188
-
#108 5. évadot is szinkronizálták, nem? régen megvolt az is gagyi minőségben, tisztán emléxem, csak vmiért okosan letöröltem...
a 4. évados gagyival úgy voltam inkább már nem töltöm fel, hiszen itt a dvdrip...
6-os évadot meg csinálgatom, most esek neki a következő résznek, de csak csigatempóban, sry... -
#107 Már kinn van a 4.évad!!!!!! -
xabee01 #106 Megtaláltam, és ahogy elnézem blindtot is
Viszont a 6. és 5. évadhoz továbbra is extrajó lenne a feliratod -
#105 Már van dvd rip a 4. évadból!
Minden nagyobb magyar torrentoldalon fent lesz hamarosan! -
xabee01 #104 Threeman, nagyra értékelném, ha azt a gagyi minőségű 4. évad tv ripet meg tudnád osztani vhogy velem
blindot : torrent a te barátod, onnan össze lehet szedni a többit is kis keresgéléssel.. -
blindtot #103 Sziasztok
Sajnos Férjek gyöngye függő lettem,de csak az első három rész van meg. Tudtok segíteni abban hogy hol tudom megszerezni a többi részt?? -
#102 lesz felirat, csak lassan :P ellustultam...
4es évadot szívesen feltöltöm szinkronosban, csak elég gagyi tv-rip minőség... -
xabee01 #101 Threeman kösz a feliratot a 6. évadhoz, a többi epizódhoz is lesz majd, remélem:D
Esetleg a 4. és 5. évadhoz nem lesz vmikor? Vagy tudja vki ezeknek az évadoknak a szinkronos "lelőhelyét"? -
#100 6x09 hun -
#99 mármint a 9es lesz meg hétvégére :) sory kicsit sok a dolgom mostanában, nem sok türelmem volt nekiülni, de a héten befejezem... -
#98 hétvégére -
bestyen #97 Mokor lesz a többi 6.évados részhez felirat? -
#96 6x08 hunsub
utálom mr. kaplant :D olyan hülye hangja van, nem lehet érteni mit mond... meg carrie is felnyomta az agyam... -
ryhdeksan #95 -
#94 Sehol! -
ryhdeksan #93 4. évadhoz van felirat vhol? -
#92 bocsi, mostmár összeszedem magam. most olyan 20%-on lehet. mondok egy holnap estét. -
ryhdeksan #91 basszus, megnéztem az első 3 évadot és most megőrülök hogy nemtudom folytatni
mit lehet tudni a többiről lesz vmikor szinkron? -
bestyen #90 mikor jön a 6x08 hunsub??? -
#89 Sehol... -
ryhdeksan #88 dvd-n meg lehet vhol rendelni nemtudjátok, -
#87 Kéretik már leszinkronizálni a többi évadot mán!!4 -
mx1492 #86 Sziasztok, nem tudjátok honnan lehetne az első 5 évadhoz letölteni az eredeti angol feliratot, ha esetleg van magyar is, azt is megköszöném. -
#85 Köszi! -
#84 kész a 6x07 is... huh :) -
#83 férjek gyöngye 6x07-hez időzítést is nekem kell megcsinálnom, nincs a német között (helyette vmi 5ös évados rész felirata van, gondolom ebben is különbözik a német dvd...). a lényeg, hogy erre sajnos még többet kell akkor várnotok :P hacsak nem tud vki bármilyen nyelven létező feliratról a 6x07hez (én nem találtam)... -
#82 azt én is remélem. -
bestyen #81 Kijött a 9x11 felirat! Remélem az utolsó részre ennyit nem kell várni -
#80 IDE mindig felpakolom, ha nem akartok várni feliratok.hu-ra.. :P kész a 4es is jah.. -
#79 Az jó lenne! -
bestyen #78 Következő holnap? -
bestyen #77 fúúúha! Nagyon kösz a feliratokat -
#76 6x03 srt hun dvdrip topaz, többit már nem linkelem.. feliratok.hu -
#75 Nézd meg ezt Az epizódokhoz a linkek már megvannak, minden epizód 2 részben van fent (http://rapidshare.com/files/31480301/The_King_of_Queens_-_6x01.r00 satöbbi). Sok sikert.. -
#74 Tiszta szégyen, de én sosem szerettem ezt a rapidshare megoldást, és nem is használtam.
Kérdés:
Hogyan tudom innen letölteni a 6. évadot? -
#73 Köszi Threeman! -
#72 dvdrip topaz -
#71 KoQ s06e02 srt hun 184553472 bíte-os avi-hoz időzítve OH JEEEE -
#70 jah ha vki nem találná ezt a release-t, én innen húzom őket... angol dvdripes téma -
#69 KoQ s06e01 SRT HUN 184502272 byte-os avi-hoz időzítve (dvdrip release)