1317
-
#1037 a régi pontrendszer szerint Massának 83, míg Hamiltonnak 80 pontja lenne... -
#1036 de arra nem írnak semmit mert tudják h a Merci nem lesz csapat vb győztes még egy darabig :) -
#1035 inkább beraktam egy képet a topikba :) -
#1034 inkább nem is olvasom, csak egy fél oldalt olvastam el, annyi bőven elég volt... -
#1033 most attól h Hamiltont mindenki elküldi a sunyiba nem lesz jobb, max. kap egy büntipontot... ez van bele kell törődni... jövőre Ferrari tarol és kész :) -
#1032 Ja, de ne hagyjuk magunkat provokálni, az nem használ. -
#1031 nevetséges télleg :S -
#1030 f1 topik de szánalmas:(
hihetetlen milyen emberek vannak.... -
#1029 Vki csinál egy új bannert? Most látom, hogy még 2007-es vb cím sincs fenn, nemhogy az idei :) -
#1028 ez így van, Massa nagyon peches volt idén, vagy a kocsi állt lealatta, vagy a szerelők szúrtak el vmit, a csapat szúrta el sajn:((( -
#1027 ez hihetetlen, nagyon sajnálom Felipét, megérdemelte volna vb címet, ááá......... -
#1026 fél körrel a vége elött, utolsó körben több mint 18másodpercet vesztett hamihoz képest...nem érdemelte meg az a majom h nyerjen -
#1025 Végén Hamilton nem Glockal pacsizott össze? Hm...
Azért furcsa volt, hogy előtte sehol sem láttuk, egyszercsak hirtelen 2 körrel a vége előtt úgy lelassult, mintha tönkre ment volna a kocsija. -
#1024 Hát sajna Massa nem nyert.
Hát ez van! -
#1023 hát csak rendberakják már a csapatot, ez azért nem kis pofon volt... -
#1022 egyetértek!
remélem jövőre nem lesz ennyi szerencsétlenkedés!
Forza Ferrari!!! -
#1021 az egész évben nem kellett volna a csapatnak folyamatosan baromságokat csinállni, és akkor mégannyira nem lett volna gond. a ferrari volt a legjobb autó a mezőnyben, csak a csapat szerencsétlenkedése miatt buktuk a vb-t... -
#1020 Én is sajnálom, szerencse is kellett Hamiltonnak, de ha Singapurban nincs az a malőr most nem lenne semmi gond... -
Cowboy03 #1019 *bunda lett volna...bocs olyan ideg vagyok, hogy már írni sem tudok -
Cowboy03 #1018 Elmennek a p*csába...Hamilton csak Glocknak köszönheti senki másnak..Hihetetlen, én azon se lepődnék meg ha valami bunda volt az egészben.. -
#1017 hát most nemtok mit mondani :(
csapat vb legalább megvan -
#1016 LOL -
Cowboy03 #1015 Sírni tudnák azon amit művel a Ferrari csapata..világ életemben Ferrari drukker voltam de még ennyire balfasznak nem láttam őket..Massát én is sajnálom, mert kicsi esélye van arra, h meglegyen a címe..tegnapi időmérője is lenyűgöző volt..de szar van a palacsintában, valamit a Reanult kavart. -
#1014 Szerinted ez a Ferrari képes egy kettős győzelemre?!
Szégyent hoznak az előző garnitúrára, szerencséje volt Kiminek tavaly, hogy még valamelyest volt hagyatéka az előző generációnak. Idén mindent megtesz a csapat, hogy a pilótáik minél hátrébb végezzenek... -
#1013 ha a köv futamon meg tudják csinálni h ferrari 1-2 akkor máris csak 3 pont hami előnye, szal izgalmas esz ez még, de ezt a versenyt simán hozni lehetett volna, geci ideges vagyok -
#1012 ngayon jó idén, megérdmelné vb címet, de nincs szerencséje... -
#1011 Még 3 futam van. És tényleg jó lett volna neki egy VB cím! :( -
#1010 pedig massa megérdemelte volna a vb-t, magához képest ebben az évben messze túlteljesített, de még van 4(?) futam, még bármi lehet, kis szerencsével és 0 hibával még behozható az a 7 pont is -
#1009 ezt totális csőd volt... azt hiszem vb elment:( Massát sajnálom nagyon, de neki nagyon nincs szerencséje idén, mondjuk Kiminek sem, de hogy ki találta ki ezt a lámpás megoldást, komolyan nem hiszem el hogy ilyenen mehet/megy el a vb... -
#1008 Igen, itt elbukták. Ennyi!
Grat annak a -nek, aki kitalálta azt a szart! -
#1007 na a ferrari 1 gombnyomással elvesztette a világbajnokságot
grat! -
#1006 Hali!Nekem van ferraris szelepsapkám 4 darab ha valakit érdekel irjon privit!És van több fajta is!!! -
#1005 Jó lett volna egy stabil, jó pilótát is szerződtetni 2008-ra. -
#1004 Hehe, hát ez a helyszínen ki is derült :D
Ferrari Racing Days Hungaroring -
#1003 Hali!
Hétvégén Ferrari Challenge a ringen! A kérdésem az, hogy sima, tribünös jeggyel mennyire lehet mászkálni a pálya szélén? Mennyi a mozgástér? Körbe lehet-e járni a pályát? Bármilyen infó jól jönne!
THX!
-
#1002 Megint bizonyította kivételes tehetségétXD
Ezért nem lesz sosem világbajnok, nem elég jó hozzá.
-
#1001 Zsír volt Massa!
Ennyit forogni nem kis teljesítmény azért! :D
Szerintem ő a táv 1,2x-esét simán megtette a körbefordulások miatt. -
#1000 borzalmas a haja :D -
#999 Megállná a helyét egy WWII-es filmben német tisztként:D -
#998 A_:S?DAS_:D?_A:SD?:_ASD?_AS:DASDASDAS_DASDas