1317
-
#837 áááá, ez nemjó :S Én amúgy nemszeretem a ferrarit, inkább csak Kimit. Ha választanék, akkor bmw. Mondjuk egy 316i, nemrossz az. ;) -
blackgamer #836 Magnum Ferrari (308) 7 500 000 Ft
minnyá veszek egyet :)
-
#835 Mondjuk 78 számra tervezik. Jó sokára lesz ebből a kocsibol is valami. De már egy elsőszárnyam és egy felnim van. ;) :D -
DJ BP #834 igen, láttam, gondolkodtam rajta -
#833 Amiből most összerakhatsz egy távirányítású, belső égésű motoros modellt. Új cucc. -
DJ BP #832 melyiket? Amit Shell benzinkúton is nyomnak? -
#831 Valaki megvette ezt a "Ferrari" nevű magazint? -
#830 Csak a FERRARI!!!!! -
#829 Massa nem volt semmi ma...
Boxból 5. hely az nem semmi, úgy ment át a mezőnyön mintha lekörözné őket!!!
Szép volt!!!
-
zsola01 #828 Aki szereti az f1 -es ligákat az jelentkezzen ebbe:OHF1Cl nagyon jó egy liga ha minden jól megy egy baráti társaságot hozunk létre.Várom mindenkinek a segítségét a ligával kapcsolatban.Itt az oldal:http://gportal.hu/portal/hf1l/ a liga játékát a bal felső sarokban kévő letöltésekből tudjátok letölteni ez egy rendes játék csak rakjátok fel és már játszhattok is. -
G_ArchAngel #827 -
blackgamer #826 Kínos Ferrari-baleset
Egy ferraris felvonulás kellős közepén, az egyik túlhevült tulajdonos sikeresen beleállította sportautóját egy másik járgányba. -
#825 ez nagyon kéééész:DDDDDDD -
G_ArchAngel #824 ezen pár percig sírtam a röhögéstől:DDDDDDDDDDDD -
DJ BP #823 F1 topic :DDDD
-
öregember #822 ferrari-k -
#821 Majd holnap. -
öregember #820 képeket a népnek zip-ben -
szitya01 #819 Hú pedig nekem az kéne, hogy pontosan hol. Mert akkor oda mennék fotózni. Mert ha Letenyénél mennek ki akkor horvátországból mennek át szovéniába. Nah mindegy remélem látom őket. -
#818 Ma is fotóztam -
öregember #817 valaki fotózott tegnap ? képek ? -
öregember #816 szlovénia felé mennek, de h pontosan merre azt nem tudni -
szitya01 #815 Azt nem tudja vki, hogy a konvoj ma melyik határnál megy ki az országból? És kb mikor ér oda mert még mindig nem találtam érdemleges infót. Köszi. -
#814 naná h érdekel:) -
#813 Haver fotózott, majd ferakhatom ide is, ha érdekel titeket. -
öregember #812 aki fotózott toljon már be egy linket ahonnan le lehet rántani képeket vagy ZIP-ben -
#811 fotó??? -
#810 40en autó volt;) Én a várban néztem meg. -
öregember #809 PROGRAM – FERRARI KONVOJ ÚTJA
Első nap – május 17.
Hősök Tere – Szépművészeti Múzeum – Találkozó
- Érkezés reggel 9:30-tól, a múzeum előtti lezárt parkolóba.
- 10:30 – Ferrari Stafétabotot ünnepélyesen átadja Mr Tommaso Cancellara, a Ferrari Kereskedelmi Igazgatója, majd a Konvoj megkezdi útját.
ÚTVONAL
- Andrássy út – Deák tér – Deák Ferenc u, az új Fashion Street-en, majd a Roosevelt tér.
Első megálló: Akadémia - Show – Rippel Brothers - A Stafétabot ismét továbbadásra kerül.
- A Konvoj újra megkezdi útját a Roosevelt térről a Vár irányába – Lánchíd – Hegyalja – Alkotás út. A Déli Pályaudvarhoz közeli Shell töltőállomáson konvojunk 4 autója megáll, míg a konvoj többi tagja lassan folytatja útját a Várba.
Második megálló: Vár- Savoyai Terasz
- Várható érkezési idő 12:30 -13:00
- A Terasz gyönyörű virágaival kitűnő környezetet biztosít a Ferrari különböző modelljeinek megcsodálására.
- A Stafétabot továbbadása után a Konvoj elhagyja a Várat, az Erzsébet-hídon áthaladva az Olasz Kultúrintézethez érkezünk.
Harmadik megálló: Olasz Kultúrintézet
- Várható érkezési idő: 16:30-17:00
- Sajtótájékoztatót tartunk a Kongresszusi szobában, valamint díjátadás következik a kiírt művészeti pályázat győztesének. A díjnyertes alkotás ünnepélyes átadása az Olasz Köztársaság Nagykövetének.
Második nap – május 18.
Budapest Kongresszusi Központ (Novotel oldalában) – Találkozó
- Érkezés - 10.00 óra
- 11:00 A Stafétabot átadása, a Konvoj megindul az M7-en Balaton irányába az Alcoa székesfehérvári telephelyére (kijárat – Agárd).
- A város és a gyár képviselőinek üdvözlete - A Ferrari Képviselője hivatalosan átadja Stafétabotot a Szlovén konvoj vezetőjének
- A program előreláthatóan 15:00 körül ér véget. -
öregember #808 most vannak fent a várban -
DJ BP #807 korábban azt láttam valahol, hogy 4 autó lesz, most a Blikk 40-et ír...
Meg CSAK Hősök tere, szegedinek? :) -
#806 mivan?:O -
DJ BP #805 csak a Hősök tere 4 autóért, köszi... -
blackgamer #804 holnap és holnapután halad át Magyarországon a Ferrari hatvanadik születésnapjára rendezett Ferrari 60 Relay. És a Power Tool Drag Races-zel ellentétben ezért csak a Hősök teréig, illetve a Roosevelt térig kell utazni, nem a Szilícium-völgybe.
[b]Valaki majd fotózzon és jöhetnek a képek!!!!! -
#803 kínos... -
#802 Ferrari.com on annyi van róla, amit kimi mondott: a 9. körben elment minden elektronika, ezért kiment a boxba. -
#801 De hülye vagyok... Offfkorz Kimiéről:P -
#800 Nincs hivatalos nyilatkozat Massa verdájának a hibájáról? -
#799 Tudta, hogy Alonso safety játékos és mindenképpen be akarja fejezni a versenyt, ezért kiszorította, noha hátrébb volt.
Olyan schumacheres, a korai időkből:) -
Dexantreal #798 Jah, nagy volt Felipe Massa!