Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
A sárga kapus Sorrentino 4 millió euró lenne, de azt mondja Zampapapa, hogy Õt jobban érdekli az Alkmaar kapusa Sergio Romero.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Sajnálom Pastorét, mert csíptem, de amit érte kaptunk, abból szarrá igazolhatjuk magunkat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Sirigu dupla fizetést szeretett volna ... jobb is , hogy lelépett.

gabber_saviola
Kösziköszi mindenkinek😊

green6k
Veszünk is valakit vagy csak eladunk?Elvileg most bõven van mibõl.😊

riccardogardoni
nem hát

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

szucsy89
Pastore igaz nevezve sem volt?
riccardogardoni
Palermo 2 - 2 Thun
Hát ez nem a legjobb! :S Fõleg hogy épp hogy 2-2 lett 😄

meg az arab sejkek😄

limperatore
leonardo intézkedik a háttérben 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zsolti9014
mondjuk ahogy most nézem, nem gyenge csapata lesz a psg-nek se... 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kár, pedig szerintem a PSG nem valós elõrelépés...

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
Sirigut elvitte a PSG, és lehet Pastore is követi õt a héten... 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

riccardogardoni
Ma este meccs! 😊

Cucmey
Megkésve bár de Isten éltessen!! 😊

Zsolti9014
Boldogat!

Hajrá Magyarország!

limperatore
örömmel várlak az õszi derbyn, küldöm majd az adatokat, remélem jössz 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

McFrost
Boldog szülinapot Gáborom!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

LasCar16
Boldog Születésnapot!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milánó szebbik felébõl is

#acm

limperatore
boldogat gabber

<#wave>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
Simon Ádám:

gabber_saviola
Ama visszatérhet, ha hajlandó a jelenlegi Juvés fizetésének az 1/4-t elfogadni.

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola
Megjött a srác a sárgáktól:

Cucmey
20ér már el tudná vinni valaki ahogy ismerem Zampa papát 😄D

riccardogardoni
ennyiért mehet XD

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/palermo-egy-kulfoldi-csapat-50-milliot-ajanlott-pastoreert-zamparini-2083798

😄DD
biztos van, csak nincs ennyi pénzük 😄
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OMG beteg!
riccardogardoni
Én nem igazán komázom! :S

gabber_saviola
Zampapapa a legnagyobb klubtulajdonos! Még egy ilyen ketyós mint Õ, nincs még egy a világon, és én ezért szeretem. 😊

Cucmey
Hatalmas fazon az öreg talán épp ezért megy néha az agyamra. Rokon lelkek vagyunk, túlságosan tüzes. 😄D Ez a profi sportban nem mindig elõny.

ez egyébként tényleg nagyon komoly:

"NEM AKARTAM MEGBÁNTANI ADRIAN MUTUT, AMIKOR ALATTOMOS KIS CIGÁNYNAK NEVEZTEM"

Zamparini azért kért bocsánatot, mert alattomos kis cigánynak nevezte Adrian Mutut, aki egy a 2007 március 11. meccsen 1-1-es állásnál, annak ellenére tovább folytatta a játékot, hogy egy Palermo-i játékos a földön feküdt, és a labda oldalvonalon túlra való kirúgása helyett gólt szerzett. Igaz a bocsánatkérés sem sikerült túl jól: „Nem akartam megbántani Mutut, amikor dörzsölt kis cigánynak neveztem. Cselekedete ösztönös volt, a nemzetiségébõl fakad. A románok génjeikben hordozzák ezt a tulajdonságot.”

micsoda forma 😄
Nem semmi az öreg, nálam a 2. a best 😄

REAL MADRID

riccardogardoni
A Palermo elnöke Maurizio Zamparini híres Olaszországban a kemény beszólásairól. A 70 éves férfi mindig tud valami meglepõt mondani, legutóbb múlt héten került a címlapra egy beszólásával.

Zamparini a nyári átigazolási idõszak nagy részét azzal tölti, hogy cáfolja a híreket, melyek Javier Pastore eligazolásáról szólnak. A szicíliai klub vezetõje ragaszkodik hozzá, hogy csak egy õrülten nagy, legalább 50 millió eurós ajánlat esetén válnak meg a 21 éves tehetségtõl.

Összegyûjtöttük a 10 legjobb Zampa idézetet:

10. "EZ A CSAPAT LÁNYOKBÓL, NEM FÉRFIAKBÓL ÁLL"

Zamparini csapatának szúrt oda, miután azok 1-0-s vezetésrõl, a második félidõben három gólt kapva, 3-1-re kikaptak a Torinótól 2008. február 10.-én. Ez volt a csapat ötödik veresége hat meccsen és ezt követõen nevezte iskolás lányok gyülekezetének a játékosait a klubelnök.

9. "AZ INTER AZ ÚJ JUVENTUS."

Zampa a tavaly szeptemberben a Renzo Barberában játszott, Inter elleni 2-1-re elvesztett meccs után is kinyitotta a száját és a játékvezetõt kritizálta, szerinte négy büntetõt nem ítéltek meg nekik. Ezután a Intert a Juventushoz hasonlította, mondván most mindenki a Nerazzurrinak tesz szívességet Olaszországban.

8. "ROSSI OLYAN MINT A FELESÉGEM, MAGAMNAK AKAROM."

Az Udinese elleni 7-1-es csúfos kudarcot után, a Delio Rossival való elsõ szakítását követõen, azt mondta, hogy az edzõ tönkretette a Palermot. Ezután, alig két hónappal ismét az olasz taktikus ült a kispadon és az elnök bocsánatot kért, bevallotta, hogy rossz döntés volt kirúgni – azóta ismét elváltak útjaik.

7. "JAVIER PASTORE JOBB CIPÕJE, MAGA ÉR 40 MILLIÓ EURÓT"

Európa számos élcsapata szeretné megszerezni Javier Pastorét, de a Palermo ragaszkodik, hozzá, hogy csak egy õrülten nagy ajánlat esetén válnak meg a 21 éves játékostól és az eddig kapott legmagasabb ajánlat, a 40 millió euró a pár cipõjének csak a felére lenne elég.

6. "AZ ANGOLOK KALÓZOK."

A Palermo elnöke az angol kollégáinak is odaszólt, akiket azzal vádolt, hogy megszerzik a fiatal olasz játékosokat, mielõtt azok hivatalos szerzõdést írhatnának alá hazájukban. 2008-ban a fiatal játékosokat igazoló Premier League csapatokat az angol kalózokhoz hasonlította, akik a kincsekért fosztogattak.

5. "HA RAJTAM MÚLNA, SOHA TÖBBÉ NEM FIZETNÉK NEKIK."

A Palermo elsõ embere kikelt magából látva csapata teljesítményét 2005 márciusában a Treviso elleni 2-2-re végzõdött meccsen. Mondandóját azzal folytatta, hogy "inkább vissza sem tér Szicíliába, mert legszívesebben szétrúgná mindenki seggét".

4. "A PALERMONAK TÖKETLEN EDZÕJE VAN."

A 70 éves elnök a tavaly decemberi Bari elleni 1-1-es döntetlent követõen szólt be Delio Rossinak. A Serie A hátsó felében tanyázó csapat annak ellenére tudott szépíteni 1-0-ról, hogy közel 60 percet 10 emberrel játszottak.

3. "AZ ÖSSZES JÁTÉKVEZETÕT LE KÉNE CSUKNI.

A január 16.-i, Cagliari elleni 3-1-es vereséget követõen azt mondta, hogy az inkompetens bírót hûvösre kellene tenni, miután les miatt nem adta meg Alessandro Matri gólját a meccs elején. Ez nagy felháborodást váltott ki a játékvezetõkbõl Olaszországban és bocsánatkérést követeltek.

2. "NEM AKARTAM MEGBÁNTANI ADRIAN MUTUT, AMIKOR ALATTOMOS KIS CIGÁNYNAK NEVEZTEM"

Zamparini azért kért bocsánatot, mert alattomos kis cigánynak nevezte Adrian Mutut, aki egy a 2007 március 11. meccsen 1-1-es állásnál, annak ellenére tovább folytatta a játékot, hogy egy Palermo-i játékos a földön feküdt, és a labda oldalvonalon túlra való kirúgása helyett gólt szerzett. Igaz a bocsánatkérés sem sikerült túl jól: „Nem akartam megbántani Mutut, amikor dörzsölt kis cigánynak neveztem. Cselekedete ösztönös volt, a nemzetiségébõl fakad. A románok génjeikben hordozzák ezt a tulajdonságot.”

1. "LE FOGOM VÁGNI A GOLYÓIKAT ÉS MEGESZEM A SALÁTÁMMAL"

Nem fér kétség hozzá, hogy 2003-ban eresztette el legemlékezetesebb beszólását Zamparini, amikor azt mondta egy gyengére sikeredett meccs után, hogy kasztrálja csapata játékosait és feltétként használja majd a heréiket a salátáján.

riccardogardoni
azért hogy az elkövetkezõ 10 évben ne keljen rendelnem XD

gabber_saviola
😄ddd

Cucmey
most nézem hogy jártam itt tegnap éjjel. valahogy ez kimaradt. 😄DDDD

Cucmey
minek ennyi karszalag? inkább költsd a pénzed benzinre 😄D

riccardogardoni
+ Jön 100 db U.S. Città di Palermo feliratozott babarózsaszín karszalag is! XD Felkészülök a nyárra és az új szezonra is! XD

bakkerman
máuro szetto

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
jó bizony

riccardogardoni
Én már leadtam az elõrendelésem egy 11/12-es új Palermos Balzaretti mezre! XD

McFrost
Tulúzban jó volt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

gabber_saviola

McFrost
Az idei évrõl nem tudok nyilatkozni, sajnos 1 félidõt láttam és nem igazán tudom ki mire képes.

gabber_saviola
Jó játékos? <#vigyor1>