57
  • asysoft
    Azért gondolkodj objektíven: valakinek a Windows használata is gondokat okoz, akkor egy Linuxxal mit csinálna?
  • testerlnx
    Ja az értelmesebbje ezt tenné...
  • testerlnx
    Remélem igazad lesz!!
  • snorbi
    "csodás windowsfüggő társadalom, kénytelen lesz átállni..."

... Linuxra.

Én eléggé Windows-párti vagyok, de ha ez tényleg megvalósulna Windows-on, akkor gondolkodás nélkül térek át Linux-ra.
  • Murdoc
    Most akkor minden másolást ki akarnak védeni, vagy csak az ilyen védett bigyókat? Mert láttam én már annyi meg annyi másolásvédelmet, aztán meg..... :)
  • Lacc
    Aha persze, és szerinted ehhez a többi gyártó mit fog szólni? Állva fognak tapsolni.
  • k0zi
    Lehet itt lesajnálni az Intelt, hogy majd nem veszi senki, de sajnos igen szoros kapcsolatot ápol a Microsofttal. Kijön Longhorn és szépen kiderül hogy csak olyan gépen indul el amiben van hardveres DRM. Majd megszüntetik az összes többi windows terméktámogatását, és a csodás windowsfüggő társadalom, kénytelen lesz átállni...
  • szombi
    Istenem, de nagy a te állatkerted...
    ez már a chipes DVD-másolásvédelemnél is jobban fáj(ha a hülyeség fájna)...
  • bidzsi
    Sőt, eccerűen nem a magasszintű utasításokat hívja meg a codec, hanem vmilyen alacsony szintű programnyelvet, pl assembly. Újra divatba fog jönni assemblyben programozni.
  • bidzsi
    A hardveres megoldásokat már a tömeges elterjedés előtt feltörik szoftveresen, szóval nem nagyon aggódok, hogy nem tudok mp3-at, vagy divx-et kódolni, max más procedúrát hív a program, és nem a hardver arra kihegyezett részét. Tehát mondjuk a 3D műveletekkel fogja kódolni a dolgokat.
    Nyasgem Intel
  • arty
    na, ezekután vegye csak a nép az intelt :)
  • Sliders
    Microsoft féle Palladiumhoz hasonlít. Intel is széllel szeben pisál. Veszek 40-ért egy procit és még korlátozva is avgyok. hát be lehet nyelni.....
  • fie
    Csak nehogy terrroristának minősítsék őket (AMD), amiért nincs benne a DRM.
  • pepe003
    Már az Intel is beszállt ebbe a hülyeségbe ?
  • juhand
    Majd 80% lesz az AMD részesedése, ha csak nem ő is beszáll ebbe a marhaságba.
  • FTeR
    hehe, még 1 ok, h ne vegyek intelt...
    asztali dvdéknél is játszottak ilyet, aztán csak lestek, a gagyi gyártóé fogy csak.
  • blackeagle
    Csinálja csak nyugodtan ,legalább senki nem veszi majd.