Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
hát most nemtok mit mondani :(
csapat vb legalább megvan

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lteebee
LOL

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Sírni tudnák azon amit mûvel a Ferrari csapata..világ életemben Ferrari drukker voltam de még ennyire balfasznak nem láttam õket..Massát én is sajnálom, mert kicsi esélye van arra, h meglegyen a címe..tegnapi idõmérõje is lenyûgözõ volt..de szar van a palacsintában, valamit a Reanult kavart.
Kit--Kat
Szerinted ez a Ferrari képes egy kettõs gyõzelemre?!

Szégyent hoznak az elõzõ garnitúrára, szerencséje volt Kiminek tavaly, hogy még valamelyest volt hagyatéka az elõzõ generációnak. Idén mindent megtesz a csapat, hogy a pilótáik minél hátrébb végezzenek...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kulabácsi
ha a köv futamon meg tudják csinálni h ferrari 1-2 akkor máris csak 3 pont hami elõnye, szal izgalmas esz ez még, de ezt a versenyt simán hozni lehetett volna, geci ideges vagyok <#szomoru1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ForzaInter
ngayon jó idén, megérdmelné vb címet, de nincs szerencséje...

Yo, Bitch!

kirol
Még 3 futam van. És tényleg jó lett volna neki egy VB cím! :(

kulabácsi
pedig massa megérdemelte volna a vb-t, magához képest ebben az évben messze túlteljesített, de még van 4(?) futam, még bármi lehet, kis szerencsével és 0 hibával még behozható az a 7 pont is

ForzaInter
ezt totális csõd volt... azt hiszem vb elment:( Massát sajnálom nagyon, de neki nagyon nincs szerencséje idén, mondjuk Kiminek sem, de hogy ki találta ki ezt a lámpás megoldást, komolyan nem hiszem el hogy ilyenen mehet/megy el a vb...

Yo, Bitch!

kirol
Igen, itt elbukták. Ennyi!

Grat annak a <#kocsog>-nek, aki kitalálta azt a szart!

kulabácsi
na a ferrari 1 gombnyomással elvesztette a világbajnokságot
grat!

Tomika boy
Hali!Nekem van ferraris szelepsapkám 4 darab ha valakit érdekel irjon privit!És van több fajta is!!!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Lteebee
Jó lett volna egy stabil, jó pilótát is szerzõdtetni 2008-ra.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Yeltzin
Hehe, hát ez a helyszínen ki is derült :D

Ferrari Racing Days Hungaroring

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Galy
Hali!

Hétvégén Ferrari Challenge a ringen! A kérdésem az, hogy sima, tribünös jeggyel mennyire lehet mászkálni a pálya szélén? Mennyi a mozgástér? Körbe lehet-e járni a pályát? Bármilyen infó jól jönne!

THX!
Kit--Kat
Megint bizonyította kivételes tehetségétXD

Ezért nem lesz sosem világbajnok, nem elég jó hozzá.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kirol
Zsír volt Massa!

Ennyit forogni nem kis teljesítmény azért! :D

Szerintem õ a táv 1,2x-esét simán megtette a körbefordulások miatt.

kulabácsi
borzalmas a haja :D

Kit--Kat
Megállná a helyét egy WWII-es filmben német tisztként:D

hunbasser
A_:S?DAS_:D?_A:SD?:_ASD?_AS:DASDASDAS_DASDas

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Érdekes feje van igy:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Törökország helyett megtartahattak volna valami tradícionális európai pályát:(((

oneal1
na ez is jó verseny volt!
Törökországban még1 2õs gyõzelem!:)

!Forza Ferrari!

kulabácsi
na ja :D

hunbasser
:))))))))))))

ReaL MaDRid x siempre

CheAteR88
ennyi:)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
régi hátterem:)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

mennyi digó egyrakáson :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

http://gaborszantai.co.uk/

Nuno88
Kimi pólpozíció! :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

CheAteR88
PÓL POZÉSÖN:P:)

CheAteR88
mindig van:P

kulabácsi
legalább volt mire fogni h miért iszol mi? :D

CheAteR88
idáig részeg voltam sry:D
ünneopelés rulz:P

mély tiszteletem kubicának

oneal1
<#worship><#boxer><#worship>

!Forza Ferrari!

Count Adyn
<#vigyor2>Így tovább<#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jeff Gordon
kihat a topic.

már malajziában is sikerülhetett volna:P de történetét ismerjük:))

The only speedometer is in your head.

Nuno88
senki nem ír hogy ma kettõs gyõzelem született? :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Jeff Gordon
csak Montezemolo,és ez lehet,hogy elég is lesz. bár nem hinném,hogy tényleg szükség van két dudásra egy csárdán belül... én is inkább a rosberg/vettel duót tartanám esélyesebbnek,bár utóbbi is érdekes,mert rá meg a BMWnek van opciós joga.

én szerintem ha massa csinál még 2-3ilyet,lehet mennie kell majd,hiszen csapatban is kellenek a pontok,és mint azt ma is láttuk,nem elég ha kimi nyer,mert a két mclaren(és a bmwk) mindig ott vannak. de az igaz,szezon eleje van még mindenhez...

The only speedometer is in your head.

JohnnySmith
Forza Ferrari!!

(nehogy Massa miatt bukják el a konstruktõrit...)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

kulabácsi
nekem massával sincs alapvetõen problémám, bár mostanában egyre többet hibázik, lényeg h Alonsó ne jöjjön, de sztem a ferrari sincs nagyon oda érte....

Bandee1987
Én Vettelnek vagy Rosbergnek is örülnék. Vettellel már hírbe is hozták a Ferrarit, szal ki tudja...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kulabácsi
sima verseny volt, hát massa meg pontpontpont

kirol
Na hát már én is kezdek affelé hajlani, hogy ezt a b****** Massat küldjék el zászlót lengetni, és hozzanak helyette valakit - Kivéve Alonsot -, mondjuk Kubicat.

Nuno88
SZÉP VOLT KIMI!!!

Massa meg...

oneal1
jaja, jogos volt:)

!Forza Ferrari!

Nuno88
a két merci 5 helyes büntit kapott, így "nyugodtabban" kezdõdhet a rajt...

AVANTI FERRARI!!!

oneal1
remélem jobban alakul a verseny mint 1 hete:)

!Forza Ferrari!

CheAteR88
én akkor még forgolódtam:P

kulabácsi
én éjfélkor csináltam a cigit, be is aludtam :D