Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát ez nem a legjobb! :S Fõleg hogy épp hogy 2-2 lett 😄
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#wave>#wave>

😄DD
ez egyébként tényleg nagyon komoly:
"NEM AKARTAM MEGBÁNTANI ADRIAN MUTUT, AMIKOR ALATTOMOS KIS CIGÁNYNAK NEVEZTEM"
Zamparini azért kért bocsánatot, mert alattomos kis cigánynak nevezte Adrian Mutut, aki egy a 2007 március 11. meccsen 1-1-es állásnál, annak ellenére tovább folytatta a játékot, hogy egy Palermo-i játékos a földön feküdt, és a labda oldalvonalon túlra való kirúgása helyett gólt szerzett. Igaz a bocsánatkérés sem sikerült túl jól: „Nem akartam megbántani Mutut, amikor dörzsölt kis cigánynak neveztem. Cselekedete ösztönös volt, a nemzetiségébõl fakad. A románok génjeikben hordozzák ezt a tulajdonságot.”
REAL MADRID
Zamparini a nyári átigazolási idõszak nagy részét azzal tölti, hogy cáfolja a híreket, melyek Javier Pastore eligazolásáról szólnak. A szicíliai klub vezetõje ragaszkodik hozzá, hogy csak egy õrülten nagy, legalább 50 millió eurós ajánlat esetén válnak meg a 21 éves tehetségtõl.
Összegyûjtöttük a 10 legjobb Zampa idézetet:
10. "EZ A CSAPAT LÁNYOKBÓL, NEM FÉRFIAKBÓL ÁLL"
Zamparini csapatának szúrt oda, miután azok 1-0-s vezetésrõl, a második félidõben három gólt kapva, 3-1-re kikaptak a Torinótól 2008. február 10.-én. Ez volt a csapat ötödik veresége hat meccsen és ezt követõen nevezte iskolás lányok gyülekezetének a játékosait a klubelnök.
9. "AZ INTER AZ ÚJ JUVENTUS."
Zampa a tavaly szeptemberben a Renzo Barberában játszott, Inter elleni 2-1-re elvesztett meccs után is kinyitotta a száját és a játékvezetõt kritizálta, szerinte négy büntetõt nem ítéltek meg nekik. Ezután a Intert a Juventushoz hasonlította, mondván most mindenki a Nerazzurrinak tesz szívességet Olaszországban.
8. "ROSSI OLYAN MINT A FELESÉGEM, MAGAMNAK AKAROM."
Az Udinese elleni 7-1-es csúfos kudarcot után, a Delio Rossival való elsõ szakítását követõen, azt mondta, hogy az edzõ tönkretette a Palermot. Ezután, alig két hónappal ismét az olasz taktikus ült a kispadon és az elnök bocsánatot kért, bevallotta, hogy rossz döntés volt kirúgni – azóta ismét elváltak útjaik.
7. "JAVIER PASTORE JOBB CIPÕJE, MAGA ÉR 40 MILLIÓ EURÓT"
Európa számos élcsapata szeretné megszerezni Javier Pastorét, de a Palermo ragaszkodik, hozzá, hogy csak egy õrülten nagy ajánlat esetén válnak meg a 21 éves játékostól és az eddig kapott legmagasabb ajánlat, a 40 millió euró a pár cipõjének csak a felére lenne elég.
6. "AZ ANGOLOK KALÓZOK."
A Palermo elnöke az angol kollégáinak is odaszólt, akiket azzal vádolt, hogy megszerzik a fiatal olasz játékosokat, mielõtt azok hivatalos szerzõdést írhatnának alá hazájukban. 2008-ban a fiatal játékosokat igazoló Premier League csapatokat az angol kalózokhoz hasonlította, akik a kincsekért fosztogattak.
5. "HA RAJTAM MÚLNA, SOHA TÖBBÉ NEM FIZETNÉK NEKIK."
A Palermo elsõ embere kikelt magából látva csapata teljesítményét 2005 márciusában a Treviso elleni 2-2-re végzõdött meccsen. Mondandóját azzal folytatta, hogy "inkább vissza sem tér Szicíliába, mert legszívesebben szétrúgná mindenki seggét".
4. "A PALERMONAK TÖKETLEN EDZÕJE VAN."
A 70 éves elnök a tavaly decemberi Bari elleni 1-1-es döntetlent követõen szólt be Delio Rossinak. A Serie A hátsó felében tanyázó csapat annak ellenére tudott szépíteni 1-0-ról, hogy közel 60 percet 10 emberrel játszottak.
3. "AZ ÖSSZES JÁTÉKVEZETÕT LE KÉNE CSUKNI.
A január 16.-i, Cagliari elleni 3-1-es vereséget követõen azt mondta, hogy az inkompetens bírót hûvösre kellene tenni, miután les miatt nem adta meg Alessandro Matri gólját a meccs elején. Ez nagy felháborodást váltott ki a játékvezetõkbõl Olaszországban és bocsánatkérést követeltek.
2. "NEM AKARTAM MEGBÁNTANI ADRIAN MUTUT, AMIKOR ALATTOMOS KIS CIGÁNYNAK NEVEZTEM"
Zamparini azért kért bocsánatot, mert alattomos kis cigánynak nevezte Adrian Mutut, aki egy a 2007 március 11. meccsen 1-1-es állásnál, annak ellenére tovább folytatta a játékot, hogy egy Palermo-i játékos a földön feküdt, és a labda oldalvonalon túlra való kirúgása helyett gólt szerzett. Igaz a bocsánatkérés sem sikerült túl jól: „Nem akartam megbántani Mutut, amikor dörzsölt kis cigánynak neveztem. Cselekedete ösztönös volt, a nemzetiségébõl fakad. A románok génjeikben hordozzák ezt a tulajdonságot.”
1. "LE FOGOM VÁGNI A GOLYÓIKAT ÉS MEGESZEM A SALÁTÁMMAL"
Nem fér kétség hozzá, hogy 2003-ban eresztette el legemlékezetesebb beszólását Zamparini, amikor azt mondta egy gyengére sikeredett meccs után, hogy kasztrálja csapata játékosait és feltétként használja majd a heréiket a salátáján.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Képek:
http://www.ilpalermocalcio.it/it/media/photogallery.php?id=5823
Videó:
http://www.ilpalermocalcio.it/it/1011/video.php?id=24402