27277
|
-
#2682 szerintem egy harcias gyors pléja, sajna nagy falat Brienzának
és Vicenzában a legjobb pléja volt
Nato a ROMA
Il 10/06/1982
Altezza cm 190
Peso kg 81
Nazione Italia
Ruolo Centrocampista - Midfielder
Esordio in
Serie A 28/08/2005 PARMA-PALERMO 1-1
Squadra Competizione Presenze Gol
PALERMO Serie A 1 -
Stagione Squadra Serie Presenze Gol
2004/2005 VICENZA Serie B 40 8
2003/2004 VICENZA Serie B 26 3
2002/2003 PANAHAIKI 1. Division Grecia 29 1
2001/2002 VITERBESE Serie C1 25 - -
#2681 hát igen
de most őszintén ki az a Bonanni?
-
#2680 az a gáz hogy volt olyan meccs tavaly , hogy 1 csatárral (TONI) és 2 támadóval (BRIENZA és ZAULI) álltuk fel. És volt olyan mikor 1 csatár (TONI) és 1 támadó (BRIENZA)
Sajna ebben a 4-4-2ben csak Bonanni vagy netán a csatársorban Makinwa vagy Caracciolo helyén lenne keresni valója Brienzának
Szal Bonanninit kell kiszorítania Brienzának
-
#2679 -
#2678 hát nekem sem jó érzés, hogy csak a végén áll be......remélem Del Neri add neki pár meccset hogy megmutassa hogy kár volt kihagyni -
#2677 nem tudom én sem hogy mé nem játszik , ezt csak Del Neri tudja -
#2676 pfffffffffff
akkor makinwa meg cara mögött sose jut szóhoz -
#2675 a felső kép az 2005-2006os szezon, itt már csatár
az alsó kép az 2004-2005ös szezon itt még támadó
-
#2674 aki miatt beleszerettem a Palermoba, és most meccsről meccsre látom hogy pados és csak időhúzásként áll be
szal qrvaszar érzés -
#2673 jó magasabb oszt? én is magas vaok a magam 189 cmjével és pont a kisebbek szopatnak be állandóan
brienza gyors,technikás
bonanni meg 1 magas , lassú -
#2672 -
#2671 ami nagyon zavar
neked nem kell mondanom hogy tavaly 1 csatárral jáccotunk(toni) szal mindenki rá jáccott , őt kereste labdával, de ennek ellenére brienza (ha jól toom nem biztos)
10 gólt szerzett ami ha azt nézzük elég jó 1 tkptól
és erre jön ez a bonnani oszt ki van turva áááhhhh -
#2670 nyugi engem is bánt nem csak téged, hogy nem játszik Brienza -
#2669 qrvaélet ........
bonnani nem jobb mint brienza áááhhhhhhh
-
#2668 mind1 nem tom leírni/lerajzolni
télleg lényegtelen csak idegesít hogy nem jáccik és vhogy próbáltam magamnak megmagyarázni -
#2667 itt a kövi meccs
-
#2666 fejtsd ki, hogy mit akarsz
ezt a képet adom hozzá, paintben firkáld össze -
#2665 nah mind1 nem érted mit akartam mondani lényegtelen
a lényeg az : brienza-t a kezdőbe ennyi. -
#2664 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jesszus, elhiszem hogy néha áttmegy a baloldalra is -
#2663 bal szélre húzódó Santana -
#2662 Már a második fordulóban megállították a nyáron alaposan megerősített Intert. Az első fordulóban sima 3-0-ával indító milánóiak Palermóba látogattak, de a Luigi Delneri által igencsak ráncbaszedett szicíliaiak legyőzték a lombardokat. Az első negyedórában is a hazaiak irányították a játékot, az első gólt azonban rögzített szituációból szerezték.
Caracciolót rángatták a vendégek, s a megítélt szabadrúgásból Corini elképesztő lövéssel, 22 méterről kipúpozta a bal felső sarkot - Júlio Cesarnak esélye sem volt. A rendkívül taktikusan - és szépen - játszó Palermo térfélcsere után növelte előnyét. Corini szöglete után a tétovázó fekete-kék védők között berobbanó Terlizzi fejelt a hálóba.
Roberto Mancini lépett, s a kissé fáradtan mozgó Kily Gonzalez helyén Figo lépett pályára. A portugál beállításával javult az Inter játéka, ennek ellenére ismét a hazaiak szereztek gólt: a Mutarelli beállításával a bal szélre húzódó Santana adott be tökéletesen, s az ötös jobb sarkánál érkező Makinwa a jobb sarokba fejelt úgy, hogy a labda a földről pattant a hálóba.
Az Inter a hajrában szépített: az utolsó negyedórára - nem utolsó sorban Figo és Recoba beállítása miatt is - rendkívül feljavult Adriano tört be a tizenhatos bal oldalán, egy lövőcsel után középre adott, s a csereként beálló Cruz 8 méterről a hálóba kotort.
Bár az Inter nyomása hatalmassá nőtt az utolsó percekre, a helyzetek felváltva estek a kapuk előtt: előbb Gonzalez lövését tolta lécre az Inter brazil kapusa, majd a hosszabbításban a két cserejátékos, Gonzalez és Brienza összjátéka után utóbbi 17 méterről lőtt a bal alsó sarok mellé. Végül slusszpoénként Crúz duplázta meg találatai számát, a milánóiak szemszögéből az utolsó utáni pillanatban.
Serie A, 2. forduló
Palermo-Internazionale 3-2 (1-0)
Palermo, Renzo Barbera stadion. Vezette: Paparesta
Gól: Corini (20.), Terlizzi (50.), Makinwa (68.), illetve Cruz (86., 90+4.)
Palermo: Santoni - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Bonanni (Gonzalez, 56.), Barone (Mutarelli, 67.), Corini, Santana - Makinwa (Brienza, 84.), Caracciolo. - Edző: Delneri
Inter: Júlio Cesar - Ze Maria, Cordoba, Materazzi, Favalli - Kily Gonzalez (Figo, 56.), Cambiasso (Cruz, 68.), Verón, Pizarro - Martins (Recoba, 75.), Adriano. - Edző: Mancini -
#2661 nah de ott is veszélyes volt, szal bal oldalon is jól nyomja/nyomta ma is -
#2660 áttmenni áttmegy mint bár ki más -
#2659 köszönöm Mr. Real Madrid -
Rudee #2658 Egy kép volt csak a Sportsline-on:
Corini próbálja blokkolni Pizarro lövését -
#2657 ma is átment balodalra
és tavaly is ha a szükség úgy kívánta -
#2656 nem jácott még a balon, a Chievoban is jobbos volt Santana -
#2655 azt tudtam hogy santana inkább jobb oldali, de bal oldalon is elél -
#2654 nah de akkor is toni mögött jáccott :PP ami tkpk -
#2653 -
#2652 jobb oldalon Santana van, volt , lesz -
#2651 jobb oldali, de tavaly sok meccset toni mögött jáccott és az tkpk -
#2650 Brienza szélső játékos, mindig támadó középpályás volt a bal oldalon -
#2649 pont ezen gondolkodtam szal akkor kifejtem ....
nos :
most hogy áttértünk a 4-4-2 -re lehet nem tudta átvenni a taktikát/stílust
vagy
4-4-2 jáccunk és előszeretettel szélen támadunk nem középen Brienza pedig középső , de mivel nem vagyunk nagy csapat és még EGYELŐRE nem félnek tőlünk ezért mind2 kpk inkább védekező felfogású, mint brienza és talán del neri attól tart hogy ha esetleg berakná brienza-t, ő felmenne segíteni a támadást és 1 esetleges kontra esetén az üresen maradt helyén megindulhatna az ellenfél, corini és barone nem megy/néha támadni ezért ezzel nem kell törődnie nerinek
de jó lenne ha többet jáccatná , mert tavaly év végén a Juve szívesen elvitte volna (lehet kacsa) -
#2648 jobb mint Bonanni szerintem is lazán elférne a kezdőben -
#2647 Brienza-s dolgot én se értettem , de thx , hogy 'felvilágosítottál' :P
-
#2646 azt én toom hogy csatárként is bevethető, de miért nem fér be a kezdőbe ??
-
#2645 mert elötte volt Bonanni<-->Gonzalez csere
Meg aztán Brienza játszott már nem egyszer támadót és jó megy neki az is -
#2644 amúgy mester nem értem ... segíts
brienza miért csatárnak jött be??
ő középpályás mégpedig támadó -