1317
![](\"http://i40.tinypic.com/24l3ew4.jpg\")
-
-
carsandgirls #1116 Sziasztok,
Gondoltam hátha érdekel Titeket:
Ferrari és csaj
-
Van néhány igazán neves és nemkevésbé sikeres gyártó, istálló, akik versenyelőnyre tettek szert sokéves, évtizedes kitartó munka árán.
És akkor most szépen fogják vissza az erőforrásaikat, a fejlesztéseket, csak mert másoknak szegényesebb a keretük?
Ha a piac nem engedhet meg olyan vastag szponzori szerződéseket, kevesebb lesz a bevétele az F1-nek és a csapatoknak egyaránt, így kénytelenek lesznek csökkenteni a költségvetést.
De szvsz korrekt dolog lenne a csapatokra bízni, mennyit költenek.
Akinek nem futja, nem a f1-ben a helye. -
Így van, kell egy új forma kategoria aztán ennyi. Tele a tököm az itt-ott amotti szabályozásokkal, persze kellenek de ez már vicc ami az F1-ben van.. -
jogos, de nem csak a ferka, a toyota ill a red bull is bejelentette már, és bmw is hasonló híreket lengetett, igazából ez a szabály ezzel sztem el is lesz törölve, ha meg nem akkor remélem h csinálnak saját kategóriát és élvezetes versenyeket lehetne látni nem pár vén fasz tétlenkedéseit és balfasságait évről évre
engem már nagyon idegesítenek a folyamatos szabálymódosítások, lassan már a versenyzők sem tudják h mit lehet és mit nem, ez így már jó ideje nevetséges, ebben az évben sztem még nem is néztem végig 1 versenyt se úgy h leűltem és megnéztem az elejétől a végéig... -
Kiváncsi vagyok, mi van a háttérben.
A nagy csapatoknál már a pilóták fizuja is magasabb az előirányzott keretösszegnél. -
Kiváncsi vagyok mi lesz az ügyből, de nagyon remélem, hogy lesz valami megegyezés mert ferrari nélkül kicsit szar lenne -
A Ferrari igazgatótanácsa kedden Maranellóban ülésezett és a gyártónál az a döntés született, hogy nem fognak nevezni a 2010-es szezonra, ha nem változnak meg a jövő évre tervezett önkéntes költségvetési sapkával kapcsolatos szabályok.
60 év után... -
Szépen egyesével elmentek az emberek a csapattól, teljesen várható volt, hogy ez fog történni.
Mert ugye minden ember pótolható, csakhát pótolni kell. -
Így megszopatni saját magukat! Incredible! :( -
ezt megint jól megcsinálták -
icemankimi #1106 a csapat hozzáállásából -
Meg Anglia, de most ebbe ne menjünk bele mert mindig veszekedések vannak. -
campy #1104 azért írtam oda a "nem csak" szót... pl az első 2 futamra elég gondolni meg pl Fujira ahol kilökte Lajost...de igazából a több tényleg nem rajta múlott, motorhiba, Szingapúr... és Monzában volt egy kicsit halovány ennyi -
A csapaton és rajta is múlott. -
és honnan jött az 5 év? a csillagok állásából? -
campy #1101 Massa majdnem megnyerte nem csak rajta múlott tavaly hogy nem sikerült természetesen a csapat szúrta el:( Lajoska nem érdemelte meg -
Nem is érdemlik meg... -
icemankimi #1099 ferrari legalább 5 évig nem lesz bajnok -
de legalább már nem sumi van kint:)
aszt lehet hogy pont őt kéne kitenni
mert azóta nemvolt 1 értelmes pilóta se... -
Milyet? -
campy #1096 no problémo:) csak megjegyeztem:)
na kaptam ma egy Ferraris sapkát, utólag megjött Sopronból ez egy szülinapi ajándék volt...tök jó ez a sapi:P:D -
rég volt már frissítve a banner :| -
campy #1094 1958, 2007, 2008 kimaradt a listából felül!!! -
Na meg a pilótáival sem teheti meg, ordítóan nagy pofátlanság lenne, hagyni egy Räikkönent szenvedni hagyni ilyen 16. helyeken. -
Dehogynem, a Ferrari nem egy lúzi honda, hogy akkor mostantól a jövőévi autóra koncentrálok, és idén meg elautózgathat a csapat a 18-20. helyen.
Nem teheti meg, kötelezi a múltja.
Ha nem is lesz VB cím, minimum 2 győzelem meg lesz. -
Itt már nem lesz semmi ebben az évben. -
én itt sok javulást nem várok már, ez az év elment, a ferka vhogy a drasztikus vűálltoztatásokat mindig így tudja lereagálni h 1 évet csúsznak... -
Lehet igazuk van és jövő évre kellene koncentrálni.... nem tudom...
Jövőre egy jól megépített kasztni és egy nagyon combos KERS-el verhetetlenek lennének...
De várjunk spanyol futamig :) -
vicc az egész mostmá komolyan mondom -
Kib@szott jók voltak most is! -
jól teszed :D
nevetséges már amit művelnek vele, ez így már évek óta nem f1 -
ha a 3. is így fejeződik be akkor leszarom az egész f1-et és inkább elmek helyette tekerni egy cigit. -
most miért, rég volt már h 0 ponttal állunk 2 verseny után :DDD -
ezt a kijelentést ugye te se gondoltad komolyan? -
sztem eddig nagyon jó teljesítményt nyújt a csapat, innen szép a győzelem -.- -
Az időmérős húzás Massa -val is csodás volt és a Raikkonen -es monszun gumi is. Király év lesz basszus! :( -
:( -
ismét egy gyönyörű, sikeres futam...
tény, h izgalmas volt, de sajnos nem a Ferrarik miatt... -
Nézz utána, oldalt nem adok, talán megtudsz birkózni vele, én drukkolok;)