96
-
#11 Félig jó meglátás, de! pl. a Windows Update CSAK IE-vel megy. -
#10 és ami kimaradt:
"Ám alighogy megjelent, máris támadások célpontja lett: a debütálást követő 1 nap (!) alatt közel 50 biztonsági hibát találtak benne. Ennek kiküszöbölésére rohamtempóval lecserélték a 8.0-s változatot 8.0.1-re, amely jóval biztonságosabbá tette a szoftver használatát." -
whitehawk #9 Úgy tudtam az IE nem igazán boldogul az XMLlel, mint ahogy pl a css2 se erőssége :P -
#8 Nekem változatlanul az opera jön be bár néha használok IE-t is, kb a kedvemtől függ. Netscape meg nem olyan jó szerintem illetve fölösleges. -
#6 Én pl Operát használok, vagy FF-ot, de ha oldalakat csinálok, mindig megnézem IE-be is, hogy, ott hogy szuperál. -
#5 Mondjuk ezt a hibát nem tudom miért veszik ennyire komolyan, mivel aki felrak más Browsert, az nem valószínű, hogy fogja mellette az IE-t is használni. -
#4 Én a netcápa 8-al sajnos nem jutottam odáig, hogy tesztelnem kelljen az xml megjelenítést :D
Amikor ugyanis egy felugró pop-up ablakra az indexem azt mondtam, hogy nem bízok meg benne, akkor szó nélkül össze is omlott :D Így telepítés után élt 8 percet kb a 8-as Netscape. -
#1 Hát ez érdekes, mellesleg sejtem hogy ez az IE-be bele volt építve, legalábbis sztem hasonló dolgokat mindig beletesznek a fejlesztők hogy az övéket használd vagy az újat vedd meg, pölö ott a truespace, én a 3.2-t használom feltettem az 5-ös trialját és egyik pillanatról a másikra az eddig jólműkődő 3.2 elkezdte nagyon pixelesen mutatni a képeket... (3.2 az ingyenes már az 5-ös az meg még pénzbekerül valszeg azért hogy megvegyem az újat :P)