Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Cesena - Palermo 1 - 2
Jó volt a játék bár a végén igen beszorultunk. De a lényeg hogy megvan. Örültem Miccoli elsõ góljának.
Apropó. Legea cuccokat nem tudja valaki mikortól lehet kapni. az oldalon még a Lotto cuccokat árusítják ki.

Majd beszélek Perez-el 😄

REAL MADRID

gabber_saviola
Pastore sem eladó ... 50-60 millió alatt. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

És Pastore <#vigyor5>

REAL MADRID

gabber_saviola
Zamparinibácsi azt mondja, nincs tervben Bacinovics eladása.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

azért ha 12ért elpasszolnátok nem járnátok rosszul😄
bár kétlem h ennyit adnának érte
meg nálatok jó helyen van,játszik a poolnál és chelseanal ez közel sem garantált

gabber_saviola
1,2 millió euró

gabber_saviola
na végre

KÉPEK ITT

The Sopranos
Hú Pastore megvillant, kíváncsi leszek az összefoglalóra, nagy fölényben játszhattunk az adatok alapján. Csak így tovább!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Köszönöm nektek! 😊
Mostanában nagyon keveset vagyok de attól még Forza Palermo! 😊

Tono34
Gratulálok a gyõzelemhez.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

The Sopranos
Maurizio Zamparini eladná a klubot!
A Milan elleni 3:1-es vesztes mérkõzés után nyilatkozott, hogy elege lett a gazdag klubokat segítõ bírókból. 2 11-est nem adott meg nekünk, a Milannak viszont egy olyat ítélt oda, ami nem is volt az.
😞

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Isten éltessen Cucmey!<#integet2>

The Sopranos
Isten éltessen Cucmey!<#wave>

FORzA PALeRMO

Koszi, nem gyenge.

REAL MADRID

jó meccs lesz, az tuti
Redbull756
Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Pastore; Pinilla, Miccoli.
A disposizione: Benussi, Goian, Rigoni, Kasami, Garcia, Ilicic, Maccarone. All. Rossi

milannews.it

Várható holnapi kezdõt tudna valaki írni?

REAL MADRID

The Sopranos
Hehe! 😛
Bár azért sajnálom Gasperinit, jó ideje ott volt már Genovában...

FORzA PALeRMO

A vasárnap esti, Palermótól elszenvedett vereség után hétfõn menesztették Rudolf Gergely csapata, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ Genoa vezetõedzõjét, Gian Piero Gasperinit.
gabber_saviola
1 Lazio 22
2 Milan 20
3 Inter 19
4 Juventus 18
5 Napoli 18
6 Sampdoria 15
7 Roma 15
8 Palermo 14

The Sopranos
3 pont - 3 pont <#eljen>

FORzA PALeRMO

<#eljen> EL-ben is így kellene.

REAL MADRID

gabber_saviola
na Genoa elverve.

a francokat nem, pár hónapja nézem szinte minden meccsüket, elhiheted, hogy jók
WuFraZselic
de idegenben is lõttek egy 3ast a Palermonak, ami azért durva. ennyire nem jók...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

a CSKA otthon jóideje tarol, nem kell ezen csodálkozni, orosz bajnokikat kell csak nézni 😄
gabber_saviola
Nem voltunk szarok, sajnos Noce kiállítása megfogott minket. Amúgy van még van 2 meccs, otthon a Sparta Praga idegenben a Losanna. Bármi lehet még.

bakkerman
én bíztam bennetek,X2-re húztam a meccset :S nem láttam a meccset,nagy fölényben volt a CSZKA?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
na akkor ennyit az EL-rõl.

3:1 a vége
green6k
47'

Honda K

1-1 Na ennyi is volt<#rinya>

green6k
Hát eddig jók vagyunk 0-1 a félidõben, de Nocerinot kiállították.

gabber_saviola
Na ma este a CSKA Moszkva ellen be kell húzni, ha akarunk valamit a EL-ben.

<#smile>

green6k
Hát az idei év eddig nem úgy alakul mint az elõzõek.

McFrost
😞

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
😞 kikaptunk

gabber_saviola
gyerünk már.

0-1 😞

9csöves9
bazmeg😄DD

egy szót nem szóltam a méretére,csak a többi szurkolótársamat akartam megkímélni ettõl a látványtól😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Köszi Lajosom 😛

Egy ilyen képbõl én nem merek állást foglalni "méret ügyben". De ha Te Lajosom, mint farokszakértõ azt mondod, hogy kicsi én elhiszem neked. <#vigyor1>

9csöves9
Gábornak szeretettel!😄 (direkt nem pm 😄 )

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Kikaptunk Udinében 2-1-re. 😞

TÖBBI KÉP ITT

1Lazio 19
2Inter 15
3Milan 14
4Chievo 13
5Juventus 12
6Napoli 12
7Palermo 11

green6k
Sajnos nem.Én erre számítottam...<#rinya>

na ez az, ami meglepõ eredmény volt😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gabber_saviola
Palermo 0
Cska Mosca 3

KÉPEK ITT

green6k
Már kezdtem kicsit félni hogy gáz lesz a csapattal,és elmaradnak a tavalyi jó eredmények.Kjær pótlása miatt aggódtam a legjobban.

gabber_saviola
na ez is megvan 😊

J. Ilicic 7forduló/4gól
J. Pastore 7forduló/4gól

Cucmey
PALERMO-BOLOGNA 4-1

nagyon fasza!! 😊)
kezd összeérni a csapat.

gabber_saviola