27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    itt lent a kisboltba pl 350ft a piros :D
  • riccardogardoni
    azért még lehet :D
  • Cucmey
    Malizia az jó. :DD Én is hoztam kintről. Régen lehetett itthon is kapni most már nem látom sehol.
  • riccardogardoni
    a malizia tusfürdőmön van egy felirat olaszul, mert kintről hoztam egy kartont :D és minden tusolásnál ha ránézek azt olvasom hogy della rocca XDXDXD
  • riccardogardoni
    20:40 Labdarúgás Vasárnap DigiSport+
    Serie A, Parma - Palermo A program élőben látható!
  • riccardogardoni
    Walter Mazzarri elmondta, 3–1-es állásnál már a zsebében érezte a három pontot.

LOL
  • riccardogardoni
    nekem csak az volt a szemem előtt hogy vagy a juve nyerjen, vagy x legyen, mert ha a napoli győzött volna akkor megelőzött volna minket :D
    a juve nyerése meg nem oszt nem szorzott volna XD
  • Cucmey
    Igazából nem szurkoltam egyiküknek sem. A Napolit legalább annyira szeretem mint a Juvét. Tényleg... A Camorra nem épít stadiont Nápolyba? :DD
  • Cucmey
    Én se bánom hogy benne van a maffia. Legalább az anyagi háttér rendezettnek látszódik. :DDDD
  • riccardogardoni
    LOL :D nem rossz ja :D
  • riccardogardoni
    kurva nagy meccs volt, én majdnem az összes serie a meccset nézem amit ad a digi! :)
  • monyox
    Ez a polo üt:

• monyox
    En neztem (emiatt szivok meg mindig itt a melohelyen, mikor 10kor elvileg hazamehetnek..), fasza meccs volt, a Napoli csak magat okolhatja...
    Bar gondolom, Cucmey, Te a Juvenak szurkoltal..;)
    Sztem Mazzari azzal cseszte el, hogy 3:1nel azt gondolta, hogy megvan a meccs, vissza lehet allni, Pandev le, Santana be, jött a 2 gol, aztan lehetett pislogni.
    Mondjuk akkor meg mindig be lehetett volna hozni Mascara-t, de a napolisok mar kabe a fülükön vettek a levegöt.
  • monyox
    Haver, erezd az ironiat!!:)) Sajnos nem talaltam meg olyan szmajlit, ami az ironiara utal..:) Talan ez passzol ide.. En leszarom, hogy benne van-e a maffia vagy nem (bar 100%, hogy benne van, szerintem az utobbi fel evszazadban nem igazan epült Palermoban semmi olyan, amiben ne lett volna benne..), a lenyeg, hogy ne lopjak ki belöle a cementet. Ha a maffia kezratetelevel epül fel, akkor ugy epül fel.
    Azert remelem, nem lesz ebböl a sztoribol Messinai-hid tema, bar az megint mas teszta.
  • Cucmey
    Nem tom néztétek e a ma esti Napoli - Juve meccset. 3-3 lett. Szerintem egy igazán nagyszerű meccs volt. Nem bántam meg hogy leültem megnézni.
  • Cucmey
    Engem nem nyugtat meg. Főleg hogy egyre többet cikkeznek az új stadion és a mafia kapcsolatáról.
  • monyox
    Ja, de igy legalabb Zamparininek sosem lesznek anyagi gondjai..:)) Es ez engem megnyugtat..:)))
  • riccardogardoni
    mi mindig kikutatjuk a tehetségeket szinte ingyé, és amikor már kezd kiforrni az adott játékos akkor távozik tőlünk! hát ez elég szar politika :D
  • Cucmey
    Igen. szimpatikus csapat. De szurkolni csak a Palermonak szurkolok. Akiket nagyon szerettem kiskoromban az a Juve. Nagy Del Piero fan voltam :DD
  • monyox
    A Lazio-nak miert nem szurkolsz?:)) Kerdeztem volna, de közben latom a kerdöivben, hogy szimpatizalsz velük..:)
  • Cucmey
    Ő még nem vezér és ki tudja milyen lesz ha hatalomra kerül. De majd meglátjuk a vak is azt mondta :DDD
  • monyox
    Hat ott a Vona Gabesz..=))
  • Cucmey
    Nem értem ezt az argentinában keresgélést. Nincsenek tehetséges olasz fiatalok?? Lassan mi leszünk a déli Inter.
  • Cucmey
    ja persze. Akciós Royal vodkából ittunk meg haverommal fejenként egy üveggel. :DD Ezen a héten én többet nem iszok az biztos.
    Amúgy szoktam hozni Olaszországból jó italokat. Többféle grappát, Ferrari pezsgőt, olasz söröket(mondjuk ezek általában már kint elfogynak :D), speckó borokat pl marsala
    Most már csak egy Moscato di Pantelleriám van. Ez egy desszert bor. Pantelleria egy kis sziget. éppen Szicília alatt van.
    Ja meg van egy Mussolini borom. Lehet mondtam már itt de ezt csak akkor fogom kibontani ha majd Magyarországnak is lesz egy ilyen nagyszerű vezére mint a Duce.
  • monyox
    Cattani (felügyelö) nyilatkozott, hogy januarban durvan megerösitik a csapatot. Persze konkretumokat nem mondott, mert Vasquez-röl meg Mehmeti-röl mar regota szo van.. Argentinaban keresgelnek a fejesek, Cattaniek konkretan Lucas Ocampos-t akarjak. A srac 17eves, a River Plate jatekosa.
    Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en mar kezdem kicsit unni, hogy kiforrott fasza jatekost nem veszünk (vagy csak nagyon ritkan), tiniket annal inkabb.
    A Mehmeti/Vasquez duorol tudtok valami konkretumot?

Közben a fel csapatot meg szetszednek a "nagyok"... Ilicic-et a Juve/Inter paros akarja... Hernandez-t vinne a PSG... (a csigazabalok most mar igazan leallhatnanak.. Megkaptak 2 jatekosunkat, most mar masfele szorjak a lovet, en azt mondom..)

Ja, az otthoni gyözelmi sorozattal olyan csapatokkal vagyunk egy lapon, mint a City meg a Real Madrid..:))

Osvaldo pofozkodasahoz mit szoltok? Kicsit elszallt a csavo magatol, pedig sok mindent meg nem tett le az asztalra..
  • riccardogardoni
    DigiSport Plus
  • riccardogardoni
    20:40 Labdarúgás Vasárnap
    Serie A, Parma - Palermo A program élőben látható!
  • riccardogardoni
    hát ahhoz képest hogy a milyen a mostani keretünk még egész jó helyen állunk különbem :D
  • monyox
    FUKKYEAH!!!! Ilyen egy igazi Palermo-tifoso!!!!!=DDD Remelem, legalabb grappat ittal!!!:)))
  • Cucmey
    Iszonyat módon berúgtam tegnap úgyhogy a tegnapi italozásom a csapat tiszteletére ajánlom fel. :DDD
  • monyox
    A Milan agyonveri a Chievot.. Szünetben mar 4:0.
  • monyox
    L-es meg meg gyerekmeret. De az XXS-es is feszül, ha nem zavar, hogy kilog belöle a hasad..=D
  • monyox
    Szettageltem=szethozzaszolasoztam / Most az 5. helyen vagyunk, innen mar csak felfele vezet az ut..:)))
  • monyox
    Iranyitottuk vegig a meccset, Fionak volt par helyzete, föleg Cerci volt jo. Benussi szerintem jo volt a kapuban, jo, hogy Tzorvas mögött van egy megbizhato csere. Apropo, Tzorvas hogyhogy nem jatszott? Vedösor szerintem fasza. Lehetne rotalni is, nekem Pisano jateka egyre jobban tetszik, Mantovani is eleg jo volt. Közeppalya sem volt rossz. A golok meg nagyon kellettek Miccoli-nak, Ilicic-nek, a csapatnak, a szurkoloknak, mindenkinek..:)
  • Cucmey
    Most nézem legközelebb a Parmaval játszunk. Szerintem őket egy nehéz meccsen elverjük.
  • Cucmey
    Na az L-es pont nem jó. Különben vettem is volna. S-es nem volt? Az jó lenne mer szeretem ha kicsit feszül a mez :DD
  • Cucmey
    Mi az hogy széttageltem a fórumot? :DD
    Kissebb csapatok közűl megverünk egypárat még idegenben is. De reálisan olyan 8. helyre várom magunkat. 6. hely összejönne már örülnék nagyon.
  • Cucmey
    Jézusom mi volt itt. :DDD
    Csak az 50. perctől láttam a meccset. milyen volt a játék képe? Ilicic szép gólt rúgott.
  • monyox
    Köszönöm a kedvesseged!!:))))
  • monyox
    Kicsit utananeztem a dolgoknak. Tavaly 56 ponttal a 8. helyen vegeztünk. Ha otthon mindig nyerünk, idegenben viszont mindig szivunk, akkor az 57 pontot jelent, ergo a 8. hely környeke nezne ki..:) De csak elkapunk valakit idegenben..:))