Filmkereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törés:Anthony Hopkins,Ryan Gosling
Elore is koszi.
WWFSMD?
Köszönöm, ez az!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Bart the Bear, a trained Kodiak Bear known for appearances in several Hollywood movies, appears as a vicious grizzly; this was one of his last film roles."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nagyon keresek egy filmet, úgy kábé 1992-93-ban láttam az akkori jugoszláv csatornán, feliratozva. Amerikai film, egy lányról szól, aki elzüllik többek között az otthoni családi balhék miatt, és egyfajta "nevelõtáborba" kerül. Ebben a táborban is sok gond van vele, megszökik, visszaviszik. A film nagy zárójelenete, hogy a szülei és a testvére felállnak a tábor gyülekezõ termében, ahol hetente tartanak találkozókat a nevelt fiatalok és a szüleik között, és arra kérik a lányukat, hogy menjen haza velük, éljen velük. A film egyébként magával a folyamattal foglalkozik, az "átnevelést" mutatja be a fõszereplõ lányon keresztül, de a szülõk is rádöbbennek, hogy nekik is változniuk kell, nekik is sok felelõsségük van abban, hogy a lányuk elzüllött. Ja, és a nagyjelenet vége, hogy a lány azt válaszolja a szüleinek: igen, hazamegyek. Ezt pedig óriási örömujjongás fogadja.
Arra kérlek benneteket, hogy akinek beugrik bármi, az legyen kedves írja meg!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Van egy film ami úgy kezdõdik hogy egy csapat tini megy egy lakóautóval és valami faszi megcsinálja hogy a síneken megakadjanak és darabokra törik a lakóautó. Aztán utánna van minden hülyeség, vígjáték. Film+on volt egyszer. Valaki?
Még gyerekkoromban láttam a filmet, de akkor is nagyon tetszett és újra megnézném, de sehogyse akadok a nyomára.
Sci-fi film volt idõutazás volt benne.
Amire biztosan emlékszem abból az maradt meg hogy a fõgonosz ugy halt meg hogy a föhös lelõtte melette a fiatal apját 😄
Valaki esetleg tudja ismeri a filmet?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amit én keresek régebbi. 2000 elõtti tán. Fehér magas idegen lények vannak benne elvileg. (?) Lehet hogy, már megy a keverés kavarás 😄
The Fourth Kind (2009),Negyedik típusú találkozások.
Mila Jovovich.Nagyon tetszett.nyomasztó mint félelmetes.
UFO, idegen lények, kislányt elrabolják az anya (?) mindig felébred egy adott idõpontban, de nem tudja miért. kb ennyit mondott el. Régebbi film. Mi lehet ez?
Keresek egy filmet, ha jól emlékszem nem olyan régi, max 4-5 éves.
A filmben sokszor feltûnik valamilyen formában 1-2 szó, szószerkezet, nagyrészt errõl szól film.
Az elõzetesében, ha jól emlékszem egy öreg vadász, turista, vagy arra járó csávó a kutyájával sétálnak egy erdõben, vagy hasonló helyen, és egyszer csak a kutyája erõsen ugatni kezd, mert talált valamit, odamegy az öreg is, és egy titokzatos tárgyat találtak, amiben van valami, és ahhoz hozzányúltak, vagy kinyitották és szörnyet haltak, ezek után már a hatóságok már nyomozni kezdenek az ügy iránt. Ezeket a szavakat vérrel is felírták a falra egy jelenetben.
Mûfaja : Horror/Thriller
Elõre is köszi! 😊
részlet
Plot:
"Boy meets scientist. Boy breaks into lab. Boy steals plutonium. Boy builds nuclear device. Scientist becomes mildly alarmed. Boy enters bomb in Science Fair. For the rest of the saga, you just have to see it to believe it."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A fõszereplõ srác, a poén kedvéért egy atombombát épített, ami nem kis riadalmat okozott. A sztori, röviden ennyi. Nem tudja valaki véletlenül ennek a filmnek a címét?
Évek óta keresem, de eddig még nem akadtam rá. Bármilyen ötletnek örülnék, ami segíthet eljutni a film címéhez.
Hálás köszönet elõre is!
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Next PC upgrade: 2022
A történet egy amerikai városban játszódik. A helyi bandák teljesen lezüllesztik a környéket. Egy szõke csaj meg egy néger fickó alkotják a jófiút, akik felbérelnek egy alkoholista profit, hogy rendet rakjon. Õ épp a börtönbõl szabadul, ahol szerez magának két cimborát, akik szintén jól értenek a harcmûvészethez. Egy vékony rövid hajú karatés srác meg egy copfos nagydarab magas szárú cipõs csávó. A háttértörténet, ha jól emlékszem a városrész e területének a megszerzéséért megy, de a helyiek nem engedik át a területet, felveszik a harcot az új hõsükkel. Az alkoholista profi elsõ jelenetében egy 4-5 fõs bandát megy helyrerakni. Átkel az úton és közben odarókázik egyet, mert elég másnapos. Aztán elveszi a piáját az egyik rosszfiútól és jól helyben hagyja õket. A néger jófiút elintézi két rosszfiú egy sikátorban és meghal, miközben a fõhõsünk a szõke csajszival kamatyol. A rosszfiúknál egy vágott szemû karatés a fõellenség, akit igen nehezen tudtak csak kinyírni. A filmvégén 3 páros bunyója látható. A fõ jelenetek, amire a filmbõl emlékszem a felugrásból körbepörgõ rúgások tömkelege. Gyakorlatilag erre épített a film. A film közepén volt egy jó toborzós jelenet, ahol a válogatott hülyék jelentkeztek a megmentõ feladatra és mindenféle karatés meg bunyós elõadta a kis színdarabját egy tornateremben. Ennyire emlékszem. Én a 80-90-es évekre sorolnám, de igazából nem tudom, mikori lehet. Kb. 15-20 éve láttam videokazettán.
Next PC upgrade: 2022
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tizenharmadik emelet?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
All hail the double x!
Én olyan filmet keresek amiben futball huligánok vannak a csávó biztonsági õr, lesznek emberei ilyesmikre emlékszem. Tudtommal ez a Football Hooligans c. film, de érdekes módon nem találom sehol!
Rosszul emlékszem a címére? (nem a Green Street Hooligans-t keresem)
Azt hiszem a 3D-s mozik vagy nem olyan kontrasztosak, vagy nem olyan fényesek, mint a 2D-s film megfelelõjük, így ha csak az egyik szemed használod csak buksz a 3D-vel...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
All hail the double x!
Kérdezném, hogy ha az ember félszemére lát csak és szeretne beûlni egy 3d-s mozi vetítésre(Azt tudom, hogy nem látom 3d-sen), akkor mennyire lesz neki látványos. Ha felveszem a aszemüveget, akkor simán 2d szerûen látom, vagy elmosottan? Egyáltalán mennyire lesz elmosott, mennyire marad meg a moziélmény. Valakinek nincs esetleg tapasztalata
Sajna mostanában nagyon trendivé kezd vállni ez a 3d-s mozi,de nem gondolnak azokra akik nem képesek úgy látni..:S
Köszönöm
Nekem sokkal jobban tetszett a film, mint az imdb-s értékelés, átjött a hangulata. Nézd meg: nyugodtan. <#smile>#smile>
valószínû, hogy beugrik az óceánba, ha víziszony van ja... 😄 ezt se nézem meg 😄
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kultfilm, kötelezõ mindenkinek 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.