61
  • jefferson83
    Asszem akkor várok a magyarosításra csak úgy mint a Vampire The Masquerade Bloodlines-al. Az utóbbi gém is már jó pár hónapja csücsül nálam. Mégiscsak más élmény elsőre magyarul minden részletet megérteni, és nem csak felületesen. ki fogom bírni addig ?
  • echo
    lol. Én anno a Longest Journey-t szerettem. Én az állandó mászkálást untam kicsit, de a kiváncsi voltam mi lesz még a storiban, olyan volt mint egy regény: kurva jó történet, szép képek, meg zenék. Pont nemrég olvastam, hogy jön a második része annak is lassan, azt majd tuti végig tolom.
  • aDannyBoy
    Az sokaknak jó hír. Köszi az infót
  • Phoseidon
    hát nemtudom... én 8.-os vagyok/5 éve tanulok angolt/ és semmilyen nyelvvizsgám nincs, viszont a game-et elég jól megértem... persze van olyan amit nem vágok de még ígyis érthető nekem a story...
  • lck
    Már készül a magyarosítás. Itt olvashatsz róla.
  • Somika9
    félelmetes
  • archkoven
    Nekem valahogy nem jön be ez a stílus. Lúl lassú folyású az én számomra és idegesítenek az állóképek is, hiába gyönyörűek egyébként.
    Annyira jó kritikákat kapott a Siberia1 hogy végignyomtam. A grafika ill. az eőre megrajzolt képek tényleg gyönyörűek voltak, de valahogy untatott az egész.
    A legutolsó jelenet viszont bomba volt! Mikor találkozik az öreggel, elköszönnek majd a repülőtől visszafut. Annyira jó volt az a jelenet, hogy kétszer is megnéztem. Úgy elérzékenyütem, hogy még sírtam is, majd miután túltettem magam a sokkon recskáztam is egyet a főhősnőre, annyira jól nézett ki ebben a jelenetben!
    Ezt leszámítva, nem jött be nekem a siberia, a kettesnek neki sem álltam és ennek sem fogok.
  • aDannyBoy
    A játék nehézségi fokozat beállítója:

Felsőfokú angol tudás - Easy
    Középfokú angol tudás - Medium
    Alapfokú angol tudás - Hard
    Az se - Nightmare/Hell :)

komolyan... megőszülsz mire végig golyózod, hogy éppen mit tudsz csinálni, a szövegben meg egyértelmű utalások vannak. Mondjuk egy szótárral, egy Practical English Grammar-rel felszerelkezve a sztori végére megtanulsz angolul :)
  • jefferson83
    Csekély angoltudással is végig lehet tolni? Gondolom beleőszül az ember mire értékelhető magyarosítás kijönne.
  • blakshep
    hmm..hát hogyne, kűlcsín alapján érdemes játékot beszerezni, főleg kalandjátékokra igaz ez. Amúgy vessetek meg, de én félbehagytam a syberiát 1-et. A hangulat a tetszett, de a fejtörőktől kikészültem. Vagy ilyen halálgagyik voltak, vagy pedig olyanok amikhez nem találtam semmi támpontot hosszú órák alatt sem(hülye robotnak milyen faborítás legyen a lábán pl.) de lehet, hogy csak én vagyok nyomi
  • HuHa
    Remek játék, iszonyatos hangulata van. Kicsit túl lineárisra sikeredett, és kevés a rejtvény benne. Azok viszont idegörlően nehezek:) A két idősíkon futó cselekmény nagyon jó ötlet szerintem, aki játszott a Post Mortemmel (nekem az speciel nem tetszett megvalósításában), annak még érdekesebb lehet. Az átvezető animok lélegzetelállítóak. Akik szeretik a rejtvényes kalandjátékokat, azoknak kötelező darab.
  • smv
    Hát nem tom, engem ezek a képek nem győztek meg, hogy meg kellene szerezni...
  • kukube
    Sztem a Still Life egy nagyon király játék, csak az a baj, hogy én kevesebb mint 1 hét alatt végigvittem. Meg nemis annyira csak 18 éven felülieknek való, jó van benne pár holttest, vér meg ilyenek, de nem attól csöpög az egész játék, csak a fele!!
  • maozedong
    woá!
  • Sisak
    Ugy ertem hogy meg nincs meg. es ha kiprobalom akkor lesz olyan mint amire gondolok.
  • Zsoldos
    Biza, 2 hete kb
  • Zsoldos
    Lesz? Tudtommal mar reg kintvan
  • lck
    Syberia 3 ??? :D
  • Sisak
    Ha ez olyan lesz mint gondolom akkor isten
  • burkusdió
    ez eccerűen gyönyörű, bár én nem naon szeressem az ilyen tipusú gamékat... :/
  • flashX
    Voáv, tetszik!