Still Life - Kaland 18 éven felülieknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdni szeretnék,hogy a Still life pc-s változatát hol lehet megvenni.
Ajándékba venném egy családtagomnak.
Segitsetek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kipróbáltam,mûködik rendesen.A seeder "0" nem igaz,mert legalább 30 seeder van...
Error
Insert the still life disc into another drive...
ha valaki eltudna kuldeni a cracket a mailem jo lenne:[email protected]
eloreis koszonom a segitsegeteket
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
elõször nekem is ezt írta ki ha bitcometrõl v hasonló helyrõl szedtted le nézd meg a mappát me van benne 1 .rar mappa na abban van a jó crack meg a DLL mappa és ha eztv átmásoltad akkor már indul is.
Szerintem nagyon is jó játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Wamp: másold be a crack mappában levõ 4 .dll file-t a játék dll mappájába és el fog indulni
nem akar összejönni, nem találok benne logikát....
elõre is kösz...
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerûen nem indul, pontosabban kiírja:
Protection System
Error
Insert the still life disc into another drive...
Találkozott valaki hasonlóval?
Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
Jó kis játék 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Meglessz az!
A ládika az elején marha eccerû volt, fél óra szarozás után kikattant, bár én nemtudtam, hogy a piros RESET gombot meg kell még nyomni és ezért kezdhettem újra beállítgatni <#falbav>#falbav>
Nekem legjobban a DIEHARD3-as "5 gallon és 3 gallon= 4 gallon" -os rész jött be. <#wink>#wink>
A vége hát .. jaj ... énis remélem, hogy már fényezik a StillLife2 korongjait mer ez így iszonyú, hogy =SPOILER= befejezetlen maradt és nemtuggyuk, hogy ki a gyilokmester.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Still Life végigjátszás - magyarul, PCLife, Dreamlite tollából
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elrontottam a rövidítést... hoppá... fáradt vok picit😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
a vége tettszett nagyon, mondjuk tök másra számítottam volna😊, ebbõl viszont kitalálható hogy készül a ST2😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Legjobban nekem a Red Lanternben a kidobó (Bouncer) tetszett. Igazi feka szöveget nyom.
Jah és a cikk megírása után rájöttem, hogy mászkáláskor dupla klikk, az futás 😊 Hamarabb is leeshetett volna, így végig mentem sétálva 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Annyira jó kritikákat kapott a Siberia1 hogy végignyomtam. A grafika ill. az eõre megrajzolt képek tényleg gyönyörûek voltak, de valahogy untatott az egész.
A legutolsó jelenet viszont bomba volt! Mikor találkozik az öreggel, elköszönnek majd a repülõtõl visszafut. Annyira jó volt az a jelenet, hogy kétszer is megnéztem. Úgy elérzékenyütem, hogy még sírtam is, majd miután túltettem magam a sokkon recskáztam is egyet a fõhõsnõre, annyira jól nézett ki ebben a jelenetben!
Ezt leszámítva, nem jött be nekem a siberia, a kettesnek neki sem álltam és ennek sem fogok.
Felsõfokú angol tudás - Easy
Középfokú angol tudás - Medium
Alapfokú angol tudás - Hard
Az se - Nightmare/Hell 😊
komolyan... megõszülsz mire végig golyózod, hogy éppen mit tudsz csinálni, a szövegben meg egyértelmû utalások vannak. Mondjuk egy szótárral, egy Practical English Grammar-rel felszerelkezve a sztori végére megtanulsz angolul 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.