Férjek gyöngye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahham 😞 És valaki lenne aki megírja dvdre Nekem ? Persze a többiben megegyezünk.
Tudnál esetleg egy torrentet ahol ez megvan?
félek sehol, de azok vannak szinkronosan is 😊
de ha már itt vagyok egy jó hírt is bejelentek, threeman, vagy feliratok.hu-n toooma 😊 elvileg neki fog állni ismét a 6. évad feliratainak a folytatásához, ezuttal is köszönöm neki a fáradozásait<#worship>#worship>
de ha már itt vagyok egy jó hírt is bejelentek, threeman, vagy feliratok.hu-n toooma 😊 elvileg neki fog állni ismét a 6. évad feliratainak a folytatásához, ezuttal is köszönöm neki a fáradozásait<#worship>#worship>
Valaki meg tudja mondani, hol találtok feliratot az elsõ 3 évedhoz? köszönöM!!!
olvassatok vissza, ne írom le mégegyszer. De komolyan, valahogy kéne intézni a többi feliratot, a teljes sorozathoz már csak ennek a pár résznek nincsen felirata. Néztem, de nem tudom elérni a supersubtitle-n a fordítót. Valaki nem nézné meg? hátha sikerülne rábeszélni arra a pár részre....
esetleg kitom írni, és elküdöm.. 6 dvd-s, minden dvd-n 4 rész van! Megvan a 6. évadtól angolul?
én is nagyon hálás lennék érte
nekem sikerült beszerezni az 5. évadot dvd-n😄😄
Nekem sajnos csak az elsõ négy évad van meg, és hiába próbálom meg letölteni nem találom sehol. VAgy ahol megvan onnan nem tudom megszerezni. Tud valaki segíteni???
Sajna nem nagyon... Bár az új Tv5 bemutatójában benne van a sorozat, de valószínüleg csak ismételni fogják elõlrõl. De bízzunk benne, hátha elkészíttetik a többi évad szinkronját is.
És csinálják még a szinkront a többi évadnak, vagy ennyi volt 5nél megálltak?
A 6. évad a 11. epizódtól nagyon szomorú így magyar felirat nélkül árválkodva...
Tényleg jó lenne, ha az a néhány sub még elkészülne<#integet2>#integet2><#taps>#taps><#worship>#worship>
Tényleg jó lenne, ha az a néhány sub még elkészülne<#integet2>#integet2><#taps>#taps><#worship>#worship>
Elsõ 5 évadból létezik háromnyelvû DVD változat
Egyetértek, a német szinkronhangok és a szöveg is sokkal jobb a magyarnál, eredeti hanggal meg csak pár videót láttam még a youtube-on, de az alapján is a német hangok nyertek nálam is 😊
Szabad megkérdeznem hogy milyen formában láttad mind3 nyelven? Engem érdekelne egy olyan dvd változat, amin angol német és a magyar szinkron is rajtvan a teljes sorozat, de ugy hallottam nem jött ki dvd-n nálunk, javitsatok ki ha tévedek (remélem tévedek)
Szabad megkérdeznem hogy milyen formában láttad mind3 nyelven? Engem érdekelne egy olyan dvd változat, amin angol német és a magyar szinkron is rajtvan a teljes sorozat, de ugy hallottam nem jött ki dvd-n nálunk, javitsatok ki ha tévedek (remélem tévedek)
nekem megvan a sorozat elsõ öt évadja magyar menüvel dvd-képpel és angol 5.1 és magyar 2.0 szinkron. Szerintem ne szenvedjetek a tv-rippekkel, ennél tutibb minõségben úgysem lesz meg. A többi évad is megvan, de csak AVI-ban, magar felirattal (a 6. évadhoz csak az elsõ tíz részhez van felirat, várom a többit, hogy végre teljes legyen a sorozat!nagy kedvencem!)Akit érdekel az írjon ide: [email protected]
Hello! Nekem megvan DVD-n a férjek gyöngye, akit érdekel az írjon emailt: [email protected]
<#worship>#worship>
Akkor tarts egy kis szünetet benne😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tudnátok segíteni abban hogy honnan tudom majd leszedni????
lassan már élet halál kérdés!!!!!!!
lassan már élet halál kérdés!!!!!!!
Jah, ahogy Besenyõ Pista bácsi mondta, türelem, tornaterem<#gonosz1>#gonosz1>
😄 az a cink, hogy ahonnan azt lehúztam, onnan is már törölték, dvdrip meg kitudja mikor lesz belõle... de 100 hogy csináltak az 5öshöz is... hát akkor türelem 😊
Wazz, az jó lenne, ha az 5.-bõl is lenne még szinkronos.
Mire azt is végignézzük, addigra megcsinálod a teljes 6.-hoz a feliratot<#taps>#taps>
Mire azt is végignézzük, addigra megcsinálod a teljes 6.-hoz a feliratot<#taps>#taps>
5. évadot is szinkronizálták, nem? régen megvolt az is gagyi minõségben, tisztán emléxem, csak vmiért okosan letöröltem...
a 4. évados gagyival úgy voltam inkább már nem töltöm fel, hiszen itt a dvdrip...
6-os évadot meg csinálgatom, most esek neki a következõ résznek, de csak csigatempóban, sry...
a 4. évados gagyival úgy voltam inkább már nem töltöm fel, hiszen itt a dvdrip...
6-os évadot meg csinálgatom, most esek neki a következõ résznek, de csak csigatempóban, sry...
Megtaláltam, és ahogy elnézem blindtot is<#nyes>#nyes>
Viszont a 6. és 5. évadhoz továbbra is extrajó lenne a feliratod<#worship>#worship>
Viszont a 6. és 5. évadhoz továbbra is extrajó lenne a feliratod<#worship>#worship>
Törölt felhasználó
Már van dvd rip a 4. évadból!
Minden nagyobb magyar torrentoldalon fent lesz hamarosan!
Minden nagyobb magyar torrentoldalon fent lesz hamarosan!
Threeman, nagyra értékelném, ha azt a gagyi minõségû 4. évad tv ripet meg tudnád osztani vhogy velem <#worship>#worship>
blindot : torrent a te barátod, onnan össze lehet szedni a többit is kis keresgéléssel..
blindot : torrent a te barátod, onnan össze lehet szedni a többit is kis keresgéléssel..
Sziasztok
Sajnos Férjek gyöngye függõ lettem,de csak az elsõ három rész van meg. Tudtok segíteni abban hogy hol tudom megszerezni a többi részt??
Sajnos Férjek gyöngye függõ lettem,de csak az elsõ három rész van meg. Tudtok segíteni abban hogy hol tudom megszerezni a többi részt??
lesz felirat, csak lassan 😛 ellustultam...
4es évadot szívesen feltöltöm szinkronosban, csak elég gagyi tv-rip minõség...
4es évadot szívesen feltöltöm szinkronosban, csak elég gagyi tv-rip minõség...
Threeman kösz a feliratot a 6. évadhoz, a többi epizódhoz is lesz majd, remélem😄
Esetleg a 4. és 5. évadhoz nem lesz vmikor? Vagy tudja vki ezeknek az évadoknak a szinkronos "lelõhelyét"?
Esetleg a 4. és 5. évadhoz nem lesz vmikor? Vagy tudja vki ezeknek az évadoknak a szinkronos "lelõhelyét"?
mármint a 9es lesz meg hétvégére 😊 sory kicsit sok a dolgom mostanában, nem sok türelmem volt nekiülni, de a héten befejezem...
Mokor lesz a többi 6.évados részhez felirat?
6x08 hunsub
utálom mr. kaplant 😄 olyan hülye hangja van, nem lehet érteni mit mond... meg carrie is felnyomta az agyam...
utálom mr. kaplant 😄 olyan hülye hangja van, nem lehet érteni mit mond... meg carrie is felnyomta az agyam...
<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Törölt felhasználó
Sehol!
4. évadhoz van felirat vhol?
basszus, megnéztem az elsõ 3 évadot és most megõrülök hogy nemtudom folytatni
mit lehet tudni a többirõl lesz vmikor szinkron?
mit lehet tudni a többirõl lesz vmikor szinkron?
mikor jön a 6x08 hunsub???
Törölt felhasználó
Sehol...