Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
az egész idény el van baszva azzal h engedték a 3 kiscsapat (szinte biztosan szabálytalan) padlólemezeit, vhogy én nem tudom elhinni h erre egyik nagy csapat se jött volna rá ha szabályos lenne...
meg lehetne összeesküvés elméleteket is gyártani, h a biztonsági autó miért csak akkor ment ki amikor épp button kiment már a boxba és miért hagyták 2-3 körön keresztül még menni a versenyt, vagy miért nem büntették meg barichellot amikor szinte egyértelmû h fasz volt és rajtbalesetet okozott nem 1 embernek, szal érdekes szabályok, érdekes ítéletek, de az az 1 biztos h ha pl a ferrarinak lenne ilyen padlólemeze akkor már szabályt módosítottak volna emiatt és betiltották volna, mint ahogy erre már volt példa, kezd egyre gusztustalanabb lenni ez az egész!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CheAteR88
hát vmi nagyon el lett baszva:|

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Yulcsa
de kihalt a topik, pedig ma futam is volt... igaz, Ferraris szempontból jobb, ah inkább gyorsan elfelejtjük...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Lteebee
Szép munka volt Jean, további sok sikert!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Yulcsa
nagyon szép az autó! <#wow2>
Ha van egy kis idõtök, kérlek töltsétek ki ezt a rövid kérdõívet! Elõre is köszönöm!
http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=8tkq3uqi3488c52552882

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

nem tudom néztétek-e már a California honlapját, de ha nem, akkor pótoljátok mert nagyon király
Yulcsa
egyetértek, ne Alonsot igazoljuk le, hanem Vettelt!

Bandee1987
Reméljük idén tönkreverjük a mezõnyt :)

Bár maga az autó nem tetszik annyira mint a tavalyi. (Hiába, ezek a szabálymódosítások...elég hülyén néznek ki az autók...fõleg azzal a nagy hókotróval az elején...)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Galy
Az összes közül még az f60 a legszebb.
Ennyit a Ferrariról. :-)
MR ME
érdekesen néz ki, lényeg h menjen, szép már a szabályok miatt úgyse lesz :(
bezzeg régen...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lteebee
Jujj, ezek a szárnyak de kemények!

kirol
Köszi!

kirol
Tud valaki olyan oldalt, ahol össze vannak foglalva a jövõ évi változtatások, új szabályok?

Kit--Kat
Álmodozz csak, az ingyen van, mint a szánalmas kommentjeid is.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ForzaInter
Vettelt jó lenne a Ferrariba látni... talán majd 2 év mulva.

Yo, Bitch!

kirol
Szerintem is hagyjuk ezt az egyént! :)

Hajrá Massa! Remélem jövõre õ lesz az F1-es világbajnok!

Lteebee
És így telik az idõ.

kulabácsi
ok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
Nem, egyszerûen elegem van a sok kis korcsból aki azért mert nem volt jó éve elkezdi fikázni, és megkérdõjelezni a tudását, és ezt az 1évet állítja szembe az elõzõ 7-el.

Az ilyenek felé csak szánakozás érzek.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kirol
Erre csak ezt tudom reagálni:

Kulabácsi lehet igazad van! :)

kulabácsi
lol te szerelmes vagy kimibe? :DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
Mit vergõdsz te szerencsétlen, Kimi az egyik ha nem a legjobbja a mezõnynek, szóval, ne égesd magad, a Ferrari világbajnokáról beszélsz 1 Ferrari topicban te szerencsétlen.
Biztos tök véletlenül keres 5x annyit mint Massa és a többiek.

HunnernesKonge
Ha meg mégse jön össze a feltámadás, akkor jöhet Vettel<#taps>
kirol
Raikkonentõl feltámadást várnak?

JohnnySmith
:DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nuno88
Valentino Rossi-szerû feltámadást várnak a finntõl.

A Forma 1-es Ferrari vezetõi azt várják, hogy a tavalyi világbajnok Kimi Raäkkönen jövõre ugyanolyan sikeresen tér vissza, mint tette azt idén az olasz Valentino Rossi a MotoGP-ben.
"Nagyon nehéz esztendõ volt Kimi számára, ám nincs mit szégyenkeznünk, hiszen csapatban nyertünk, a pilóták között Massa a második, Räikkönen pedig a harmadik lett" - nyilatkozta Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfõnöke. "Valentino Rossit tavaly már sokan leírták, és lám az idén még jobb lett, fölényesen nyert a MotoGP-ben. Mi nagyon bízunk abban, hogy jövõre Kimi is hasonló tettet hajt végre az F1-ben."
Az idei világbajnokságot a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nyerte, a két ferraris, a brazil Felipe Massa és a finn Kimi Räikkönen lett a második, illetve a harmadik.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

kulabácsi
jó kérdés, sztem Kimi nyert volna ígyis úgyis, mivel hami nem sok nagydíjat nyert meg tavaly

Lteebee
És tavaly a régi rendszer szerint hogy alakult volna?

kulabácsi
ezért hülyeség az h a gyõztes csak 2 ponttal kap többet mint a 2.

ForzaInter
a régi pontrendszer szerint Massának 83, míg Hamiltonnak 80 pontja lenne...

Yo, Bitch!

Nuno88
de arra nem írnak semmit mert tudják h a Merci nem lesz csapat vb gyõztes még egy darabig :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Bandee1987
inkább beraktam egy képet a topikba :)

ForzaInter
inkább nem is olvasom, csak egy fél oldalt olvastam el, annyi bõven elég volt...

Yo, Bitch!

Nuno88
most attól h Hamiltont mindenki elküldi a sunyiba nem lesz jobb, max. kap egy büntipontot... ez van bele kell törõdni... jövõre Ferrari tarol és kész :)

Bandee1987
Ja, de ne hagyjuk magunkat provokálni, az nem használ.

Nuno88
nevetséges télleg :S

ForzaInter
f1 topik de szánalmas:(
hihetetlen milyen emberek vannak....

Yo, Bitch!

Bandee1987
Vki csinál egy új bannert? Most látom, hogy még 2007-es vb cím sincs fenn, nemhogy az idei :)

ForzaInter
ez így van, Massa nagyon peches volt idén, vagy a kocsi állt lealatta, vagy a szerelõk szúrtak el vmit, a csapat szúrta el sajn:(((

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez hihetetlen, nagyon sajnálom Felipét, megérdemelte volna vb címet, ááá.........

Yo, Bitch!

kulabácsi
fél körrel a vége elött, utolsó körben több mint 18másodpercet vesztett hamihoz képest...nem érdemelte meg az a majom h nyerjen

Bandee1987
Végén Hamilton nem Glockal pacsizott össze? Hm...
Azért furcsa volt, hogy elõtte sehol sem láttuk, egyszercsak hirtelen 2 körrel a vége elõtt úgy lelassult, mintha tönkre ment volna a kocsija.

kirol
Hát sajna Massa nem nyert. <#rinya>

Hát ez van!

kulabácsi
hát csak rendberakják már a csapatot, ez azért nem kis pofon volt...

Nuno88
egyetértek!
remélem jövõre nem lesz ennyi szerencsétlenkedés!

Forza Ferrari!!!

kulabácsi
az egész évben nem kellett volna a csapatnak folyamatosan baromságokat csinállni, és akkor mégannyira nem lett volna gond. a ferrari volt a legjobb autó a mezõnyben, csak a csapat szerencsétlenkedése miatt buktuk a vb-t...

Nuno88
Én is sajnálom, szerencse is kellett Hamiltonnak, de ha Singapurban nincs az a malõr most nem lenne semmi gond...

*bunda lett volna...bocs olyan ideg vagyok, hogy már írni sem tudok<#szomoru1><#falbav><#violent><#gun>
Elmennek a p*csába...Hamilton csak Glocknak köszönheti senki másnak..Hihetetlen, én azon se lepõdnék meg ha valami bunda volt az egészben..