1317
  • Bandee1987
  • carsandgirls
    Sziasztok,

Gondoltam hátha érdekel Titeket:

Ferrari és csaj

• Lteebee
    Van néhány igazán neves és nemkevésbé sikeres gyártó, istálló, akik versenyelőnyre tettek szert sokéves, évtizedes kitartó munka árán.
    És akkor most szépen fogják vissza az erőforrásaikat, a fejlesztéseket, csak mert másoknak szegényesebb a keretük?
    Ha a piac nem engedhet meg olyan vastag szponzori szerződéseket, kevesebb lesz a bevétele az F1-nek és a csapatoknak egyaránt, így kénytelenek lesznek csökkenteni a költségvetést.
    De szvsz korrekt dolog lenne a csapatokra bízni, mennyit költenek.
    Akinek nem futja, nem a f1-ben a helye.
  • JohnnySmith
    Így van, kell egy új forma kategoria aztán ennyi. Tele a tököm az itt-ott amotti szabályozásokkal, persze kellenek de ez már vicc ami az F1-ben van..
  • MR ME
    jogos, de nem csak a ferka, a toyota ill a red bull is bejelentette már, és bmw is hasonló híreket lengetett, igazából ez a szabály ezzel sztem el is lesz törölve, ha meg nem akkor remélem h csinálnak saját kategóriát és élvezetes versenyeket lehetne látni nem pár vén fasz tétlenkedéseit és balfasságait évről évre

engem már nagyon idegesítenek a folyamatos szabálymódosítások, lassan már a versenyzők sem tudják h mit lehet és mit nem, ez így már jó ideje nevetséges, ebben az évben sztem még nem is néztem végig 1 versenyt se úgy h leűltem és megnéztem az elejétől a végéig...
  • Lteebee
    Kiváncsi vagyok, mi van a háttérben.
    A nagy csapatoknál már a pilóták fizuja is magasabb az előirányzott keretösszegnél.
  • oneal1
    Kiváncsi vagyok mi lesz az ügyből, de nagyon remélem, hogy lesz valami megegyezés mert ferrari nélkül kicsit szar lenne
  • CheAteR88 #1110
    A Ferrari igazgatótanácsa kedden Maranellóban ülésezett és a gyártónál az a döntés született, hogy nem fognak nevezni a 2010-es szezonra, ha nem változnak meg a jövő évre tervezett önkéntes költségvetési sapkával kapcsolatos szabályok.
    60 év után...
  • Lteebee
    Szépen egyesével elmentek az emberek a csapattól, teljesen várható volt, hogy ez fog történni.
    Mert ugye minden ember pótolható, csakhát pótolni kell.
  • kirol
    Így megszopatni saját magukat! Incredible! :(
  • MR ME
    ezt megint jól megcsinálták
  • icemankimi
    a csapat hozzáállásából
  • Kit--Kat
    Meg Anglia, de most ebbe ne menjünk bele mert mindig veszekedések vannak.
  • campy
    azért írtam oda a "nem csak" szót... pl az első 2 futamra elég gondolni meg pl Fujira ahol kilökte Lajost...de igazából a több tényleg nem rajta múlott, motorhiba, Szingapúr... és Monzában volt egy kicsit halovány ennyi
  • Kit--Kat
    A csapaton és rajta is múlott.
  • MR ME
    és honnan jött az 5 év? a csillagok állásából?
  • campy
    Massa majdnem megnyerte nem csak rajta múlott tavaly hogy nem sikerült természetesen a csapat szúrta el:( Lajoska nem érdemelte meg
  • Kit--Kat
    Nem is érdemlik meg...
  • icemankimi
    ferrari legalább 5 évig nem lesz bajnok
  • CheAteR88 #1098
    de legalább már nem sumi van kint:)
    aszt lehet hogy pont őt kéne kitenni
    mert azóta nemvolt 1 értelmes pilóta se...
  • Kit--Kat
    Milyet?
  • campy
    no problémo:) csak megjegyeztem:)
    na kaptam ma egy Ferraris sapkát, utólag megjött Sopronból ez egy szülinapi ajándék volt...tök jó ez a sapi:P:D
  • MR ME
    rég volt már frissítve a banner :|
  • campy
    1958, 2007, 2008 kimaradt a listából felül!!!
  • Kit--Kat
    Na meg a pilótáival sem teheti meg, ordítóan nagy pofátlanság lenne, hagyni egy Räikkönent szenvedni hagyni ilyen 16. helyeken.
  • Kit--Kat
    Dehogynem, a Ferrari nem egy lúzi honda, hogy akkor mostantól a jövőévi autóra koncentrálok, és idén meg elautózgathat a csapat a 18-20. helyen.
    Nem teheti meg, kötelezi a múltja.
    Ha nem is lesz VB cím, minimum 2 győzelem meg lesz.
  • kirol
    Itt már nem lesz semmi ebben az évben.
  • MR ME
    én itt sok javulást nem várok már, ez az év elment, a ferka vhogy a drasztikus vűálltoztatásokat mindig így tudja lereagálni h 1 évet csúsznak...
  • JohnnySmith
    Lehet igazuk van és jövő évre kellene koncentrálni.... nem tudom...
    Jövőre egy jól megépített kasztni és egy nagyon combos KERS-el verhetetlenek lennének...
    De várjunk spanyol futamig :)
  • MR ME
    vicc az egész mostmá komolyan mondom
  • kirol
    Kib@szott jók voltak most is!
  • MR ME
    jól teszed :D
    nevetséges már amit művelnek vele, ez így már évek óta nem f1
  • CheAteR88 #1085
    ha a 3. is így fejeződik be akkor leszarom az egész f1-et és inkább elmek helyette tekerni egy cigit.
  • MR ME
    most miért, rég volt már h 0 ponttal állunk 2 verseny után :DDD
  • CheAteR88 #1083
    ezt a kijelentést ugye te se gondoltad komolyan?
  • MR ME
    sztem eddig nagyon jó teljesítményt nyújt a csapat, innen szép a győzelem -.-
  • kirol
    Az időmérős húzás Massa -val is csodás volt és a Raikkonen -es monszun gumi is. Király év lesz basszus! :(
  • oneal1
    :(
  • Yulcsa
    ismét egy gyönyörű, sikeres futam...
    tény, h izgalmas volt, de sajnos nem a Ferrarik miatt...
  • Kit--Kat
    Nézz utána, oldalt nem adok, talán megtudsz birkózni vele, én drukkolok;)