War Front: Turning Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudja valaki hogy miként lehet meocsinálni a 10.-ik német küldetést akármennyi egységet csinálok elöbb vagy utóbb mindig vesztek már 1 hete veszõdök vele ezért kérnék 1 kis segítséget már kezdek ideges lenni .sürgõs lenne .lassan kivágom ezet a ....-t az abalakon ha nem tudom megcsinálni .bárkinek a segítségét köszönöm elõre is .

LegionarR
A gyárat kell fejleszteni hozzá (amiben a tankok gyárthatóak)

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hello!
lesz magyarositás nem tudjátok???
Hecker007
hogy lehet németeknél megépíteni a hangágyús tankot? a tech level 3 megvan de még mindíg nem adja meg, pls segítsen valaki

Megmondanátok hogy mit kellcsinálni a szövetségasekkel vagyok 5 páya van pár olajtorony de se elfoglalni se szétlöni nem tudom lebombázni se. Kösz a segitséget
Axon
Meg lennék lepve ha csak ennyi lenne a probléma. Mindenesetre egy próbát megér.

a.carkey
Próbáltad, hogy leszeded, reset, és újrarakod? Lehet, hogy hibás egy fájl, oszt azért a sok plusszmeló ezzel a gaméval.

A medve nem játék.

Axon
Ez még nem jelenti azt, hogy a játék hiba mentes. Lehet, hogy bizonyos video kártyákkal van baja, vagy... vagy.... mittudomén :-)
A lényeg, hogy nálam eddig egyik játék sem fagyott, ez pedig rendszeresen csontra fagyasztja a gépem.

a.carkey
Nálam 1x nem fagyott, pedig volt, hogy csak a védelem kiéptése és tökéletesítése miatt 3-4 órát is szöszöltem egy-egy pályával. 1x nem fagyott!!!

A medve nem játék.

Axon
1 éve van meg a gépem és rengeteg játékot nyúztam már rajta. Mindegyik tökéletesen mûködött. Ez viszont fagyogat. Úgy óránként egyszer biztosan csontra fagyasztja a gépem. A negyedik pálya legvégén vagyok, de mostmár a betöltést sem engedi. Egyszerûen kiugrik a desktopra egy hibaüzenettel.
Az biztos, hogy a gépemmel minden rendben van. Viszonylag friss winXP telepítés, legújabb driverek és csak a legszükségesebb codec-ek, amikkel nincs is baja a játéknak, hiszen akkor már a legelején fagyna az egész.
Úgy érzem, hogy ehhez a játékhoz már igen elkelne egy komplett javító patch.

Szia!
csak multiban lehetsz az oroszokkal single playerban meg a másik kettõvel.
szasztok!
megvan valakinek a magyar nyelvû játék? Mert akkor feltölthetné a nyelvi fájlokat a netre.<#vigyor3><#lookaround><#eljen><#worship>
Hello! Egy kérdésem lenne...az oroszokkal single playerben lehet játszani??? Vagy csak a németekkel és a szövetségesekkel? Elõre is kösz.
Törölt felhasználó
Ja :) Majd keresek valahol crackfix-et.
Tudnátok segiteni? Az angol 5 s küldetést sehogy se tudom teljesiteni az amikor 1 német bázist kel elfoglalnom. Akkár mennyi tankom is van az ellenség simán fölszámolja mindegyiet. Vagy 30x probáltam már. Van valami zrükje? Vagy eröböl kell menni? Hogyan lehet fejletségat elérni? Lehet az a gond? Kösz
a.carkey
Szerintem köze nincs hozzá. Egyszerûen vmi miatt bekéri a lemezt az 5. küldi után ha campaignból indítod a küldit. Ennyi.
Ha next missiont nyom az illetõ a 4. után, pl. nem kéri be ...

Más állatság:
A progi nézi, hogy van-e blokkolva a war front vagy nincs. Ha van, nem megy tovább adott pálya után, ha nincs igen. Nálam állandóan ez jött elõ.

A medve nem játék.

Azért van, mert nem vetted meg a játékot, hanem tört verzióval játszol. :)
Egyébként van crackfix. :)
a.carkey
Next missionre nyomtál?

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Az mitõl van, hogy az 5 pályánál kéri az eredeti cd-t? Eddíg jó volt a cd, most meg nem?
LegionarR
Történelmi hûséget sztem ne keress... Itt éppen az a lényeg hogy alternatív mûltban játszódik, ahol megváltozott a történelem...

Hali.
valaki tudna segiten ,hogy mi a jóóó... t kell csinálnom ahoz hogy elérjem a 3. fejlettségi szintet? :))
Hello! Éngem is érdekelne a magyarositás egyáltalán van hozzá?
hali! vki légyszi küldjön vagy tegye fel valahova a játék magyarosítását!

elõre is köszi!

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

Privi megy<#ravasz1>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Gerisone
nincs a tûzfal bekapcsolva! télleg nem értem

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

a.carkey
Tûzfalad nincs fent?

Nálam ott volt a bibi. A küldik végénél pl. alap, hogy ne legyen blokkolva a War Front. Nem tudom miért, de alap.

A medve nem játék.

Hello
nem tudjátok lesz honositás hozzá?
Nem védekezni kell hanem támadni az 5. küldetésnél vagyok. Ha lelövök 100 rakétavetöt 100 jön azonnal.
Nem számoltam de amennyitlelövök annyi jön a helyére.
Gerisone
felraktam újra és az alap logónál megáll és nem megy tovább mintha lefagyna de a feladatkezelõ szerint fut! nem értem! valaki tud segíteni?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Axon
Jelölj ki az egységeidnek védendõ területet a pajzs alakú ikonnal. Akkor az egységeid megtámadnak minden egységet ami a közelbe jön.

Axon
Startra készen várok :-)

a.carkey
Az AI nem rossz. Tény, hogy sok jele nincs annak, ha nincs lóvéja vagy nincs energiája, de azért elég jól el van. Ha a "katyusa" nem jön be, mit fogsz szólni a német robotokhoz ... :)

A katyusára meg azért nem lõnek vissza, mert lõtávolon kívül van. De ha a tornyokkal egyvonalba te is "katyusát" teszel, akkor vissza fognak lõni rá. Ha a fejük fölé még légierõt is teszel, semmi baj nem lesz a rakétavetõs bigyókkal. :)

A medve nem játék.

Aki még nem vette mneg a játékot megne vegxe vagy fölne telepitse szerintem borzalmas már mint a játék menet.
Minden startégia játék csal de ez legalább 20x csal a gépnek. A mesterséges inteligencia megint csak ... nem lehet elmondani milyen szar.
PL történelmi hüséget nekeressünk a németek katyusája nem csak a bázist rombolja le hanem az egész csapatot anélkül hogy visszalönne valaki.
Ez a legerösebb fegyver amit a gép 100 val sec perc alatt legyárt. A NÉMETEKNEK
Szerintem röhej ahogy megvan csinálva ez a játék. 6.5GB a belefért volna jobb játék is.
Hamarosan jön a Seasons<#eljen>. Szólok, ha lesz reg<#ravasz1>. Gondolom kell még :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

datango
lol! a szovjet zenék azaér rímelnek szerintem :S ...
--
nagyon tuti game!nekem tetszik..:)

Köszi! Közben meglett!

SpiritFire
Nekem reloades verzióm van ami sajn angol... nem tudom vhogy magyarrá varázsolni???

Voltam nyitás után!

LegionarR
Hmm.. Kipróbáltam úgy is, hogy a Red Alert 2 muzsikáját játszottam le alatta... Batomi jó így a hangulata... Mondjuk a War Front alap zeneszámainál rég hallottam borzalmasabb mûveket...

LegionarR
Én meglepõdve tapasztaltam, hogy tetszik a game.. Pedig már túlvagyok egy Company OF Heroes-on, ami szintén ku**a jó sztem... De a két játék csak minimálisan hasonlít egymásra. A War Front-ot sztem csak az "unreális" egységek mentik meg az unalomtól, meg valahogy azért ennek is van egy saját atmoszférája...

Tehát nem lett egy rossz game, ez jelenleg az elsõ kedvenc magyar játékom (az elsõ a Battlestations: Midway)...

http://www2.89.hu/wco/isogames.php ? Nekem eddig nem minden le jött hibátlanul, iagaz a Warfrontot nem bróbáltam, és amúgy setöltök le túl sokat.

Axon
Rendben, az jó lesz :-)

Ha megjelenik a Seasons, én regelek egy helyre, ami tuti és majd utána, ha gondolod, tölthetsz onnan.

Axon
Röhej, de még mindig nem sikerült megszereznem a tejes verziót. Már 6 alkalommal kezdtem neki a letöltésnek (3 torrent és 3 ftp), de mindannyiszor meghijúsult. Hol megszünt a szerver, hol megszakadt a letöltés és nem tudta folytatni, hol pedig a torrentes letöltõk tüntek el. Tegnap délután sikerült elindítanom egy "mostmáraztántutihely"-rõl a letöltést és szépen csorgott is lefele. Úgy láttam, hogy ma reggelre le is ér. Jólesõ izgalommal jöttem a melóhelyemre, hogy megnézzem az eredményt. Hát nem sokkal a hazamenetelem után meg is szakadt a letöltés és folytatni sem tudta.
Pedig a demo mindkét küldijét végigtoltam kétszer is.
Ez a játék nem annyira jó, mint inkább érdekes. Semmi köze a realitáshoz és néha bosszantó is a 2 centirõl egymást lövõ tankok, de ettõl függetlenül a játszhatósága a gép elõtt tartja az embert.

enter

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Serpa
v talán azért, mert a magyar verzió még nem jelent meg itthon.

Lol... nem semmi.

Nem tudja valaki hogyan lehet üzengetni egymásnak (chat) multiplayer játék közben? Vagy lehet egyátalán?

Axon
Azért az egyik átvezetõ intróban, az amerikaiak magyar cimkéjû bort vedelnek.
Mi magyarok érjük be ennyivel...

Aki netán szeretne egy multit, jöhetne a warfronthun hamachi-szobába! A pass: warfronthun

lol