Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki fotózott tegnap ? képek ?

szlovénia felé mennek, de h pontosan merre azt nem tudni

Azt nem tudja vki, hogy a konvoj ma melyik határnál megy ki az országból? És kb mikor ér oda mert még mindig nem találtam érdemleges infót. Köszi.

Forza Milan! Forza Ferrari!

kulabácsi
naná h érdekel😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
Haver fotózott, majd ferakhatom ide is, ha érdekel titeket.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

aki fotózott toljon már be egy linket ahonnan le lehet rántani képeket vagy ZIP-ben

kulabácsi
fotó???

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
40en autó volt😉 Én a várban néztem meg.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PROGRAM – FERRARI KONVOJ ÚTJA

Elsõ nap – május 17.

Hõsök Tere – Szépmûvészeti Múzeum – Találkozó
- Érkezés reggel 9:30-tól, a múzeum elõtti lezárt parkolóba.
- 10:30 – Ferrari Stafétabotot ünnepélyesen átadja Mr Tommaso Cancellara, a Ferrari Kereskedelmi Igazgatója, majd a Konvoj megkezdi útját.

ÚTVONAL

- Andrássy út – Deák tér – Deák Ferenc u, az új Fashion Street-en, majd a Roosevelt tér.
Elsõ megálló: Akadémia - Show – Rippel Brothers - A Stafétabot ismét továbbadásra kerül.
- A Konvoj újra megkezdi útját a Roosevelt térrõl a Vár irányába – Lánchíd – Hegyalja – Alkotás út. A Déli Pályaudvarhoz közeli Shell töltõállomáson konvojunk 4 autója megáll, míg a konvoj többi tagja lassan folytatja útját a Várba.

Második megálló: Vár- Savoyai Terasz
- Várható érkezési idõ 12:30 -13:00
- A Terasz gyönyörû virágaival kitûnõ környezetet biztosít a Ferrari különbözõ modelljeinek megcsodálására.
- A Stafétabot továbbadása után a Konvoj elhagyja a Várat, az Erzsébet-hídon áthaladva az Olasz Kultúrintézethez érkezünk.

Harmadik megálló: Olasz Kultúrintézet
- Várható érkezési idõ: 16:30-17:00
- Sajtótájékoztatót tartunk a Kongresszusi szobában, valamint díjátadás következik a kiírt mûvészeti pályázat gyõztesének. A díjnyertes alkotás ünnepélyes átadása az Olasz Köztársaság Nagykövetének.

Második nap – május 18.

Budapest Kongresszusi Központ (Novotel oldalában) – Találkozó
- Érkezés - 10.00 óra
- 11:00 A Stafétabot átadása, a Konvoj megindul az M7-en Balaton irányába az Alcoa székesfehérvári telephelyére (kijárat – Agárd).
- A város és a gyár képviselõinek üdvözlete - A Ferrari Képviselõje hivatalosan átadja Stafétabotot a Szlovén konvoj vezetõjének
- A program elõreláthatóan 15:00 körül ér véget.

most vannak fent a várban

korábban azt láttam valahol, hogy 4 autó lesz, most a Blikk 40-et ír...
Meg CSAK Hõsök tere, szegedinek? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kulabácsi
mivan?😮

csak a Hõsök tere 4 autóért, köszi...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
kínos...

Count Adyn
Ferrari.com on annyi van róla, amit kimi mondott: a 9. körben elment minden elektronika, ezért kiment a boxba.<#szomoru1>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
De hülye vagyok... Offfkorz Kimiérõl😛

Kit--Kat
Nincs hivatalos nyilatkozat Massa verdájának a hibájáról?

Lteebee
Tudta, hogy Alonso safety játékos és mindenképpen be akarja fejezni a versenyt, ezért kiszorította, noha hátrébb volt.
Olyan schumacheres, a korai idõkbõl😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Jah, nagy volt Felipe Massa!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kit--Kat
Kend már rá... Ez a Ferrari hibája volt...

kirol
Ja, beégette Alonso-t. Zsír! 😊

kulabácsi
hát azért azt nem mondanám h nem tud vezetni, sztem kell neki 1 év h beleszokjon ebbe az autóba, a mai probléma meg nem az õ hibája volt, de tényleg eddig kevés amit mutat, majd talán az idény közepére már beleszokik a dologba

lényeg a lényeg h nagyon el lett picsázva a mezõny, az a fél másodperc körönként amirõl még anno felipe beszélt az versenyen simán megvolt, csak így tovább!

a másik meg h alfit elverte egy újjonc😄DDD

kirol
Én anno se értettem mi a f@sznak kellett idehozni.

Érdekes, hogy mindig nála romlik el az autó, legyen az merci vagy bármi.
Mellesleg vezetni se tud, csak balf@szoskodott mindig.

Lteebee
Bánják már, hogy a peches csávót leszerzõdtették 😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Majd kiderül holnap. Ahogy a stúdióban mondták: legtöbbször csak másnap tudják megmondani, hogy tegnap milyen taktikát választottak a csapatok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kit--Kat
Kivácsi vagyok, eltérõ taktikán vannak-é?!

kulabácsi
jah massa jól megy, de kimi teljesítménye még most sem kielégítõ számomra:/

kirol
Zsír volt Massa az biztos. Csak holnap is így menjen neki!

Felipe Massa!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii> Kint volt Michael Schumacher is!<#eljen><#hawaii>

Audi R8-ast is adhatnának 😄D

Kit--Kat
ja utána elolvasta😊 Jaja az a TT se rossz😊

csak kölcsönbe kapták és jó reklám
olasz rendõrség Lamborghini Gallardo-t kapott, magyar rendõrség itt gyártott Audi TT-t, de britteknél van Jaguar is
szerintem ezek poénos kezdeményezések

Kit--Kat
ezt nem hiszem el... Hogy lehetséges ez?

rendör leszek angliában
hunbasser
azannyát

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
Az eléggé sansztalan, mert ha azt nézzük ki nem nagyon elõzött, akkor csak jusson eszetekbe Malajzia ahol még a bömössel sem bírt Massa.

kulabácsi
pontosan, de azért hozhatna a kis finn is eredményeket, inkább igyon de legyen agresszív mint ez a kis autózás...

hunbasser
remélem 5 futam múlva már Massa annyival esélyesebb lesz a vb címre,h Raikkönennek kell majd õt segítenie 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kit--Kat
Nekem is csalódás eddig, de attól nem félek, hogy Massa elverné.

kulabácsi
hát én eddig nagyot csalódtam kimiben, már 3 verseny eltelt és még 1 elõzést nem láttunk tõle, oké elsõ verseny sima gyõzelem, második versenyen hamilton mögött autózgat, meg sem próbálta megelõzni, 3. verseny, alonsó mögött autózik, meg sem próbálja megelõzni...hol van itt az agresszivitás ami miatt idehívták a csapatba? így nem lesz sumi utódja, sõt még massa is el fogja kenni a száját, szvsz ez így nekem kevés tõle, többre számítottam

Ez a Hamilton.... :oD
Belerandított a dologba...

Yang: Skandi- senior shao wari

Nuno88
remélem kettõs gyõzelem lesz 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

istenem, csak ne sz*rják el a rajtot léci

oneal1
hali!!

Gyors volt Massa és Kimi is úgyhogy holnap nyerünk!!!😊

<#boxer>Forza Ferrari<#boxer>

!Forza Ferrari!

hunbasser
ez a Ferrari nagyon gyooors.ha Felipe és Kimi is jó formában lesz,azt hiszem a Ferrari utcahosszal fogja nyerni a vb-t 😊

ReaL MaDRid x siempre

kulabácsi
jah nem akarták hagyni h a kis újonc elkenyje alfi száját....de sztem így is égés volt neki

Count Adyn
Szép munka volt igy tovább<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Japep
A McLaren-ben megint nem csalódtam... Hamilton simán 2. lehetett volna, ha õt hívják ki elsõként a második kerékcserére is! Na de mindegy, alfonsot az éven is utálom...
Massa nem volt semmi ahogy pontokat szerzett, Kimi meg lazán megcsinálta a "kötelezõt"! Jók voltak!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB