Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Fasza volt a meccse! addig néztem amig tudtam.
lfsz a pcsjába ennek a digi tvnek.

szép kis skalp, idegeiben verni a fiorentinát. <#taps><#eljen>
green6k
4/3

Zsolti9014
Ilicsics hány gólnál jár? Nagyon jó a srác!

Hajrá Magyarország!

green6k
Ilicic,Pastore
Szép,Szép...<#eljen>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ja és Miccoli újra a pályán!!!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ITT NÉZEM

nem a legerõsebb kerettel vagyunk:

PALERMO: 99 Benussi, 4 Kasami, 5 Bovo, 6 Munoz, 8 Migliaccio, 10 Miccoli (cap.), 16 Cassani, 23 Nocerino, 27 Pastore, 29 Garcia, 32 Maccarone.
A disposizione: 46 Sirigu, 7 Joao Pedro, 25 Glik, 36 Darmian, 42 Balzaretti, 51 Pinilla, 92 Ardizzone.
Allenatore: Delio Rossi.

LOSANNA: 1 Favre, 4 Rochat, 6 Katz, 8 Silvio, 9 Roux, 13 Avanzini, 14 Meoli, 17 Celestini (cap.), 20 Marazzi, 24 Sonnerat, 30 Tosi.
A disposizione: 18 Castejon, 7 Munsy, 10 Steuble, 11 Pasche, 16 Getaz, 19 Carrupt Balde, 21 Kilinc.
Allenatore: Martin Rueda.

ARBITRO: Hannes Kaasik (EST).
ASSISTENTI: Marko Leevand (EST) - Dmitri Vinogradov (EST).
ASSISTENTI ARBITRALI AGGIUNTI: Kristo Tohver (EST) - Sten Kaldma (EST).

green6k
Palermo - Lecce 2-2
Jajj...jajj...Nem lesz ez így jó.Össze kell magunkat szedni.Elsõ félidõben aludtunk, a második félidõben össze szedte magát a csapat(ezt a formát kellene tartani).Még jó hogy sikerûlt egyenlíteni 0-2-rõl.

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

The Sopranos
Hú de jó kis meccs volt, a Juve nem bírt velünk mit kezdeni! Ez a Munoz gyerek pár év múlva félelmetes lesz! És Pastore...hááát...nem is ember! 😄
Azt mondta a kommentátor, hogy a ManCity 50 millió euróért vinné! 😄
Pinilla is egész ügyesen mozgott.
Hajrá fiúk! Csak így tovább!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Ja és Ilicic 2 meccs/2 gól

még a végén Õ lesz az év igazolása. 😊

Zsolti9014
Gratulálok a gyõzelemhez!

Hajrá Magyarország!

green6k
Szép volt nagyon.Csak így tovább!!!!<#vigyor2>

gabber_saviola

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

green6k
Hajrá hajrá 0-1 Pastore

gabber_saviola
Jók voltunk pedig, nem baj. Messze még a vége.

többi kép itt.

The Sopranos
😞(
Fordítottak...pedig amíg követtem neten a meccset 1:0 volt nekünk, bár fölényben játszott az Inter...azért csalódtam. 😞

FORzA PALeRMO

WuFraZselic
remélem hétvégén még nem játszik, mert eddig mi sem vagyunk túl acélosak 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
Most milyen felállásban játszunk? A hivatalos oldalon elég becsapós a kép, kinéz egy diamond-nak meg a szokásos 4-3-1-2-nek is.
Miccoli okt. 30-án adja át Maradonának a fülbevalóját. 😄
Mikor tér vissza a sérülésébõl?

Mindent bele az Inter ellen!!!

FORzA PALeRMO

McFrost
Ha szabadna megjegyeznem, azért elég jó csapatokkal kerültetek össze már így az elején, fel a fejjel és hajrá, megjön majd az örömködés!

gabber_saviola
Sparta Prague-Palermo 3-2

Nem úgy alakul ez a szezon eddig ahogy vártam. De ráfogom Miccoli hiányára, majd Õ visszajön és újra szárnyalunk.

McFrost
Alakul:
45' Sparta Prague <1 - 1> Palermo
17' <1 - 0> B. Wilfried
38' <1 - 1> M. Maccarone

McFrost
"Matteo Sereni (Brescia): A korábbi ipswichi portás a Palermo ellen több alkalommal is megmutatta kiváló reflexét. Ha nem õ áll a kapuban a Rondinelle nem biztos, hogy hozzájutott volna az értékes három ponthoz Szicíliában. Szinte hihetetlen, ahogy védte Javier Pastor lövését."

gabber_saviola
néztem végig. jól játszottunk, nyerhettünk is volna.

green6k
Rosszul játszottunk nagyon?Sajna nem láttam a meccset 😞

gabber_saviola
hosszú még a szezon, két meccs után én még nem mondok semmit.

Cucmey
hát nem indult valami jól ez a szezon.

McFrost
3-1 😞

Caracciolo 😊

gabber_saviola
itt nézem.

eddig 1-0-ra égünk

gabber_saviola
😞

gabber_saviola
na rákeresek én is 😊

The Sopranos
A Gergi háló országok és világok között átívelõ kábeltévé! Kb. 20 településen szolgáltatja a kábeltévét, mint pl; Kishartyán, Ságújfalu, Karancsság, Karancsalja...stb. Nógrád megyében.
Egész jó!

FORzA PALeRMO

banok
Gergi háló wtf?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

The Sopranos
Áá...Gergi Hálón megy...van UPC-os beltérink is, azt hittem azon megy... Szóval a Gergi Hálón jött most két új csatorna, PV TV és a DigiSport. Bocs a megtévesztésért. Már megint benéztem a dolgot... 😄

FORzA PALeRMO

banok
fényképezd le a legutóbbi kábeltv-s számládat és szúrd be ide mert ha tényleg van Digisportod akkor egészen biztosan nem UPC a szolgáltatód.

Anyway ha holnap nem alszom el akkor majd teszek ki stream linkeket a holnapi déli meccsetekhez.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

The Sopranos
Most Cesena - Milan meccs van, elsõ félidõ, 1:0-ra megy a fiókcsapatunk! 😄

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Sziasztok!

UPC-unk van, de mától a DigiSport is bejön rajta. Nézzétek meg ti is!
Remélem nem nem csak valami reklámfogásról van szó, beetetésrõl! 😄 Aki többet tud megírhatná!
Ja és a legfontosabb!
Brescia - Palermo 12:25-tõl élõben a Digin!!!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Tényleg szar helyzetbe van az olasz utánpótlás ha má mi sem veszünk olasz játékosokat.

gabber_saviola
Zampapa beszélt az érkezõkrõl.

Szerinte Joao Pedro egy csiszolatlan gyémánt, jelenleg Õ a brazil utánpótlás legjobb középpállyása. Nem mellékesen a középpálya minden posztján képes játszani. Az öreg már tavaly felfigyelt rá, de akkor még nem tudta elhozni. Ja és az öreg reméli, hogy Õ lesz az új Kaka.

Munoz , Kasami , Ilicic és Bacinovic megszerzése nagy fegyvertény, Zampapapa szerint Õk már idén meghatározó játékosok lesznek.

Zampapapa azt is mondta, hogy idén megpróbáljuk komolyabban venni az Európa Ligát.

Továbbá az öreg áradozik Delioról. 😊

gabber_saviola
Érkezõk: Kasami (Bellinzona), Maccarone (Siena), Pinilla (Grosseto), Guana (Bologna), Raggi (Bologna), Glik (Piast Gliwice), Darmian (Milan), Rigoni (Vicenza), Brichetto (Novara), Garcia (Rosario Central), Benussi (Lecce), Pieri e Migani (Rimini), Tsoukalas (Peristeriou), Munoz (Boca Juniors), Maniero (Padova), Nappello (Potenza), llicic e Bacinovic (Maribor), Joao Pedro (Atletico Mineiro) e Jara Martinez (Nacional).

Távozók: Simplicio (Roma), Giovio (Grosseto), Bresciano (Lazio), Kjaer (Wolfsburg), Raggi (Bari), Curiale (Crotone), Mazzotta (Pescara), Terranova (Frosinone), Morganella, Cossentino e Ujkani (Novara), Blasi (Napoli), Cavani (Napoli), Cani (Modena), Romeo (Alessandria), Pellegrini (Pavia), Pergolizzi (Sambenedettese), Celustka (Slavia Praga), Guana (Chievo Verona), Bertolo (Saragozza), Succi e Cappelletti (Padova), Dellafiore (Parma), Budan (Cesena), Rubinho (Torino), Ingrassia (Pergocrema) e Temperino (Canavese)

gabber_saviola
nemsokára ufficsálé lesz, hogy 5,5 milló ellenében megszereztük João Pedro Geraldino dos Santos Galvão-t az Clube Atlético Mineiro-tól.

gabber_saviola

gabber_saviola
Palermo (4-3-1-2) Cagliari (4-3-1-2)
Formazione:
Sirigu; Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti; Nocerino, Kasami, Migliaccio; Pastore; Maccarone (Rigoni dal 21 s.t.), Hernandez (Pinilla dal 32' s.t.) (Benussi, Glik, Garcia, Darmian, Acquah). All. Rossi. Formazione:
Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Ariaudo; Biondini, Nainggolan (Laner dal 36' s.t.), Lazzari (Conti dal 21' s.t.); Cossu; Matri (Aquafresca dal 16' s.t.), Nenè (Ruzittu, Biasi, Perico, Pinardi). All. Bisoli.
Arbitro: Morganti di Ascoli Piceno
Marcatori:
Ammoniti: Cossu; Nenè, Conti.
Espulsi:
Note: Angoli: 7-1 per il Palermo. Recupero: 0'; 3'.
Spettatori: 28.612 per un incasso di 114.463,00 euro

KÉPEK ITT

Cucmey
nem tudjátok hol lehet nézni a holnapi meccset a neten?

gabber_saviola
😄

ez a hazai:

2.:

3.:

gercse
szóvá is tettem 😄

gabber_saviola
UFFICIALE: Palermo, arrivano Ilicic e Bacinovic dal Maribor

az enesó szerint idén is lottóban nyomjuk 😄
LINK