Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Nem rossz az új verda.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nuno88
<#worship><#worship><#worship><#worship>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

kulabácsi
nagyon sima volt, reméme ilyen lesz a többi is, ill h massának sem lesz gond a verdával és akkor sztem sima 2õs gyõzelmeket láthatunk majd😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zalan05
Szép volt csak így tovább<#vigyor3><#worship>

A VERSENY (58. KÖR, 307,574 KM) VÉGEREDMÉNYE: 1. K. Räikkönen finn Ferrari 1:25:28,770 óra
2. F. Alonso spanyol McLaren-Mercedes + 7,242 mp
3. L. Hamilton brit McLaren-Mercedes + 18,595
4. N. Heidfeld német BMW-sauber + 38,763
5. G. Fisichella olasz Renault + 1:06,469
6. F. Massa brazil Ferrari + 1:06,805
7. N. Rosberg német Williams-Toyota + 1 kör
8. R. Schumacher német Toyota + 1 kör
9. J. Trulli olasz Toyota + 1 kör
10. H. Kovalainen finn Renault + 1 kör
11. R. Barrichello brazil Honda + 1 kör
12. Szato T. japán Super Aguri-Honda + 1 kör
13. M. Webber ausztrál Red Bull-Toyota + 1 kör
14. V. Liuzzi olasz Toro Rosso-Ferrari + 1 kör
15. J. Button brit Honda + 1 kör
16. A. Davidson brit Super Aguri-Honda + 2 kör
17. A. Sutil német Spyker-Ferrari + 2 kör
LEGGYORSABB KÖR: 41. kör Räikkönen finn Ferrari 1:25,235

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Yulcsa
ehhez mit szólsz?
http://www.gportal.hu/picview.php?prt=155671&gid=1644722&index=9

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

kirol
Köszi szépen, itt van különbözõ felbontásban.

kirol
A 2007-es géprõl nincs valami szép háttérkép 1280*1024-ben?

Nuno88
jaja én is remélem h idén tönkreverik a mezõnyt 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

oneal1
már nagyon várom a kezdést!!!

Remélem massa és Kimi jól elverik a mezõnyt!!!😊

!Forza Ferrari!

Hajrá!<#eljen> Március 18 pedig szezon rajt!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii> Ha jól tudom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nuno88
F1: élen a Ferrari

A bahreini tesztelés elsõ napján Felipe Massa futotta a leggyorsabb kört, a világbajnoki címvédõ Alonso egyelõre nem ült autóba.

A 11 Formula 1-es csapatból kilenc kezdte meg a tesztelést csütörtökön Bahreinben, a Williams és a Spyker anyagi okokra hivatkozva nem vállalta az ázsiai kiruccanást. Az elsõ két helyen a Ferrari két pilótája, Felipe Massa és Kimi Raikkönen végzett, a harmadik legjobb idõt Button érte el Hondájával.

A McLarennél Pedro de la Rosa helyettesítette a világbajnok Fernando Alonsót, aki csak holnap kezdi meg a munkát.

Eredmények:

1. F. Massa Ferrari 1:31.776 p
2. K. Räikkönen Ferrari 1:31.901
3. J. Button Honda 1:32.097
4. L. Hamilton McLaren-Mercedes 1:32.194
5. P. de la Rosa McLaren-Mercedes 1:32.628
6. S. Vettel BMW-Sauber 1:32.652
7. J. Trulli Toyota 1:32.787
8. N. Heidfeld BMW-Sauber 1:32.810
9. R. Barrichello Honda 1:32.920
10. A. Davidson Super Aguri-Honda 1:33.396
11. H. Kovalainen Renault 1:33.579
12. N. Piquet Renault 1:33.816
13. M. Webber Red Bull-Toyota 1:34.077
14. D. Coulthard Red Bull-Renault 1:34.595
15. R.Schumacher Toyota 1:35.265
16. V. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari 1:36.345

zalan05
Remélem itt már jobb feltételek lesznek a teszteléshez és Raikkönen is jobban hozzászokik az autohoz.😊

Massa elégedett a Ferrarival

A Ferrari nem tudta teljesíteni tesztprogramját Vallelunga-ban. Keddtõl csütörtökig esõ kísérte a gárdát, Felipe Massa pedig péntek délelõtt összetörte az F2007-es versenygépet.

A brazil versenyzõ a nedves aszfalton elvesztette uralmát az autója felett, majd a korlátnak csapódott. Az ütközés hatására az elsõ szárny és a bal felfüggesztés is megsérült. Massa kilenc kört futott, legjobb idejét 1:22.279 perc alatt teljesítette.

Kimi Räikkönen 52 kört futott, leggyorsabb körét 1:19.758 perc alatt teljesítette. A finn pilóta tavalyi konstrukcióval, a 248 F1-es autóval lépett pályára.

Felipe Massa: "A beállítások egészen jók, sikerült javítanunk. Az esõ ellenére is sikerült kisebb változtatásokat véghez vinni, de jobban örültem volna, ha száraz az idõ. De legalább néhány kört sikerült futnunk a jövõ heti teszteket megelõzõen. Az autó egyensúlya rendben van, és külön öröm, hogy számos kört futhattam egyszerre, különösebb technikai probléma nélkül. Biztos, hogy legalább olyan szinten kezdjük meg az évadot, mint tavaly, de az is lehet, hogy még jobb pozícióban leszünk. Még nem áll a rendelkezésünkre minden új elem, amivel az elsõ futamon rajthoz állunk. Lesznek még fejlesztések. Így vagy úgy, de legalább egy lépéssel a 248 F1-es elõtt vagyunk."

Jövõ héten a spanyolországi Valenciában tesztel a Ferrari, ahol Kimi Räikkönen és Luca Badoer léphet pályára. Amennyiben minden a tervek szerint halad, a finn versenyzõ ekkor már kipróbálhatja az F2007-es versenygépet.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

ForzaInter
Jó az a Massa gyerek de Kimi sztem jobb lesz, de akkor is Schumi a király!!!

Yo, Bitch!

Kit--Kat
Hogy rivalizálhatott volna ez a kis görcs Schumival?! Még jó hogy tisztelte és felnézett rá...
Nagy arcu... ÉS Mások is tesztelnek esõben, Schumi is 1000x tesztelt esõben, sõt hogy távolra ne menjek Kimi is ugyanúgy ott tesztel vele esõben, érdekes, csak ennek nem mnet probléma nélkül... Mert ugye a tesztelés nem feltétlenül arról szól, hogy menjünk el a határokig, pláne esõben, pláne 1 prototípussal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hunbasser
"Pénteken kisebb esõ zavarta a gyakorlást, s valószínûleg ennek köszönhetõ, hogy Massa kisodródott az aszfaltcsíkról." ergo önhibáján kívül hibázott.én meg a sauberben figyeltem fel rá,h milyen jól tolta már akkor is,és szimpatikus lett a srác.ilyen beszólogatásokról meg nem is hallottam.és pozitívum h Michaellel is összehaverkodott <#eljen>
és mint ismeretes,nem ez a megszokott az f1 világában...még 2-3 csapatnál lehet ilyen haverkodás,de amúgy az összesnél rivalizálnak a csapattársak

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
Azért mert pl. amikor fontos lenne most is buzigyerekeskedett és összetörte a prototípust. Meg már a Sauberben is nagy volt az arca amikor még kis csicska volt, õ 2. évét vágta már, de az újoncokat lenézte és beszólogatott stb. Rem Kimi 1. futamtól összezúzza a VB álmocskáit.

hunbasser
szted miért ótvar gyökér?milyen okot adott neked arra h ily jelzõkkel illesd? 😛

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
Cáfolj meg, ha nem az...

hunbasser
:-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
Massát mindíg is 1 ótvar gyökérnek tartottam...

zalan05
hát csak van, ha meg nincs akkor megcsinálják valahogy<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

kulabácsi
asszem h van belõle még😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hunbasser
:S

ReaL MaDRid x siempre

zalan05
Massa összetörte az új Ferrarit a teszten

Lewis Hamilton csütörtöki, sérülésnélküli balesetét követõen péntekre is jutott tesztbaleset: Felipe Massa Vallelungában a Ferrari idei Formula-1-es autójával a célegyenes elõtti kanyarban csúszott a védõfalnak. A brazil pilóta sértetlenül úszta meg az ütközést.

A Ferrari napok óta készül a Róma közelében található pályán, de a kedvezõtlen idõjárás miatt nem tudja tökéletesen végrehajtani a feladatokat. Pénteken kisebb esõ zavarta a gyakorlást, s valószínûleg ennek köszönhetõ, hogy Massa kisodródott az aszfaltcsíkról. A versenyzõ nem sérült meg, az autón azonban komoly károk keletkeztek, fõleg az orr-részen.

Massa csapattársa, Kimi Räikkönen is tesztelt, de a rossz idõjárás miatt csak néhány kört ment.

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

kulabácsi
van mit😄DD

Japep
Köszi! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kulabácsi
tényleg jó munka!!

Nagyon jó bannner!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> Nár azt hittem, hogy Michaelt kihagytad, de a vége felé õ is megjelent<#eljen>.

Szóval klassz munka, thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bandee1987
ok, berakatom a modikkal

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Japep
Úgy is próbáltam, de úgy nem jó, hidd el! Így sokkal jobban kiadja a lovat!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
jó lett <#eljen>
látom azért kellett vmennyit rontani a minõségén -.-

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
kurvajó😊

Bandee1987
nagyon fasza lett!

de nem lehetne esetleg a bal szélén a hátteret nem fehérre, hanem olyan világoskékre megcsinálni, mint amilyen a fórumnak? úgy tök fasza lenne 😊

zalan05
nagyon kemény lett<#vigyor3>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Japep
Na, kész lett az új banner, remélem tetszik: <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ÁÁÁÁÁÁÁÁ...tök jo most voltam Maranelloban a ferrari galériában volt enzo!!!!<#eljen>iszonyat jol néz ki áááááá rohadt jo
kulabácsi

kulabácsi
ez egy nagyon jó kérdés, de az alap már megvan😊

Japep
Amúgy mikor mutatják be az új Ferrarit???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bandee1987
Végülis ez sem rossz, bár lehet más is, csak Kimi is legyen benne (és jó lenne, ha Schumi képe megmaradna)

Japep
Ugyan ez más képekkel, vagy teljesen másra gondolsz???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bandee1987
Vki tudna egy olyan bannert csinálni ide, amiben Kimi is bennevan már? (Persze vmi piros öltözékben)

Michael Schumacher szerintem kap egy tisztelet példányt belõle<#wink>.

hunbasser
durva 😊

ReaL MaDRid x siempre

kulabácsi
szép a kicsike

Kit--Kat
az nem kérdéses, én ilyeneket gyártanék a Ferrari helyében, ez eredetibb és egyedibb is lenne a mai felhozatalban

szvsz Ferrarisabb, mint az Enzo...

http://gaborszantai.co.uk/

Truck Driver001
Hát,igazándiból vlhogy ez nekem jobban bejön!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.