A Netscape 8 mellõzésére buzdít a Microsoft

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtom. csak ugy kijött belölem <#nevetes1>

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

arty
minek raksz felkiáltojelet a mondatod végére ? már van a neved mellett :D

(miért nem moderálja valaki az ilyeneket a picsába? kis puhapöcsök itt probálkoznak, az életben nyilván valami nem oké náluk...)

archkoven: nem furcsállod, hogy "minden" alternativ böngészõ hülyül a gépeden? nálam nyoma sincs azoknak, amiket leirtál ... win reinstall? ;))

Forza.

Omega
Te is egy ilyen barom vagy úgyhogy nem kéne ilyen szavakat használni két virusfertõzés között te kis csiccsó!

arschsg
te is egy farok vagy! minek pofáznak ilyen lámák mint te?

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

arschsg
sztem a te qrva anyád az!

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Omega
Ezért nem hiszem hogy a Netscapet vagy a Firfoxot kéne alaptalanul megvádolni, inkább valamilyen szoftveres vagy hardveres hiba lehet ennek az okozója, vagy netán az adott honlapok nincsenek rendesen optimalizálva.
De az is lehet hogy egyszerûen csak az MS tehet róla ;)

"Az Internet Explorer egyik fejlesztõ szakembere írásában arra hívta fel a felhasználók figyelmét, hogy a Netscape legújabb böngészõjének telepítése után az IE nem jeleníti meg az XML kiterjesztésû fájlokat."

akkor talán itt lenne az ideje, hogy kijavitsák az IE-ben a Microsoftnál a hibát

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

ilyen nekem is szokott lenni, egyszerûen megáll a kurzor villogása és kész.
Nekem a firefox-szal az volt a fõ bajom, hogy sokszor nem tudtam bele írni. Magyarán elkezdtem írni valamit -mint most ezt a szöveget- és egyszer csak nem írta tovább a betûket. Ha kicsit visszatöröltem, akkor is csak addig írt mint az elõbb. Az egyetlen megoldás az volt, hogy kimásoltam az odáig megírt szöveget és újra megnyitottam az oldalt, majd beillesztettem. El lehet képzelni milyen idegesítõ volt, sokszor már szó szerint téptem a hajamat.
Nekem ennyi bõven elég volt ahhoz, hogy lemondjak a letöltés managerrõl, tabbed browsingról, a mouse gesturesrõl, meg a beépített médialejátszó-vezérlésrõl.

Toughtful
Firefox, én nem találok benne hibát, pedig használom lassan fél éve. Stabil, jó, szép, nem MS... :D

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenõé, teccikérteni!\"

Én kb. 5 napig használtam a Nescape-et, de olyan apró kis idegesítõ hibák vannak benne amik miatt visszatértem az IE-re.
Például: sokszor gondol egyet és nem mûködnek rajta az AltGr-rel a billentyûk, tehát kukacot sem tudok írni és az elég vicces volt amikor meg kellett nyitnom az explorert, hogy onnan kimásoljak egy @-ot:), az sem volt valami fasz, hogy ha két példányban nyitottam meg a Netscape-t akkor a másodikban nem tudtam semmit csinálni mert kb. olyan 20 másodpercenként visszaugrott az elsõre ami azért kurva idegesítõ lenni, már ekkor forrt az agyam, de a végsõ lökést az adta meg amikor az egyik kedvenc oldalamon kavartam -ahová loginnal és felhasználónévvél kell belépni- mindig kilépett és jelentkezhettem be újra ha megnyomtam a backspace-t, birka türelemmel lépegettem be újra és újra kb. 10-szer egymás után míg nem elindítottam az explorert és azóta, bár óriási veszélyben élem az életem, de legalább az idegrendszeremet nem teszem tönkre.

Összegzésképpen: amíg az alternatív böngészõk mindegyikében olyan hibák vannak (kizártnak tartom, hogy ezek mindig csak nálam jöjjenek elõ) amik felidegesítenek addig maradok az IE-nél, és szorgosan próbálgatom az újabb és újabb böngészõket, hátha egyszer találok egyet ami maradéktalanul tetszik.

arty
ki az a b*rom, aki Internet Explorert használ ?? :)) ezekután nem is probléma, hogy mit nem jelenit meg ...

amugymeg a netscape felteelpitése nélkül az IE meg nem képes a CSS szabvány kezelésére ... azt nem irta le a srác a blogjában? ;)

Forza.

Abban igazatok van, hogy a Microsoftnak - ha böngészésrõl van szó - inkább csöndben kéne maradnia, de most az egyszer jogosan szólt. A Netscape 8 ugyanis ezzel maga alatt vágja a fát, hisz használja az IE-t, ha nem Firefox rendelerésre van beállítva.
Laci73
Nekik nagy öröm ez, hidd el.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

mások hibáit milyen gyorsan megtalálják. bezzeg a sajátokra néha hónapok elteltével sincs gyógyír. 8)
saját porta, bagyoly-veréb, szálka-gerenda...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Omega
Egyébként használtam én már Netscape 8-at be is jött a design, csak aztán mégiscsak maradnom kellett a Firefoxnál mert egszerûen nem volt stabil. Ha futtattam mellette még egy Rhapsodyt meg váltogattam a tabok között akkor úgy behalt mint annak rendje.
Ti nem tapasztaltatok ilyet ?

Omega
IE-t évek óta nem is láttam, úgyhogy teljesen le is szarom.

Lassan 5 éve nem használok windowst, röhögve tapasztalom hogy még mindig ilyen sérülékeny. :)
Huhhhhhuuuuuuuuu........ Kinek is ciki ez??????
Microsoft OS-be beépített böngészõ, tehát most mondjuk rá, hogy maga az OS nem mûködik jól miután telepítettünk egy programot.
Hát milyen OS ez?

És még az MS pampog..... Pedig én általában apártjukon állok, de ez vicces most :)
Egyszerûen hihetetlen!Ezek nem tesztelnek vagy mi?Mikor kész egy program illik feltenni egy teljesen hétköznapi gépre és azon tesztelni, hogy minden zökkenõmentesen megy-e.
comet
Kinek van szüksége windows updatere? ;D

arschsg
hat ilyen baromsag ez a netscape:) én nem mondtam hogy nem:)

comet
Ez baromság kisfiam.

comet
pontosan.

Az IE ALAPBÓL nem tud megjeleníteni XML-t!

Az XML-nek ugye specifikáció szerint text/html Content-header-je lehet meg application/xml ha jól emlékszem. Ebbõl csak text/html-t képes kezelni. Ha valaki XHTML 1.1-es oldalt csinál simán megteheti úgy hogy csak nem-ie böngészõk fogják tudni megjeleníteni és mégis szabályos lesz mert az ie csak text/html -t tudna kezelni, de application/xml-t nem.

Sil78
Az a negyvenakárhány hiba részben kamu volt, ha megnézed: azóta változtattak a felsoroláson, és már csak az 1.0.4-ben javított 3 sebezhetõséget tüntetik fel úgy, mint amit a 8.0.1-ben javítottak, a többit áttették a 8.0-hoz. De még így sem stimmel egészen, mert gyakorlatilag a Mozilla összes Security Advisory-ja szerepel a listában, köztük egy csomó olyan, ami már a Firefox 1.0-ban javítva volt, így eleve bele sem kerülhetett már a 8.0 bétába sem, és nem volt mit javítaniuk rajta.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Nem, az XML-t, XSLT-t meg hasonlókat tényleg jól tudja, azokkal inkább az Operának vannak/voltak gondjai.

These are my friends, see how they glisten...

pascal
Miért terjesztene hülyeséget, az IE jelenleg legkevésbé támogatja a szabványokat (köztük ugye a CSS2t is)

"Úgy tudtam az IE nem igazán boldogul az XMLlel, mint ahogy pl a css2 se erõssége :P"

Figyelj, ha ennyire végtelenül sötét vagy a témához, legalább ne terjeszt a hülyeségedet. Köszi.

arschsg
meg az MSN logja is XML...

XML-el azért eléggé jó megvan, xml parser upgrade külön is volt winupdate-en, és azt is használja, szóval azzal eddig nem nagyon volt gondja.

arschsg
Félig jó meglátás, de! pl. a Windows Update CSAK IE-vel megy.

arschsg
és ami kimaradt:

"Ám alighogy megjelent, máris támadások célpontja lett: a debütálást követõ 1 nap (!) alatt közel 50 biztonsági hibát találtak benne. Ennek kiküszöbölésére rohamtempóval lecserélték a 8.0-s változatot 8.0.1-re, amely jóval biztonságosabbá tette a szoftver használatát."

Úgy tudtam az IE nem igazán boldogul az XMLlel, mint ahogy pl a css2 se erõssége :P
Tomalak
Nekem változatlanul az opera jön be bár néha használok IE-t is, kb a kedvemtõl függ. Netscape meg nem olyan jó szerintem illetve fölösleges.
smv
Én pl Operát használok, vagy FF-ot, de ha oldalakat csinálok, mindig megnézem IE-be is, hogy, ott hogy szuperál.

Starcraft + Diablo III - esemve

Cobra.
Mondjuk ezt a hibát nem tudom miért veszik ennyire komolyan, mivel aki felrak más Browsert, az nem valószínû, hogy fogja mellette az IE-t is használni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AL7
Én a netcápa 8-al sajnos nem jutottam odáig, hogy tesztelnem kelljen az xml megjelenítést :D
Amikor ugyanis egy felugró pop-up ablakra az indexem azt mondtam, hogy nem bízok meg benne, akkor szó nélkül össze is omlott :D Így telepítés után élt 8 percet kb a 8-as Netscape.

Aaron Hallam
Hát ez érdekes, mellesleg sejtem hogy ez az IE-be bele volt építve, legalábbis sztem hasonló dolgokat mindig beletesznek a fejlesztõk hogy az övéket használd vagy az újat vedd meg, pölö ott a truespace, én a 3.2-t használom feltettem az 5-ös trialját és egyik pillanatról a másikra az eddig jólmûkõdõ 3.2 elkezdte nagyon pixelesen mutatni a képeket... (3.2 az ingyenes már az 5-ös az meg még pénzbekerül valszeg azért hogy megvegyem az újat :P)

← ElőzőOldal 2 / 2