Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Fityiszt kicsi! 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Ilicic és Bacinovic hosszabbított 2016-ig.

Mauro Cetto aláírt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Zampabá nemrég azt mondta, hogy Pinilla marad.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
Meg is érdemli! Kedvencem! 😊

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

gabber_saviola
Balza lesz idén a cséká, átadta neki a Nyakas.

riccardogardoni
Ja meg a Pinilla érdekelne!

riccardogardoni
Balzarettirõl mihív van? Remélem marad!

gabber_saviola

gabber_saviola
Salvatore Sirigu hosszabbítani fog.
Candrevát figyeljük.
Mantovani mellett Constant is akarjuk a sárgáktól.
Abel marad.
Kamil Glik átadón, 1m az ára.
Nyakas marad, 2 évre hosszabbított.
Cassani nem megy a Juvéba (pedig nagyon úgy volt), de most az Inter akarja nagyon.
Pastorét a fél világ akarja, Zampabá 50 m-ban határozta meg az árát.
Luca Di Matteo-t visszahívtuk Vicenzából.
Goian úgy néz ki, hogy kell a Sienának.
Vettünk egy Gianluca Di Chiarát.
Figyelünk egy Agon Mehmeti nevû játékost.

gabber_saviola
üdv körünkben <#integet2>

riccardogardoni
Ennek szívbõl örülök! Nagyszerû játékos!
Mauro Cetto mostantól a Palermoban! 😊

Cucmey
Két évet hosszabbított Miccoli!

jeee 😄D

riccardogardoni
Lényegtelen XD Gondoltam hogy nem "eszel meg" mert csatlakoztam 😄 😄 😄

Cucmey
😄 a végére szimplán ilyen szmájlit akartam: 😊

Cucmey
Üdv! <#wave><#eljen><#hamm>

riccardogardoni
Sziasztok! Csatlakozom a közösséghez!
2001óta Olasz drukker (mióta a focit követem)
2006óta Palermo aktív drukker

McFrost
Max. 3 hónap és lapát. Sajnos gyönge fószer.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

gabber_saviola
ja lejárt a szerzõdése, és túl sokat kért a hosszabbításért.

WuFraZselic
meg is van az új edzõ, Stefano Pioli

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ez kész 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Delio Rossi ismét távozott.

REAL MADRID

WuFraZselic
hiába játszanak jobban (mert tényleg jobb a 2. félidõben a Palermo), ha a 16osig elviszik, és sorra belelövik a védõkbe / a védõk belevetõdnek a lövésekbe. kapura ugyanúgy veszélytelenek ilyen szempontból

szucsy89
Csak a 2. félidõt láttam, de végignyomtátok az egészet, hitetetlen. Az internek támadása se volt! Erre kaptok mégegyet... ki is nyomtam 😄
hajrá
WuFraZselic
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o

Palermo: 46 Sirigu; 16 Cassani, 6 Munoz, 3 Goian, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 94 Acquah, 23 Nocerino; 72 Ilicic, 27 Pastore; 9 Hernandez

green6k
Egy kalappal neki,sérülés mentes jövõt.Nagyon irigylem a srácot.

Cucmey
Remélem nem a kispadon fog ücsörögni.

Most olvastam én is, sok sikert neki. <#eljen>

REAL MADRID

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/haladas-a-palermo-elnoke-elmondta-atigazoljak-simon-adamot-2077177
Zsolti9014
Gratula, és tessék megnyerni, megérdemelnétek!

Hajrá Magyarország!

Cucmey
köszi!! Én is remélem! 😊)

szucsy89
Remélem megnyeritek a kupát... grat
green6k
Hajrá ma estére!!!!!

Cucmey
holnap adja a difi sport a meccset. mivel digis vagyok nézni fogom kiváncsi vagyok milyen HD minõségbe. különben nem érdekel. elegem van a bohóckodásból.

Cucmey
Zampa papi öreg már. Minél öregebb az ember annál jobban megbolondul 😄D
Mikor kirúgta Deliót már mondtam hogy ez kurva szar döntés volt. Asszem pályázok jövõre a Palermo elnöki székére. 😄DDD

The Sopranos
Teljesen jogos, asszem én is követem a példádat, tele van a hócipõm velük. Zampesz helyrejöhetne, olyan mintha meg lenne bolondulva és kapkod ide-oda. Délióra lehetne építeni, kiváló edzõ, csak idõ kell neki. Vagy hozzon ide egy neves mestert oszt' jóvan!

FORzA PALeRMO

bakkerman
nyugi,tippmix.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szép ez a 2-2
2-0rõl kettõs emberhátrányban hosszábításban 2 gólt lõjjön a cesena
nájsz
Cucmey
Idén asszem én már inkább nem is nézek meccset. Majd jövõre tiszta lappal.

McFrost
Ez má komédiabá!

gabber_saviola
Hivatalos: a tegnapi merdák elleni katasztrófa után, ma Délóbá visszajött.

Valamilyen szinten azért sajnálom Cosmibát, mert még is csak vele vertuk a Milánt.

Tono34
De nagy a csend errefelé, általános hallgatás?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

(félidõben még délio rossit írtak)
Cucmey
nekem kiirja az edzõket... támadó játékkal annyira nincs is baj de a védelem, katasztrófa. két ilyen hibát....

nso -n nem tudják ki az edzõ...

amúgy félidõben 2-0ra égünk. fene
Cucmey
ezek után azt kívánom hogy 5nél többet ne kapjunk...

Cucmey
hehe. vicces figura a bácsi mindig tudtam. ennek ellenére se volt jó döntés most ide hozni.

Cucmey
Ez nem volt jó ötlet!! Nagyon nem.. Faszom ebbe a dél olasz mentalitásba. Elöbb kéne gondolkozni aztán cselekedni. Mondjuk pont én minek beszélek...