1461
Filmkereső
-
bgerison #1018 Nem ez az sajnos. És nem is az Avp :) -
Cvd #1017 Esetleg ez? -
FL Zoli #1016 AvP 2
:) -
bgerison #1015 Talán a 90-es évek közepe felé készült B kategóriás horror-scifi film címét keresem.
A sztori valami olyasmi volt, hogy lezuhan egy űrkapszula valamelyik amerikai kisváros közelében, amelyben valamiféle férgek vagy paraziták voltak. Ezek az emberekben szaporodtak és elszabadult a pokol.
Ha esetleg valaki látta és ismerné a címet akkor nagyon hálás lennék. -
#1014 Üdv, engedelmetekkel bedobnék pár filmet, amiknek a címét sajnos már nem tudom, de szeretném megtudni... hátha ti felismeritek:
Első az valamilyen horror lehetett. 1980-as évek közepén láttam, de simán el tudom képzelni, hogy '70-es a film. Egy jelenet maradt meg: Sötét folyosó, fehér laborruhás maszkos emberek mennek, elemlámpával (kb. mint Androméda törzs emberei), és mintha az egyik lemaradt volna, vagy ilyesmi, s leszakad a karja, vagy letépi valami, már nem tudom. Csak egyre emlékszem pontosan, hogy amikor elemlámpával rávilágítanak, a kéz ott van a földön és rengeteg kukac lepi be, ilyen kis apró fehér kukacok.
Másik '90-es évek eleje lehet, vámpíros sztori talán. Itt is egy jelenet maradt meg: Egy nő (30as éveiben járó, fehér bőr, fekete haj) egy hatalmas teremben, hatalmas kádban ül. Odahív egy fiatal kamasz srácot, elkezdi szájjal kielégíteni, aztán hirtelen leharapja neki. Szerintem nem a Harapós Nő, mert abban a nő ugye egy fiatal kis gonoszokat eltevő vámpír.
A 3. pedig valószínű egy francia film lesz. Ami megmaradt belőle: Sárga Citroen 2cv ak400 -ra hasonlító ( ) citromsárga jármű legurul valami nagyobb teherautóból, kamionból, ami belül talán meg volt világítva!? És mintha egy belső raktárba gurult volna, ahol fa díszlet volt felállítva!? Kb. a '80-as évek elején láttam, és akkor még csak pár éves voltam, ezért nem nagyon maradt meg más belőle.
Valakinek valamelyik beugrik ennyiből? Köszi! -
#1013 Keresek egy filmet, annyi van meg belőle, hogy volt valami kísérlet amin elviekben ketten dolgoztak és bukóban volt a kísérlet így az egyikük magán kezdett el dolgozni és utána annyi van meg, hogy elkezdett gyilkolászni és kb úgy nézett ki mint Kék a pokolfajzatból, tehát ilyen búvárruha szerűség volt rajta meg ha jól emlékszem kéken világítottak a szemei (nem a szeme hanem a maszk ami rajta volt), és talán a kezét tudta formálni valahogy, de ebben nem vagyok biztos. Sajnos csak egy trailer-t láttam belőle, csak már nemtom mikor, de szerintem túl régi nem lehet. Előre is köszi ha vki rájön. -
#1012 Jó munkához idő kell... :)
(Jó időhöz viszont nem kell munka) -
#1011 :) -
#1010 Az első is meglett:
A falka (the breed)
2006 -
#1009 jah tényleg -
#1008 KÖszi ez az :) -
#1007 Hali
Éreztem hogy e héten írni fogok ide :)
A film amit keresek 1 fantasy film volt aszem, de sajna nem sok mindenre emlékszem, remélem amit kibányászok az agyamból az elég lesz.
Egy terem közepén 1 kínzó szék, és akit bele ültetnek az egy fényt kap a szemébe és történik vele valami, könnyezik is de nem tudom mi más történik de az a könny valamiért fontos valakinek, aszem megissza és nem biztos de mintha fiatalabb lesz tőle. -
Cvd #1006 A Cherry 2000 lesz az.
-
#1005 Régi sci fi. a főszereplőnek a sex babája elromlik annyira kötödik hozzá hogy be akar szerezni egy ugyanolyat de már nem árulják, valami alvilágiakkal keveredik össze ahol egy igazi nőbe szeret bele. Csak ennyi emléképem maradt meg. Ismeri valaki a filmet? -
xido #1004 De nem a Morpheus a Mátrixból,hanem a zsaru a Tolvajtempóból:) -
#1003 Diamonds are a girl's best friend. -
#1002 ez az amiben a csaj ránézésre megmondja a gyémántról, hogy az az a gyémánt amit nem visz át a lézer, mert hogy ő ezt ránézésre tudja mert ő nő ? -
#1001 kössz :D jaaaa ezaz, nemtom nekem valamiért zs kategóriá filmnek rémlett. :D -
#1000 The Core, és rohadtul nem gagyi (alapötlet ide, vagy oda), igényesen megcsinált film, nekem kedvenc, többször is láttam már :) -
#999 hali!
régen láttam egy gagyi filmet, de azért jó volt. a sztori annyi, hogy lassul a föld magjának a forgára, ezért le kellene menni oda, és bepörgetni egy asszem atombombával (lol). na persze van is egy ürge (morpheus a mátrixból - nem jut eszembe a neve), aki csinált egy lézert, ami mindent átéget, és persze csinált egy olyan ötvözetet, amit természetesen nem éget porrá a lézez. na, csinálnak is egy ilyen vonat szerűséget, (elején a lézer vágja az utat, mögötte bezárul a lyuk...pff :D) amivel \ -
#998 Csak visszatértem :)
1 sorozatot keresek, scifi és a történetben van 1 gonosz uralkodó, és ellenállok vannak, szinkronos volt, és úgy rémlik a gonosz uralkodó kicsit hasonlított a borgra, az arca fele mintha robot lett volna, de ez nem biztos. -
#997 Ezt nem ismertem. -
#996 Végülis nem az volt. Youtube-on rábukkantam a magyartv nevű felhasználó csatornájára, ott fedeztem fel, a címe Csillagutasok (Earth Star Voyager), meglepően rövidre siekrült sorozat, emlékeimben sokal hosszabbnak tünt.
Itt a videó a youtube-ról -
NovaTerra #995 Kösz szépen. -
#994 Ezt is ismerem, de az Istennek sem ugrik be. -
#993 Biztosan volt szinkron, én is magyarul láttam jó rég, talán még a SzívTV-n, vagy TV3-on. Magyar cím viszont nem is dereng. -
#992 sajna nem,még régebbi -
#991 nem vagyok biztos abban hogy vicces sex film lett volna, mondjuk a jelenetből ara lehet gondolni.
Tutituti: hm nem lehet hogy a Drakula halott és élvezi? -
#990 Én sem hentai ra gondolok, hanem arra a német talán Amor film es mesékre gondolok, abban elég sűrűn fordultak elő sétáló péniszek és társai, érdemes lenne belenézned. Azok elég régiek is, szóval lehet abban megtalálod amit keresel. -
#989 egy filmet én is keresek de eddig nem tudták.
Ebben egy vámpír volt(erősen kínaias japános ötlözékben).
és egy fiú csengetett neki akkor páros lábon oda ugrálgatott hozzá.
Anno moziban játszották itthon Magyarországon.(szüleim véletlenül a hófehérke vagy az oroszlánkirály helyett erre ültek be velem)
Egy buszon játszódó jelenetre emlékszem csak. -
#988 akarom mondani "bizarre sex", egy Z kimaradt :) -
#987 Huhh köszönöm, végre ez is megvan. Malcolm McDowell-t azonosítottam Jeremy irons-al, de kétségtelen itt még nagyon fiatal és tényleg hasonlítanak, Daniel Stern is marha fiatal még ebben :D Ennek a Get Crazy-nek nem volt magyar címe, vagy szinkron? Úgy emlékszem én anno HBO-n láttam szinkronnal, viszont úgy nem igazán találom sehol, hogy öszinte legyek sehogyan se, még nem ástam mélyre magam, egyenlőre semi, de meglesz. Egyelőre a legnagyobb torrent oldalon sincs.
Alfa holdbázis elképzelhető, bár ehhez több részt meg kéne néznem, és emlékeimbenn másképp él a sorozat, viszont az emlékek sokszor csalnak, ferdítenek. Néztem ezt az Orion Űrhajót, is de én színesre emlékszem, és talán ilyen kék árnyalatú/tónusú szreccses egyenruhájuk volt. Sajnos nem hiszem hogy meglesz elég régóta keresem, és 12 tucat hasonló sci-fi sorozat van, kevés az infó amit tudok.
biomage: próbálj meg olyan címszavakkal rákeresni mint pl "biarre sex" , nekem erre kiadot a google hasonló beállítású képeket, mint ami a leírásodban szerepel, csak innen én már nem tudtam tovább célirányosan keresni, de ezen a vonalon talán el lehet indulni. -
#986 feladtad a leckét!
én eddig semmit nem találtam pedig voltak érdekes szóösszetételek amire rákerestem! -
#985 még1x leírom, úgy tűnik rosszul írtam a spoiler tagot vagy nem tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok mell formájú domb, az emberek kicsit voltak, volt egy nap penis ami a szereplöket kergette, és be menekültek előle egy vagina nyílásába, ez is nagyon nagy méretű volt, és a hatalmas penis beleszorult vaginába :D.
van még valami, egy lányt 1 masina leakarja meztelenre vetkőztetni de a gép tönkre megy :)
Ennyi amire emlékszem :( -
#984 A második a Get Crazy, a sorozatra csak egy tipp: Alfa Holdbázis? -
#983 nem vagyok biztos semmiben, olyan rég láttam, lehet mese volt.
de nem hiszem hogy hentai lett volna. -
#982 Ha mese lett volna még azt mondom van tippem. De így csak érdeklődés képen, ugye japán volt ? Csak mert azok szoktak ilyeneket csinálni. -
#981 biomage: jöhet a szexfilm is, bár abból inkább a színésznőkben van otthon az ember mint a sztorikban. Esetemben volt egy színésznő akit még vhs-en láttam. Addig nem nyugodtam amig ki nem derítettem ki az, mára már a neten felelhető összes film megvan amiben szerepel, pedig nem egy nagy név volt a szakmában.
tutituti: Igen igen, ez lesz az 1-es, meg is néztem egy videórészletet belőle, válogatják az öregek a golyókat, ez nagyon vicces film, jó rég láttam, és nemtudtam hogy ilyen régi :)
A csillagközi szökevények sajnos nem az, nem emlékeztem ott is beszélt a hajó? abból csak néhány részt néztem meg.
Ebben a sorozatban egyenruhában voltak, talán de nem 100 olasmi képi világa volt, és olyan idős lehet mint a Star trek original series. A gépnek, azaz hajónak pedig ilyen nagyon kellemes női hangja volt és úgy általában tanácsokat adott a legénységnek, mindig tőle kérdeztek, vagy ő adott felvilágosítást ha valamit nem tudtak. -
#980 ebben biztos vagyok :D mármint hogy nehéz lesz, mert nem egy 1xü darab az biztos, mármint nem 1 átlagos film a maga nevében :)
Amire emlékszem a filmből, gyengébb idegzetűek ne olvassák el a spoilert :D komolyan mondom.
[spoiler]
Sok mell formájú domb, az emberek kicsit voltak, volt egy nap penis ami a szereplöket kergette, és be menekültek előle egy vagina nyílásába, ez is nagyon nagy méretű volt, és a hatalmas penis beleszorult vaginába :D
[spoiler]
ez nem vicc! ezt tényleg 1 filmben volt >< -
#979 férfiak közt vagyunk nagyrészt.
hátha rájövünk,max nehezebb lesz kigoogle-zni :D