1461
Filmkereső
-
#978 van még1 film amit nagyon keresek, de az aszem sex film volt, úgy hogy tanácstalan vagyok, beírhatom ide? :) mondjuk spoilerbe -
#977 elsőről ez ugrott be:
Öreg rókák,nem vén rókák
utolsó:
Csillagközi szökevények
(itt bionikus volt a hajó bár ez nem olyan régi mint ahogy írtad de hátha)
-
#976 Rózsa és Tövis
Amit említettél, az a legjpbb jelenete a filmnek :)
amit én keresek mindjárt három, és továbbra is megfejtésre vár a #947-es.
2. Helyszín: Nyugdijas otthon. Főszereplők: 3 vagy 4 őregember. Cselekmény: elhatározzák hogy bankot robbantanak mert unják a szürke hétköznapokat, mindent alaposan megszerveznek előre, még arra is odafigyelnek hogy a ruhájukat elégesssék a rablás után. Ez a dolog a ruhákkal kifejezetten megmaradt.
2. Helyszín: rock koncert. Egy hosszú hajú faszi, aki emlékeimben nagyon hasonlít az ifjú Jeremy Ironsra egy éneke/zenész/gitáros már nem tudom midnenesetre fellépő. Alaposan bepipázik vagy bepiál, szóval totál be van készülve, amikor kimegy a mosdóba a fütyije elkezd beszélni hozzá amit természeteen mi nézők is hallunk.
3. talán ez a legbrutálabb, nagyon nehéz, egyben a legjobban, és legrégebben keresem. Magyar 1-es adta még akkoriban mikor csak 2 csatorna volt, kb 89-90 táján. Szóval régi sorozat. Egy Űrhajó legénységének a kalandjait követhettük nyomon, amolyan Star Trek jellegű volt. Itt is volt egy beszélő számítógép, iletve annyi különbséggel, hogy itt az űrhajónak volt egy saját személyisége, és szerves részét képezte a történetnek, a cselekménynek. Csak ennyi emlékem van igyekeztem a lehető legmeghatározóbban leírni. -
NovaTerra #975 Film, amit keresek egy családról szól. Csak részletet láttam belőle, nem emlékszem pontosan.
Van egy férfi, aki talán egyedül neveli 13-14 éves fiát. Felvesznek egy nőt, amolyan házvezető, takarító, aki ügyel a gyerekre is. És a srác kikezd a csajjal, bebújik mellé az ágyban, beszélgetnek ott érzésekről, a világról, a srác megérinti a nőt. Kösz előre is, kb. ennyi rémlik csak. -
#974 -
#973 De gyorsan megtaláltam a topikot :D
Amit keresek az 1 nagyon nagyon régi film :), a filmben volt 1 nagy beszelő pók, meg 1 szemű küklopsz, meg 1 olyan fegyver amit a gazdája a gondolatával irányított.
Már nem fontos, a Támadás a Krull bolygó ellen volt, nem gondoltam hogy az egyik barátom felismeri. -
#972 Millenium -
#971 Volt régen egy film, ahol a föhös egy légi katasztrófát vizsgál ki. A gép lezuhanásakor az összes megtalált óra megált és visszafele járnak. A film végén kiderül hogy a jövőből a lezuhanó repülökböl a jövőbe csempészik az embereket a halál elől és bábokkal helyettesitik őket.
Nem emlékszik valaki erre a filmre? -
NovaTerra #970 Kösz. Én is arra gondoltam, de elbizonytalanodtam. -
#969 Psycho (1960, Alfred Hitchcock) -
NovaTerra #968
Tudja valaki melyik filmből van ez a kép? Már félórája ezen gondolkozom, szerintem láttam, de nen ugrik be.
-
#967 :) -
#966 Hidd el. -.-
Szívesen. -
#965 el sem hiszem, nagyon köszönöm !!! :) -
#964 Ja. -
#963 gyereksorozat volt,csak mindenki félt tőle mint az állat nem? -
#962 Tyúbon is fent van. -
#961 A hegy gyomrában -
kirby76 #960 Úúúúúúúú, nagyon-nagyon köszönöm mind2töknek, sosem találtam volna ki. Igyexem beszerezni mindet!
Köszi még1x!!! -
#959 na akkor egy elég nehezet keresnék :)
még a 90es évek végefelé láttam, talán családi film... valami lények voltak benne és gyerekeket üldözték, ember alakot öltöttek, de ha sokáig voltak távol a viztöl, akkor elkezdtek izzadni és kezdtek visszaváltozni valami hínár-szerü lénnyé
ez valakinek ismerös ? :) -
#958 Igen, ezek a Mad Mission filmek (mert több is van). -
#957 Mad Mission -
kirby76 #956 Sziasztok!
Egy, a -valószínűleg- 80-as években készült filmet keresek, mely valamilyen üldözős-rendőrös-vígjáték volt halvány emlékeim szerint és arra emlékszem, hogy a főhős(ök)nek voltak kis távirányítós robotjaik akikkel a "rosszakat" el tudták intézni.
Már szétgugliztam az agyam de nem sikerült kitalálni, mi is ez.
Valszeg rosszul emlékszem, de állandóan Jackie Chan van előttem, mintha ő lett volna a főszereplő, de inkább valami japán cucc lehetett, mégiscsak ők a nagy robotépítők :)
Előre is nagyon megköszönöm a segítséget! -
Apa27 #955 Meglett a film :) Űrvadász -
Apa27 #954 Sziasztok! Egy régi filmet keresek. Sajnos nem igazán emlékszem rá :( MAx annyitra, hogy a jövőben játszódott (talán nem is s földön). Volt benne valami lány akit ha jól emlékszem Nikinek hívtak. E férfi (talán zsoldos) kísérte...
Arra emlékszem, hogy elkapták Őket és a csajnak egy halálcsapdákkal teli labirintuson kellett végigmenni. (Kicsit olyan Menekülő emberes...) Majd a végén mikor kijutott a fő gonosz el/ki akarta valami gépezettel "szívni" az erejét. Ahol a csaj meghalt volna a gonosz meg tovább él!
Aztán a csaj persze megmenekül, de hogy hogyan arra nem emlékszem...
Valakinek ismerős? -
#953 hehe, ha kell valami humor... :D -
#952 Ember, még a tini vígjátékoknál tartasz? :P -
#951 igen ez az, köszi :) -
Garga Pitic #950 Töketlenek -
#949 egy vigjátékot keresek, valami iskolabusszal mennek a diákok kirándulni és követi öket egy star trek stilusu gyerek valami guninövel... talán ebben van az is amikor 2 diák speciális effektekkel dolgoznak és eljátszák hogy nyulak rágják le az arcukat... valami nagyon jo tini vigjáték volt :) -
vandor21 #948 Illuminati - Trailer [SP EDITION] 8:21 tol van a jelenet ami enegem erdekel ES pedig ha valaki tudna segiteni hogy mi is a film cime elore is koszonom !!!8:21-tol erdekel ! -
#947 Lehet hogy egy kicsit elferdítve írom le. A szüleim meséltek egy filmről, horror, vagy sci-fi lehet, volt valami település, ahol egy forrás, vagy tó vagy valami víz volt, ebbe ha belementek az emberek örök életüek letek, valami kislány is volt a sztoriban az anyjával. És ezeket az embereket nem hagyták örökké élni mert 100 éves korukban megölték őket.
elég zavaros, de érdekelne hogy mi volt ez a film. -
#946 jajj ezt én is imádom:-) pedig nem egy mai film -
#945 Inkább olvassátok el, a film nagyon el lett baltázva szerintem. -
#944 Ő lesz az, köszi szépen! -
#943 tuti ez az.kedvenc filmem! -
#942 Valószínű, hogy a Kapcsolatragondoltál.
Bár ott nem találják a tervrajzot, hanem valami idegen civilizáció küldi nekik. -
#941 Hali!
Keresnék egy kicsit csillagkapu feeling filmet. Annyira emlékszem, hogy találtak vmi tervrajzot ami alapján építettek egy hatalmas gépet, aminek egy másik dimenzióba vagy hova kellett volna vinni őket. Kb úgy nézett ki mint egy giroszkóp, beledobnak egy csajt, aki aztán találkozik az apjával, de amikor visszajön aztmondják sehol nem volt, majd a legvégén kiderül, hogy a kamera több órányi anyagot rögzített.
Előre is köszi! -
#940 Valószínüleg ez lesz az, éppen erkölcsi problémákról beszélgettünk a párommal és a témával kapcsolatban megelítette ezt a filmet, de csak a tartalmát tudta, az elmondottak alapján szerintem ez az amiről beszélt nekem.
Köszönöm :) -
xido #939 Bár az érzés nem stimmel,itt más miatt kezd el szökni