Nem lesz hardveres másolásvédelem a Pentium D-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve mondjuk úgy hogy ebben a formában igaz. Feltételes módban 😉
Ez pontosan igy van.
1, Valahol el kell kezdeni 😊
2, A hatranyokat eddig nem tapasztalt szolgaltas infrastruktura ellensulyozhatja.
Majd az ido eldonti, mi lesz. En nem bannam, ha lehetne ilyen is.
jelenleg ugyan nem veszélyeztet, hogy belefulladok a pénzbe, és efféle eszközökkel rendelkezzek, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy azt a terméket, ami nem engedi, hogy a zenémet, a digitális erõsítõmön lejátszam, ne b@sznám ki az ablakon...
Neked nem kell. Eleg, ha a DRM kompatibilis hardware-ek (pl hangkartyak latjak)
"spdif kimeneten keresztül egy drm-et magasról lesajnáló másik eszközbe átkötve, hozzáférek...szerintem legalábbis"
Igy van, amennyiben a DRM kiengedi spidf-re...
Viszont nem eroszak, nem totalis DRM-re torekves. Egyszeruen bizonyos hardware-ek ezt _IS_ tudjak a hagyomanyos tartalom megjelenites mellett.
Ez nem problema.
"és minden nem DRM védett forrást felszámolni"
Ezt meg nem ertem.
A hardwares DRM lehetoseget biztosit arra, hogy egy-egy tartalomhoz a szerzo/szolgaltato explicit beleegyezese mellett ferhess hozza.
Nem gondolod, hogy ilyen bena dolog lenne a DRM, mint amit leirtal ?!?!
Sajnos a címére nem emlékszem :/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
kódolásnál 3 "személyrõl" beszélhetünk. A titkosítóról, arról(azokról) akitõl meg akarja védeni az adott adatot, és a célszemélyrõl. DRM esetén a célszemély, és az akitõl meg akarják védeni, egy és ugyanaz...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nvidia linux driver telepítõje elõtt viszont le a kalappal, tényleg nagyon jó.
És akkor mi lesz, ha lesz benn másolásvédelem? Berippelem egy régebbi gépen, aztán simán áttömörítem egy újon. Ennyi!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ha ezeket beleteszik akkor nem veszek tölük semmit.
Mindig lesznek olyan gyártólk akik nem foglalkoznak ilyennel, majd veszek tõlük.
Nem mintha mindannap jogvédett dolgokat másoglatnák, hanem elvbõl.
Bekaphatják!
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
/*WTF?!*/
Forza.
Sztem amíg ilyenek vannak a Linuxxal (OK, gaim az nem ide tartozik😊), addig nem igazán otthonra való, átlagfelhasználónak.
/*WTF?!*/
Az internetezõ közönség 95 %-a segghülye a géphez, csak annyit tud, hogy "windóz jó". Ha nem azt látja, akkor pánikba esik és... a szó szoros értelmében "leszarozza". Van azért egy szûk réteg, az igazi inteligens tudásszomj vezéreltek, akik direkt a Linuxos gépekhez ülnek. Ezek már akkor is azt használták, amikor még nem "álcáztam" õket windóznak.
Én az UHU Linux 1.2-t használom IceWM ablakkezelõvel, mert ehhez találtam tökélets win98 és winxp skint.
Na ilyet is csak egy olyan mondhat, aki még sosem ült le egy Linux-os gép elé dolgozni.
Én több internet szobát is üzemeltetek és néhány gépre Linux-ot telepítettem. Aztán a grafikus felületre ráhúztam egy skint amitõl WinXP-nek néz ki. A Firefox indító ikonját kicseréltem az Internet Explorerére és kapott egy IE skint. Az Open Office indító ikonját is kicseréltem a World-ére. Ennyi.
A sok tuskó felhasználó aki addig nyafogott a Linux miatt, most önfeledt boldogságban használja a Linuxot amirõl azt hiszi, hogy windóz.
Na ennyit a Linux bonyolult, windóz meg egyszerû legendáról.
"Majd megszüntetik az összes többi windows terméktámogatását..." És a legtöbben frissítések nélkül maradnak. Csakhogy sokan ma is lusták frissíteni, így sokan továbbra is XP-t használnak. Egyébként meg sztem ez a hardware-s DRM fel lesz törve, max lehet chipeltetni a PC-t is😊
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
... Linuxra.
Én eléggé Windows-párti vagyok, de ha ez tényleg megvalósulna Windows-on, akkor gondolkodás nélkül térek át Linux-ra.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
ez már a chipes DVD-másolásvédelemnél is jobban fáj(ha a hülyeség fájna)...
Nyasgem Intel