Férjek gyöngye

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, végre megvagyok az elsõ évaddal,az eredeti dvd-ket lerippeltem és rátettem a magyar szinkront.

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

felirat?

REAL MADRID

Mincsi
#26 talán ez segítene??

Rush!

Halihó!

Valaki nem rögzítette anno a Férjek Gyöngye sorozatot?
Fõleg az 1-2.évadban vannak hiányaim.

Ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném!

üdv!
reggeltem, de nem is lehet tölteni
mind1 majd DC-rõl lekapom <#ravasz1>

Törölt felhasználó
Regisztrálj <#ejnye1><#gonosz2><#nezze>
nem írod meg ide a letöltés módját? <#vigyor5>

Törölt felhasználó
De az új fórumban ,ott a lehetõség a letöltésre!
engem érdekelnének a részek, tv-bõl felvett?
új fórum? lusta vagyok reggelni, ez itt miért nem jó? sajnos ez sem pörög, egy új fórum pedig halott lesz

Az azér nem, de közel jársz...

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Törölt felhasználó
Isten vagy!
Na sziasztok! Nyílt egy új fórum itt, a dumcsi mellett ingyen le lehet szedni majd az epizódokat magyarul, ha van rá igény. Ha van az a a fórumon regeljen és jelezze.

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Az biztos, hogy nagyon jó kis sorozat.
Az a baj hogy nem igazán lehet találni magyar ripet, pedig jó lenne megszerezni.
Persze angolúl is meglehetne szerezni /lehet meg is fogom/, de csak a magyar szinkronnal lenne az igazi.
Mincsi
hmm, nekem is naggyon bejött, jó a történet, a viccek...szal nagy volt:)))

Rush!

Iwant2Belive
ja és a csaj épp a végére lesz bele szerelmes mikor már elköltözött, ez a slusszpoén:D

amugy én is KoQ fan vagyok. több sitcomot is vehetnének a magyar TV-k. Viasatrol van kb 40 TVrip-em meg most szedem a 8 szezont

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Törölt felhasználó
Nagyon jó kis sorozat!

Innen tudod szedni a 8. évadot:
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=sub&id=150

Bucser
A King of Queens 8 évadját is le kéne szedni valahonnan:) imádom Doug hozzáállását a sorozatban:D Amikor Spence beköltözik 1 fõiskolás csaj mellé egy lakásba (istenien néz ki a bige) és az ott öltözik elõtte meg minden és mikor a csajok úgy kezelik mintha õ is csaj lenne:D Rákérdez a csaj barátnõje, hogy "A pasi nem zavar, hogy itt van?" mire a csaj "Ááá ez csak Spence:D"a végére totál megcsömörlik az egésztõl és elköltözik magától:) nagyon durva kis rész volt:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ngcsnet
lol

miért jött volna ki magyarul?

miért nem használod a google-t?
Könyörgöm! V-ki mondja meg hol leget megkapni a sorozatot DVD-n!!!! Nem hiszem el, hogy még nem jött ki magyarul... Ha v-ki tudja, küldje el a [email protected]

Köszi x 100
volt? még mindig van. szeptembertõl jön a 8. évad
biomage
hát igen jó sorozat volt mindkettö nekem dag tetszet jobban

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Botond
ma láttam tescóban west wing-et dvdn,teljes elsõ évad :-D magyarul Elnök emberei néven fut,csak rohadt késõn
ja, közös részek poénok voltak
magyar szinkronnal jött ki a dvd?
egy kép azoknak akiknek nem ugrik be a sorozat:

igen az..! D:d

D:
A Ray nemtoom mis is jó volt..D:

Adam5
még=mint

Adam5
Én is néztem anno, meg a Szeretünk Raymondot is (voltak részek amiko Raymondék szerepeltek King of Queens-ben :D). De Férjek gyöngye nekem jobban bejött még a Raymondos.

Ja, jópofa kis sorozat (volt).
Sephi
Naon jo! Az a cime hogy King Of Queens angolul! Nekem megvan az elso 4 evad es naon jok :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
az,legjobb
Rózsalány
én néztem mindet!!! nagyon jó!!! :DDD
bár a végén már eléggé bedurvultak de azé jókat nevettem rajta:DDD
ezt ismételhetnék rogyásig a Szabrinaboszorkány hejett!!!

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

sztem király volt... néztem... :)

Punkerwork
a nagydarab futár manuszos sorozat volt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ffxi
Nem nézi senki????!!!!! Érdekes.

Fákjúal!

gabber_saviola
ezmiez? :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ffxi
Gondolom megérdemli 1topicot, és az is aggaszt, hogy már nem vetitik Viasat-on.

Fákjúal!

← ElőzőOldal 4 / 4