Technika a reklámok áttekerése ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zombi SPAM TV-k 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Te is fiam, Bluetooth?
Fõleg az a bajom, hogy a csatornák egyre pofátlanabbak. Egy-kettõ nem lenne gond,de a 15-20 perces reklám blokkok már élvezhetetlenné tesznek bármely filmet.
Külömben is a tv maga az ördög, nem kell nézni.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ezek azok a csatornak amelyek meg a pa'pa halalabol is szenzaciot csinaltak?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mondj egy ilyen csatornát!!
Én és gondolom sokan mások csomagokat fizentnek elõ, amelyek így fizetett csatornákat tartalmaznak, nálunk kb 50 csati van és mindegyiken van raklám... Nem tudom, hogy Neked hogy sikerült reklám nélkülit kerítened...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Nalam ez sem valna be.A dvd felfevo 5 perces chapterekre ossza az anyagot vagyis a reklamoknal nem tekerek,hanem egy-ket nyomassal 5-10 percet elorre ugrok.Ha beleerek a filmbe akkor legfejebb azt tekerem vissza.Tehat vegulis tekerek de nem a reklam alatt hanem a film alatt.
Ezért itt van olyan is hogy nonprofit önzetlenség, baráti gesztus, laza szórakozás, tudás ingyenes terjesztése, meg persze pletyka. S ez addig így lesz, amíg bárki szolgátathat. A pénzéhes multik, az óriás sajtóorgánumok kit érdekelnek? Nélkülük is felkerül a netre minden és majdnem live formában. 😊
Az SG is mûködik, pedig nekem van reklámszûrõm.. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ez az egesz mar valamifele rabszolgatarto tarsadalom. Pezt keresel, kimossak az agyadat es elkoltik helyetted a penzedet amiert faradsaggal megdolgoztal. De ez jobb mint a rabszolgatarto tarsadalom, mert itt a rabszolga "kap valamit", igy nincs gond: nem lazad.
En mar ket eve nem tartok tevet es ...
... felebredtem. 😞