Still Life - Kaland 18 éven felülieknek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék,hogy a Still life pc-s változatát hol lehet megvenni.
Ajándékba venném egy családtagomnak.
Segitsetek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
Kipróbáltam,mûködik rendesen.A seeder "0" nem igaz,mert legalább 30 seeder van...
Vass Gábor
Mit vártok a 2.-dik részétõl, hogy most jelentették be?

szevasztok still life osok ha tudna nekem valaki segiteni megkoszonem ugyanis nem tom crackelni a jatekot mert ha masolni szeretnem a cracket valami kodot ker a rar fajlokat meg nem tom megnyitni ha el akarom inditani a jatekot ezt irja ki😛rotection System
Error
Insert the still life disc into another drive...
ha valaki eltudna kuldeni a cracket a mailem jo lenne:[email protected]
eloreis koszonom a segitsegeteket
ja és ha valaki tudna nekem egy mentés küldeni azt is megköszönné[email protected]
remélem valaki még nézi ezt a fórumot.én most játszok a still life-al, már a végén tartok ahol a kis robotot kell úgy irányítani hogy a lézer nehogy eltalálja, de valahogy nem sikerül.a végigjátszás sem segít.kérem valaki adjon valami hasznos tanácsot.Elõre is nagyon szépen köszönöm!
nincs vkinek meg a still life magyar végigjátszása xboxra??
van hozzá magyar végigjátszás??
Nem nagyon szeretem az ehhez hasonló játékokat, de ez megfogott. A történet szuper! 😊

thx de már nem kell<#vigyor>

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Valaki nem tudna nekem egy mentést küldeni? Ott tartok amikor a kis robottal kell átmenni a lézeres szobán,hogy bejussak az archívumba. Lécci lécci lécci Cím:[email protected] Elõrre is kösz. Ja és ki tud valamit arról mikor jelenik meg a 2. rész?

wamp!
elõször nekem is ezt írta ki ha bitcometrõl v hasonló helyrõl szedtted le nézd meg a mappát me van benne 1 .rar mappa na abban van a jó crack meg a DLL mappa és ha eztv átmásoltad akkor már indul is.

Már miért lenne szar játék? Mert néhol gondolkodni kell benne?

Szerintem nagyon is jó játék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Íme egy szar játék
Lue: kaptál egy nyakláncot az öregtõl aszerint kell (tehát: káró, káró, szív, káró, káró)

Wamp: másold be a crack mappában levõ 4 .dll file-t a játék dll mappájába és el fog indulni
hello. nem tudna valaki dobni egy linket arról h milyen sorrendben kell kattintgatni a nagypapa ládikájára??? mert már kb kitéptem az összes hajszálam...
nem akar összejönni, nem találok benne logikát....

elõre is kösz...
A probléma megoldása a bolti polcról való levétellel, a kosárba helyezéssel, és a pénztári kifizetéssel minden bizonnyal megoldódik... <#zavart1>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Sziasztok!

Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerûen nem indul, pontosabban kiírja:
Protection System
Error
Insert the still life disc into another drive...

Találkozott valaki hasonlóval?
Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?

Elõre is köszi

ez a játék egy rakás sz..ar!!!!!!!
mrzed001
A zenéje jópár részen teljesen Vampire The Masquerade Bloodlines volt
Jó kis játék 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A szerszámos láda alján húzd végig lassan az egeret!
Meglessz az!
Heló ! Egy kis segítség kellene. Már nagyon a játék végén járok, ott vagyok, mikor kirugatom magamat, majd a fater házában megtalálom a képet és tudom, hogy valamilyen kést kellene használni és azt is tudom, hogy a szerszámosládában van a jacuzzi mellett, de egyszerûen nem tudok rákattintani, csak a jacuzzira. TISZTA IDEG VAGYOK ??? Lehet, hogy valamit kihagytam, vagy vm. BUG ? Nektek , hogy volt ???
Sziasztok! Tud valaki segiteni, hogy Budapesten hol tudom megvenni?
Majd a Still Life 3 végén kiderül 😊

Macccy
Akkor én biztos zsilett lehetek mer a k*rva mézeskalács sütésen kívül (lánykák elõnyben) csak egyszer akadtam meg. Nem értettem, hogy mit kell csinálni mert a napló se utalt semmire ... =SPOILER= ... a bordélyban, a képekkel meg az ajtó számaival kapcsolatban.
A ládika az elején marha eccerû volt, fél óra szarozás után kikattant, bár én nemtudtam, hogy a piros RESET gombot meg kell még nyomni és ezért kezdhettem újra beállítgatni <#falbav>

Nekem legjobban a DIEHARD3-as "5 gallon és 3 gallon= 4 gallon" -os rész jött be. <#wink>

A vége hát .. jaj ... énis remélem, hogy már fényezik a StillLife2 korongjait mer ez így iszonyú, hogy =SPOILER= befejezetlen maradt és nemtuggyuk, hogy ki a gyilokmester.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sisak
Az a helyzet hogy en a lockpicket giude-al se tudom megcsinalni, azert kene savegame 😊
IMYke2.0.0.0
Én pedig tudok egy magyar végigjátszást:
Still Life végigjátszás - magyarul, PCLife, Dreamlite tollából

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kedves feladat volt, a falra másztam tõle, de másfél óra logikázással kitaláltam. A ládát viszont nem sikerült, már majdnem feladtam az egészet és uninstalláltam😊. A cikkben van link végigjátszásra, ott le van rajzolva és le van írva a sorrend hogy kell kattintgatni. A végét tekintve ajánlom nekik hamar kidobják a SL2-t, mert ez így nem jó😊)
Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön! <#lama>
Sisak
Adjatok chapter 5 eleje savegamet plz! lockpinking suxxxxxxxx
ez beszarásjó játék lesz már látom. nyilván azoknak akik szeretik az ilyet. én igen!

lohl... elnézést... most veszem észre...😄
elrontottam a rövidítést... hoppá... fáradt vok picit😊
Still Life 2 😊
Esrohnoil
mi az az ST2? <#nemtudom>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

jó tudni... ez volt az elsõ PnC game amit kipróbáltam így énis végigsétáltam az egészet😄D
a vége tettszett nagyon, mondjuk tök másra számítottam volna😊, ebbõl viszont kitalálható hogy készül a ST2😊
supermario 4 ever 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Minden PnC játékban a duplaklikk a futás😊)
Mondjuk ezzel senki ne menjen be angol órára.. Nagyon durván szlenges.

Legjobban nekem a Red Lanternben a kidobó (Bouncer) tetszett. Igazi feka szöveget nyom.

Jah és a cikk megírása után rájöttem, hogy mászkáláskor dupla klikk, az futás 😊 Hamarabb is leeshetett volna, így végig mentem sétálva 😊

Hosszú ideje az elsõ új kiadású játék amit végigvittem. A vége...megéri.
Szerintem érdemes angolul nyomni talán a legélvezetesebb fajtája a nyelvtanulásnak...

Asszem akkor várok a magyarosításra csak úgy mint a Vampire The Masquerade Bloodlines-al. Az utóbbi gém is már jó pár hónapja csücsül nálam. Mégiscsak más élmény elsõre magyarul minden részletet megérteni, és nem csak felületesen. ki fogom bírni addig ? <#szomoru1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lol. Én anno a Longest Journey-t szerettem. Én az állandó mászkálást untam kicsit, de a kiváncsi voltam mi lesz még a storiban, olyan volt mint egy regény: kurva jó történet, szép képek, meg zenék. Pont nemrég olvastam, hogy jön a második része annak is lassan, azt majd tuti végig tolom.

Az sokaknak jó hír. Köszi az infót

hát nemtudom... én 8.-os vagyok/5 éve tanulok angolt/ és semmilyen nyelvvizsgám nincs, viszont a game-et elég jól megértem... persze van olyan amit nem vágok de még ígyis érthetõ nekem a story...
lck
Már készül a magyarosítás. Itt olvashatsz róla.
félelmetes
Nekem valahogy nem jön be ez a stílus. Lúl lassú folyású az én számomra és idegesítenek az állóképek is, hiába gyönyörûek egyébként.
Annyira jó kritikákat kapott a Siberia1 hogy végignyomtam. A grafika ill. az eõre megrajzolt képek tényleg gyönyörûek voltak, de valahogy untatott az egész.
A legutolsó jelenet viszont bomba volt! Mikor találkozik az öreggel, elköszönnek majd a repülõtõl visszafut. Annyira jó volt az a jelenet, hogy kétszer is megnéztem. Úgy elérzékenyütem, hogy még sírtam is, majd miután túltettem magam a sokkon recskáztam is egyet a fõhõsnõre, annyira jól nézett ki ebben a jelenetben!
Ezt leszámítva, nem jött be nekem a siberia, a kettesnek neki sem álltam és ennek sem fogok.

A játék nehézségi fokozat beállítója:

Felsõfokú angol tudás - Easy
Középfokú angol tudás - Medium
Alapfokú angol tudás - Hard
Az se - Nightmare/Hell 😊

komolyan... megõszülsz mire végig golyózod, hogy éppen mit tudsz csinálni, a szövegben meg egyértelmû utalások vannak. Mondjuk egy szótárral, egy Practical English Grammar-rel felszerelkezve a sztori végére megtanulsz angolul 😊

Csekély angoltudással is végig lehet tolni? Gondolom beleõszül az ember mire értékelhetõ magyarosítás kijönne.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hmm..hát hogyne, kûlcsín alapján érdemes játékot beszerezni, fõleg kalandjátékokra igaz ez. Amúgy vessetek meg, de én félbehagytam a syberiát 1-et. A hangulat a tetszett, de a fejtörõktõl kikészültem. Vagy ilyen halálgagyik voltak, vagy pedig olyanok amikhez nem találtam semmi támpontot hosszú órák alatt sem(hülye robotnak milyen faborítás legyen a lábán pl.) de lehet, hogy csak én vagyok nyomi
Oldal 1 / 2Következő →