188
-
#148 és az 5. évadot ki vette meg? -
#147 hacsak valamelyik adó megnem veszi akkor soha, nemértem viasatot se hogy megvesz uj sorozatokat pl jóbarátok (amit már ezer adó leadott) vagy a két pasi meg egy kicsi-t de a régen játszott sorozataihoz nem veszi meg a jogokat pl férjek gyöngye hiányzó 4 évad vagy a szeretünk raymond hiányzó asszem 2 évad :S -
#146 Nem tudjátok a 6. évad lesz vmikor szinkronizálva? -
eddaniel #145 itt kettőt találtam:
http://www.hosszupuskasub.com/keres.php -
blindtot #144 6. évad felirat!!!!!
merre találhatom
-
blindtot #143 Sziasztok!!
Nagyon kellene az ötödik évad felirata.
Megvan valakinek? És esetleg elküldené?
[email protected] -
#142 De ezeket láttam. Viasat nem akar megvenni az új évadokat? :S -
#141 köszönöm itt is, következő mikorra várható? -
#140 itt elég sok epizód van fennt. -
#139 6x11 felirat:
http://tomcsiiii.extra.hu/The%20King%20of%20Queens%20-%206x11.srt -
#138 ma este/éjszaka kirakom a feliratot a 6x11-hez, bocsi a késésért... csak a csajok... -
rnr #137 Ahham :( És valaki lenne aki megírja dvdre Nekem ? Persze a többiben megegyezünk. -
#136 pl bitgate, de publicot sajna nem :S -
rnr #135 Tudnál esetleg egy torrentet ahol ez megvan? -
#134 félek sehol, de azok vannak szinkronosan is :)
de ha már itt vagyok egy jó hírt is bejelentek, threeman, vagy feliratok.hu-n toooma :) elvileg neki fog állni ismét a 6. évad feliratainak a folytatásához, ezuttal is köszönöm neki a fáradozásait -
rnr #133 Valaki meg tudja mondani, hol találtok feliratot az első 3 évedhoz? köszönöM!!! -
saba1 #132 olvassatok vissza, ne írom le mégegyszer. De komolyan, valahogy kéne intézni a többi feliratot, a teljes sorozathoz már csak ennek a pár résznek nincsen felirata. Néztem, de nem tudom elérni a supersubtitle-n a fordítót. Valaki nem nézné meg? hátha sikerülne rábeszélni arra a pár részre.... -
maddog00 #131 esetleg kitom írni, és elküdöm.. 6 dvd-s, minden dvd-n 4 rész van! Megvan a 6. évadtól angolul? -
blindtot #130 én is nagyon hálás lennék érte
-
#129 nem tudnád lerippelni és feltölteni valamelyik torrentre esetleg? :D -
maddog00 #128 nekem sikerült beszerezni az 5. évadot dvd-n:D:D -
blindtot #127 Nekem sajnos csak az első négy évad van meg, és hiába próbálom meg letölteni nem találom sehol. VAgy ahol megvan onnan nem tudom megszerezni. Tud valaki segíteni???
-
xabee01 #126 Sajna nem nagyon... Bár az új Tv5 bemutatójában benne van a sorozat, de valószínüleg csak ismételni fogják előlről. De bízzunk benne, hátha elkészíttetik a többi évad szinkronját is. -
lee56 #125 És csinálják még a szinkront a többi évadnak, vagy ennyi volt 5nél megálltak? -
xabee01 #124 A 6. évad a 11. epizódtól nagyon szomorú így magyar felirat nélkül árválkodva...
Tényleg jó lenne, ha az a néhány sub még elkészülne -
xabee01 #123 Első 5 évadból létezik háromnyelvű DVD változat -
lee56 #122 Egyetértek, a német szinkronhangok és a szöveg is sokkal jobb a magyarnál, eredeti hanggal meg csak pár videót láttam még a youtube-on, de az alapján is a német hangok nyertek nálam is :)
Szabad megkérdeznem hogy milyen formában láttad mind3 nyelven? Engem érdekelne egy olyan dvd változat, amin angol német és a magyar szinkron is rajtvan a teljes sorozat, de ugy hallottam nem jött ki dvd-n nálunk, javitsatok ki ha tévedek (remélem tévedek) -
#121 szia, nem tervezed a többi rész magyar feliratát elkésziteni 6. évadból, nagyon örülnék neki :) -
saba1 #120 nekem megvan a sorozat első öt évadja magyar menüvel dvd-képpel és angol 5.1 és magyar 2.0 szinkron. Szerintem ne szenvedjetek a tv-rippekkel, ennél tutibb minőségben úgysem lesz meg. A többi évad is megvan, de csak AVI-ban, magar felirattal (a 6. évadhoz csak az első tíz részhez van felirat, várom a többit, hogy végre teljes legyen a sorozat!nagy kedvencem!)Akit érdekel az írjon ide: [email protected] -
#119 Hány évadig? És szinkronba? -
Herman1990 #118 Hello! Nekem megvan DVD-n a férjek gyöngye, akit érdekel az írjon emailt: [email protected] -
xabee01 #117 -
#116 http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php -
#115 Akkor tarts egy kis szünetet benne:) -
blindtot #114 tudnátok segíteni abban hogy honnan tudom majd leszedni????
lassan már élet halál kérdés!!!!!!!
-
#113 6x10 magyar felirat dvdrip topaz -
#112 6x10 40%-on, igyekszem a hétvégén befejezni -
xabee01 #111 Jah, ahogy Besenyő Pista bácsi mondta, türelem, tornaterem -
#110 :D az a cink, hogy ahonnan azt lehúztam, onnan is már törölték, dvdrip meg kitudja mikor lesz belőle... de 100 hogy csináltak az 5öshöz is... hát akkor türelem :) -
xabee01 #109 Wazz, az jó lenne, ha az 5.-ből is lenne még szinkronos.
Mire azt is végignézzük, addigra megcsinálod a teljes 6.-hoz a feliratot