57
-
#17 Azért gondolkodj objektíven: valakinek a Windows használata is gondokat okoz, akkor egy Linuxxal mit csinálna? -
#16 Ja az értelmesebbje ezt tenné... -
#15 Remélem igazad lesz!! -
snorbi #14 "csodás windowsfüggő társadalom, kénytelen lesz átállni..."
... Linuxra.
Én eléggé Windows-párti vagyok, de ha ez tényleg megvalósulna Windows-on, akkor gondolkodás nélkül térek át Linux-ra. -
Murdoc #13 Most akkor minden másolást ki akarnak védeni, vagy csak az ilyen védett bigyókat? Mert láttam én már annyi meg annyi másolásvédelmet, aztán meg..... :) -
#12 Aha persze, és szerinted ehhez a többi gyártó mit fog szólni? Állva fognak tapsolni. -
k0zi #11 Lehet itt lesajnálni az Intelt, hogy majd nem veszi senki, de sajnos igen szoros kapcsolatot ápol a Microsofttal. Kijön Longhorn és szépen kiderül hogy csak olyan gépen indul el amiben van hardveres DRM. Majd megszüntetik az összes többi windows terméktámogatását, és a csodás windowsfüggő társadalom, kénytelen lesz átállni... -
szombi #10 Istenem, de nagy a te állatkerted...
ez már a chipes DVD-másolásvédelemnél is jobban fáj(ha a hülyeség fájna)... -
bidzsi #9 Sőt, eccerűen nem a magasszintű utasításokat hívja meg a codec, hanem vmilyen alacsony szintű programnyelvet, pl assembly. Újra divatba fog jönni assemblyben programozni. -
bidzsi #8 A hardveres megoldásokat már a tömeges elterjedés előtt feltörik szoftveresen, szóval nem nagyon aggódok, hogy nem tudok mp3-at, vagy divx-et kódolni, max más procedúrát hív a program, és nem a hardver arra kihegyezett részét. Tehát mondjuk a 3D műveletekkel fogja kódolni a dolgokat.
Nyasgem Intel -
#7 na, ezekután vegye csak a nép az intelt :) -
#6 Microsoft féle Palladiumhoz hasonlít. Intel is széllel szeben pisál. Veszek 40-ért egy procit és még korlátozva is avgyok. hát be lehet nyelni..... -
#5 Csak nehogy terrroristának minősítsék őket (AMD), amiért nincs benne a DRM. -
pepe003 #4 Már az Intel is beszállt ebbe a hülyeségbe ? -
juhand #3 #1
Majd 80% lesz az AMD részesedése, ha csak nem ő is beszáll ebbe a marhaságba. -
FTeR #2 hehe, még 1 ok, h ne vegyek intelt...
asztali dvdéknél is játszottak ilyet, aztán csak lestek, a gagyi gyártóé fogy csak. -
blackeagle #1 Csinálja csak nyugodtan ,legalább senki nem veszi majd.