96
  • Sil78
    Ha jól emlészem arra a blogbejegyzésre, állítólag azért nem lehet másképp megoldani, mert hiába írná vissza az IE, a Netscape újra és újra felülírja (más kérdés, hogy talán nem a registryben kellene tárolnia a beállításait, hanem valami olyan helyen, amit más program nem tud olyan könnyen felülírni). És ha az IE-t elrontja, akkor van egy olyan érzésem, hogy maga a Netscape sem tudja majd megjeleníteni az XML fájlokat az IE motorjával.
  • irkab1rka
    Kedves igen kulturált forumozok.

Az feltünt valakinek, hogy " Netscape legújabb böngészőjének telepítése után az IE nem jeleníti meg az XML kiterjesztésű fájlokat.".

AZ IE ÉS NEM A NETSCAPE. Az IE az ami nem írja vissza a registrybe azt ami a működéséhez szükséges. És miután feltetted a netsacpe-et, hacsak nem vagy fejlesztő, akinek a szutyok IE-re is kell fejlesztenie, akkor meg sem nyitnád magadtól az IE-t.

mellékesen: FFox4ever ;)
  • Omega
    Danika ill. akarom mondani összement pöcs (vagy mi tökömet ábrázol az avatarod, de illik hozzád az biztos) baszottul menő lehetsz hogy így beszóltál ezen fórumon, most komolyan foglakizik a véleményeddel bárki is szerinted ? Mert nekem úgy tűnik, hogy több értelme lenne ha inkább kikapcsolt gépnél nyokodnád a billentyűket csakúgy sajátmagad kedvére. Megpróbáljuk ? :DDD
  • comet
    Ez erősen Danikára emlékeztető beszólás-sorozat volt...

Nem tudom ki emlékszik még rá :D
  • Tetsuo
    A Microsoft mindig lehúzza a színvonalat. Az emberekből állatokat csinál. A Winhasználók állandóan idegesek..
  • HUmanEmber41st
    MODERÁÁÁÁÁTTTTOOOORRR!!!!
    MODERÁÁÁÁTTTORRR!!!!
    MERRRE VAGY ???????????????
  • arschsg
    netscapet használsz? hu de menő vagy, de addig te is kussolj amíg "microfosos" OS-en használod, te gyökér.

Kurvaanyátokat most mér tényleg, csak itt fikázni tudtok, mert olyan kibaszott lámák vagytok, hogy még a Windows-hoz sem értetek. Ennyi erővel én is fikázhatnám a mikrobiologiaát, mert ne mértek hozzá, hogy az milyen szar dolog. De lehet ahhoz is többet értenék, mint bármelyik Windowst fikázó a Windowshoz! Az ilyen hülyéket, mint ti, még a 2.VH előtt kistreilizáltak volna USA-ban, a nácik meg (helyesen) tarkón lőttek volna! Na én az utóbbit tenném.
  • arschsg
    kuss te hiperláma, most ment végig Kaspersky több, mint 400ezer fileon, több, mint 100Gb-on legnagyobb heurisztika, IE-t hasznalok, és egy kibaszott trojant sem talált. Ugyhogy nekem kussolsz, befogod a szarrágód!
  • Toughtful
    Na, személy szerint ilyet még a büdös életben nem tapasztaltam :>
  • Lost Lont
    Úristen!!! Fúúúj mikrofos
    Tuti azért tették bele hogy ne használják a Netscape-et. Amúgy meg tényleg, ha valaki mást használ akkor már egyáltalán nem érdekli az IE.
    Meg szerintem nem ez a legnagyobb hibája a winfosnak, ennél sokkal nagyobbakat is javítgathatnának ahelyett hogy ilyen pitiáner ügyekkel foglalkoznak. IE vagy valami más, döntse el mindenki magának. (Én Netscape-et használok )
  • SirBubu
    nemtom. csak ugy kijött belölem
  • arty
    minek raksz felkiáltojelet a mondatod végére ? már van a neved mellett :D

(miért nem moderálja valaki az ilyeneket a picsába? kis puhapöcsök itt probálkoznak, az életben nyilván valami nem oké náluk...)

archkoven: nem furcsállod, hogy "minden" alternativ böngésző hülyül a gépeden? nálam nyoma sincs azoknak, amiket leirtál ... win reinstall? ;))
  • Omega
    Te is egy ilyen barom vagy úgyhogy nem kéne ilyen szavakat használni két virusfertőzés között te kis csiccsó!
  • arschsg
    te is egy farok vagy! minek pofáznak ilyen lámák mint te?
  • arschsg
    sztem a te qrva anyád az!
  • Omega
    Ezért nem hiszem hogy a Netscapet vagy a Firfoxot kéne alaptalanul megvádolni, inkább valamilyen szoftveres vagy hardveres hiba lehet ennek az okozója, vagy netán az adott honlapok nincsenek rendesen optimalizálva.
    De az is lehet hogy egyszerűen csak az MS tehet róla ;)
  • SirBubu
    "Az Internet Explorer egyik fejlesztő szakembere írásában arra hívta fel a felhasználók figyelmét, hogy a Netscape legújabb böngészőjének telepítése után az IE nem jeleníti meg az XML kiterjesztésű fájlokat."

akkor talán itt lenne az ideje, hogy kijavitsák az IE-ben a Microsoftnál a hibát
  • FTeR
    ilyen nekem is szokott lenni, egyszerűen megáll a kurzor villogása és kész.
  • archkoven
    Nekem a firefox-szal az volt a fő bajom, hogy sokszor nem tudtam bele írni. Magyarán elkezdtem írni valamit -mint most ezt a szöveget- és egyszer csak nem írta tovább a betűket. Ha kicsit visszatöröltem, akkor is csak addig írt mint az előbb. Az egyetlen megoldás az volt, hogy kimásoltam az odáig megírt szöveget és újra megnyitottam az oldalt, majd beillesztettem. El lehet képzelni milyen idegesítő volt, sokszor már szó szerint téptem a hajamat.
    Nekem ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy lemondjak a letöltés managerről, tabbed browsingról, a mouse gesturesről, meg a beépített médialejátszó-vezérlésről.
  • Toughtful
    Firefox, én nem találok benne hibát, pedig használom lassan fél éve. Stabil, jó, szép, nem MS... :D
  • archkoven
    Én kb. 5 napig használtam a Nescape-et, de olyan apró kis idegesítő hibák vannak benne amik miatt visszatértem az IE-re.
    Például: sokszor gondol egyet és nem működnek rajta az AltGr-rel a billentyűk, tehát kukacot sem tudok írni és az elég vicces volt amikor meg kellett nyitnom az explorert, hogy onnan kimásoljak egy @-ot:), az sem volt valami fasz, hogy ha két példányban nyitottam meg a Netscape-t akkor a másodikban nem tudtam semmit csinálni mert kb. olyan 20 másodpercenként visszaugrott az elsőre ami azért kurva idegesítő lenni, már ekkor forrt az agyam, de a végső lökést az adta meg amikor az egyik kedvenc oldalamon kavartam -ahová loginnal és felhasználónévvél kell belépni- mindig kilépett és jelentkezhettem be újra ha megnyomtam a backspace-t, birka türelemmel lépegettem be újra és újra kb. 10-szer egymás után míg nem elindítottam az explorert és azóta, bár óriási veszélyben élem az életem, de legalább az idegrendszeremet nem teszem tönkre.

Összegzésképpen: amíg az alternatív böngészők mindegyikében olyan hibák vannak (kizártnak tartom, hogy ezek mindig csak nálam jöjjenek elő) amik felidegesítenek addig maradok az IE-nél, és szorgosan próbálgatom az újabb és újabb böngészőket, hátha egyszer találok egyet ami maradéktalanul tetszik.
  • arty
    ki az a b*rom, aki Internet Explorert használ ?? :)) ezekután nem is probléma, hogy mit nem jelenit meg ...

amugymeg a netscape felteelpitése nélkül az IE meg nem képes a CSS szabvány kezelésére ... azt nem irta le a srác a blogjában? ;)
  • bmagyarkuti
    Abban igazatok van, hogy a Microsoftnak - ha böngészésről van szó - inkább csöndben kéne maradnia, de most az egyszer jogosan szólt. A Netscape 8 ugyanis ezzel maga alatt vágja a fát, hisz használja az IE-t, ha nem Firefox rendelerésre van beállítva.
  • Laci73
    Nekik nagy öröm ez, hidd el.
  • galocza
    mások hibáit milyen gyorsan megtalálják. bezzeg a sajátokra néha hónapok elteltével sincs gyógyír. 8)
    saját porta, bagyoly-veréb, szálka-gerenda...
  • Omega
    Egyébként használtam én már Netscape 8-at be is jött a design, csak aztán mégiscsak maradnom kellett a Firefoxnál mert egszerűen nem volt stabil. Ha futtattam mellette még egy Rhapsodyt meg váltogattam a tabok között akkor úgy behalt mint annak rendje.
    Ti nem tapasztaltatok ilyet ?
  • Omega
    IE-t évek óta nem is láttam, úgyhogy teljesen le is szarom.
  • intrex
    Lassan 5 éve nem használok windowst, röhögve tapasztalom hogy még mindig ilyen sérülékeny. :)
  • Sundance
    Huhhhhhuuuuuuuuu........ Kinek is ciki ez??????
    Microsoft OS-be beépített böngésző, tehát most mondjuk rá, hogy maga az OS nem működik jól miután telepítettünk egy programot.
    Hát milyen OS ez?

És még az MS pampog..... Pedig én általában apártjukon állok, de ez vicces most :)
  • Reggel
    Egyszerűen hihetetlen!Ezek nem tesztelnek vagy mi?Mikor kész egy program illik feltenni egy teljesen hétköznapi gépre és azon tesztelni, hogy minden zökkenőmentesen megy-e.
  • comet
    Kinek van szüksége windows updatere? ;D
  • arschsg
    hat ilyen baromsag ez a netscape:) én nem mondtam hogy nem:)
  • comet
    Ez baromság kisfiam.
  • comet
    pontosan.

Az IE ALAPBÓL nem tud megjeleníteni XML-t!

Az XML-nek ugye specifikáció szerint text/html Content-header-je lehet meg application/xml ha jól emlékszem. Ebből csak text/html-t képes kezelni. Ha valaki XHTML 1.1-es oldalt csinál simán megteheti úgy hogy csak nem-ie böngészők fogják tudni megjeleníteni és mégis szabályos lesz mert az ie csak text/html -t tudna kezelni, de application/xml-t nem.
  • Sil78
    Az a negyvenakárhány hiba részben kamu volt, ha megnézed: azóta változtattak a felsoroláson, és már csak az 1.0.4-ben javított 3 sebezhetőséget tüntetik fel úgy, mint amit a 8.0.1-ben javítottak, a többit áttették a 8.0-hoz. De még így sem stimmel egészen, mert gyakorlatilag a Mozilla összes Security Advisory-ja szerepel a listában, köztük egy csomó olyan, ami már a Firefox 1.0-ban javítva volt, így eleve bele sem kerülhetett már a 8.0 bétába sem, és nem volt mit javítaniuk rajta.
  • Sil78
    Nem, az XML-t, XSLT-t meg hasonlókat tényleg jól tudja, azokkal inkább az Operának vannak/voltak gondjai.
  • pascal
    Miért terjesztene hülyeséget, az IE jelenleg legkevésbé támogatja a szabványokat (köztük ugye a CSS2t is)
  • Zedas
    "Úgy tudtam az IE nem igazán boldogul az XMLlel, mint ahogy pl a css2 se erőssége :P"

Figyelj, ha ennyire végtelenül sötét vagy a témához, legalább ne terjeszt a hülyeségedet. Köszi.
  • arschsg
    meg az MSN logja is XML...
  • Yv@n
    XML-el azért eléggé jó megvan, xml parser upgrade külön is volt winupdate-en, és azt is használja, szóval azzal eddig nem nagyon volt gondja.