1317
-
#877 kettős győzelem ^^
gogogogogo KIMI!!! -
Dexantreal #876 Ja.
Amúgy a Ferrari szép kettős győzelmet aratott, grat!
Bár most Raikonnenek örültem jobban, én is megkedveltem már őt. -
#875 Ja, mostanra megtanitottak droidkent nyilatkozni, oda az egyenisege. -
#874 nem tudom melyikről beszélsz,de én a múltkor azt láttam,hogy pacsiztak egyet :) -
DJ BP #873 Massával mindenki jóban van
?? Alonsoval a múltoori esete? :D -
#872 Még 1 kicsi esély van, az utolsó pontokig harcolni kell! -
#871 eleinte még elég húzott szájjal fogadtam Kimit,de monstanra eléggé megkedveltem,mostmár nem olyan nagyképű szerintem,picit már tud örülni is,normálisan nyilatkozik,stb.és Massával is jóban van.azért érdekes,Massával mindenki jóban van :) még Hamiltonnal és csalonzóval is -
#870 Tud ez a Kimi gyerek, ilyen teljesítmény kell nekünk -
#869 büntetett a Ferrari -
#868 Bazdmeg Gyula, nem fogtad fel, hogy Massa mit mutatott? -
#867 hah,na neee :D akkor miért loptak alonsoék PONT A FERRARITÓL? érezhetően jobb is volt a kocsija a múltkori futamon.elég feltűnő volt,hogy Hamiltontól nagyon elment,holott egész idényben ez fordítva volt.neked nem sántít valami? -
#866 Mert csak így tudják megnyerni versenyen belül nem! :( -
#865 szvsz pedig nem.Alonsot és De La Rosat még kizártam volna Ron Dennisszel egyetemben -
#864 nameg 100milás büntetést kapott ami nem csekély összeg:) szvsz igazságos ítélet született -
#863 a mclaren csapatpontjait törölték,és nem is szerezhetnek pontot,így a konstruktőri vb címet borítékolhatjuk a Ferrarinak :))) -
#862 Hát gyakorlatilag abban lehet reménykedni hogy kizárják a mekit, mert amugy nem tul sanszos a dolog innentől, egy pilótával még történhet bármi, de kettővel már nem túl valószínű.:S -
#861 mi lett veled,Ferrari topik? :(
és kérdezhetném ezt a csapatról is.amióta nincs Ross Brown és Schumi,azóta bukóban a Ferrari.majdnem minden meccsen elpicsázzák a Ferrarit,ez így nem mehet sokáig.maga ez a McLarenes mizéria meg...hányni tudok tőle,beleértve csalonzót is.
Massát nagyon sajnálom,megint a technika ördöge babrált ki vele,Raikönnen pedig megnyerhette volna a versenyt,ha eleve kemény gumival megy ki,és ha picivel több üzemanyagot töltenek neki,mert akkor tényleg még mehetett volna 5-6 kört is,aztán bejön,lágy keverékű gumi fel,tank teli,és nyomás.maga az elmélet jó volt,és mindenki azt hitte,hogy itt most Raikönnen rákoppint egyet a fejükre,de hát nem így lett,kevesebb üzemanyaggal indult,mint azt vártuk... -
blackgamer #860 durva nagyon, elejét még eladhatja -
G_ArchAngel #859 gyász:) -
DJ BP #858 valószínű a kasztni nem ez lesz, ebben csak tesztelik a cuccost, egy az egyben 599 GTB -
blackgamer #857 Kémfotókon a Ferrari Dino utódja
itt az "olcsó" Ferrari? yeaah!!
-
#856 hát a McLarennél most minden van,csak béke és fegyelem nincs.
Ron Dennis megmondta,hogy Alonso mehet nyugodtam,szóval most eléggé haragudnak rá,meg gondolom Hamiltonnak sem esett jól,hogy őt vádolják,holott szvsz nem ő a bűnös. -
#855 Én még bízok Kimiben, hátha kiütik a 1mást a hátralévő futamokon alonsoék:) -
#854 Vagy itt nézheted +
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/beolvasas0001.jpg -
#853 Ebbe a topikba találsz mindenfélét, az elején azthiszem van az előfizetés is.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1186184228 -
#852 tudsz valami linket esetleg, aol tudnék róla olvasgatni egy kicsit?
leginkább az előfizetés feltételei érdekelnének... -
#851 Hú, pedig a Kiminek nagyon kéne már egy VB cím! Mclarennél nemnagyon jött össze multkor, ittsem... :(
Viszont Massa kocsijával mitcsináltak ezek? -
G_ArchAngel #850 tárgyalnak...
igen, legbelül érzem, hogy Kimi nem lesz VB idén, de akkor inkább Lewis, mint a ...izé... -
#849 én nem adom fel!:D
de jövőre azthiszem igen jön vissza -
#848 jövőre jön vissza nem?ez az idény akkor kezd elúszni... -
#847 meg Schumacher:D -
#846 hát jah! -
G_ArchAngel #845 kicsit kezd szétesni a Ferrari, nagyon kell ida Ross Brawn, hogy rendet rakjon... -
#844 nekem örök kedvenc a Ferrari F40 -
#843 Én sajnos már megszoktam, hogy akinek szurkolok, az nem viszi sokra... Sorry srácok. :) -
#842 jah, ezt nagyon elcseszték sajnos...
utána az a kör meg nem volt valami gyors, mondjuk Massa tiszta ideg volt sztem, ami nem csoda:) -
#841 Hát gyerekek nemtom mi volt ez a mai szerencsétlenkedés Massával...ilyen elemi hibákat nem kéne elkövetni... -
#840 Jó, nem a gizda gyerekek közé tartozom azért. :)
Amúgy kifinomult, jah, meg már használtan vannak elérhető áron is. 2000es 1.7M ft. Az azért nemrossz, és jóállapotban. Na de ne OFFoljuk szét a topikot. :) -
#839 Még jó hogy ilyen kifinomúlt az izlésed... -
blackgamer #838 de BMW-ben mind gizda gyerekek ülnek, Ferrari meg nem jön szembe az utcán