61
  • banyasztibor
    Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék,hogy a Still life pc-s változatát hol lehet megvenni.
    Ajándékba venném egy családtagomnak.
    Segitsetek!
  • DORSANAX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
    Kipróbáltam,működik rendesen.A seeder "0" nem igaz,mert legalább 30 seeder van...
  • Vass Gábor
    Mit vártok a 2.-dik részétől, hogy most jelentették be?
  • bosco85
    szevasztok still life osok ha tudna nekem valaki segiteni megkoszonem ugyanis nem tom crackelni a jatekot mert ha masolni szeretnem a cracket valami kodot ker a rar fajlokat meg nem tom megnyitni ha el akarom inditani a jatekot ezt irja ki:Protection System
    Error
    Insert the still life disc into another drive...
    ha valaki eltudna kuldeni a cracket a mailem jo lenne:[email protected]
    eloreis koszonom a segitsegeteket
  • rencsi32
    ja és ha valaki tudna nekem egy mentés küldeni azt is megköszönné[email protected]
  • rencsi32
    remélem valaki még nézi ezt a fórumot.én most játszok a still life-al, már a végén tartok ahol a kis robotot kell úgy irányítani hogy a lézer nehogy eltalálja, de valahogy nem sikerül.a végigjátszás sem segít.kérem valaki adjon valami hasznos tanácsot.Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • gerozzin
    nincs vkinek meg a still life magyar végigjátszása xboxra??
  • gerozzin
    van hozzá magyar végigjátszás??
  • Csoder
    Nem nagyon szeretem az ehhez hasonló játékokat, de ez megfogott. A történet szuper! :)
  • Pemp
    thx de már nem kell
  • Pemp
    Valaki nem tudna nekem egy mentést küldeni? Ott tartok amikor a kis robottal kell átmenni a lézeres szobán,hogy bejussak az archívumba. Lécci lécci lécci Cím:[email protected] Előrre is kösz. Ja és ki tud valamit arról mikor jelenik meg a 2. rész?
  • Pemp
    wamp!
    először nekem is ezt írta ki ha bitcometről v hasonló helyről szedtted le nézd meg a mappát me van benne 1 .rar mappa na abban van a jó crack meg a DLL mappa és ha eztv átmásoltad akkor már indul is.
  • Hoz_Hun
    Már miért lenne szar játék? Mert néhol gondolkodni kell benne?

Szerintem nagyon is jó játék.
  • Battlefront
    Íme egy szar játék
  • Guddy22
    Lue: kaptál egy nyakláncot az öregtől aszerint kell (tehát: káró, káró, szív, káró, káró)

Wamp: másold be a crack mappában levő 4 .dll file-t a játék dll mappájába és el fog indulni
  • Tyronn Lue
    hello. nem tudna valaki dobni egy linket arról h milyen sorrendben kell kattintgatni a nagypapa ládikájára??? mert már kb kitéptem az összes hajszálam...
    nem akar összejönni, nem találok benne logikát....

előre is kösz...
  • Runo
    A probléma megoldása a bolti polcról való levétellel, a kosárba helyezéssel, és a pénztári kifizetéssel minden bizonnyal megoldódik...
  • wamp
    Sziasztok!

Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerűen nem indul, pontosabban kiírja:
    Protection System
    Error
    Insert the still life disc into another drive...

Találkozott valaki hasonlóval?
    Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?

Előre is köszi
  • ASUSI
    ez a játék egy rakás sz..ar!!!!!!!
  • mrzed001
    A zenéje jópár részen teljesen Vampire The Masquerade Bloodlines volt
    Jó kis játék :)
  • thecore
    A szerszámos láda alján húzd végig lassan az egeret!
    Meglessz az!
  • Night Shadow
    Heló ! Egy kis segítség kellene. Már nagyon a játék végén járok, ott vagyok, mikor kirugatom magamat, majd a fater házában megtalálom a képet és tudom, hogy valamilyen kést kellene használni és azt is tudom, hogy a szerszámosládában van a jacuzzi mellett, de egyszerűen nem tudok rákattintani, csak a jacuzzira. TISZTA IDEG VAGYOK ??? Lehet, hogy valamit kihagytam, vagy vm. BUG ? Nektek , hogy volt ???
  • BAND4
    Sziasztok! Tud valaki segiteni, hogy Budapesten hol tudom megvenni?
  • aDannyBoy
    Majd a Still Life 3 végén kiderül :)
  • Macccy
    Akkor én biztos zsilett lehetek mer a k*rva mézeskalács sütésen kívül (lánykák előnyben) csak egyszer akadtam meg. Nem értettem, hogy mit kell csinálni mert a napló se utalt semmire ... =SPOILER= ... a bordélyban, a képekkel meg az ajtó számaival kapcsolatban.
    A ládika az elején marha eccerű volt, fél óra szarozás után kikattant, bár én nemtudtam, hogy a piros RESET gombot meg kell még nyomni és ezért kezdhettem újra beállítgatni

Nekem legjobban a DIEHARD3-as "5 gallon és 3 gallon= 4 gallon" -os rész jött be.

A vége hát .. jaj ... énis remélem, hogy már fényezik a StillLife2 korongjait mer ez így iszonyú, hogy =SPOILER= befejezetlen maradt és nemtuggyuk, hogy ki a gyilokmester.
  • Sisak
    Az a helyzet hogy en a lockpicket giude-al se tudom megcsinalni, azert kene savegame :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én pedig tudok egy magyar végigjátszást:
    Still Life végigjátszás - magyarul, PCLife, Dreamlite tollából

• HuHa
    Kedves feladat volt, a falra másztam tőle, de másfél óra logikázással kitaláltam. A ládát viszont nem sikerült, már majdnem feladtam az egészet és uninstalláltam:). A cikkben van link végigjátszásra, ott le van rajzolva és le van írva a sorrend hogy kell kattintgatni. A végét tekintve ajánlom nekik hamar kidobják a SL2-t, mert ez így nem jó:))
  • Diocles
    Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!
  • Sisak
    Adjatok chapter 5 eleje savegamet plz! lockpinking suxxxxxxxx
  • Flashy
    ez beszarásjó játék lesz már látom. nyilván azoknak akik szeretik az ilyet. én igen!
  • Phoseidon
    lohl... elnézést... most veszem észre...:D
    elrontottam a rövidítést... hoppá... fáradt vok picit:)
  • Phoseidon
    Still Life 2 :)
  • Esrohnoil
    mi az az ST2?
  • Phoseidon
    jó tudni... ez volt az első PnC game amit kipróbáltam így énis végigsétáltam az egészet:DD
    a vége tettszett nagyon, mondjuk tök másra számítottam volna:), ebből viszont kitalálható hogy készül a ST2:)
  • irkab1rka
    supermario 4 ever :)
  • HuHa
    Minden PnC játékban a duplaklikk a futás:))
  • aDannyBoy
    Mondjuk ezzel senki ne menjen be angol órára.. Nagyon durván szlenges.

Legjobban nekem a Red Lanternben a kidobó (Bouncer) tetszett. Igazi feka szöveget nyom.

Jah és a cikk megírása után rájöttem, hogy mászkáláskor dupla klikk, az futás :) Hamarabb is leeshetett volna, így végig mentem sétálva :)
  • HuHa
    Hosszú ideje az első új kiadású játék amit végigvittem. A vége...megéri.
  • echo
    Szerintem érdemes angolul nyomni talán a legélvezetesebb fajtája a nyelvtanulásnak...