Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

green6k
Ez egy kibaszott vicc.4 percet hosszabbít a spori és 94 perc 30 secbe lõnek egy gólt,de azt is hogy...Becsúszó ember nem találja el jól de azért a támaszkodójáról még besodródik.Bassza meg!!!!

Cucmey
ez a napom egy lófasz!

Cucmey
A kurva életbe hogy ez a köcsög biró nem fujta le ezt a kibaszott meccsetz.

gabber_saviola
ijjjjjjjjjjjjjjjjjjj Miccoli!!! Mi maradt ki. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ITT NÉZEM

gusztustalan csapat ez a napoli

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Hajrá, gyerünk és mindent bele!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

green6k
Nekem még mindig nincs sajna.Mit tippeltek estére?Nem lesz könnyû szülés.

basszameg a digisport, hogy végre van és a pool meccset adják -.-
gabber_saviola
majd jön ide is, levezetni. 😄

green6k
Mintha Palermo-s pulcsi lenne rajta.

<#miaz>

gabber_saviola
Most mi volt az, ami ennyire nevetséges volt? <#smile>

Tiszta gáz idén minden nagyobbnak mondható Olasz csapat, simán van esélyünk odaérni a végén.

The Sopranos
ÁMEN!<#nevetes1>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Na, ma elverjük a Nápolyt és feljövünk a negyedik helyre, szépen tapadva a Juvéra, kiket majd szezon végéig meg is fogunk elõzni, hogy a végelszámolásnál ott legyünk a 3. helyen.

fsgh
idén még elég a 4.-is😄 De csodálom a optimizmusod😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Akkor bizony rossz lesz. De már minket ez nem fog érinteni, mert idén még befutunk a 3. helyre, aztán jövõre meg szkudettó. <#vigyor1>

fsgh
Majd akkor lesz rossz, amikor jövõre elveszik a 4. bl helyét az olaszoknak, mert egyik olasz csapat se veszi komolyan a nemzetközi szereplést. Ez hosszú távon szerintem szomorú azért:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Sosem vettük komolyan az uefa kupát. gondoltam hogy most is ez lesz. õszintén szólva nem is bánom.

gabber_saviola
viszlát EL. Talán jobb lesz ez így, mivel bajnokságban elég jól állunk.

The Sopranos
Nem értem miért veszik félvállról az EL-t?! Egy évet rászánhatnának, akár a bajnokság rovására és egy jó szerepléssel rengeteg szimpatizánst szerezhetne a klub.
Darmian féle ifjoncok rúgják a bõrt, pedig egy erõs B csapat, A-s játékosokkal kiegészítve felvenné a versenyt.
Sajnálom...😞

FORzA PALeRMO

green6k
Hát sajnos tényleg ennyit a nemzetközi szereplésrõl.Nem láttam a meccset sajna,csak azt hogy lett két kiállítás és hogy 2-2- a vége.Vajon jogos lehetett az a két piri?Bár már teljesen mind1.<#rinya>

Cucmey
<#eljen><#eljen><#eljen>

The Sopranos
Nekem ezeket a dolgokat sikerült eddig beszerezni. Remélem jó lesz a link...
http://kephost.hu/share-4F96_4CF65ED9.html

FORzA PALeRMO

Cucmey
azér ha a szállitásnál lehet választani akkor az "express" vagy "priority" szállitást választ. drágább de igy még amerikábol is megjött a cucc nekem 5 munkanap alatt.

gabber_saviola
durva lenne, ha addig nem jönne meg.

green6k
Amit rendelnék az Angliából jönne.Remélem karácsonyig megjön amit rendelek.

gabber_saviola
Hát attól függ, hogy honnan jön és mi hozza. Nekem Észak-Olaszországból jött egy kerékpáralkatrész, ami 6 nap alatt megjött.

green6k
És mennyi idõ míg megérkezik?Megkérdezed tõle?Köszi

gabber_saviola
egyik haver ebayezik, vele rendeltem már ezt-azt.

green6k
Kicsit off...Láttam jó Palermo-s cuccokat.Valaki rendelt már ebay-rõl?Mennyi nap míg megérkezik a cucc?Biztonságos?

Cucmey
én amerikai tv-n nézem a neten vagy olaszul. angolal semmi bajom azt nagyjábol értem. olaszul is jó lenne tudni 😊

Cucmey
Ûssetek agyon hogy rasszista vagyok de én inkább olasz fiatalokat akarok látni a klubbnál. 😄D
Nekem két polóm van eddig amit a honlapjukról rendeltem két évvel ezelött.

gabber_saviola
jó neked, hogy tv-n nézed ... én már lassan kivagyok az arab meg a kínai sztrímektõl.

The Sopranos
Az tuti, k..vra jók voltunk, nem tudott mit kezdeni a nagy Róma!
Azt mondta Egri Viktor a meccs alatt, hogy Zampának nagyon tetszik a két szlovén játékos, és még 2-õt akar a klubhoz hozni. Nem lenne rossz a védelembe valaki tapasztalt róka, Munoz fiatal nagyon, látszott tegnap is... 😞

És ki milyen kegytárgyat tudott beszerezni eddig a klubtól? Képet is szívesen látnék!

Forza Palermo!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
<#vigyor1>

Tono34
Micsoda hasonlóság <#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
Másodosztályban találtam rájuk, többi meg jött magától.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116880598&no=12

gabber_saviola
hát ez a tegnapi meccs nagyon komoly volt.

ÖSSZEFOGLALÓ ITT

KÉPEK ITT

green6k
Szép volt nagyon.Ilicic-Pastore tengely kegyetlen.<#eljen>
Nálam kicsit vicces..Bírom a rózsaszín színt,így a mezükre lettem figyelmes elõször,aztán mikor nyomon követtem a meccseket, nagyon bejött a játékuk.Dinamikus,technikás,gyors.Élmény nézni õket.3-4 éve a kedvenc csapatom.

Cucmey
Bassza meg 3-1 lett a vége. Mindegy a játék nagyon tetszett egy gólt meg érdemelt a Roma.

Cucmey
különösen azér jó ez mer két pontal elöttünk vannak. még... 😊

cumizik a Roma rendesen 😄
Cucmey
65. perc Palermo - Roma 3 -0
nagyon jó a meccs. 😊)

Cucmey
Én a 2003-2004es szezonba figyeltem fel a csapatra akkor még a Serie B-ben nyomták.
Kicsit bele fásultam a Serie A meccsek "inkább védekezzünk mint támadjunk"
lélektelen focijába. Akkor néztem szét mi ujság a B-ben és megtetszett a játékuk. Toni ontotta a gólokat. Lelkes temperamentumos támadó focit játszottak de mégis Olasz csapat volt. Abban az évben fel is jutottak a Serie A-ba. 😊 Tehát én durván 7 éve szurkolok nekik.

The Sopranos
Hali Rosanerók!

Kíváncsi lennék mi alapján választottátok kedvencnek a Palermót és mióta szurkoltok nekik?

Nálam a maffiás dolgokkal kezdõdött az egész, kb 8-9 éve! Onnan jött, hogy megnézzem Szicíliában milyen focicsapatok vannak. Az elsõ meccs amit láttam valamelyik német csatornán a Schalke elleni UEFA kupa meccs volt.
Aztán beindult a gépezet, jött az FM is, ami nagyon jól megismertette a csapat játékosait... 😄

Remélem egyszer élõben is láthatom majd õket!

FoRzA PaLeRmO!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
<#smile>

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Arra várok én is, hogy a webshopban lehessen végre Legea cuccokat kapni.
Amúgy van Magyar Legea offikál webshop, velük kéne beszélni szerintem.

The Sopranos
Nem tudom. Keresgettem már, de az ebayen kívül nem találtam sehol.
Amúgy a vaterát érdemes nézegetni, most rendedeltem egy kulcstartót meg baseball sapit viszonylag jó áron. Ja és mez is van fent, Krisztus elõtti korból, viszont csak 2000 Ft, dísznek jó. Üdv!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Jaj de gyengék voltunk. De kezd egész jó lenni ez a szezon.