War Front: Turning Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
lesz magyarositás nem tudjátok???
A medve nem játék.
A lényeg, hogy nálam eddig egyik játék sem fagyott, ez pedig rendszeresen csontra fagyasztja a gépem.
A medve nem játék.
Az biztos, hogy a gépemmel minden rendben van. Viszonylag friss winXP telepítés, legújabb driverek és csak a legszükségesebb codec-ek, amikkel nincs is baja a játéknak, hiszen akkor már a legelején fagyna az egész.
Úgy érzem, hogy ehhez a játékhoz már igen elkelne egy komplett javító patch.
csak multiban lehetsz az oroszokkal single playerban meg a másik kettõvel.
megvan valakinek a magyar nyelvû játék? Mert akkor feltölthetné a nyelvi fájlokat a netre.<#vigyor3>#vigyor3><#lookaround>#lookaround><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ha next missiont nyom az illetõ a 4. után, pl. nem kéri be ...
Más állatság:
A progi nézi, hogy van-e blokkolva a war front vagy nincs. Ha van, nem megy tovább adott pálya után, ha nincs igen. Nálam állandóan ez jött elõ.
A medve nem játék.
Egyébként van crackfix. :)
valaki tudna segiten ,hogy mi a jóóó... t kell csinálnom ahoz hogy elérjem a 3. fejlettségi szintet? :))
elõre is köszi!
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Nálam ott volt a bibi. A küldik végénél pl. alap, hogy ne legyen blokkolva a War Front. Nem tudom miért, de alap.
A medve nem játék.
nem tudjátok lesz honositás hozzá?
Nem számoltam de amennyitlelövök annyi jön a helyére.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
A katyusára meg azért nem lõnek vissza, mert lõtávolon kívül van. De ha a tornyokkal egyvonalba te is "katyusát" teszel, akkor vissza fognak lõni rá. Ha a fejük fölé még légierõt is teszel, semmi baj nem lesz a rakétavetõs bigyókkal. :)
A medve nem játék.
Minden startégia játék csal de ez legalább 20x csal a gépnek. A mesterséges inteligencia megint csak ... nem lehet elmondani milyen szar.
PL történelmi hüséget nekeressünk a németek katyusája nem csak a bázist rombolja le hanem az egész csapatot anélkül hogy visszalönne valaki.
Ez a legerösebb fegyver amit a gép 100 val sec perc alatt legyárt. A NÉMETEKNEK
Szerintem röhej ahogy megvan csinálva ez a játék. 6.5GB a belefért volna jobb játék is.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
--
nagyon tuti game!nekem tetszik..:)
Voltam nyitás után!
Tehát nem lett egy rossz game, ez jelenleg az elsõ kedvenc magyar játékom (az elsõ a Battlestations: Midway)...
Pedig a demo mindkét küldijét végigtoltam kétszer is.
Ez a játék nem annyira jó, mint inkább érdekes. Semmi köze a realitáshoz és néha bosszantó is a 2 centirõl egymást lövõ tankok, de ettõl függetlenül a játszhatósága a gép elõtt tartja az embert.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Mi magyarok érjük be ennyivel...