Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Cosmibá nem az a nyugodt fajta, faszán meglesznek Zampabával. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Most figyelem jobban a bannert...nincs szemöldöke Zampának! 😄DD

FORzA PALeRMO

The Sopranos
El bizony, rendesen. Azért sajnálom, okozott szép perceket Délió, sok sikert neki!

Hajrá Cosmi!
Remélem szezon végéig kihúzza. 😄

FORzA PALeRMO

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

limperatore
cosmi az nagy király 😄 bírom nagoyn

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
Délióbá elszúrta, ezzel a kerettel 8. hely szégyen ... a nulla-hét meg még nagyobb. Eltaktikázta magát Délióbá.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
na ufficsálé lett a Délióbá távozása, helyére Serse Cosmibá jött.

Viszlát Délióbá, köszönök mindent, udv Cosmibá, sok sikert.

McFrost
NSO-n az van Zampa kinyomta Deliot.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Nem akarok belebeszélni, mert én baszottul szimpizek Zampával és vezetõi stílusával, de minden évben edzõt cserélni, vagy kettõt, még sosem tett jót egy csapatnak sem. Oda kell állni teljes mellel Delio mögé és tolni!

Cucmey
na most meg látom a Laziohoz megyünk idegenbe. az se lesz semmi...

The Sopranos
Aha ott. Jó hely lehet.

FORzA PALeRMO

Cucmey
Hiba lenne Deliót most leváltani. Ez így alakult. Felejtsük el az egészet....

Cucmey
Ez a Brigate Rosanero székhelyén volt?

gabber_saviola
... de Franco Colomba is a kalapban van.

gabber_saviola
Ja és szó van még Gianni De Biasiról is az edzokérdésben ... az O neve is felmerult.

gabber_saviola
Zampapapa ki akarta nyitni már nyáron, de Délióbá azt mondta neki, hogy nem kell költeni.

meccs óta ez történt: Mikó beszélgetett Délióbával, amiben Mikó megerosítette, hogy maradnia kellene Délióbának. Aztán egy megbeszélés volt, amin Zampapapa elmondta, hogy Délió jó edzo és nem akar váltani. Azonban ha még is lenne váltás a padon, akkor 2 név már van ... Serse Cosmi és a primavérás Paolo Beruattónk.

The Sopranos
The Sopranos
Nyissa ki Zamparesz a pénztárcáját, nyúljon bele mélyen, és hozza el nekünk Spalletti-t a Zenittõl!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Most perpill ott vagyunk, hogy nem b@ssza ki Zampabá Déliót.

gabber_saviola
Zampabá meg azt mondja, hogy Rossibá már a szezon elején hibázott, mert meg kellett volna erosíteni a védelmet, de Rossibá nem akarta. Ja és szezon végén nem fogunk ilyen edzovel hosszabbítani, mint Rossibá ... szerinte nekunk egy olyan edzo kell, aki nem olyan kókler mint Rossibá.

gabber_saviola
Palermománián írják, hogy az egész mecset magára vállalja Rossibá. Azt mondja O volt az, aki hibázott.

gabber_saviola
most értunk asszonnyal haza, mondom felmegyek a gazzettára, és mit látok .... nullhét. <#ijedt>

McFrost
<#wilting>

The Sopranos
GECC mekkorát röhögtem mikor megláttam a 0:7et!!! 😄DDDDDDDDDD
Ilyen nincs b@ssza@+! 😄DDDDD

Ha van összefoglalótok linket adjatok!

FORzA PALeRMO

szucsy89
Mi megy itt... szegény Palermo <#wow1>
Forza Italia
ami már 7 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
0-7 kettõs emberhátrány,remélem bochumban is nézik a meccset

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
nem olyan sok az a 6😄:😄
pikk pakk kiheverik a játékosok

lehet h új edzõtök lesz a jövö héttõl?
Zapma bácsinak valszeg nem fog tetszeni

DONGUBA
uhhhhhh ez T:K😮

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
az igen sanchez...nagyon megy neki nyáron tuti lesz vagy 35millió..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
jesszusom, mivan veletek?! :o

HT Palermo - Udinese 0-5

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Cucmey
27. perc 0-3. eddig néztem. elég is lesz.

Cucmey
Úgy kikapunk mint a szar!! még jó hogy el kell mennem.

Cucmey
Ezt a sporit kilóra megvették Bolognában. Biztos azér nem maradt pénz befizetni a villany számlákat...

gabber_saviola
persze, még talál egy gólt a Bologna a végén és ezzel nyer .... ki is kapcsoltam a faxba. gusztustalan. spori meg egy <#kocsog>

gabber_saviola
Mikkót hozzuk már be.

gabber_saviola
ennek a csíra sporinak kiadták parancsba, hogy csak neknk adjon lapokat?

gabber_saviola
remélem nemsokára kifáradnak ezek a bolonyaiak.

gabber_saviola
jaja, a 300 meccsét játszó vin dízel nem szarozott 😄dd

The Sopranos
Elkezdõdött a mérkõzés, Migliaccio könyökössel. 😄D
Kb 1 perc után abba is hagyták a focit a fiúk, mert nem ég a világítás a stadionban. 😄DDDDDD
A villanyszámlát se tudták kifizetni Bolognában nem csak a játékosok bérét...😄 Beszarás! 😄DD

FORzA PALeRMO

Cucmey
Remek ötlet. már várom a meccset. 😊

gabber_saviola
Azt mondja Rossibá, lehet hogy ma 3 védos taktikát fogunk ma nyomni.

The Sopranos
Blikkben is benne volt, 5x5 keretben. Kirabolták a Palermo csatárát!

Ezért nem szeretnék HETENTE TÖBB MILLIÓT keresni! Szar lehet...<#pias>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Ki bizony ... szegény Abel. 😞

tegnap álltak a pirosnál a béjenvéjukkel és egy motoros odaállt melléjuk és kovetelte az ékszereket. Abel karkotoje és felesége fulbevaloja bánta, amit átadtak a rablonak.

Most már jobban vannak.

Cucmey
Tegnap kirabolták Hernandezt...

gabber_saviola
Megújítjuk Josip Ilicic és Armin Bacinovic szerzodését. Tobb fizu és tobb évre lesz változtatva.

ámen
gabber_saviola
Kozos megegyezéssel felbontjuk Fabio Liverani szerzodését és a játékos lelép amerikába, a Boston játékosa lesz.

Cucmey
így van. szerintem teljesen jogos lett volna a 11es.