1461
Filmkereső
-
#1058 koszonom a segitseget, innen mar megoldom.
-
#1057 kicsit lassú lesz lehet
de max 300ft-ot befizetsz és gyorsabb,vagy hagyod hogy este töltse. -
#1056 sziasztok,
"Az elrabolt expresszvonat" cimu filmet keresem lehetoleg magyarul. Tudna valaki segiteni?
Sajnos sehol sem talaltam DVD-n, igy barmilyen video megoldas erdekelne.
koszi -
Cef #1055 Szia
Bár nem túl régi, de szerintem ez lesz az: Mr. Nobody (2009) -
dopli #1054 Helló!
Keresek egy filmet, amit régen láttam, de már nem emlékszem a címére. Hátha ismerős valakinek:
A film a jövőben kezdődik, és az utolsó halandó embert interjuvolják meg benne. Arra kérik, hogy mesélje el az életét. Az illető pedig úgy meséli el az életét, mintha 3 különböző életet élt volna le.
Pl olyasmire emlékszem belőle, hogy a a fazon odaér a vasútállomásra, és az anyjával elutazik. Aztán ugyanez, csak nem ér oda időben az állomásra, így az apjával marad.
Olyan is volt, hogy az egyik verzióban összejött az áhított lánnyal, a másikban pedig nem, a harmadikban pedig megint, de aztán meghalt a csaj.
Akinek ismerős lécci írja meg a film címét.
Köszi! -
#1053 Megtaláltam közben. Hátha valakit érdekel...
-
#1052 Sziasztok! Régi japán vagy kínai filmet keresek, amit még kb 15-20 éve láttam osztrák csatornán azt hiszem. Talán szamuráj harcosok vagy kínai katonàk csaptak össze benne rendezetten és a daimjo vagy hadseregparancsnok irányította az egységeket zászló lengetéssel. Ezért rendezett sokáig elhúzódó harcok voltak benne. Lovas egységek, stb. Tudom ez kevés, de nem emlékszem másra. Ha valakinek bármilyen ötlete van hol keressem megköszönném. -
putyurkam #1051 Sziasztok, filmet keresek!HELP!!!!!!!!!!!!
Családi vigjáték, amerikai, 1985-1995 között.
Fiatal srác ellopja egy filmrendező sportkocsiját, a rendőrök elkapják de a srác elmeséli a rendezőnek, hogy elveszik a házukat és azért lopta el a kocsit.A rendező megsajnálja és segít neki lebuktatni az ingatlan uzsorást. A rendező rábírja a stábot és a színészeit, hogy segítsenek, beköltöznek az uzsorás mellé a szomszédos házba. Eljátsszák, hogy űrlényekkel kommunikálnak, felállítanak a kertben egy nagy antennát, és még egy színlelt űrutazásra is elviszik az uzsorást. Az űrhajó makett a színészek vannak beöltözve űrlénynek, teljesen átverik a pasast.Végül lemond az ingatlanról mert azt ígérik neki, hogy magukkal viszik az űrlények.
NEM TUDOM A FILM CÍMÉT!!!!!! -
#1050 Sziasztok! Egy olyan filmet keresek, ami a második világháború előtt vagy alatt játszódik olaszországban, egy filmrendezőről szól, aki zsidó. -
#1049 ez az :) köszönöm szépen :P -
#1048 Stardust aka Csillagpor -
#1047 Sziasztok! Egy olyan filmet keresek amit páréve talán még az HBOn láttam amiben az volt, hogy van egy kis falu és a falu körül egy kerítés amit nem szabad átlépni. Ám van egy srác aki egy lánynak azt mondja hogy lehozza a csillagot az égről. Aztán lát egy hulló csillagot és elindul megkeresni hova esett le és azt hiszem van a filmben valami boszorkány vagy valami sötét néni magának akarja a csillagot mert azzal valami rossz dolgot tehet. Na ennyire emlékszem a filmből semmi másra. Léci segítsetek mert fontos lenne megnéznem :) -
montressor #1046 sziasztok
egy nagyon regi filmet keresek, amiben egy kem? nyirkal ki 4-5 embert egy ketyerevel, ami halalos hangot/hangmagassagot bocsat ki. Nem tudja vk a cimet?
koszi elore is -
#1045 selyemgubó ? -
#1044 melyik az a film valam scifi szerü, ufok szálnak le idősek otthonába tán, és a lények ilyen nagy gömbszerüségbe vannak benne.
tán egy két ufo öregnek álcázza magát?
régi 80-90-es évekbeli filmről van szó -
akirugy1 #1043 Köszönöm! ezt kerestem -
#1042 The Skeleton Key, azt hiszem. -
akirugy1 #1041 Sziasztok!
Keresek egy filmet melynek a tartalma röviden. Van két lélek mely testről testre vándorol. Mindig az idősebb testből mennek a fiatalabba, és a kiszorított fiatal lélek kerül az öreg testbe és hamarosan meg is hal, de nem tudja elmondani, hogy milyen gonoszság folyik, mert vagy megnémul, vagy szélütést kap. A két gonosz házvezetőnőt keres, mert a női léleknek fiatal női test kell. Ez a házvezetőnő rájön, hogy valami gonoszság folyik és felveszi a harcot velük. Ha valakinek ismerős írja már meg a film címét kérem. A téma woodoos
Köszönöm
-
#1040 Young people fucking -
#1039 Sziasztok! :D
Valaki nem emlékszik annak a kis filmnek (vígjáték) a címére, amiben ha jól emlékszem 5 fiatal pár szexjeleneteit mutatják be fejezetekre bontva. első fejezet például a "találkozás" azthiszem és végig mutatják az 5 párt majd jön a következő fejezet megint végigmutatják a párokat. Jelzem ez komédia nem pedig erotikus vagy szexfilm :D -
#1038 Sziasztok ennek a filmnek a címe kellene! Ennyi infóm van.
Egy filmrendező rákos beteg lesz, és az életét mutatja be idősorrendben, illetve a rák miatt ahogy megragad az élete. Közben a rákról rendez egy filmet (a filmen belül).
Ez egy dráma, és az HBO-n többször is adták! -
#1037 nekem egy olyan kérdésem lenne hogy valaki felismeri a filmet amit itt játszanak le?
link
sajnos máshol nem találtam meg.Mióta kijött anno az album azóta keresem,és hátha valaki tudja. -
#1036 Rég volt már. :-)
Itt van némi info még a nem legyártott második évadról is. -
#1035 nem láttam a végét, nem tudod hogy lett vége? :) -
#1034 A leírásból nem ugrott be, pedig anno néztem a Super Channelen. -
#1033 csak rájöttem a címre :D
A Power kapitány és a jövő katonái volt -
G_ArchAngel #1032 Koszonom, akkor lehet az lesz majd -
#1031 n-mag-on fent magyarul... angol felirat ? hát régi magyar filmekhez nemsűrűn készül, de ha van angol tudásod, hamar össze lehet dobni... -
G_ArchAngel #1030 A segítségeteket kérném. Egy ismerősöm keresi ezt a filmet angol felírattal. Ha valaki tud valamit vagy valakit, aki tud valamit, kérem írja meg a megoldást privátban vagy kommentben.
Köszönöm!
Alba Regia -
dregnarr1 #1029 Memorial Day -
tomcsa4 #1028 Üdv mindenkinek!
Keresek egy filmet. Nem régi. Arról szól kb, hogy egy öregember unokája a padláson(?) talál egy dobozt. A papája mondja neki, hogy ki vehet három tárgyat és elmeséli ennek a három tárgynak a történetét. Dráma, ha jól emlékszem II. vh-s! -
bgerison #1027 Ez sem az.
Valami piócához hasonlító férgek voltak benne.
-
#1026 200-ért vettem az ötödik elemet! :D
mondjuk én se értem,kicsit ilyen legális kalózkodásnak tűnik,de hát lehet jókat kifogni.(freddyd 99 forintos videókat gondolom mindenki ismeri) -
#1025 nem is neked válaszoltam -
#1024 nem ere gondoltam.
Ebben a filmben beeszi magát a katonaságba is. -
#1023 nekem csak egy kérdésem lenne
hogy lehet egy filmet 99 forintért adni? :D
bónusz kérdés: hogy lehet két filmet (egy csomagolásban) 99 forintért adni? :D -
#1022 Slither?
bár az valamivel frissebb, viszont ász. -
#1021 a parazitában nem vagyok biztos, de így elsőre ez jut eszembe.
Van még1 ami eszembe jutott, annak a címét épp keresem, abban a parazita kívülről látható, a nyakán vagy hol, de aszem nem Stephen King írta. -
#1020 Nekem nem esett le, mivel nem voltak paraziták, meg nem is szaporodtak,de így hogy hozzá lett téve, hogy Stephen King már nekem is megvan :D -
#1019 Rémkoppantók - The Tommyknockers eszedbe juthatott volna hogy Stephen King írta, még szerencse hogy nagy rajongója vagyok az írónak :)