A Netscape 8 mellõzésére buzdít a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
(miért nem moderálja valaki az ilyeneket a picsába? kis puhapöcsök itt probálkoznak, az életben nyilván valami nem oké náluk...)
archkoven: nem furcsállod, hogy "minden" alternativ böngészõ hülyül a gépeden? nálam nyoma sincs azoknak, amiket leirtál ... win reinstall? ;))
Forza.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
De az is lehet hogy egyszerûen csak az MS tehet róla ;)
akkor talán itt lenne az ideje, hogy kijavitsák az IE-ben a Microsoftnál a hibát
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Nekem ennyi bõven elég volt ahhoz, hogy lemondjak a letöltés managerrõl, tabbed browsingról, a mouse gesturesrõl, meg a beépített médialejátszó-vezérlésrõl.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenõé, teccikérteni!\"
Például: sokszor gondol egyet és nem mûködnek rajta az AltGr-rel a billentyûk, tehát kukacot sem tudok írni és az elég vicces volt amikor meg kellett nyitnom az explorert, hogy onnan kimásoljak egy @-ot:), az sem volt valami fasz, hogy ha két példányban nyitottam meg a Netscape-t akkor a másodikban nem tudtam semmit csinálni mert kb. olyan 20 másodpercenként visszaugrott az elsõre ami azért kurva idegesítõ lenni, már ekkor forrt az agyam, de a végsõ lökést az adta meg amikor az egyik kedvenc oldalamon kavartam -ahová loginnal és felhasználónévvél kell belépni- mindig kilépett és jelentkezhettem be újra ha megnyomtam a backspace-t, birka türelemmel lépegettem be újra és újra kb. 10-szer egymás után míg nem elindítottam az explorert és azóta, bár óriási veszélyben élem az életem, de legalább az idegrendszeremet nem teszem tönkre.
Összegzésképpen: amíg az alternatív böngészõk mindegyikében olyan hibák vannak (kizártnak tartom, hogy ezek mindig csak nálam jöjjenek elõ) amik felidegesítenek addig maradok az IE-nél, és szorgosan próbálgatom az újabb és újabb böngészõket, hátha egyszer találok egyet ami maradéktalanul tetszik.
amugymeg a netscape felteelpitése nélkül az IE meg nem képes a CSS szabvány kezelésére ... azt nem irta le a srác a blogjában? ;)
Forza.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
saját porta, bagyoly-veréb, szálka-gerenda...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ti nem tapasztaltatok ilyet ?
Microsoft OS-be beépített böngészõ, tehát most mondjuk rá, hogy maga az OS nem mûködik jól miután telepítettünk egy programot.
Hát milyen OS ez?
És még az MS pampog..... Pedig én általában apártjukon állok, de ez vicces most :)
Az IE ALAPBÓL nem tud megjeleníteni XML-t!
Az XML-nek ugye specifikáció szerint text/html Content-header-je lehet meg application/xml ha jól emlékszem. Ebbõl csak text/html-t képes kezelni. Ha valaki XHTML 1.1-es oldalt csinál simán megteheti úgy hogy csak nem-ie böngészõk fogják tudni megjeleníteni és mégis szabályos lesz mert az ie csak text/html -t tudna kezelni, de application/xml-t nem.
These are my friends, see how they glisten...
These are my friends, see how they glisten...
Figyelj, ha ennyire végtelenül sötét vagy a témához, legalább ne terjeszt a hülyeségedet. Köszi.
"Ám alighogy megjelent, máris támadások célpontja lett: a debütálást követõ 1 nap (!) alatt közel 50 biztonsági hibát találtak benne. Ennek kiküszöbölésére rohamtempóval lecserélték a 8.0-s változatot 8.0.1-re, amely jóval biztonságosabbá tette a szoftver használatát."
Starcraft + Diablo III - esemve
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amikor ugyanis egy felugró pop-up ablakra az indexem azt mondtam, hogy nem bízok meg benne, akkor szó nélkül össze is omlott :D Így telepítés után élt 8 percet kb a 8-as Netscape.