27277

105e4pi.png\"

• Cucmey
    Nem szedtem le. mér? nem találtad meg? biztos törölték a képfeltöltés.hu-ról mer már régi. majd csinálok újakat.
  • monyox
    Azert az mindent elmond a formank ingadozasarol, hogy az otthoni gyözelmi sorozatot rajtunk kivül csak Udinese, a ManCity meg a Real hozza eddig ebben az idenyben. Idegenben meg a 60as evek ota nem voltunk ilyen kutyaütök.. Remelem, ma a szebbik arcunkat mutatjuk.
  • monyox
    Cucmey, a fotot a cuccaidrol leszedted azota?
  • monyox
    Na, vegigragtam magam a forumon a 2005ös indulas ota. Melyseges tiszteletem, Gabber!

Szimpatikus eddig a fordulo; tegnap szivott az Inter, ma szivott a merda Catania, a Roma emberhatranyban eg Firenze-ben (nem, mintha a Fiot kedvelnem, söt..), felidöben otthon a Juve 0:0-ra all a bombaerös Cesena-va... Bajnokaspirans... pfff... Mondjuk ez csak jo, mert tömörödik a mezöny.
    Nyernünk kell Parmaban... Remelem, a sracok is tudjak..
  • riccardogardoni
    arra leszek nagyon kiváncsi hogy a Catania előtti olasz kupa meccsen kiket fog pályára küldeni Mangia, mert ugye az hétköznap van, és előtt 3nappal bajnoki amit otthon hozni kéne, rákövetkező fordulóban pedig jön a derby :D és hát ilyen kerettel bazmeg :D
  • riccardogardoni
    sztem ez az a meccs amit meg lehetne nyerni idegenben :)
    most sok olyan meccs áll előttünk amiket lazán kéne hozni, ha idegen, ha nem:

Sun 04/12/11 SEA Parma 20 : 45 Palermo
    Sat 10/12/11 SEA Palermo 20 : 45 Cesena
    Tue 13/12/11 COI Palermo 21 : 00 Siena
    Sun 18/12/11 SEA Catania 15 : 00 Palermo
    Wed 21/12/11 SEA Novara 20 : 45 Palermo
  • monyox
    Györben? Az ETO-palyat?:) Nekem meg a Barbera-s verziot kene allnom, mi?:))

Kint Palermoban Salvatore Schillaci-nak vannak müfüves palyai. Na ott aztan van minden, mint a bucsuban. Volt szerencsem focizni ott, mas kerdes az, hogy ugy leszivtunk, mint a torkosborz..:)
    Mekkora kettös lenne Schillaci meg Miccoli..:)) 2 pitbull.
  • monyox
    Azt hallottatok, hogy az Inter ki fog esni?:)
  • monyox
    Kezdö meg nincs fent. Polot ebay.de-n tudod csekkolni.

Ma nyerünk 4:0-ra Pinilla mesterharmasaval meg Zaccardo nyom egy öngolt, mert ahhoz nagyon ert..:) A 19. percben meg a kezdökörben leszall egy ufo, es az alienfejü Giovinco-t magukka viszik az ürlenyek, mert azt hiszik, hogy közülük valo..

Nagyon kene ez a gyözelem..
  • Cucmey
    Akkor ha győrben lesz én állom a pályabérlést :)
    Van úgyis nagyon fasza fűtött fedett műfüves pályák itt.
  • Cucmey
    Na akkor hányan is vagyunk a focihoz?? :D
    Szerintem egy nagyon nehéz 1 gólos győzelem lesz a vége. Persze nem vagyok benne biztos. :DD
  • green6k
    Én is ilyet akarok de nem találtam sehol,még ebay-en sem.
  • green6k
    Adom a focit én is.
    Nyerünk ma szerintetek idegenben?Kezdőről tudni valamit?
  • riccardogardoni
    ja xd
  • monyox
    Faszom, lefoglaljuk a Barberat egy napra. Az mindenkinek közel van..:)
  • monyox
    Föleg Sg. Gardoni Pecsröl..:)))
  • Cucmey
    Legyen Győrben a foci! Győrhöz mindenki közel lakik! :)
  • monyox
    Remelem, elöben is igy fog kinezni.
  • riccardogardoni
    dejól néz ki :)
  • monyox
    Draga jo edesapam latva a csapat irant mutatott örületemet, az utobbi idöben nezi a Palermo-meccseket, de mult heten sikerült meglepnie, mert feldobta, hogy jo lenne, ha szereznek neki egy galleros Palermo-polot. Ma meg is rendeltem ebayen, remelem, karacsonyig ideer..:)

• monyox
    Bar ha lany, a rozsaszin annak is jo lesz..=D
  • monyox
    Azon filoztam egyik nap, hogy bemegyek a soproni plazaba, aztan megveszem 5rugoert a gyerekmezt, utana meg szurkolok, hogy fiam legyen..:))
  • riccardogardoni
    simán, sőőőt
  • monyox
    Ja, en sem ertem. Bar közben volt egy bokatörese, de azert Bertolo szintjet tuti hozna..
  • riccardogardoni
    fogalmam nincs, sztem egyszer azért ki lehetne próbálni :D nem?
  • monyox
    Ez most abc-sorrendben van, ugye? Vagy Tzorvas visszaszorult 3. kapusnak?:) Zahavi leserült - fasza.
    Mantovani hol van a vedelemböl? Na, akkor ez a Bollino gyerek lesz a Mister X, mert meg a Palermo oldalan sincs fent..:))

Tenyleg, mi lehet Adamunkkal?
  • riccardogardoni
    lassan én is eszek ha tudok, mert tegnap kicsit rottyra tettem magamat :D
  • monyox
    Buon appetito!! A lofaszt lehet, nem Catania salat..:)) Vagy max majd jo szorosan fogjak a nyakadra tekerni..:)))
  • riccardogardoni
    sztem is jól tetted, de sztem nemigen lehet kapni XD
  • monyox
    Fociban en is benne vagyok, csak hol? Az orszag közeppontja mindenkinek OK, nem? Az hol is van? Bugyiban? Na, onnan nem messze, Pusztavacs. Szoval pusztavacsi tifoso-kupa?:)
  • Cucmey
    Tényleg! Palermoba lehet kapni Catania sálat?? :D Na én mentem enni. Boun Appetito mindenkinek. :)
  • monyox
    Egy haverom szurkol a Catania-nak. Söt, mikor Palermoban voltam, megkert, hogy hozzak neki Catania salat. Arra nem emlekszem, hogy mit mondtam neki, csak arra, hogy valami csunyat, meg azt, hogy nem akarom megkeseltetni magam..
  • Cucmey
    a hangszórók az made in germany. az erősítő japán de gondolom kinai. tv koreai de gondolom tajvani vagy kinai az is. :D hát... ilyen ez a globalizáció :DD
  • monyox
    En egyszer mar rakerestem, es baszki ki is dobott valami muksot..XD Gondoltam, tuti valami trottyos olasz focilegenda..:))
  • Cucmey
    húú tényleg. legalább lenne motiváció kimenni a pályára. :D
  • monyox
    Ja, azon a hifin, amit kis vagottszemü gyerekek szereltek össze ehberert..:)))
  • riccardogardoni
    catania drukkerek nincsenek? :D
  • Cucmey
    na akkor ketten má vagyunk. :D 5+1 kispályás. 12 ember kéne :DD
  • riccardogardoni
    én benne lennék XD
  • Cucmey
    Nem rendezünk magyar Palermo szurkolós focit? Vagy nem lenne meg két csapatnyi ember? :DDD