, lehet meglesem azt a filmet is. 😊
Morphin
Syriana talán?? Nekem nem annyira tetszett...bár már rég láttam.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok!
Egy film címét szeretném én is megtudni, elég régen láttam sajna. A története nagyjából a következõ:

Háborús film, Irakban vagy Afganisztánban játszódik, az elején a terroristák felrobbantanak jó sok civilt, majd pedig ezt követõen a helyszínre sietõ mentõcsapatokat is felrobbantják egy mentõautóban elrejtett bombával, az elsõ robbantással az volt a céljuk, hogy õket odacsalják. A robbanásban meghal egy CIA-s pasas is, ezt követõen néhány CIA-s kimegy a helyszínre és róluk szól a film kb.
Többre sajnos nem emlékszem, még egy dolog maradt meg bennem igazán, mégpedig az, hogy amerikai és a terrorista oldalról is elhangzik az a mondat, hogy "(don't worry), we will kill them all". Ezt az elején a megölt ügynök feleségének az egyik kollégája mondja (bár ez csak a végén derül ki, a film elején nem halljuk hogy mit mond), film végén pedig egy lelõtt, haldokló terrorista mondja a kisfiának.

Ennyi ugrik be a filmrõl, remélem tud valaki segíteni. Még annyit, hogy a film nem lehet túl régi, szerintem 2005-ös vagy az utáni.

A segítséget elõre is köszönöm!